ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8:00 - Δύο Έλληνες καινοτόμοι, οι επιστήμονες στον τομέα της νανοτεχνολογίας Ιωάννης Αραμπατζής και Βασίλης Θεοχαράκης, ανατρέπουν τα δεδομένα και απογειώνουν την Ελλάδα!!!



Δύο Έλληνες επιστήμονες ανατρέπουν τα δεδομένα και απογειώνουν τη χώρα ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ είναι ο κλάδος της επιστήμης που έχει ως σκοπό να δημιουργήσει σωματίδια ύλης, τα οποία είναι πολύ μικρά σε μέγεθος - συνήθως 100 νανόμετρα ή μικρότερα. 
Ένα νανόμετρο (nm) είναι ένα δισεκατομμυριοστό του μέτρου (10-9 m). Για ν’ αντιληφθεί κανείς το σχετικό μέγεθος ενός νανόμετρου προς το μέτρο, μπορεί να φανταστεί το εξής: Αν η γη είναι όσο ένα μέτρο, τότε το νανόμετρο είναι όσο ένα μήλο. Όταν ένα κοινό υλικό μικραίνει σε επίπεδο νανοκλίμακας, τότε παρουσιάζει πρωτότυπες και μοναδικές ιδιότητες, σε σχέση με τα μόρια ή τα ευμεγέθη, κλασικά υλικά όπως τα γνωρίζουμε. 

Έτσι, αναπτύσσουμε μοναδικές εφαρμογές με όχημα τη νανοτεχνολογία, με σκοπό να εφαρμοστούν στην καθημερινότητα χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις από τον τελικό χρήστη, γνώσεις ή υψηλό κόστος. Σε τελική ανάλυση, πρόκειται για μια νέα επιστήμη, η οποία στα επόμενα χρόνια θ’ ανατρέψει τα πάντα στην καθημερινότητά μας. Η νανοτεχνολογία σήμερα εφαρμόζεται:
*Στην Ιατρική με πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα, καθώς σε λίγο καιρό ασθένειες, που μέχρι πρόσφατα ήταν ανίατες, θα καταπολεμηθούν.
*Στο Διάστημα για προστασία των διαστημικών...

