ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Τί έρχεται; Οι ευρωπαϊκές τράπεζες "ξεφορτώνονται" Ελληνικά ομόλογα

Η μία μετά την άλλη, οι μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες σπεύδουν να μειώσουν την έκθεση τους σε ελληνικά ομόλογα, προκειμένου να αποφύγουν δυσάρεστες εκπλήξεις στο προσεχές διάστημα ("κούρεμα", επιμήκυνση κλπ κλπ).
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα και πιστοί, έως πρόσφατα "σύμμαχοί" μας, όπως οι γαλλικοί όμιλοι, έχουν κάνει αρκετές σημαντικές διορθωτικές κινήσεις, με αποτέλεσμα, σήμερα, το συνολικό ύψος των ελληνικών ομολόγων που έχουν στα χαρτοφυλάκια τους να έχει πέσει στα επίπεδα των περίπου 20 δισ ευρώ, από 60 δις που ήταν πριν από περίπου 1,5 χρόνο, όταν δηλαδή ξεκίναγε αυτή η περιπέτεια.
Αντίστοιχη ήταν και η κίνηση που έκαναν τα γερμανικά τραπεζικά χαρτοφυλάκια. Εν προκειμένω, η έκθεση τους σε τίτλους του ελληνικού δημοσίου περιορίστηκε σε λίγο πάνω από 10 δισ ευρώ.
Πριν από έναν χρόνο, το αντίστοιχο ποσό διαμορφώνονταν πέριξ των 40 δισ ευρώ. Κάτω κι από τα 10 δισ ευρώ, έχει περιορισθεί πλέον η έκθεση των βρετανικών τραπεζών, ενώ υπάρχουν και οι ιταλικές οι οποίες φρόντισαν να μηδενίσουν την οποιαδήποτε έκθεση τους, σχεδόν από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η κρίση.
Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι τα ιταλικά ΜΜΕ ήταν αυτά τα οποία "φώναζαν" περισσότερο δυνατά απ όλα για τον κίνδυνο το ελληνικό χρέος να προκαλέσει προβλήματα στο τραπεζικό τους σύστημα, τη στιγμή που το τελευταίο είχε φροντίσει να ρευστοποιήσει από την πρώτη στιγμή κάθε ελληνική συμμετοχή του.
Για την ιστορία και όχι μόνο θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ανάλογη κίνηση με τα τραπεζικά χαρτοφυλάκια έκαναν κι όλα τα επενδυτικά funds της Ευρώπης. Αυτή τη στιγμή, το ισχυρότερο κρατικό, και συγκεκριμένα το νορβηγικό, έχει περιορίσει την ελληνική του έκθεση σε κάτι λιγότερο από 0,4%. Αντίστοιχα το ίδιο συμβαίνει και με τα υπόλοιπα funds.
  • Μήπως η Ευρώπη "ξεφορτώνεται" την Ελλάδα;
  • Μήπως έχουν δρομολογηθεί "εξελίξεις" τέτοιες που θα οδηγήσουν σε "μοναχικό δρόμο" την Ελληνική οικονομία;
  • Μήπως η δραχμή δεν είναι πλέον κατάρα, αλλά αναγκαστικός προορισμός για την Ελλάδα;
Αυτές τις ερωτήσεις έρχεται να ενισχύσει με σημερινές δηλώσεις του στην γερμανική εφημερίδα Stuttgarter Zeitung ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλόντ Γιούνκερ, ο οποίος αναφερόμενος στην Ελλάδα, τόνισε ότι "η Ελλάδα πρέπει να γνωρίζει ότι η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη έχει και τα όριά της".
"Η Ελλάδα πρέπει να γνωρίζει ότι η αλληλεγγύη έχει τα όριά της, αν ο κόσμος (στην Ευρώπη) αποκτήσει την εντύπωση ότι η ελληνική πλευρά δεν επιδεικνύει την αναγκαία αποφασιστικότητα", είπε ο Γιούνκερ.
Ο Γιούνκερ πρόσθεσε ότι είναι κάθετα αντίθετος στη συνολική αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, ενώ επισήμανε πως μια ενδεχόμενη ήπια αναδιάρθρωση δεν θα είναι μεμονωμένο μέτρο, αλλά θα αποτελεί μέρος ενός ολοκληρωμένου πακέτου μεταρρυθμίσεων.

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Εξέγερση τραπεζιτών κατά των πολιτικών;

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τις δηλώσεις του Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, ο οποίος άφησε για πρώτη φορά ανοικτό το ενδεχόμενο «ήπιας» αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, και οι τραπεζίτες της ΕΚΤ πήραν.. τα όπλα κατά των κυβερνήσεων της ευρωζώνης, ζητώντας τους να ξεχάσουν οποιαδήποτε σκέψη για αναδιάρθρωση, «βαριά» ή «ήπια».
Με τον πιο «ηχηρό» τρόπο αποδοκίμασε αυτές τις προτάσεις ο επικεφαλής οικονομολόγος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ο δεύτερος στην ιεραρχία τραπεζίτης μετά τον Ζαν Κλωντ Τρισέ: οποιασδήποτε μορφής αναδιάρθρωση του χρέους δεν θα λύσει τα προβλήματα της Ελλάδας, τόνισε χθες ο Γιούργκεν Σταρκ, αλλά θα έχει καταστροφικές συνέπειες για τις τράπεζες της χώρας.

«Είναι αυταπάτη να πιστεύουμε ότι μια αναδιάρθρωση χρέους, με «κούρεμα» ή οποιαδήποτε επιμήκυνση, θα βοηθούσε να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα», ανέφερε ο Σταρκ. Και πρόσθεσε ότι, αν εφαρμοσθεί πιστά το ελληνικό πρόγραμμα οικονομικής προσαρμογής η βιωσιμότητα του χρέους θα διασφαλισθεί και η Ελλάδα θα αποκαταστήσει τη φερεγγυότητά της.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Λορέντσο Μπίνι Σμάγκι, μέλος τους εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΚΤ, τόνισε ότι «με δεδομένο τον τρόπο λειτουργίας των αγορών, θα πρέπει κανείς είναι πολύ προσεκτικός όταν χρησιμοποιεί φράσης που στερούνται νοήματος, γιατί μετά θα κληθεί η Ελλάδα να πληρώσει το τίμημα».

Οι τραπεζίτες αντιδρούν με τέτοια ένταση ακόμη και σε σκέψεις για μια μορφή «ήπιας», εθελοντικής επιμήκυνσης του ελληνικού χρέους, γιατί φοβούνται ότι οι αγορές θα την εκλάβουν σαν προαναγγελία άλλων, «σκληρότερων» μέτρων αναδιάρθρωσης χρεών στην ευρωζώνη και η κρίση θα πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις. Επιπλέον, θυμούνται καλά ότι και στην Αργεντινή έγινε «ήπια» αναδιάρθρωση του 2001, η οποία όμως οδήγησε σε πανικό και μαζική φυγή καταθέσεων, που έφερε τελικά τη χρεοκοπία της χώρας.

Αυτή η διαμάχη πολιτικών και τραπεζιτών κρατά πολλούς μήνες και δεν φαίνεται ότι θα λήξει σύντομα. Ο Ζαν Κλωντ Τρισέ είχε αντιδράσει με οργή σε Σύνοδο Κορυφής στις αρχές του χρόνου, όπου είχε συζητηθεί και εγκριθεί επί της αρχής η πρόταση Μέρκελ και Σαρκοζί για την καθιέρωση με τροποποίηση της Ευρωπαϊκής Συνθήκης διαδικασιών ελεγχόμενων χρεοκοπιών στην ευρωζώνη μετά το 2013, όταν θα λειτουργήσει ο μόνιμος Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας.

