ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Η νέα βιολογική κρητική ασπιρίνη!


Ένα νέο λαμπρό επίτευγμα στον τομέα της φαρμακευτικής, παρουσιάστηκε από το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Πρόκειται για τη βιολογική ασπιρίνη Κρήτης, ένα νέο είδος ασπιρίνης που θα ανατρέψει όλα όσα γνωρίζαμε έως τώρα για την προστασία μας από τη γρίπη.

Το νέο αυτό φάρμακο που παρασκεύασε ομάδα καθηγητών του Πανεπιστημίου Κρήτης, με εμπνευστές τους καθηγητές ιατρικής Χρήστο Λιονή, Ηλία Καστανά και τον καθηγητή βιολογίας Στέργιο Πυρίντσο, αναμένεται να πάρει εντός του έτους την έγκριση του ΕΟΦ. Για την παρασκευή του φαρμάκου συνεργάστηκαν επίσης η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου και η φαρμακοβιομηχανία Gallenica.

Πρόκειται για κάψουλες που συνδυάζουν την απόλυτη αξιοποίηση των κρητικών βοτάνων, με τις αυστηρές προδιαγραφές που θέτει η σύγχρονη φαρμακευτική επιστήμη.

Τα συστατικά του είναι απόλυτα φυσικά και το νέο φάρμακο, από τη στιγμή που θα εγκριθεί από τον ΕΟΦ αναμένεται να βγει από τα σύνορα της χώρας και να πιστοποιηθεί τόσο από τις ευρωπαϊκές αρχές όσο και από το την αμερικάνικη FDA.

Η νέα βιολογική κρητική ασπιρίνη περιέχει τρία κρητικά βότανα διαλυμένα στο λάδι, οι φαρμακευτικές ιδιότητες των οποίων είναι γνωστές από την αρχαιότητα, ιδιότητες που ακόμα και σήμερα θεωρούνται ευεργετικές για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Τα τρία αυτά βότανα παραμένουν το επτασφράγιστο μυστικό της ομάδας των επιστημόνων, καθώς το φάρμακο αυτό αποτελεί παγκόσμια πατέντα. Σκοπός των επιστημόνων δεν είναι η αντικατάσταση της παραδοσιακής ασπιρίνης, αλλά η προώθηση στη αγορά, ενός φυσικού φαρμάκου από την κρητική γη.

Τα υλικά από τα οποία αποτελείται κάθε κάψουλα δεν έχουν μέχρι στιγμής παρουσιάσει επιπτώσεις στην υγεία και η δοσολογία που θα συστήνεται 2-3 την ημέρα.

Οι ιδιότητες της κρητικής ασπιρίνης είναι: Προστατεύει από λοιμώξεις του αναπνευστικού, ανακουφίζει από το κρυολόγημα, καταπολεμά την κοινή γρίπη, ρίχνει τον πυρετό και έχει αναλγητικές ιδιότητες.

Η τιμή του φαρμάκου σύμφωνα με τον όρο που έχει βάλει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ρεθύμνου, δεν πρόκειται να ξεπεράσει το 1 ευρώ.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικό κίνητρο για την παρασκευή του φαρμάκου αποτελεί η αναπτυξιακή κατεύθυνση του Α.Σ.Ρ. αφού από τη στιγμή που το φάρμακο μπει στην παραγωγή μέρος της σοδειάς θα προορίζεται για την παρασκευή της κάψουλας. 



εσεται ημαρ

ΕΠΕΙΓΟΝ......!!!!!!!..........ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ "ΠΟΡΙΣΜΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!.......ΑΤΤΙΛΑΣ ΙΙΙ,ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ!!!!!!!!!!
ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ!!!!!!!!!!
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!



 Η βλακεία των αριστεροδεξιούληδων πουλημένων της Κύπρου,τους έκανε να μην είναι προσεκτικοί,κι επειδή ο Θεός της Ελλάδος είναι πάντα δίπλα της στις δύσκολες ώρες της,σήμερα ξεσκεπάζεται ένα ακόμα σχέδιο της παραχάραξης και της συκοφάντησης της Ιστορίας της.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΤΟ "ΠΟΡΙΣΜΑ" ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ!

