ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ραντεβού στη Νέα Υόρκη έδωσε ο Μπαν Γκι – μουν

xristofias eroglou mpan gki moun 300x200 Ραντεβού στη Νέα Υόρκη έδωσε ο Μπαν Γκι – μουνΤην ανάγκη εντατικοποίησης των συνομιλιών συζήτησαν μεταξύ άλλων οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων Δημήτρης Χριστόφιας και Ντερβίς Ερογλου με τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ στη Γενεύη και συμφώνησαν να ξανασυναντηθούν τον Οκτώβριο στην ΝέαΥόρκη. Όπως αναφέρει ο ΓΓ σε δήλωση του μετά τη συνάντηση και το γεύμα με τους ηγέτες, την οποία ανέγνωσε παρουσία του Προέδρου Χριστόφια και του κ. Ερογλου, ο Μπαν Γκι – μουν αναφέρεται μεταξύ άλλων στην αργή πρόοδο των διαδικασιών.
”Οι ηγέτες συμφώνησαν να αρχίσουν εντατικές διαπραγματεύσεις στα κεφαλαιώδη ζητήματα”, αναφέρει ο κ. Μπαν, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι μέχρι τον Οκτώβριο θα μπορέσουν να φτάσουν σε συγκλίσεις στα κεφαλαιώδη ζητήματα και να συναντηθούν εκ νέου μαζί του τον Οκτώβριο στη Νέα Υόρκη.
Στη δήλωσή του κάνει αναφορά στη σύγκληση διεθνούς διάσκεψης.

ONLYCY.COM

Ο Βενιζέλος εξαγόρασε την σιωπή και της εκκλησίας. Οι ιεράρχες δέχτηκαν τον εξαγορασμό.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΣΘΕΝΑΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ. ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΟΓΜΑ "ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ" ΟΔΗΓΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ... (ΙΣΧΥΣ )
 
Η εκκλησιαστική περιουσία δεν θα ενταχθεί στο Ταμείο Δημόσιας Περιουσίας και οι μισθοί των κληρικών θα συνεχίσουν να καταβάλλονται κανονικά - πέραν των περικοπών που έχουν ήδη γίνει, όπως και στους άλλους δημοσίους υπαλλήλους - παρά τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Τα καλά νέα για την Εκκλησία ανακοίνωσε στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο υπουργός Οικονομικών, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κ. Ευάγγ. Βενιζέλος, κατά την σημερινή, πρώτη ως υπουργού Οικονομικών, επίσκεψή του στην Ιερά Σύνοδο. Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο υπουργός Οικονομικών δεσμεύτηκε ότι η εκκλησιαστική περιουσία δεν θα ενταχθεί τελικά στο Ταμείο Δημόσιας Περιουσίας.

Ο κ. Ιερώνυμος από την πλευρά του, επανέλαβε την πρόταση για αξιοποίηση ακόμα και της δεσμευμένης από το κράτος εκκλησιαστικής περιουσίας. Οπως σημείωσε για μια ακόμη φορά ο Αρχιεπίσκοπος οι πόροι που θα προκύψουν από την αξιοποίησή της θα κατευθυνθούν σε κοινωνικό έργο, ειδικά αυτή την εποχή που η κοινωνία έχει μεγάλες ανάγκες, διαπίστωση με την οποία συμφώνησε και ο υπουργός, εκθειάζοντας τη στάση της Εκκλησίας. Ο υπουργός διαβεβαίωσε, πάντως, πως σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται εκκλησιαστική περιουσία να πουληθεί σε ξένους υπηκόους. Η συνάντηση «ήταν ωφέλιμη» δήλωσε μετά το τέλος της ο Αρχιεπίσκοπος, σημειώνοντας: «Ολοι οι αρχιερείς έλαβαν το λόγο. Δόθηκαν απαντήσεις στα αιτήματά μας και αυτά αποβλέπουν στην πρόοδο. Θα μπορούσα να πω ανακεφαλαιώνοντας ότι η Εκκλησία σε αυτόν το τόπο στάθηκε πάντα πλάι στο λαό, αγωνίστηκε και έδωσε ότι μπορούσε».

Ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι είναι «συμβατική υποχρέωση της Πολιτείας» η μισθοδοσία του κλήρου, διαψεύδοντας τις φήμες οτι μπορεί να διακοπεί λόγω της οικονομικής κρίσης και ευχαρίστησε τη Σύνοδο και προσωπικά τον Αρχιεπίσκοπο για την «καρποφόρα» συζήτησή τους. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο υπουργός εκθείασε το μεγάλο έργο που επιτελεί η Εκκλησία, το οποίο παρακολουθεί, όπως είπε, χρόνια τώρα.  «Οφείλουμε να διαφυλάξουμε την εθνική μας ενότητα και την κοινωνική μας συνοχή», σημείωσε ο κ. Βενιζέλος «άρα και ο λόγος και η πράξη της Εκκλησίας είναι καθοριστικής σημασίας». Ο κ. Βενιζέλος εξέφρασε την αισιοδοξία του γιατί μετά από αυτή τη συνάντηση, όπως είπε «μπορούμε να κάνουμε πολύ συγκεκριμένα, πρακτικά, θέματα, που θα ανακουφίσουν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη», αντιμετωπίζοντας ευνοϊκά τόσο τα θέματα της φορολόγησης της Εκκλησίας, όσο και της έγκρισης νέων πρεσβυτέρων τις οποίες ζητούν οι Μητροπόλεις.
 
