ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Πρόκληση από τους «Τσάμηδες»


Την ένταξη του “Τσάμικου” στην ατζέντα της αλβανικής εξωτερικής πολιτικής, που εκ των πραγμάτων όμως θα αποτελέσει σοβαρό σημείο τριβής με την Ελλάδα, επιχειρούν να παγιώσουν ακραίοι εθνικιστικοί κύκλοι στην Αλβανία. Το Σάββατο εκατοντάδες εκπρόσωποι και μέλη οργανώσεων των “Τσάμηδων” πραγματοποίησαν πορεία προς τα ελληνικά σύνορα στην Κονίσπολη, θέλοντας να διατηρήσουν ζωντανά τα εθνικιστικά κηρύγματά τους ακόμη και με την οργάνωση εκδηλώσεων για τα θύματα της υποτιθέμενης… γενοκτονίας των “Τσάμηδων”. Η πορεία προς τα ελληνικά σύνορα ξεκίνησε από την Αυλώνα, το Φίερι και τους Αγίους Σαράντα, πριν καταλήξει στην Κονίσπολη, όπου ακολούθησε γιορτή με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια, ενώ κυριαρχούσαν τα πανό με ανθελληνικά συνθήματα.
Το κλίμα είχε καλλιεργηθεί τις προηγούμενες ημέρες, καθώς ο πρόεδρος του κόμματός τους, PDIU, Σ. Ιντρίζι, είχε θέσει και πάλι θέμα να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην αλβανική Βουλή για τα “θύματα της γενοκτονίας”, υποχρεώνοντας όλους τους μειονοτικούς βουλευτές, αλλά και αρκετούς άλλους να παραμείνουν εκτός της αίθουσας του Κοινοβουλίου.
Σε αντίστοιχη πρωτοβουλία των “Τσάμηδων” βουλευτών πέρυσι είχε αρνηθεί να σηκωθεί από το έδρανό του ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες, με αποτέλεσμα να αποτελέσει στόχο των επιθέσεων των “Τσάμηδων”. Τις προηγούμενες εβδομάδες είχε δημιουργηθεί αντίστοιχο κλίμα, καθώς είχε επιχειρηθεί από Αλβανούς πολίτες να έλθουν στην Ελλάδα με διαβατήρια τα οποία ανέφεραν ως τόπο γέννησης ελληνικά χωριά με την αλβανική ονομασία τους και την επισήμανση ότι βρίσκονται στην περιοχή “Τσαμουριάς”.
Οι οργανώσεις των “Τσάμηδων” πραγματοποίησαν σειρά εκδηλώσεων και στα Τίρανα, με φωτογραφική έκθεση έξω από το κτίριο της αλβανικής Βουλής με υλικό από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και “ντοκουμέντα” από τα όσα δεινά υποφέρουν σήμερα οι “Τσάμηδες” στην… Ελλάδα. Το κόμμα των “Τσάμηδων”, το οποίο συμμετέχει στην κυβέρνηση Μπερίσα, συντονίζει και την προσπάθεια πολλών “Τσάμηδων” και των απογόνων τους να διεκδικήσουν περιουσίες που δημεύτηκαν μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο λόγω της συνεργασίας τους με τις δυνάμεις κατοχής.
Πηγή

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΝΚΣ!

ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΣΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ,ΧΟΝΤΡΟΠΑΓΚΑΛΕ!

Η τέλεια βολή...!
Στην πρόβλεψη ότι εάν δεν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο η χώρα θα επιστρέψει στη δραχμή και θα.....
χρειαστεί η επέμβαση του στρατού και των τανκς για να προστατεύσουν τις τράπεζες από τρομαγμένα πλήθη που θα θέλουν να αποσύρουν τα χρήματά τους προχωρά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος μέσα από τις σελίδες της ισπανικής εφημερίδας El Mundo.

«Εάν δεν έχουμε πάρει μέχρι τις 12 Ιουλίου τα χρήματα τότε θα βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα τρομερό σενάριο. Η επιστροφή στη δραχμή σημαίνει ότι την επόμενη ημέρα οι τράπεζες θα κατακλυσθούν από τρομαγμένο πλήθος που θα θέλει να αποσύρει τα χρήματά του.

Ο στρατός θα πρέπει να προστατεύσει με τανκς τις τράπεζες επειδή δεν θα επαρκούν οι αστυνομικές δυνάμεις. Θα ξεσπάσουν ταραχές σε όλη τη χώρα, τα καταστήματα θα αδειάσουν και μερικοί άνθρωποι θα πηδήξουν από τα παράθυρα» λέει ο Θ.Πάγκαλος και προσθέτει ότι αυτό θα ήταν καταστροφή και για την οικονομία όλης της Ευρώπης.

ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ,ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΟΥ,τα άρματα μάχης και ο Στρατός δεν είναι για να προστατεύουν τα ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ των φίλων σου τοκογλύφων!

Αλλά για να προστατεύουν την εδαφική ακεραιότητα της χώρας από τους εχθρούς της,εσωτερικούς και εξωτερικούς!

Και είμαστε βέβαιοι πως αν κάνετε το μοιραίο λάθος να βγάλετε τον Στρατό στους δρόμους,εκείνος θα στραφεί εναντίον σας κοπρόσκυλα!

Αλήθεια,στα Ίμια έβγαλες...τανκς;

Ή εκει δεν σε ένοιαζε για το "πανί που πήρε ο αέρας";;;

Έχετε διαλύσει το στράτευμα,έχετε λοιδωρήσει οτιδήποτε εθνικοπατριωτικό ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;

Και τελικά,πού ακριβώς είναι το κακό να πάρει ο κόσμος τις καταθέσεις του;ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ;

Εμείς προτρέπουμε εδώ και μήνες τον κόσμο ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ με τους τοκογλύφους!

Αυτή είναι η ουσιαστικότερη πράξη αντίστασης!!!

Δεν σας ενδιαφέρει ΠΡΟΔΟΤΕΣ να διαλυθεί η Ελλάδα,φτάνει να μην πάθουν τίποτα οι τράπεζες!

Και δεν θα διστάσετε ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΚΟΣΜΟ γι'αυτό!

Προσέξτε όμως,γιατί όπως είπαμε,το να βγάλεις τα τανκς στους δρόμους εμπεριέχει υψηλό ρίσκο!

Ναι,έχετε καταντήσει την πλειοψηφία των στρατιωτικών δημοσίους υπαλλήλους-κομματόσκυλα,ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΤΡΕΛΟΙ" ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ!

Και όταν θα στρέψουν τις κάνες των πυροβόλων ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ,"δημοκράτη" (από το '81) Πάγκαλε,θα δούμε πού θα τρέχεις να κρυφτείς! 

 

ΚΑΘΑΡΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

"ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ... ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΙΚΡΙΩΜΑΤΩΝ"

Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ "ΠΡΟΚΛΗΣΗ" ΗΤΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑ!! "ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ... ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΙΚΡΙΩΜΑΤΩΝ" .... Ο Χ"ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ "ΣΧΕΔΙΟ"..

Ο γνωστός ανεκδιήγητος τραμπούκος, αντιπρόεδρος της «σοσιαλιστική» κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος, ξαναχτύπησε. Με σαφή διάθεση να τρομοκρατήσει όλο το αστικό πολιτικό προσωπικό και ιδιαίτερα τους βουλευτές του κυβερνητικού λόχου  να μην τολμήσουν να αντιδράσουν στο ξεπούλημα λαού και τόπου σε μια χούφτα πλουτοκράτες και να ψηφίσουν τα κυβερνητικά μέτρα που οδηγούν τα λαϊκά στρώματα στον εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα, άφησε να εκδηλωθούν τα γονίδια που κουβαλάει απ τον παππού τον δικτάτορα.
Μιλώντας, λοιπόν σε Ισπανική εφημερίδα μας είπε ότι αν δεν περάσουν οι επιλογές του μαύρου μετώπου κυβέρνησης-τρόικας: «Οι τράπεζες θα περιστοιχίζονται από ανθρώπους που θα ήθελαν να πάρουν τα λεφτά τους. Ο στρατός θα έπρεπε να προστατεύσει με άρματα μάχης της τράπεζες, καθώς οι αστυνομικές αρχές δεν θα επαρκούσαν. Σε όλη την χώρα θα σημειώνονταν εξεγέρσεις».
πληροφορίες από το βαθύ κόκκινο
==============================
Το πολιτικό υποκείμενο Πάγκαλος αυτήν την φορά δεν "χτύπησε" με την δήλωση του αλλά ξετύλιξε μέσω του στυγνού εκβιασμού λαού και βουλευτών το δεδομένο και επερχόμενο το οποίο αναπόφευκτα θα εκτελεστεί από τον ελληνικό λαό.
Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ του ελληνικού λαού και η ανατροπή του μεταπολιτευτικού κατεστημένου και της κοινοβουλευτικής χούντας είναι πλέον η μόνη λύση, και το ζητούμενο πλέον είναι ορατό και αυτονόητο ακόμα και στον αδαή απολιτίκ συμπολίτη μας!!

Η δήλωση Πάγκαλου καταμαρτυρά όχι μόνον την φασιστική διάθεση του πολιτικού κύτους αλλά και της  κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ της οποίας είναι αντιπρόεδρος ως  επίσης και την πολιτική γραμμή και το σχέδιο των εντολέων και επικυρίαρχων , οι οποίοι ζητούν σκλαβωμένους λαούς ακόμα και δια της βίας !! 
Με τα όπλα  πρόκειται να εφαρμόσουν το ΣΧΕΔΙΟ των διεθνών κορακιών!! Και ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ απλά αποκάλυψε ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ του σχεδίου που έχει απεργασθεί η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ....!!  ως επίσης αποκαλύπτεται περίτρανα ότι είναι αποφασισμένοι να οδηγήσουν στο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ ολόκληρο τον λαό ΚΑΙ ΝΑ ΧΥΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ προς ΧΑΡΗΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ και ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΤΟΥΣ!!!

Πριν από λίγο στην εκμπομπή του ο Νίκος Χ"ατζηνικολάου ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ότι η δήλωση ΠΑΓΚΑΛΟΥ είναι ένα μέρος του σχεδίου το οποίο έχει καταστρωθεί από την ΕΥΠ (θυμάστε που ο απατεώνας Πρωθυπουργός είχε καλέσει τον αρχηγό της ΕΥΠ πριν πάει και επισκεφθεί τον πρόεδρο της Δημοκρατίας?? την εβδομάδα που είχε καταθέσει τα όπλα και είχε παραιτηθεί ??) και την CIA .
O γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ήταν γνώστης του σχεδίου εδώ και καιρό και με αφορμή την δήλωση Πάγκαλου "μπήκε" στα ενδότερα και αποκάλυψε στην εκπομπή του ότι Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΔΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ!!
 

Ισραήλ: Χαμόγελα για την Αθήνα, διεργασίες με την Άγκυρα


Με ικανοποίηση βλέπουν τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης την προχθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία προτρέπονται οι Ελληνες και τα πλοία ελληνικού νηολογίου να μη μετάσχουν στον στολίσκο αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα. Την ίδια ώρα ο τουρκικός Τύπος κάνει λόγο για «κλάδο ελαίας που τείνει το Ισραήλ προς την Τουρκία», μετά την απόφαση της κυβέρνησης Ερντογάν να μη μετάσχει στον στολίσκο το νέο πλοίο «Μαβί Μαρμαρά», που φέρει το ίδιο όνομα με εκείνο στο οποίο είχε γίνει το 2010 η επίθεση των Ισραηλινών, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους εννέα άνθρωποι.

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα της jewishjournal γίνεται αναφορά στην ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, που επικαλούνταν την προτροπή του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν, προκειμένου να σημειωθεί «η ικανοποίηση που εξέφρασε ο Ισραηλινός πρέσβης στην Αθήνα Αρίε Μέκελ» για τη συγκεκριμένη δήλωση.
Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι «η οργάνωση “Ενα καράβι για τη Γάζα” είναι ένα πολιτικό κίνημα Ελλήνων ακτιβιστών και συμπαθούντων προς τον αναρχικό χώρο που υποστηρίζουν τρομοκρατικές οργανώσεις, όπως η Χαμάς, που έχουν συμμαχήσει με εξτρεμιστικές μουσουλμανικές οργανώσεις της Τουρκίας».
Από τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου ωστόσο προκύπτει ότι επιχειρείται επαναπροσέγγιση Ισραήλ – Τουρκίας. Σε εφημερίδες γίνεται αναφορά στις δηλώσεις του Ισραηλινού υφυπουργού Εξωτερικών Danny Ayalon, που έκανε λόγο για «χρυσή ευκαιρία για την εξομάλυνση των ισραηλινοτουρκικών σχέσεων, λόγω της άμβλυνσης της έντασης μετά τις τουρκικές εκλογές και το συγχαρητήριο μήνυμα Νετανιάχου προς Ερντογάν».
Α.Ε.Μ.

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ









Μετά από απόφαση της Γενικής Λαϊκής Συνέλευσης των Αγανακτισμένων της Πλατείας Ελευθερίας της Κατερίνης, αγανακτισμένοι απέκλεισαν σήμερα από το πρωί τις Α’ & Β’ ΔΟΥ Κατερίνης κάτι που θα επαναληφθεί και την Τρίτη ημέρα συζήτησης και ψήφισης στην Βουλή του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος της Κυβέρνησης και της Τρόϊκας.
Η Γενική Λαϊκή Συνέλευση των Αγανακτισμένων της Πλατείας Ελευθερίας της Κατερίνης προσκαλεί όλους τους Αγανακτισμένους της Πιερίας να πάρουν μέρος μαζί μας στη διαμαρτυρία αυτή.
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΦΤΏΧΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ .

Επίσης η Γενική Λαϊκή Συνέλευση των Αγανακτισμένων της Πλατείας Ελευθερίας της Κατερίνης Καλεί και τους Υπόλοιπους Αγανακτισμένους Όλων των Πλατειών της Ελλάδος να πράξουν το ίδιο.

Η Διαφορά μεταξύ Εθνικισμού και Ακροδεξιάς.



Μιλώντας για Εθνικισμό,εννοούμε κάτι αγνό,κάτι αυθόρμητο.Είναι η ανάγκη ενός ανθρώπου να υπερασπίσει το έθνος του από τους τυχόν κινδύνους που μπορεί να διατρέχει.

Η Ακροδεξιά είναι το άκρως αντίθετο.Είναι ότι πιο βρώμικο.Είναι ο εχθρος του αγνού εθνικισμού, είναι ο καρκίνος του εθνικιστικού κινήματος.Η Ακροδεξιά ζει σαν παράσιτο μέσα στο εθνικιστικό κίνημα και ''παγιδεύει στα δίχτυα'' της ανυποψιάστους πατριώτες και εθνικιστές.Ο ρόλος της ακροδεξιάς είναι να κάνει το εθνικιστικό κίνημα άκρως ελεγχόμενο από το σύστημα,ώστε να το αποδυναμωσει με αποτέλεσμα να μην αποτελεί κίνδυνο πια για το σύστημα.Η Ακδροδεξιά βασίζεται στο φαίνεσθαι και τα μεγάλα επιβλητικά/παχυλά λόγια ώστε να τραβά ψηφοφόρους.Είναι απόλυτα συμβιβασμένη με την Κομματοκρατία/Δημοκρατία και δημιουργεί πιστά άβουλα κομματόσκυλα τα οποία δαγκώνουν! Οι ακροδεξιοί ''ηγέτες'' και ''αρχηγοί'' μπορεί να χρησιμοποιήσουν πλούσιο ''λεξιλόγιο''.Μπορεί να παρουσιασθούν ως Δημοκράτες ή ως Πατριώτες ή πολύ Θρήσκοι ή ακόμα κι ως Εθνικιστές (εξαρτάται από το τι βολεύει την χρονική περίοδο).Η Ακροδεξιά πάντα θέλει να δείχνει ''κατά του συστήματος'',αλλά πάντα παίζει σύμφωνα με τους κανόνες του συστήματος,και πάντα υπερασπίζεται το σύστημα όταν υπάρχει κάποια κοινωνική κρίση (λαική οργή/αντίδραση του λαού).

Ο στόχος της Ακροδεξιάς είναι καθαρά ένας ρόλος υπεράσπισης του υπάρχοντος καπιταλιστικού / σιωνιστικού / προδοτικού συστήματος,αλλά και ρόλος διάσπασης και καλλιέργησης διχόνοιας μεταξύ των ατόμων που απαρτίζουν το εθνικιστικό κίνημα.Χρησιμοποιεί κάθε μέσο(βρώμικο πάντα) για να αυξήσει την απήχηση της στον κόσμο και τα ποσοστά της. Κλασσικές τακτικές της Ακροδεξιάς είναι το ψέμα/υποκρισία(καπηλεία εννοιών/λέξεων όπως Ελληνισμός ή Θρησκεία ή Φυλή ή Επανάσταση κλπ) και η εκμετάλλευση καταστάσεων προς όφελος της(καπήλευση αγώνων και αντιστάσεων / αντιδράσεων κατά του συστήματος).Η Ακροδεξιά υποστηρίζει το σύστημα των κομματικών μαγαζιών και σκυλιών και μέσα από αυτό προσπαθεί να επωφεληθεί για προσωπικά συμφέροντα και σκοτεινά συμφέροντα τρίτων.

Πολλοί αγνοί συναγωνιστές Έλληνες & άλλοι Ευρωπαίοι και γενικότερα Λευκοί Πατριώτες και Εθνικιστές την ''πάτησαν'' στην πορεία τους και ξεγελάστηκαν από κάθε λογής πατριδοκάπηλους / ψευδοπατριώτες / ψευδοεθνικιστές αλλά βρήκαν στην πορεία τον δρόμο τους,άλλοι όχι.

Η Ακροδεξιά συνεχίζει να δρα και θα δρα με την ''ευλογία'' του συστήματος σε όλη την Ευρώπη και όπου υπάρχουν λευκοί μέχρι να της δώσουμε εμείς οι ίδιοι την χαριστική βολή.Η χαριστική βολή στην Ακροδεξιά είναι χαριστική βολή στο Σύστημα,όπως και το αντίθετο,η χαριστική βολή στο σύστημα είναι χαριστική βολή στην Ακροδεξιά!

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ

Έλληνες , ας παραμερίσουμε όλες τις μεταφυσικές παραστάσεις που μας διασπούν και μας αποδυναμώνουν. Ας μας ενώσει η πρωταρχική αλήθεια του ελληνικού αίματος σε ένα φλόγινο ποτάμι που θα καθαρίσει το στάβλο του Αυγεία και θα επιβάλει το δίκαιο της ελευθερίας και της εργασίας του λαού.
Μην υποκύπτετε στην κατοχική προπαγάνδα των τοκογλύφων και των πολιτικών ανδρεικέλων τους . Η Ελλάδα μπορεί να γίνει μεγάλη αν η εξουσία περάσει στα χέρια των λαϊκών παραγωγικών δυνάμεων .
Στις τωρινές συνθήκες στραγγαλισμού της εθνικής οικονομίας , η επιστροφή στη δραχμή είναι πράξη εθνικής αυτονομίας, αλληλένδετη με την ενεργοποίηση της εθνικής εργασίας.
Οδηγείστε στα δικαστήρια τους κλέφτες πολιτικούς και τους δορυφόρους τους. Εφαρμόστε το πόθεν έσχες και πάρτε πίσω αυτά που σας έκλεψαν.
Κρατικοποιείστε το παρασιτικό πλούτο των τραπεζών και επιστρέψτε στο λαό τα αρπαχθέντα από το τοκογλυφικό «δίκαιο».
Δημιουργείστε κρατική τράπεζα αναπτύξεως που θα στηρίξει τη παραγωγή και τη τίμια ιδιοκτησία του εργαζόμενου λαού.
Διασφαλίστε τα δικαιώματα των εργαζομένων στα πλαίσια ενός ενιαίου εργατικού δικαίου που δεν θα διαχωρίζει τον δημόσιο υπάλληλο από τον εργάτη του ιδιωτικού τομέα.
Αντιμετωπίστε το μεταναστευτικό σαν μια εισβολή και κτυπήστε τα ντόπια συμφέροντα που την στηρίζουν.
Δείξτε προς όλο τον κόσμο πως η Ελλάδα δεν υποχωρεί . Διεκδικείστε ενιαίο στρατό και ενιαία αποκλειστική οικονομική ζώνη , Ελλάδος – Κύπρου.
Λαική εθνική οικονομία και σκληρή υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας. Καμιά υποχώρηση σε κανένα μέτωπο. Διεκδίκηση των εθνικών δικαίων.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