Δημοκρατία μάζας και άμεση δημοκρατία


Ν. Λυγερός
Φαινομενικά η δημοκρατία εμφανίζεται ως ένα φιλελεύθερο σύστημα για τον πληθυσμό μιας χώρας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ισχύει οντολογικά και ειδικά μετά τη μαζικοποίηση της έννοιας της δημοκρατίας. Η διαφορά που υπάρχει μεταξύ δημοκρατίας και δημοκρατίας μάζας είναι βέβαια ανάλογη με τη μάζα, πράγμα το οποίο ερμηνεύεται ποσοτικά. Στην πραγματικότητα όμως η διαφορά είναι και ποιοτική διότι η μάζα ως διαφορά κάνει τη διαφορά δηλαδή αλλάζει ριζικά την έννοια της δημοκρατίας. Αυτό προέρχεται κυρίως από την αλλαγή φάσης που προκαλεί η κριτική μάζα. Με τη διαφοροποίηση που παράγει, η κριτική μάζα δημιουργεί θεσμό εξουσίας, ο οποίος αυτοσυντηρείται ως σύστημα ανεξάρτητα πια από τον πληθυσμό. Και ενώ ο πληθυσμός και η μάζα που αποτελεί, είναι το αρχικό υπόβαθρο και κίνητρο της δημοκρατίας μάζας με την ύπαρξη ενός ανεξάρτητου πυρήνα που διαχειρίζεται την εξουσία, η φυσιολογική εξέλιξή του είναι να μετατραπεί σε μια ανώνυμη μάζα ατόμων. Συνεπώς η άμεση επίπτωση της δημοκρατίας μάζας είναι να μετατρέπει μέσω της κοινωνικοποίησης ομάδες ανθρώπων σε σύνολα ατόμων. Λειτουργικά το σύστημα της εξουσίας απορροφά κάθε δομικό στοιχείο και αφοπλίζει έμμεσα τις ανθρώπινες σχέσεις. Η δημοκρατία με τη μαζικοποίησή της παράγει αναπόφευκτα ένα αντιδημοκρατικό σύστημα. Άρα δεν μπορεί πια να θεωρηθεί όπως γίνεται παραδοσιακά ως αντιπροσωπευτική δομή του πληθυσμού.
Ένας από τους μοναδικούς τρόπους που υπάρχουν για να διατηρήσει τον αντιπροσωπευτικό της χαρακτήρα η δημοκρατία είναι η χρήση της αμεσότητας. Αν όντως η δημοκρατία είναι άμεση τότε δομικά, η έννοιά της αλλάζει ουσιαστικά. Σε αυτήν την περίπτωση, το σύστημα όσον αφορά στην ιεραρχία του είναι λιγότερο πολύπλοκο και συνεπώς λιγότερο ευάλωτο. Έτσι δεν υπάρχει η ανάγκη αυτοσυντήρησης ενός ειδικού συστήματος. Με αυτόν τον τρόπο, οι ανθρώπινες σχέσεις ενισχύονται και τα άτομα διατηρούν τις ανθρώπινες ιδιότητές τους ενώ το εκτελεστικό σύστημα είναι στην ουσία ανώνυμο. Το υπόβαθρο παραμένει ανθρώπινο με ένα δομικό σύστημα που δεν μπορεί πια να καταπατά τα δικαιώματά του διότι εκ φύσης η εξουσία του είναι και ελάχιστη και περιορισμένη. Κατά συνέπεια η εξουσία είναι απλώς αντιπρόσωπος της ουσίας δίχως να μπορεί να υπάρχει από μόνη της. Η αμεσότητα της δημοκρατίας αποφεύγει το συντηρητικό στοιχείο του συντάγματος που αποφεύγει με κάθε τρόπο οποιαδήποτε αμφισβήτηση εκ μέρους των πολιτών. Με την άμεση δημοκρατία, η νομολογία καταγράφει απλώς τη βούληση του πληθυσμού δίχως να ενσωματώνει προστατευτικούς νόμους για το σύστημα και τη διατήρησή του. Μια συγκεκριμένη υλοποίηση αυτών των ιδεών είναι το ίδιο το διαδίκτυο αφού η ύπαρξή του αποδεικνύει ότι η ανάπτυξη εσωτερικών διασυνδέσεων επιτρέπει και την ανεξαρτησία απόψεων και την ελεύθερη διακίνηση πληροφοριών ακόμα και όταν ένα σύστημα προσπαθεί να το ελέγχει. Απλώς με την άμεση δημοκρατία υπάρχει και η έννοια της απόφασης και της εκτέλεσης της απόφασης.

Τουρκοκυπριακή εφημερίδα "Βολκάν": " Ο Χριστόφιας ζήτησε από το Ισραήλ να ιδρύσει στρατιωτική βάση στην Κύπρο και να μεταφέρει στρατό"

Η εθνικιστική «Βολκάν», με άρθρο του αρθρογράφου της Μπιρόλ Ερτάν, ισχυρίζεται ότι εκτός από το θέμα της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης, ο Πρόεδρος Χριστόφιας ζήτησε από το Ισραήλ να ιδρύσει στρατιωτική βάση στην Κύπρο και να μεταφέρει στρατό. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Ερτάν, η πληροφορία αυτή έθεσε σε συναγερμό την Αγγλία, η οποία διατηρεί βάσεις στο νησί, και του λοιπού θα ψυχρανθούν οι σχέσεις της με τους Ε/κ και την Ελλάδα, με αποτέλεσμα στους κόλπους της ΕΕ να υποστηρίζει την Τουρκία και τους Τ/κ.

Εξάλλου, ο αρχισυντάκτης της «Κίπρις» Ρεσάτ Ακάτ γράφει στο άρθρο του ότι, αν οι Ε/κ αρχίσουν τις εργασίες για το πετρέλαιο, η Τουρκία δεν πρόκειται να επιχειρήσει νέα στρατιωτική επιχείρηση, αλλά θα στείλει σκάφος του πολεμικού της ναυτικού δίπλα στο σκάφος που θα κάνει έρευνες για λογαριασμό των Ε/κ, το οποίο θα παρακολουθεί τις εργασίες επιτόπου.
Κατά τον Ακάρ, σε μια τέτοια περίπτωση όχι μόνο δεν θα σημειωθεί πρόοδος στις συνομιλίες, αλλά θα τεντώσει κι άλλο το σχοινί και θα αυξηθεί η έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο πλευρών. Ο αρθρογράφος εισηγείται όπως, μέχρι επίτευξης λύσης, «αποφεύγονται παιγνίδια με τη φωτιά», κατά την έκφρασή του.
ΣΗΜΕΡΙΝΗ

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ

Γύφτοι πολιτικοί (ποίηση)



Γύφτοι πολιτικοί

Εσύ ήσουν κάποτε βασίλισσα
της ζωής , σε αυτή τη γη
και τώρα σκλάβα θλιβερή
με μια τριχιά αρκούδας
για επανωφόρι
χαλκά στη μύτη
και στο σβέρκο σου λουρί
να γυροφέρνεις τα πανηγύρια
σερνάμενη από  νταουλιέριδες
και χτικιάρηδες ζητιάνους.
Έτσι την καταντήσατε
τη μεγάλη μας πατρίδα
αρκουδιάρηδες
γύφτοι πολιτικοί.

λουκάς σταύρου

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Η διαφθορά στη αστυνομία της Κύπρου μετατρέπεται σε πυώδες και δυσώδες άλγος που εξαπλώνεται σε όλο το σώμα της κοινωνίας. Αυτοί που πληρώνονται για να προστατεύουν τη κοινωνία έχουν μετατραπεί σε προαγωγούς και διαφθορείς της.
Το χειρότερο όμως σε αυτή τη κατάσταση είναι η αδιαφορία της πολιτικής εξουσίας που δικαίως μεταφράζεται ως συναίνεση στο έγκλημα.
Η εμπιστοσύνη του λαού στη παρούσα μορφή πολιτικής εξουσίας , διοίκησης και δικαιοσύνης δεν συντελεί στη θεραπεία των πολλαπλών προβλημάτων που παράγει η διαφθορά.
Η πικρή αλήθεια λέγει, πως οι πολίτες αυτού του τόπου είναι ανυπεράσπιστοι από το κράτος το οποίο μετεξελίσσεται σε ξένο σώμα που κατατρώει τις σάρκες του λαού .Η νεολαία δεν έχει κανένα μέλλον στο παρόν σύστημα αξιών , νόμων και θεσμών που στην ουσία αναπαράγουν τη σήψη.
Ας καταλάβουν οι νέοι , ότι το έθνος για να ζήσει χρειάζεται επαναστατική ριζική αναθέσμιση και όχι ημίμετρα και μικροδιορθώσεις.
Θέλουμε μια νομοθετική εξουσία που να προέρχεται μέσα από τις παραγωγικές ενώσεις του λαού και να ελέγχει αποτελεσματικά το έργο της εκτελεστικής εξουσίας , της δικαιοσύνης και της διοίκησης.
Θέλουμε μια παιδεία που θα επανενθρονίσει τις αξίες του ανθρωπισμού και της ελευθερίας της σκέψης ενάντια σε κάθε ιστορικό ψέμα και επιβαλλόμενη ψευδαισθητική εξουσιαστική παράσταση. Μια παιδεία που θα ξαναδώσει στο όνομα έλληνας , το ένδοξο περιεχόμενο του.
Θέλουμε μια οικονομία που δεν θα υπόκειται στη δουλεία του τόκου αλλά θα δομείται από την εργασία του λαού εκμηδενίζοντας κάθε μορφή παρασιτισμού και φατριαστικής εκμετάλλευσης.
Θέλουμε μια εθνική κοινωνία υγιών και εύρωστων ανθρώπων στο σώμα και στη ψυχή, Θέλουμε να εξαλείψουμε την αρρώστια και τη καχεξία μέσα από τον υποχρεωτικό προγεννητικό έλεγχο και την ευγονική.
Θέλουμε ένα ρωμαλέο λαό , ένα ισχυρό στρατό που θα πατήσει νικηφόρος στα σκλαβωμένα χώματα του.
Θέλουμε την οριστική συντριβή των φαύλων , των διεφθαρμένων , των προδοτών , των δοσίλογων, των εκμεταλλευτών , θέλουμε ένα έθνος ζωντανό.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΥΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ- ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Η ΚΙΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΝΤΑΦΙ


Κίνα: Έμμεση στήριξη στον Μ. Καντάφι: Το Πεκίνο ανακοίνωσε, ότι οι  κινεζικές επιχειρήσεις, είναι έτοιμες να επιστρέψουν στη Λιβύη, και να  συνεχίσουν το έργο τους


Κίνα: Έμμεση στήριξη στον Μ. Καντάφι: Το Πεκίνο ανακοίνωσε, ότι οι κινεζικές επιχειρήσεις, είναι έτοιμες να επιστρέψουν στη Λιβύη, και να συνεχίσουν το έργο τους

  1. Η Κίνα ανακοίνωσε σήμερα πως οι επιχειρήσεις της είναι έτοιμες να επαναλάβουν τις δραστηριότητές τους στη Λιβύη, όπως τόνισε ο πρεσβευτής της χώρας στην Τρίπολη Γουάνγκ Γουανγκ Σινγκ και μεταδίδει το λιβυκό πρακτορείο Jana.

  2. Ο κινέζος πρεσβευτής τόνισε πως οι κινεζικές επιχειρήσεις έχουν «τη διάθεση, την επιθυμία και την έγνοια» να επιστρέψουν στη Λιβύη και να ξαναρχίσουν ξανά τα αναπτυξιακά σχέδια που έχουν αναλάβει, ιδίως στον τομέα των υποδομών, των κατασκευών και των τηλεπικοινωνιών.

  3. Ο Σινγκ, μιλώντας στη συνάντησή του με τον επικεφαλής της λιβυκής κυβέρνησης Μπαγντάντι Μαχμούντι, τόνισε πως οι κινεζικές επιχειρήσεις είναι «έτοιμες να συνεργασθούν με την Τρίπολη για την υλοποίηση και άλλων αναπτυξιακών σχεδίων σε διάφορους τομείς».

  4. Ο λίβυος ηγέτης Μουάμαρ Καντάφι, που βρίσκεται αντιμέτωπος με μία πρωτοφανή λαϊκή εξέγερση για πάνω από έναν μήνα, είχε προσκαλέσει την Κυριακή τις κινεζικές, ρωσικές και ινδικές πετρελαϊκές εταιρείες να έλθουν και να εκμεταλλευθούν το αργό πετρέλαιο της χώρας, του οποίου η παραγωγή σχεδόν έχει σταματήσει μετά την αποχώρηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των ξένων εταιρειών. πηγη

    HELLENICREVENGE

ΘΡΑΣΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ"ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ"... ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Φυλλάδια για το έργο που επιτελούν στον κόσμο, τα οποία έχουν παγκόσμιο χάρτη, όπου τα Σκόπια, εμφανίζονται ως… «Μακεδονία», κυκλοφόρησαν και διανέμουν σε σπίτια, ανά την Ελλάδα, οι «Γιατροί χωρίς Σύνορα»…

Σε τηλεφωνική διαμαρτυρία πολίτου, οι Γιατροί χωρίς Σύνορα απάντησαν ότι το φυλλάδιο τυπώθηκε στην Ισπανία, χρησιμοποιώντας τον επίσημο χάρτη του ΟΗΕ. Σε παρατήρηση ότι το ελληνικό σκέλος των Γιατρών χωρίς Σύνορα δεν έπρεπε να δεχθεί να παραλάβει τα έντυπα, η απάντηση ήταν ότι… αυτός είναι ο χάρτης, που δέχεται ο ΟΗΕ.

 Μετά την ερώτηση του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ., Κυριάκου Βελόπουλου στη Βουλή, το υπουργείο Εξωτερικών επικοινώνησε με το ελληνικό σκέλος των Γιατρών χωρίς Σύνορα ζητώντας διευκρινίσεις.

Κοροϊδία χωρίς σύνορα

Η απίστευτη απάντηση που έδωσαν ήταν ότι το φυλλάδιο διανεμήθηκε μόνο σε… χορηγούς της ΜΚΟ. Διευκρίνισαν επίσης στο υπουργείο ότι για να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα, δέχθηκαν ως πιο συμφέρουσα την προσφορά ισπανικής εταιρίας για την εκτύπωση του ενημερωτικού υλικού.


Η ισπανική εταιρία βρήκε έναν χάρτη (όλως τυχαίως…) όπου τα Σκόπια εμφανίζονται ως «Μακεδονία» , όμως όπως ομολογούν η εσφαλμένη αναγραφή της ονομασίας των Σκοπίων (σε Macedonia) «διέλαθε» της προσοχής του ελληνικού τμήματος των Γιατρών χωρίς Σύνορα. Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι αρκετά. Όπως πχ, πουθενά στην Ελλάδα δεν βρήκαν οι Γιατροί χωρίς Σύνορα (στην κοροϊδία) καλύτερη προσφορά για την εκτύπωση του ενημερωτικού τους υλικού; Έκαναν δηλαδή πανευρωπαϊκό διαγωνισμό και κατέληξαν στην Ισπανία;
Και μάλιστα σε μια εποχή που η κρίση μαστίζει την Ελλάδα; Δεν έκριναν οι ανθρωπιστές Γιατροί χωρίς Σύνορα – οι οποίοι καίγονται και τρέχουν να συμπαρασταθούν στους λαθρομετανάστες Αφγανούς της Πάτρας - ότι έστω αυτή τη δουλειά θα έπρεπε ίσως να την δώσουν σε μια ελληνική επιχείρηση, από τα τσουβάλια με τα εκατομμύρια που εισπράττουν ως επιχορήγηση από το ελληνικό δημόσιο;

Υπήρχε περίπτωση ο χάρτης όπου τα Σκόπια θα εμφανίζονταν ως «Μακεδονία» να περνούσε στην εκτύπωση αν το έργο αναλάμβανε ελληνική επιχείρηση; Πόσο ειλικρινείς είναι οι Γιατροί χωρίς Σύνορα στην Ελλάδα, όταν απαντούν στο υπουργείο ότι το λάθος έγινε από τους Ισπανούς; Πόσο ειλικρινείς είναι οι Γιατροί χωρίς Σύνορα στην Ελλάδα όταν απαντούν ότι δεν το πρόσεξαν, αλλά όταν το είδαν απέσυραν το υλικό; Οι Γιατροί χωρίς Σύνορα έχουν κάθε δικαίωμα να θεωρούν ότι όταν απευθύνονται στο υπουργείο Εξωτερικών έχουν να κάνουν με ηλιθίους και να δίνουν τέτοιου είδους απαντήσεις…

Διότι δεν είναι τόσο ειλικρινείς όσο θέλουν να εμφανίζονται… Η κεντρική διοίκηση των Γιατρών χωρίς Σύνορα στην Ελβετία, όπως μπορεί να δει κανείς έχει αναγνωρίσει τα Σκόπια ως «Μακεδονία», σε χάρτες που εμφανίζει στην επίσημη ιστοσελίδα της…
Έχουν διαμαρτυρηθεί στην κεντρική διοίκηση των Γιατρών χωρίς Σύνορα στη Ελβετία για το «λάθος»; Κάλεσαν έστω την κεντρική διοίκηση να διορθώσει την επικοινωνία της με τον έξω κόσμο;
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

ΚΥΠΡΟΣ: Το αντιομοσπονδιακό κίνημα σε καραντίνα

Μετά την αποκοπή χορηγίας της ΑΤΗΚ προς την εφημερίδα «Κυπριακό Ποντίκι», την προσπάθεια φίμωσης του Ξενή Ξενοφώντος, τις συλλήψεις αντιφρονούντων που μοίραζαν φυλλάδια, άλλη μια προσπάθεια φίμωσης και εξευτελισμού της αντίθετης άποψης από τους οδοστρωτήρες του ακελικού καθεστώτος βγήκε στην επιφάνεια. Φαίνεται ότι η παρουσία και η ενδυνάμωση του αντιομοσπονδιακού λόγου ανάμεσα στην φοιτητιώσα νεολαία, αποτελεί την αιτία κινητοποίησης του.

Ο χρηματοδοτούμενος από τον Κύπριο φορολογούμενο πολίτη, Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου (ΟΝΕΚ), ο οποίος θα έπρεπε να ήταν υπόδειγμα αξιοκρατίας και εκπροσώπησης ολόκληρης της νεολαίας, αποφάσισε ξαφνικά να αποκόψει την χορηγία από τον ΕΦΑΕΦΠ, μιας ένωσης που συμμετέχουν αυτόνομα και αντιομοσπονδιακά κινήματα από άλλα σπουδαστικά κέντρα. Συγκεκριμένα, ο ΟΝΕΚ προφασίστηκε ότι όποια φοιτητική παράταξη δεν συμμετέχει στην ΠΟΦΕΝ, δεν μπορεί να χρηματοδοτείται από τον Οργανισμό. Δηλαδή, για να μπορεί μια φοιτητική παράταξη να χορηγείται από τον ΟΝΕΚ, πρέπει να συμμετέχει στην ΠΟΦΕΝ, ενός «φοιτητικού» οργάνου που το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από πρώην φοιτητές και νυν στελέχη των κομματικών νεολαιών και προαπαιτεί την αποδοχή και υποστήριξη της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.

Φαίνεται ότι ο ΟΝΕΚ σκοπεύει να περνά από ιερά εξέταση τα φοιτητικά κινήματα και να αποφασίζει βάση των ιδεολογικών πεποιθήσεων τους, ποιες θα χρηματοδοτήσει. Φυσικά, οι προτιμήσεις του ΟΝΕΚ γέρνουν με το μέρος των διζωνικών ιδεολογημάτων. Όσες παρατάξεις διαφωνούν με το εν λόγω μοντέλο λύσης του Κυπριακού δεν μπορούν να παίρνουν την χορηγία από τον Οργανισμό!

Το ΜΕΤΩΠΟ Κυπρίων Φοιτητών Ηνωμένου Βασιλείου καταδικάζει απερίφραστα τη στάση του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου να εξαιρεί αυτόνομες φοιτητικές νεολαίες, οι οποίες αντιτίθενται στο άδικο και ρατσιστικό μοντέλο λύσης της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, ένα μοντέλο λύσης που ο κυπριακός ελληνισμός καταψήφισε με 76% τον Απρίλιο του 2004. Η προσπάθεια τους για καταπολέμηση του αντιομοσπονδιακού χώρου με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις, αποδεικνύει του λόγου το αληθές: την ενδυνάμωση και εξάπλωση του αντιομοσπονδιακού λόγου στην κυπριακή νεολαία.

Γραφείο Τύπου
ΜΕΤΩΠΟ Κυπρίων Φοιτητών Ηνωμένου Βασιλείου

press@metopo.org.uk


HELLENICREVENGE