ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΖΗΤΩ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821

Με την ένδοξη επανάσταση του 1821 το Ελληνικό Έθνος ανέκτησε μέρος των δυνάμεων του ύστερα από 2000 χρόνια Ρωμαιό-Βυζαντινής και Οθωμανικής σκλαβιάς. 
Η επανάσταση του 1821 θα ολοκληρωθεί όταν θα ανακτήσουμε πλήρως τα σκλαβωμένα εδάφη μας στην Κύπρο, την Βόρειο Ήπειρο, τη σκλαβωμένη Μακεδονία, τη σκλαβωμένη Θράκη και την Ανατολική Ρωμυλία, τον Πόντο και την Ιωνία.  
Όταν θα ανακτήσουμε πλήρη συνείδηση της εθνικής μας ταυτότητας και ξαναβρούμε την μεγαλειώδη πορεία που είχε το έθνος μας πριν απολέσει την ελευθερία του.  
Ελευθερία και κυριαρχία πάνω στη γη μας και ελευθερία της συνείδησης μας. Αυτές είναι οι δύο κατευθύνσεις της Επανάστασης του Ελληνισμού. Η ανάκτηση των σκλαβωμένων εδαφών μας απαιτεί ισχυρό εθνικό κοινωνικό κράτος. Η ανάκτηση της ελευθερίας της συνείδησης μας και της εθνικής μας αυτογνωσίας απαιτεί εθνική παιδεία στηριγμένη πάνω στο αρχαίο Ελληνικό πνεύμα.

ΖΗΤΩ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821
Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΔΗΚ