ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΟΧΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ

Print

Λυτούς και δεμένους έχει βάλει το σύστημα για να κατευνάσει την δίκαια οργή των πολιτών.
Συνεχείς ανταποκρίσεις γίνονται απο χθές σχεδόν στο σύνολο του ευρωπαϊκού τύπου προσπαθώντας να δημιουργήσουν ενοχικά σύνδρομα στην λαοθάλασσα που πλημμύρισε χθές το κοινοβούλιο και απαιτούσε την παραδειγματική τιμωρία των κλεφτών.
Προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν την δολοφονία των τριών Ελλήνων εργαζομένων δεν διστάζουν αντι να προβάλουν τα δίκαια λαικά αιτήματα να αποθαρρύνουν τους εργαζόμενους χρησιμοποιώντας την ίδια "ανθρωπιστική" ευαισθησία που χρησιμοποιεί η παγκοσμιοποίηση στο θέμα των "κακόμοιρων" λαθρομεταναστών που έχουν πλημμυρίσει την πατρίδα μας ώστε να έχει άλλοθι και να κοιμίζει τους λαούς.
"Αυτή η διαδήλωση μοιάζει καλύτερα οργανωμένη με σαφείς “στρατιωτικούς” στόχους. Οι θάνατοι, όμως, θα κάνουν τους διαδηλωτές να σωπάσουν."
Αναφέρει το BBC............
"Οι ταραχές στην Ελλάδα θα..... εξασθενήσουν την αποφασιστικότητα για την επιβολή των μέτρων γράφει το πρακτορείο Reuters".
Απο κοντά και οι γνωστοί ελληνες δημοσιογράφοι που "έσπασαν" την "απεργία" τους για να "ενημερώσουν" δήθεν τον κόσμο.
Ακόμα και γνωστοί καραγκιόζηδες της τηλεόρασης που απευθύνονται σε ηλικίες μεταξύ σπερματοζωαρίου και 15 ετών αναρωτήθηκαν "άξιζαν οι θάνατοι αθώων ανθρώπων;"
Εμεις θα πούμε το εξής...
Φυσικά και κανεις λογικός άνθρωπος δεν εύχεται το θάνατο αλλά την ζωή.
Ζωη όμως χωρίς ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
Αυτό μάθαμε απο τους προγόνους μας.
Το ότι κάποιοι γνωστοί αλήτες με κουκούλες που σημειωτέων η ελληνική πολιτεία αρνείται να συλλάβει όπως έχει αποδειχθεί πάμπολλες φορές δολοφόνησαν 3 αθώους αυτό δεν πρόκειται να αμαυρώσει τον αγώνα των Ελλήνων εργαζομένων ή να κάμψει την αγωνιστικότητα τους.
Τώρα στην βλακώδη ερώτηση των τηλεοπτικών καραγκιόζηδων απαντούμε ως εξής...
Ολοι παραδέχονται ακόμα και οι ίδιοι οι πολιτικοί με δηλώσεις τους ότι η Ελλάδα είναι σε πόλεμο.Εναν πόλεμο υπουλο και μάλιστα διπλό.
Αφού έχουμε να αντιπαλέψουμε έναν ξένο εισβολέα αλλά και την εγχώρια πέμπτη φάλαγγα των εθνομηδενιστών και των "προοδευτικών" συντρόφων τους.
Σε αυτό τον αγώνα αργα ή γρήγορα θα υπάρξουν και υπήρχαν θύματα.
Οι θάνατοι αυτοι όμως με κανέναν τρόπο δεν βαρύνουν τους απλούς εργαζομένους αλλά τους ίδιους τους πολιτικούς που για δεκαετίες ολόκληρες ανέχονται το αντιεξουσιαστικό παρακράτος που καίει,καταστρέφει,λεηλατεί την δημόσια και ιδιωτική περιουσία.
Και όλα αυτά γιατί η....κουκούλα εξυπηρετεί κατα βάθος τα χρεοκοπημένα κόμματα που τώρα βγαίνουν και υποκριτικά χύνουν δάκρυα μεταμέλειας.
Οι θάνατοι αυτοί θα ατσαλώσουν ακόμα περισσότερο την θέληση και την αγωνιστικότητα του λαού γιατί πολύ απλά οι νεκροί ήταν Ελληνες αδέρφια μας,απλοί εργαζόμενοι που και αυτοί καταληστεύτηκαν απο τους πολιτικάντιδες,που και αυτοί θα έβλεπαν τέλος του μήνα τον πενιχρό μισθό τους ψαλιδισμένο για να μπορούν τα πολιτικά λαμόγια να προσλαμβάνουν ακόμα και σήμερα κόσμο στα ιδιαίτερα γραφεία τους και τα υπουργεία,που και αυτοί έστω και λίγο θα πονούσαν για την κατάντια της πατρίδας.
Και που σίγουρα η έγκυος δολοφονημένη γυναίκα θα αναρωτιόταν σε τι Ελλαδα θα γεννηθεί το παιδί μου.
Ας αναρωτηθούμε όμως το εξής ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ;
Φυσικά και όχι.Κανείς δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει το οτιδήποτε δίκαιο ή άδικο σε ανθρώπους ή λαούς που δεν είναι διατεθειμένοι να αγωνιστούν.
Ας το βάλουμε αυτό καλά στο μυαλό μας......
 

0 σχόλια: