ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΔΕΙΚΝΎΟΥΝ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΟΥΣ

Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα καταδικάζει τη βάρβαρη, απάνθρωπη και βέβηλη ενέργεια των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων , κατά της θρησκευτικής ελευθερίας , με την βίαιη διακοπή της λειτουργίας των Χριστουγέννων που τελούνταν στους ναούς της κατεχόμενης Καρπασίας.
Τασσόμαστε στο πλευρό του αρχιεπισκόπου στη προσπάθεια του να καταγγείλει παντοιοτρόπως την προκλητική πράξη των κατακτητών και καλούμε επίσης την κυβέρνηση να πράξει το ίδιο σε όλα τα διεθνή φόρα.
Ας καταλάβει επιτέλους ο λαός μας, ότι δεν πρέπει να στηρίζει με κανένα τρόπο την κτηνωδία και την βαρβαρότητα που ποδοπατεί τα χώματα της πατρίδος μας. Καμιά επίσκεψη στα κατεχόμενα, ούτε ένα ευρώ στους κτηνοτούρκους .
Να καταλάβει επίσης και ο αρχιεπίσκοπος πως οι ρημαγμένες εκκλησιές που βρίσκονται στα κατεχόμενα δεν πρέπει να αναστηλωθούν όσο υπάρχει κατοχή , αλλά μόνο όταν η Κύπρος θα απελευθερωθεί.
Τα σχέδια των τούρκων για πρόκληση θρησκευτικού μίσους, πρέπει να προσκρούσουν στην υψηλή πολιτισμική συνείδηση του ελληνισμού . Τυχών πράξεις ανταπόδοσης που θα μετέτρεπαν την εναντίωση στη κατοχή σε θρησκευτική αντιπαράθεση θα συνιστούσαν εθνική προδοσία. Δεν πολεμούμε τους μουσουλμάνους αλλά τους τούρκους κατακτητές .
Λευτεριά στη σκλαβωμένη πατρίδα.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