ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΚΑΤΩ Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ

Καλούμε τον Πρόεδρο Χριστόφια, τον ηγέτη των ομοσπονδιακών και συνομιλητή με τους Τούρκους κατακτητές, να δώσει στη δημοσιότητα ολοκληρωμένη πρόταση περί της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας, ώστε να αποκτήσει ο λαός πλήρη γνώση αυτής. 
Αν αρνηθεί να το πράξει θα σημαίνει ότι προβαίνει σε μυστικές συμφωνίες, αρνείται να ενημερώσει το λαό και κάθεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους κατακτητές χωρίς συγκεκριμένη θέση αλλά απλά και μόνο για να εξυπηρετεί την παράταση της κατοχής. 
Ο λαός δικαιούται να γνωρίζει τι διαμείβεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αναφορικά με το μέλλον του και ο Πρόεδρος υποχρεούται από την πλευρά του να ενημερώνει το λαό μέσα στα πλαίσια της διαφάνειας και της δημοκρατίας.
Η τυχόν παρουσίαση οιουδήποτε σχεδίου λύσης για το οποίο θα κληθεί ο λαός να αποφασίσει εν μια νυκτί δεν είναι δημοκρατία αλλά τυραννία. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο μία είναι η επιλογή του λαού: η απόσειση της τυραννίας. Μιας τυραννίας που ασκείται από μια χούφτα κομματόσκυλων που παριστάνουν τους εθνοπατέρες. 
Κάτω η κομματοκρατία και οι σκοτεινές μεθοδεύσεις της.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΣΥΡΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ: ΕΝΑΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

Οι εκατοντάδες νεκροί διαδηλωτές από τα πυρά των συριακών δυνάμεων ασφαλείας και του στρατού συνδυαζόμενη με τη σκλήρυνση της στάσης της Γαλλίας, της Βρετανίας και εν τινι μέτρω και των ΗΠΑ δημιουργούν την εντύπωση ότι ίσως και να επίκειται ανατροπή του καθεστώτος του Μπασάρ ελ - Ασαντ στη Δαμασκό.  

του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ 

Αν μάλιστα προστεθούν σε αυτό και οι αποκαλύψεις προ εβδομάδων του WikiLeaks για τη χρηματοδότηση από την Ουάσιγκτον των Σύρων αντικαθεστωτικών με 6 εκατομμύρια δολάρια και τη βοήθειά της για την κατασκευή και λειτουργία στο εξωτερικό αντικαθεστωτικού συριακού τηλεοπτικού σταθμού, φαίνεται σαν να έχουν οργανώσει οι Αμερικανοί συνωμοσία ανατροπής του Ασαντ. Τα φαινόμενα απατούν.

Οι Αμερικανοί όντως χρηματοδοτούν την υπονόμευση του καθεστώτος του συριακού Μπάαθ και επιθυμούν την αποδυνάμωσή του, όχι όμως και την ανατροπή του Μπασάρ ελ - Ασαντ. Δεν έχουν ψευδαισθήσεις ότι μπορεί να ανατραπεί με εσωτερική εξέγερση και δεν είναι σε καμιά περίπτωση διατεθειμένοι να κάνουν πολεμική επίθεση εναντίον του κατά το πρότυπο του Ιράκ ή της Λιβύης. Ο αεροπορικός πόλεμος των ΗΠΑ, της Γαλλίας, της Βρετανίας και του ΝΑΤΟ κατά της Λιβύης απέδειξε ότι δεν είναι επαρκής για να ανατρέψει ούτε καν ένα καθεστώς τόσο αδύναμο στρατιωτικά όσο αυτό του Καντάφι, τον οποίον δεν έχουν ακόμη κατορθώσει να δολοφονήσουν παρά τις επανειλημμένες απόπειρές τους.


Ενδέχεται να χρειαστεί ευρύτερης έκτασης χερσαίος πόλεμος από τους Αμερικανονατοϊκούς κατά της Λιβύης από όσο διεξάγουν μέχρι στιγμής μέσω των ανδρεικέλων και των συμμάχων τους για να ανατρέψουν το καθεστώς του Καντάφι, οπότε ένας ανάλογος πόλεμος των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ για να ανατρέψουν το συριακό καθεστώς και να καταλάβουν τη Συρία απαιτεί διαστάσεις πολεμικής κινητοποίησης αντίστοιχες με εκείνη του πολέμου για την υποδούλωση του Ιράκ. Δεν είναι ώρα για τέτοιους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς εκ μέρους των ΗΠΑ. Πόσω μάλλον που γνωρίζουν δύο πράγματα.
Πρώτον ότι πρέπει να ανατρέψουν το καθεστώς του Μπαάθ, του κυβερνώντος συριακού κόμματος, και όχι μόνο τον Μπασάρ ελ - Ασαντ, γιατί αν ανατραπεί μόνο ο Ασαντ το καθεστώς θα γίνει πολύ σκληρότερο και πιο αντιαμερικανικό, δεδομένου ότι ο Μπασάρ ελ - Ασαντ συγκαταλέγεται στη δεξιά, σαφώς πιο συμβιβαστική πτέρυγα του κόμματος.
Δεύτερον, οι Αμερικανοί γνωρίζουν ότι το συριακό καθεστώς υπό τον Ασαντ διεκδικεί φυσικά από το Ισραήλ τα κατειλημμένα εδώ και μισόν αιώνα συριακά υψώματα του Γκολάν και ενισχύει τη Χεζμπολάχ στον Λίβανο και τη Χαμάς στην Παλαιστίνη, ενώ διατηρεί στενές σχέσεις με το Ιράν, αλλά δεν τηρεί αντιαμερικανική στάση.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ασαντ έχει φτάσει μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001 μέχρι του σημείου να... βασανίζει για χάρη των Αμερικανών πολιτικούς κρατουμένους που του παρέδιδε η CIA! Οι ΗΠΑ μετέφεραν μυστικά στη Συρία άτομα που απήγαγαν από αραβικές χώρες, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν ή κράτη της Κεντρικής Ασίας και οι συριακές αρχές τα βασάνιζαν για να τους αποσπάσουν ομολογίες αν συνεργάζονταν με αντιαμερικανικές ισλαμικές οργανώσεις ή απλώς οι Σύροι δολοφονούσαν άτομα που οι Αμερικανοί ήθελαν απλώς να εξοντώσουν χωρίς τον κίνδυνο να βρεθεί ξαφνικά η Ουάσιγκτον μπλεγμένη σε υποθέσεις δολοφονιών κρατουμένων. Ενα καθεστώς σαν αυτό του Ασαντ είναι πολύ χρήσιμο στις ΗΠΑ. Ενώ η εξαπόλυση ενός πολέμου των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ εναντίον της Συρίας δεν αποκλείεται καθόλου να προκαλούσε γενική στρατιωτική ανάφλεξη σε πολλές χώρες της Μέσης Ανατολής και μάλιστα σε μια εποχή που οι αραβικές λαϊκές μάζες βρίσκονται σε αναταραχή με απρόβλεπτα αποτελέσματα, ένας αποδυναμωμένος από τις αιματηρές διαδηλώσεις Ασαντ είναι πολύ πιο εύκολα χειρίσιμος προς την κατεύθυνση εξυπηρέτησης των αμερικανικών συμφερόντων.  

ΣΤΟΧΟΣ Η εγκατάλειψη της συμμαχίας με Ιράν
Αποδυναμωμένος ο Ασαντ μπορεί να πιεστεί να απομακρυνθεί από τη συμμαχία του με το Ιράν και να μειώσει τη συριακή στρατιωτική και πολιτική βοήθεια προς τη λιβανέζικη Χεζμπολάχ και την παλαιστινιακή Χαμάς, εκτιμούν οι Αμερικανοί. Αν γίνει αυτό, το Ισραήλ διευκολύνεται να επιτεθεί στον Λίβανο για να συντρίψει στρατιωτικά μια αποδυναμωμένη Χεζμπολάχ και να εγκαταστήσει στη Βηρυτό κυβέρνηση ανδρεικέλων του Τελ Αβίβ. Οι Ισραηλινοί μπορεί επίσης να επιτεθούν πάλι στη Λωρίδα της Γάζας και να πλήξουν τη Χαμάς, ώστε να ανακτήσει τον έλεγχο όλης της Παλαιστίνης το πλήρως υποτελές στο Ισραήλ καθεστώς του Παλαιστίνιου προέδρου Μαχμούντ Αμπάς και του ακόμη χειρότερου πρωθυπουργού Σαλάμ Φαγιάντ.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Ο Κερκυραικός "Παράδεισος" του Χρεοκοπημένου Πολιτικού Συστήματος!!!

Είναι πράγματι καταπληκτικό αυτό που συμβαίνει στο πανέμορφο νησί των Φαιάκων από την αρχή της εφαρμογής του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ έως και σήμερα!!!
Ένα φαινόμενο ΜΟΝΑΔΙΚΟ στην Ελληνική Επικράτεια, που χρήζει άμεσης επιστημονικής κοινωνιολογικής μελέτης από Κυβέρνηση, Τρόικα, ΔΝΤ και λοιπές μνημονιακές δυνάμεις ώστε να εντοπιστούν οι λόγοι και οι αιτίες που το προκαλούν.

Μία ομαδική κοινωνική συμπεριφορά των Κερκυραίων πολιτών την οποία το LISTON Place "έκπληκτο" παρακολουθεί προσεκτικά μήνες τώρα, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι να σιγουρευτεί για την εγκυρότητα της ύπαρξης της.

Μετά όμως και από τις μεγαλειώδεις Κερκυραικές Πασχαλινές Εκδηλώσεις που έγιναν, μας έφυγαν και οι τελευταίες αμφιβολίες (ελπίδες που είχαμε για το αντίθετο).
Έφθασε η ώρα (με πόνο ψυχής) να παραδεχθούμε, αυτό που μέσα μας (λόγω του ότι είμαστε βέροι Κερκυραίοι) δεν θέλαμε με τίποτα.

Έφθασε η στιγμή να αποδεχθούμε αυτήν την πρωτοποριακή και "αφύσικη" τοπική πραγματικότητα.

Η Κέρκυρα είναι ο τελευταίος επίγειος "παράδεισος" των Ελλήνων πολιτικών!!!

Ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα οι πολιτικοί δεν τολμούν να βγουν από τα σπίτια τους στην Κέρκυρα...βολτάρουν ανέμελοι.

Ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα όπου τους πετύχουν τους γιουχάρουν στην Κέρκυρα τους...χειροκροτούν.

Ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα όπου τους δουν τους πετούν γιαούρτια, ντομάτες κ.λ.π. στην Κέρκυρα τους πετούν...λουλούδια!!!

Αποκορύφωμα όλων αυτών ήταν το Πάσχα όπου Κερκυραίοι και μη Πολιτικοί παρέλασαν αρκετές φορές εν μέσω δεκάδων χιλιάδων κόσμου και όχι μόνο δεν ακούστηκε καμία διαμαρτυρία αλλά υπήρξαν (άκουσον-άκουσον) και χειροκροτήματα.

Από την κ.Γκερέκου και τον κ.Δένδια έως τον κ. Παπούλια και τον κ.Καρατζαφέρη, όλοι τους πέρασαν ένα ονειρικό Πάσχα νιώθοντας την λατρεία των φτωχών υπηκόων τους!!!

Το ΜΕΓΑ δε παράδοξο πως...ούτε καν οι χιλιάδες επισκέπτες του νησιού (προερχόμενοι από όλα τα μέρη της Ελλάδος) δεν παρουσίασαν "ανάρμοστη" συμπεριφορά, αλλά αντιθέτως εναρμονίστηκαν με αυτήν των ντόπιων μας έχει κάνει πολύ καχύποπτους.

Ρε...Μήπως μας ρίχνουν κάτι στο νερό; Μήπως μας ραντίζουν από ψηλά; Μήπως φταίει το πολύ πράσινο; Μήπως παρακολουθούμε πολύ Τηλεόραση;

Έχουμε σπάσει το κεφάλι μας και ειλικρινά δεν μπορούμε να βρούμε τι φταίει.

Προτείνουμε λοιπόν στην Κυβέρνηση την άμεση διερεύνηση - εύρεση των λόγων που προκαλούν αυτό το φαινόμενο ώστε όχι μόνο να μπορέσει να λύσει το τεράστιο πρόβλημα που έχει ο πολιτικός κόσμος στην υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και γιατί όχι στην συνέχεια να εξάγει την τεχνογνωσία αυτή στα υπόλοιπα Ευρωπαικά ή μη Κράτη που ήδη έχουν πάρει ή θα πάρουν ανάλογα "φιλολαικά" μέτρα, ώστε να κρατούν ταυτόχρονα τους υπηκόους τους αποχαυνωμένους !!!

Επίσης μέχρι να βρεθούν τα αίτια αυτού του "φαινομένου" προτείνουμε στον κ.Παπανδρέου (εν όψη και των νέων μέτρων), καθώς και στους υπόλοιπους μνημονιακούς αρχηγούς να στέλνουν τους Βουλευτές και τα στελέχη τους για ολιγοήμερη παραμονή στο Νησί μας για ανάταση ηθικού.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ...ΘΑΡΡΟΥΣ βρε αδελφέ!!!


HELLENICREVENGE

Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ

Η «αντιπαλότητα» μεταξύ διζωνικών και δικρατιστών που εκδηλώνεται στους κόλπους του κατοχικού συνονθυλεύματος, ερμηνεύεται από τους ενδοτικούς ως θετική εξέλιξη. Βλέπουν ότι μέσα από αυτή την «αντιπαλότητα» θα κατισχύσουν οι δυνάμεις της «επανένωσης» και θα ευοδωθεί ο στόχος της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας.
Αποσιωπούν βέβαια το γεγονός ότι οι διζωνικοί τουρκοκύπριοι είναι μειονότητα στα κατεχόμενα που έχουν απέναντι τους , τους έποικους , τους καθεστωτικούς και τον τουρκικό στρατό. Παρακάμπτουν επίσης το άλλο γεγονός , ότι ακόμα και με τους τουρκοκύπριους οπαδούς της διζωνικής δεν υπάρχει οποιαδήποτε συμφωνία πάνω σε καμία πτυχή. Ο καθένας ερμηνεύει τον όρο της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας κατά το κέφι του.
Οι τουρκοκύπριοι διζωνικοί δεν κατέθεσαν κάποια ολοκληρωμένη πρόταση πέρα από το «ΝΑΙ» στο σχέδιο Ανάν. Με λίγα λόγια οι τουρκοκύπριοι διζωνικοί, διαιωνίζουν την στρατηγική της ασάφειας και δεν αποτολμούν να κάνουν το βήμα που θα τους αποσυνδέσει από την τουρκική κατοχή και θα τους επανεντάξει στη νομιμότητα της κυπριακής δημοκρατίας στα πλαίσια των αρχών της πραγματικής δημοκρατίας .
Συνεπώς η «σύγκρουση» με το κατοχικό καθεστώς στερείται νοήματος , αρχών και σκοπού. Ως εκ τούτου είναι «σύγκρουση» προσχεδιασμένη και άκρως επικίνδυνη. Πίσω από αυτή τη «σύγκρουση» ενεργούν οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας με απώτερο σκοπό την ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ στην ελεύθερη επικράτεια της κυπριακής δημοκρατίας. Έτσι θα επαληθευτεί και ο προφήτης Χριστόφιας , που είπε εν ώρα θείας εμπνεύσεως ότι «στο τέλος θα έχουμε ένα μικτό κράτος στο νότο και ένα τουρκικό στο βορρά».
Εμείς σας ερωτούμε κύριε Χριστόφια, τι κάνετε για να αποτρέψετε μια τέτοια δραματική εξέλιξη;
Οφείλετε να σταματήσετε την εγκατάσταση τουρκοκυπρίων στις ελεύθερες περιοχές της πατρίδος μας με την αρωγή και την οικονομική στήριξη του κράτους.
Οφείλετε να κλείσετε τα οδοφράγματα και να ανακόψετε την ενδεχόμενη μαζική μετατόπιση τουρκοκυπρίων στην ελεύθερη επικράτεια της δημοκρατίας. Διαφορετικά θα συνδέσετε το όνομα σας με την συναίνεση και συνεργία στην πραγμάτωση της Τρίτης φάσης της εισβολής και επέλασης των τούρκων κατακτητών σε ολόκληρη τη γη μας .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