Ο Τρισέ είχε προειδοποιήσει τότε τους δύο ηγέτες -και είχε φροντίσει να «διαρρεύσει» στα media αυτή του η προειδοποίηση -ότι με αυτές τις ιδέες το μόνο που θα πετύχαιναν θα ήταν να κλονίσουν ακόμη περισσότερο την εμπιστοσύνη των αγορών και να εμβαθύνουν την κρίση χρέους. Αυτή η προειδοποίηση επαληθεύθηκε πλήρως, καθώς ο φόβος της ελεγχόμενης χρεοκοπίας, που θα προκαλέσει μεγάλες απώλειες στους ιδιώτες πιστωτές, οδήγησε σε τεράστια διεύρυνση των spread των ελληνικών ομολόγων και στην υποχρεωτική «διάσωση» της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, ο Τρισέ σκοπεύει στη Σύνοδο Κορυφής του Ιουνίου να επανέλθει σε αυτή την κριτική, ζητώντας για τελευταία φορά από τους ηγέτες να εγκαταλείψουν το σχέδιο για καθιέρωση ελεγχόμενων χρεοκοπιών με αναθεώρηση της Συνθήκης. Είναι αμφίβολο, όμως, αν θα καταφέρει να σταματήσει την Μέρκελ, που θεωρεί ότι το μοίρασμα των ζημιών από την κρίση χρέους και στους ιδιώτες πιστωτές είναι μια δίκαιη πολιτική και, το σημαντικότερο, μια πολιτική που πιστεύει ότι θα ενισχύσει τη θέση της ενόψει των εθνικών εκλογών του 2013.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η ΕΚΤ τάσσεται υπέρ της συνέχισης της παροχής χρηματοδοτήσεων στην Ελλάδα, με πολύ αυστηρούς όρους, για να εξακολουθήσει η χώρα να εφαρμόζει το πρόγραμμα προσαρμογής. Αντίθετα, η γερμανική κυβέρνηση θέλει αποφύγει ένα νέο δάνειο από τον προσωρινό Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Οικονομικής Σταθερότητας και αντί γι’ αυτό προκρίνει την επιμήκυνση του χρέους προς ιδιώτες. Αυτή η άποψη, όμως, δεν είναι η μόνη που αναπτύσσεται από τις πλούσιες κυβερνήσεις του Βορρά: ακόμη και η Γαλλίδα υπουργός Οικονομικών, Κριστίν Λαγκάρντ, ξεκαθάρισε στο Eurogroup της Δευτέρας ότι δεν μπορεί να αποδεχθεί οποιαδήποτε συζήτηση για αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.

Το κακό για τους Ευρωπαίους είναι ότι αυτές οι δημόσιες και συνεχείς αντιπαραθέσεις υπουργών με υπουργούς και τραπεζιτών με πολιτικούς προδίδουν έναντι των αγορών την πλήρη αδυναμία της Ευρώπης να διαχειρισθεί αποτελεσματικά τη σημερινή κρίση. Οι συνέπειες είναι ορατές καθημερινά στα spread και στα κόστη ασφάλισης των ομολόγων των χωρών της περιφέρειας. Κατά τραγική ειρωνεία, οι ίδιοι οι διαχειριστές της κρίσης έχουν καταφέρει να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι όσων κερδοσκόπων στοιχηματίζουν σε χρεοκοπίες και στη διάλυση της ευρωζώνης..
ΤΟ ΛΙΜΕΡΙ


Έκτακτη είδηση: Oμονοιάτες επιτέθηκαν σε μπυραρία στη Λεμεσό με ρόπαλα και μαχαίρια επειδή είχε αναρτημένη Ελληνική σημαία και εν τέλει τη βεβήλωσαν.ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ


ΚΑΦΡΟΙ, Ε ! ΚΑΦΡΟΙ !

Ομονοιάτες που πανηγύριζαν στην παραλιακή Λεμεσού όταν πέρασαν μπροστά από την μπυραρία Amlet, αντικρίζοντας την Ελληνική σημαία, έβγαλαν τα ανθελληνικά τους απωθημένα.Με σπαθιά,ρόπαλα και μαχαίρια επιτέθηκαν στους θαμώνες της μπυραρίας και βεβήλωσαν την Ελληνική σημαία. Πολλοί τραυματίες... διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έτρεξαν στο σημείο.Το γεγονός δεν ήταν μεμονωμένο αφού όπως λέει και το Sigma live Ομάδα κουκουλοφόρων με διακριτικά της Ομόνοιας επιτέθηκαν λίγη ώρα πριν τα μεσάνυχτα σε γνωστό μπαρ στο κέντρο της Λευκωσίας. Χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος ή κάποια πρόκληση επιτέθηκαν στους ιδιοκτήτες και τους θαμώνες του μαγαζιού πετώντας μολότοφ, κροτίδες και χτυπώντας αδιακρίτως με ρόπαλα.Από την επίθεση τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν σε ιδιωτική κλινική για τις πρώτες βοήθειες. Ο ένας φέρει εγκαύματα στα κάτω άκρα ενώ οι υπόλοιποι αρκετά τραύματα από τα χτυπήματα με τα ρόπαλα.Το παράδοξο είναι ότι παρά τη βαναυσότητα της επίθεσης και το γεγονός ότι συνέβη στο κέντρο της Λευκωσίας η Αστυνομία δεν είχε κάνει την εμφάνισή της ακόμη και σαράντα λεπτά μετά το συμβάν.http://www.sigmalive.com/news/local/384125 Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι κατά τη διάρκεια του τελικού κυπέλλου κατά την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου οι περισσότεροι Ομονοιάτες γιουχάιζαν,ύβριζαν και έδειχναν γενικά να βγάζουν σπυράκια από το άκουσμα του, ενώ οι Απολλωνίστες ύψωναν ακόμα περισσότερο τους τόνους ώστε να αποκαταστήσουν την Εθνική μας οντότητα σαν Έλλην Κύπριοι.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΑΛΟΥΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. Δείτε το σχετικό φιλμάκι εδώ




ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟ ΠΟΝΤΟ

Ελληνες
Ας δουλέψουμε σε πρώτη φάση , για δυό ισχυρά εθνικοκοινωνικά κράτη σε Ελλάδα και Κύπρο που θα τα ενώνει ένας ενιαίος στρατός και μια ισχυρή λαική οικονομία που θα στηθεί πάνω στα συντρίμια της ολιγαρχίας του πλούτου και των τραπεζών.
Αυτό θα ειναι το πρώτο βήμα που θα μας δώσει τη δύναμη να διεκδικήσουμε με τη διπλωματία της ξιφολόγχης , τα σκλαβωμένα χώματα μας και την ανάκτιση του ζωτικού ελληνικού χώρου.
Μόνο μέσω αυτής της οδού θα επιστρέψει ο σφαγιασθείς ποντιακός ελληνισμός στη γη των πατέρων του.
Κούρδοι , Αρμένιοι , Ασσύριοι , Έλληνες έχουμε χρέος να συμμαχίσουμε για την απόθηση της τουρκικής βαρβαρότητας απο τη Μικρά Ασία , τη κοινή μας πατρ'ιδα.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ - ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ - Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες που έχουν σφετεριστεί την εξουσία του Ελληνικού Έθνους με την ανοχή και την επιδοκιμασία του λαού μας έχουν βάλει στόχο της ανθελληνικής τους δραστηριότητας να ξεχαστούν οι θυσίες και να διαγραφεί η ιστορική μνήμη. Επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν το μεγαλύτερο σφάλμα του λαού μας που είναι η ανοχή στο πρόσωπό τους και να σβήσουν τα ίχνη της βαρβαρότητας των εχθρών μας και την οσμή του ελληνικού αίματος προκειμένου να προσδεθεί η πατρίδα μας στο άρμα του νέου οθωμανισμού και να αναζητήσει λύσεις ολέθρου στην εξίσου θανατερή αγκάλη του σιωνισμού. Το επαίσχυντο ελληνόφωνο καθεστώς πράττει τον αφελληνισμό του κράτους ουσιαστικά με τον πιο άτιμο τρόπο, την αλλοίωση της ιστορίας και την καλλιέργεια ενοχικού συνδρόμου στο λαό μας.

Στις 19 Μαΐου εκάστου έτους το ελληνικό έθνος τιμάει την γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού. Το ίδιο υποτίθεται πως κάνει το κράτος με την αναγνώριση του επίσημου χαρακτήρα της αποδόσεως τιμών για τους σφαγιασθέντες αδελφούς μας από το τούρκικο μαχαίρι, αλλά και μέσα από τις εκδηλώσεις και τις αναφορές στον Πόντο μας. Υποτίθεται όμως και τίποτα παραπάνω, διότι στην πραγματικότητα δεν ισχύει αυτό. Διότι το να τιμάς μια θυσία του λαού σου σημαίνει ότι πέρα από όμορφα λόγια και τραγούδια καταθέτεις την ψυχή και την ύπαρξή σου μέσα από τον Ιερό Όρκο ότι το Αίμα των Μαρτυρικών Ελλήνων του Πόντου μας θα βρει δικαίωση και ο Πόντος θα τύχει λυτρωμού με την απελευθέρωση και την απόδοση στην Μητέρα Ελλάδα. Αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να επανέλθει στην πολιτική ζωή της Ελλάδος η Μεγάλη Ιδέα που οι γραικύλοι πολιτικάντηδες κατήργησαν για να μικρύνουν και να καταργήσουν στις μέρες μας την Ελλάδα.

Αλλά η καλλιέργεια εθνικής συνείδησης γίνεται μέσα από την εθνική εκπαίδευση, τις εθνικές εκδηλώσεις και φυσικά τον εθνικό στρατό μας. Στην εκπαίδευση όμως το ανθελληνικό καθεστώς μαθαίνει τα παιδιά μας τις αντιρατσιστικές ηλιθιότητες, τους «συνωστισμούς» της Σμύρνης και τα δήθεν εγκλήματα του ελληνικού στρατού που πάσχιζε να λευτερώσει την Ιωνία και τον Πόντο έχοντας στις πλάτες παρόμοιους προδότες πολιτικούς, διχαστές του λαού σαν τον Βενιζέλο που ζητούσε μετά τον πόλεμο να λάβει νόμπελ ειρήνης ο αρχισφαγέας τουρκοσιωνιστής Κεμάλ και σαν τους κομμουνιστές που ζητούσαν από τους Έλληνες στρατιώτες να λιποτακτήσουν από τον αστικοτσιφλικάδικο τάχα πόλεμο. Αλλά τις προδοσίες αυτές δεν τις διδάσκουν.

Και στην Κομοτηνή δεν τιμούν την ποντιακή γενοκτονία οι δημοτικές αρχές με το πρόσχημα και την ατιμωτική δικαιολογία ότι δεν θέλουν να προκαλέσουν τους Τούρκους οξύνοντας τα πάθη. Και ακόμα οι δημοτικοί προύχοντες του καθεστώτος στην Κομοτηνή μας λένε πως θέλουν να υπηρετήσουν την προσέγγιση των λαών! Θέλουν δηλαδή να μην προκαλέσουν τους δολοφόνους και καταπατητές ελληνικών ψυχών και εδαφών ευθυγραμμιζόμενοι με το επίορκο καθεστώς που δίνει γη και ύδωρ. Ονομάζουν την παράδοση δικαιωμάτων και το άνοιγμα στις τουρκικές διεκδικήσεις προσέγγιση των λαών. Κι αυτά όταν ένας τουρκικός σύλλογος καταφτάνει οδικώς προς το εν Θεσσαλονίκη ψευτοσπίτι του Μουσταφά Κεφάλ με εγκαθέτους του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής που τιμούν τον δολοφόνο στη Θράκη Μας.

Όμως οι Έλληνες Πατριώτες, η σιωπηλή και καταπιεσμένη πλειονότητα του ελληνικού λαού τιμάει τους ηρωικούς πεσόντες αδελφούς μας που δεν έδωσαν τη ζωή τους για καμία ελληνοτουρκική «φιλία» και καμία συγκυριαρχία. Δεν περίμεναν μάλιστα το ψοφοδεές κράτος της εποχής για να αντισταθούν αλλά μετέτρεψαν τα βουνά του Πόντου σε αετοράχες αδούλωτων Ελλήνων που πιάσανε με πάθος τα άρματα της ελληνικής αντρειοσύνης για την υπεράσπιση του τραντέλληνα λαού τους. Δεν ρώτησαν ποιον σύμμαχο έχουν στο πλευρό τους και τι κοστίζει η λευτεριά. Όρμησαν στη φωτιά και δεν αρνήθηκαν τη ράτσα τους όπως κάνουν και εξακολουθούν να κάνουν σήμερα οι ενταύθα πολιτικάντηδες. Γιατί η διαγραφή της Μεγάλης Ιδέας είναι η καταδίκη της ελληνοσύνης των Ποντίων και κάθε αδούλωτου Έλληνα.

Η εγκατάλειψη των Ποντίων αδελφών μας υπήρξε το σημάδι εγκατάλειψης και συρρίκνωσης του Ελληνισμού που έμελλε να ακολουθήσει. Η νόθευση της φυλής μας και της συνείδησής μας επιδιώκει τη νέκρωση των Ελλήνων, ηθική και βιολογική. Το ζωντάνεμα της Μεγάλης Ιδέας είναι η καλύτερη προσφορά Τιμής προς τους Ποντίους αδελφούς μας που πέσανε στον ιερό βωμό της αιώνια ελληνικής γης τους και προς τα παιδιά τους. Τιμώ τον Πόντο σημαίνει είμαι Έλληνας ζωντανός, θυμάμαι και προετοιμάζω το έδαφος της μεγάλης επιστροφής με τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό μπροστάρη σιμά στους ποντίους αδελφούς μου και την γη να τρέμει. Καλύτερη Τιμή λοιπόν είναι  η Ανάσταση του Πόντου που θα φέρει ο πάντα έτοιμος Εθνικός Στρατός μας https://www.youtube.com/watch?v=5Q-1M2x08Ow&feature=player_embedded.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