Porisma1


Porisma2

Porisma3

ΠΗΓΗ: AORATOSARXH@BLOGSPOT.COM

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ «ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ»ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΓΓΛΟΔΟΥΛΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

Το πολιτικό κατεστημένο της Κύπρου σε όλα τα λεγόμενα εθνικά συμβούλια υποστήριζε τη θέση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας σε συνάρτηση με την αποστρατικοποίηση. Ας σημειωθεί ότι στον όρο αποστρατικοποίηση δεν συμπεριλαμβάνεται η κατάργηση των αγγλικών βάσεων. Τουναντίον η παραμονή των βάσεων θεωρείται δεδομένη στο διηνεκές και επιβεβαιώνεται τούτο και από δηλώσεις του προέδρου της δημοκρατίας κ. Χριστόφια.
Με δεδομένο αυτό το στόχο,  εγκατέλειψαν κάθε προσπάθεια  αναβάθμισης της άμυνας της Κύπρου,  αρχής γενομένης από την εγκατάλειψη του ενιαίου αμυντικού δόγματος με την Ελλάδα την οποία αντικατέστησαν με μνημόνια  συναντίληψης με την Μ. Βρετανία. Φαίνεται έτσι ξεκάθαρα πως ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο υποκλίνεται στα συμφέροντα των άγγλων και οραματίζεται μια λύση που δεν θα διαφέρει και πολύ από την επιστροφή στην αποικιοκρατία σε συνθήκες Ε.Ε. Την άμυνα της πατρίδος μας θα την αναλάβει η Αγγλία με τις εν Κύπρω στρατιωτικές βάσεις που άρπαξε και διατηρεί από  τις συμφωνίες Ζυρίχης.
Ξαφνικά όμως , ένα μέρος του πολιτικού κατεστημένου , συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, θέτει το θέμα της ένταξης στο Συνεταιρισμό για Ειρήνη,  που ως γνωστό είναι μια μορφή συνεργασίας με το ΝΑΤΟ που εξυπηρετεί βεβαίως τις ανάγκες αμύνης της Ευρωπαϊκής Ένωσης , χωρίς να επιβάλλει στην χώρα που θα συμμετέχει στον εν λόγω συνεταιρισμό και την ένταξη στο ΝΑΤΟ. Σε αυτή τη πρόταση , το πιο σκληρό φιλοαγγλικό κομμάτι του κατεστημένου , δηλαδή το ΑΚΕΛ και η ακελικοκρατούμενη κυβέρνηση Χριστόφια,  προβάλει αντίσταση στην ένταξη , επικαλούμενη ακόμα και το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης . Από την άλλη , οι προτείνοντες την ένταξη στο συνεταιρισμό δεν ξεκαθαρίζουν τη θέση τους αναφορικά με τον στόχο της αποστρατικοποίησης , της παραμονής ή όχι των αγγλικών βάσεων , της καταγγελίας ή όχι των συνθηκών εγγυήσεων και συμμαχίας . Μήπως θέλουν ένταξη στο συνεταιρισμό για την ειρήνη που κεντρικό ρόλο σε αυτό θα έχουν οι αγγλικές βάσεις;;; Διότι αν δεν εγκαταλείψουμε τον στόχο της αποστρατικοποίησης , αν δεν  αναβαθμίσουμε την άμυνα μας σε σχέση με την Ελλάδα  , αν δεν καταγγείλουμε την παραμονή των αγγλικών βάσεων , αν δεν καταγγείλουμε τις συνθήκες εγγυήσεων και συμμαχίας , αν δεν αναθεσμίσουμε το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης , τότε η ένταξη στο συνεταιρισμό για την ειρήνη θα αναβαθμίσει τις αγγλικές βάσεις και θα υποβαθμίσει την κυριαρχία της κυπριακής δημοκρατίας.
Για άλλη μια φορά το πολιτικό κατεστημένο του ενδοτισμού και του ραγιαδισμού ρίχνει στάχτη στα μάτια του λαού και εκχωρεί στους άγγλους κυριαρχικά δικαιώματα της κυπριακής δημοκρατίας.
Θέση μας είναι , πως πρέπει να κατατεθεί η αίτηση ένταξης στο Συνεταιρισμό για την Ειρήνη,  μα ταυτόχρονα να αναβιώσει το ενιαίο αμυντικό δόγμα με στόχο τον ενιαίο ελληνικό στρατό , να καταγγελθούν οι αγγλικές βάσεις ως κατακτητικές , να καταγγελθούν οι συνθήκες εγγυήσεων και συμμαχίας , να αναθεσμιστεί το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης μέσα από τη συμμετοχή του λαού στην συντακτική επιτροπή του πρώτου ελεύθερου συντάγματος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Κάτω το ενδοτικό , αγγλόδουλο πολιτικό κατεστημένο.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Οι ενέργειες του κ. Άθαν Τσιμπίδη με σκοπό «Μαζική Αγωγή Ιδιοκτητών Κατεχομένων Περιουσιών στις ΗΠΑ»



Οι ενέργειες του κ. Άθαν Τσιμπίδη

με σκοπό

 «Μαζική Αγωγή Ιδιοκτητών Κατεχομένων Περιουσιών στις ΗΠΑ»


Λευκωσία, 23 Φεβρουαρίου 2011



Αγαπητοί Φίλοι,
Ο αμερικανός δικηγόρος κ. Άθαν Τσιμπίδης πλησιάζει  -προσωπικώς ή/και μέσω των κατά τόπους στρατευμένων του στις ΗΠΑ, Αυστραλία, Βρετανία, Κύπρο και αλλού-  τους ανά τον κόσμο Ιδιοκτήτες κλεμμένων περιουσιών στην παράνομα κατεχόμενη Κύπρο, προσπαθώντας να στρατολογήσει πελατεία χιλιάδων Ελλήνων Κυπρίων και άλλων, με σκοπό να τους εμπλέξει ως ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ σε «Μαζική Αγωγή», την οποίαν επιθυμεί να εγείρει ο ίδιος σε Δικαστήριο των ΗΠΑ κατά της Τουρκίας, του Ψευδοκράτους και της Τράπεζας HSBC (Hong Kong & Shanghai Bank), με αίτημα «οι παράνομοι σφετεριστές των περιουσιών να καταβάλουν αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων προς τους Ιδιοκτήτες Περιουσιών στην Κατεχόμενη Κύπρο, για την απώλεια χρήσης και για παράνομες αγοραπωλησίες των κλεμμένων περιουσιών τους».
Με λίγα λόγια, ο κ. Τσιμπίδης επιδιώκει:
Από τη μια, ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ να είναι όσο το δυνατό περισσότεροι Έλληνες Κύπριοι (πρόσφυγες ή μη) νόμιμοι Ιδιοκτήτες Περιουσιών και από την άλλη, ΕΝΑΓΟΜΕΝΟΙ να είναι τρεις:
·         Ο 1ος εναγόμενος να είναι το κράτος της Τουρκίας, που εισέβαλε στην Κύπρο το 1974 και κατέχει παράνομα τις περιουσίες για 37 χρόνια.
·         Ο 2ος εναγόμενος να είναι η αμερικανική Εταιρεία «Τουρκική Δημοκρατία Βορείου Κύπρου - ΤΔΒΚ».
Αυτή η Εταιρεία ιδρύθηκε στις ΗΠΑ από το Τουρκικό Ψευδοκράτος, με την ΕΝΤΟΛΗ «να επιτελεί παράνομες αγοραπωλησίες κλεμμένων περιουσιών και να εκδίδει παράνομους τίτλους ιδιοκτησίας» ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ του Ψευδοκράτους, που δημιουργήθηκε από την Τουρκία και έκτοτε επιδιώκει τη διεθνή αναγνώριση του ως «επισήμου κράτους» και που, στο μεταξύ, ΔΕΝ μπορεί να εμφανίζεται επίσημα σε καμιά χώρα του κόσμου (με Πρεσβεία ή Προξενείο ή άλλως πως), διότι ακριβώς είναι ένα ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ.
Αυτός είναι και ο λόγος, που το Ψευδοκράτος εγκατέστησε στις ΗΠΑ την «Εταιρεία ΤΔΒΚ», για να το εκπροσωπεί και να παρανομεί εκ μέρους του.
·         Και ο 3ος εναγόμενος να είναι η Τράπεζα HSBC (Hong Kong & Shanghai Bank), η οποία είναι ο μόνος τραπεζικός οργανισμός διεθνούς εμβέλειας που δραστηριοποιείται στην κατεχόμενη Κύπρο και η οποία διεκπεραιώνει τις παράνομες δοσοληψίες της Εταιρείας του Ψευδοκράτους στις ΗΠΑ.
Επειδή:
1)    Ο κ. Τσιμπίδης είναι αλλοπρόσαλλος ως προς το «τι πρόκειται να πράξει»  -αρχικά εναγομένη θα ήταν και η Τουρκία, μετά την αφαίρεσε και τώρα την ξαναπρόσθεσε, δεν είναι σίγουρος εάν το αμερικανικό δικαστήριο έχει δικαιοδοσία κλπ-  ΔΕΝ είμαστε σίγουροι εάν ο κ. Τσιμπίδης αντιλαμβάνεται ότι «οι λαϊκίστικες και αμφιβόλου νομικής ορθότητας κουβέντες που λέει ΔΕΝ αφορούν την παραλία της Φλώριδας» αλλά ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ...
2)    Επειδή, το θέμα για τους Έλληνες της Κύπρου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «εάν ο κ. Τσιμπίδης θα κερδίσει ή όχι την αγωγή του», αλλά ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ...
3)    Επειδή, το γεγονός ότι «το Ψευδοκράτος ενάγεται μέσω μιας αμερικανικής Εταιρείας, άρα   -κατά τον κ Τσιμπίδη-  δεν αναγνωρίζεται μέσω της αγωγής» ΔΕΝ αποτελεί επιχείρημα, διότι:
·         ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ που εγκατέστησε αυτή την επιχείρηση στις ΗΠΑ,
·         και ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ που της έδωσε ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ να ενεργεί παράνομα εκ μέρους του,
·         ΑΡΑ, όσοι Έλληνες Κύπριοι εμφανιστούν ως ενάγοντες στη μαζική αγωγή του κ. Τσιμπίδη ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ την ύπαρξη και οντότητα του Ψευδοκράτους, ΩΣ ΕΝΤΟΛΕΑ προς την εναγόμενη επιχείρηση...
4)    Και επειδή, ο κ. Τσιμπίδης κυκλοφορεί από Αμερική μέχρι Αγγλία, Αυστραλία, Κύπρο (και δεν ξέρω ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ), στρατολογώντας χιλιάδες πελάτες για να κινήσουν ΜΑΖΙΚΑ την αγωγή, με ΔΕΛΕΑΡ  -όπως γράφουν και τα φυλλάδια που διανέμονται-  ότι το κόστος για τον κάθε πελάτη είναι «μόνο €300 ή €600 (ανάλογα με τον αριθμό τίτλων ιδιοκτησίας του καθενός)» και ότι ο κ. Τσιμπίδης θα πάρει ΜΟΝΟ «ένα ποσοστό 7% επί των αποζημιώσεων», ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι:
·         Με 10.000 ενάγοντες, ο μεν κ. Τσιμπίδης θα εισπράξει κατά μέσον όρο ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ 5 εκατομμύρια ευρώ,
·         και εάν οι 10.000 πελάτες του κ. Τσιμπίδη εισπράξουν ΜΟΝΟ από €100.000 αποζημίωση ο καθένας, το 7% του κ. Τσιμπίδη θα είναι 70 εκατομμύρια ευρώ,
Ø  αλλά στο μεταξύ αυτοί οι 10.000 Έλληνες Κύπριοι θα έχουν αναγνωρίσει ενώπιον αμερικανικού Δικαστηρίου την οντότητα του ψευδοκράτους...
ΕΡΩΤΟΥΜΕ:
Εάν, ΧΙΛΙΑΔΕΣ Έλληνες Κύπριοι (εμείς οι ίδιοι) προσδώσουμε ΔΙΕΘΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ στο ψευδοκράτος, ΠΟΙΟΣ θα εμποδίσει πλέον την Τουρκία και το ψευδοκράτος από το ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ και να προπαγανδίζουν ότι «αφού οι ίδιοι οι Έλληνες της Κύπρου αναγνωρίζουν την ΤΔΒΚ (και μας κινούν και αγωγές) ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ Βρετανοί, Γάλλοι, Ιταλοί, Σουηδοί, Βέλγοι, Αμερικάνοι και όλοι ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;
Ποιος θα βγάλει εκείνη την ώρα τα κάρβουνα από τη φωτιά και ποιος θα κλείσει την καινούρια τρύπα;  Μήπως ο κ. Τσιμπίδης και οι εδώ στρατευμένοι του;
Όπως συνέβη και με την τρύπα που άνοιξαν κάποιοι ΑΛΛΟΙ Δικηγόροι με ΑΛΛΗ υπόθεση, με κατάληξη την «τουρκική επιτροπή ξεπουλήματος των περιουσιών»;

Κίνηση για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Πάνος Ιωαννίδης
Πρόεδρος
www.freedomjustice.com.cy