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=409781&h1=true

ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η παραμονή της Ελλάδος στο ευρώ είναι καταδίκη σε πολυετή σκλαβιά που ενδέχεται να έχει τραγικές συνέπειες σε θέματα εθνικής κυριαρχίας.
Παραμονή στο ευρώ σημαίνει άνευ όρων αποδοχή του χρέους και διαγραφή του λαϊκού δικαιώματος διερεύνησης του χρέους και των αιτιών που το δημιούργησαν.
Σημαίνει επίσης αποδοχή της νέας μορφής που παίρνει η Ευρωπαϊκή Ένωση όπου κύριος άξονας της «ενότητας» της θα είναι το τοκογλυφικό κεφάλαιο και σύστημα επί των ερειπίων της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης και της Ευρώπης των εθνών .
Παραμονή στο ευρώ σημαίνει αποδοχή των όρων ( οικονομικών , πολιτικών , θεσμικών κλπ) των τοκογλύφων, που στη πράξη ισοδυναμούν με πολιτική τυραννία και καταλήστευση των λαϊκών στρωμάτων. Η προσπάθεια καταστολής κάθε λαϊκής διαμαρτυρίας θα αποτελεί στο εξής τον κύριο ρόλο του κράτους των τοκογλύφων ώστε να γίνει πιο εύκολη η αφαίμαξη του ελληνικού λαού αρχίζοντας από την περικοπή της ελάχιστης σύνταξης μέχρι το ξεπούλημα των ενεργειακών αποθεμάτων .
Αυτή η Ευρώπη που καταδικάζει το έθνος στον μαρασμό της τοκογλυφικής τυραννίας δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.
Ο ελληνικός εθνικισμός πρέπει να παραμείνει πιστός στο όραμα μιας Ευρώπης της αλληλεγγύης και της ισόρροπης ανάπτυξης , μιας Ευρώπης των εθνών που θα εδράζεται στις εθνικές κυριαρχίες και στη συνεργασία των εθνών της.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΑΡΧΙΖΕΙ Η εντατική έρευνα για την αξιοποίηση των κοιτασμάτων του Ιονίου...ΤΥΧΑΙΟ?

Στην φάση της εντατικής έρευνας και εν συνεχεία αξιοποίησης κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην περιοχή του Ιονίου προχωρεί η κυβέρνηση, έπειτα από τη σχετική συζήτηση στο υπουργικό συμβούλιο της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση έγινε συγκεκριμένη παρουσίαση των ενεργειακών προοπτικών και του δυναμικού της θαλάσσιας περιοχής της Δυτικής Ελλάδας και, όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Περιβάλλοντος, έως το τέλος του έτους θα έχει προκηρυχθεί διαγωνισμός και θα έχει επιλεγεί ανάδοχος για τη διενέργεια σεισμικών ερευνών στην περιοχή που εκτείνεται από το μέσον περίπου του Ιονίου Πελάγους, έως και τις ανατολικές ακτές της Κρήτης και την ευρύτερη περιοχή της Γαύδου.



Σύμφωνα με εκτιμήσεις κυβερνητικών παραγόντων, η συγκεκριμενοποίηση της συζήτησης στην σημερινή συγκυρία δεν θεωρείται τυχαία. Η δημοσιοποίηση στοιχείων για τα πετρελαϊκά αποθέματα της περιοχής όσο εξελίσσεται στην Ευρώπη η συζήτηση για την κρίση του χρέους και πυκνώνουν οι συναντήσεις ελλήνων αξιωματούχων και εκπροσώπων ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, ερμηνεύεται και ως ανταπόκριση στις πρόσφατες παροτρύνσεις κυβερνητικών στελεχών μια πολιτικών παραγόντων της Γερμανίας, περί αξιοποίησης των ενεργειακών δυνατοτήτων της χώρας, ως μέσου για την ελάφρυνση της χώρας από το χρέος.
Το πετρελαϊκό τόξο του Ιονίου έχει συνολική έκταση 230.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων και σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές το ενεργειακό του απόθεμα θα μπορούσε να ισοδυναμεί με το τριπλάσιο ή και τετραπλάσιο της περιοχής του Πρίνου.
Οι υπολογισμοί που έχουν γίνει φέρουν τις οικονομικές δυνατότητες από την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων της περιοχής περίπου στα 15 δισ. ευρώ σε ορίζοντα 20ετίας.
Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι για την ανάληψη των ερευνών έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον «όλοι οι μεγάλοι παίχτες» στον κλάδο των πετρελαιοειδών. Πάντως επιδίωξη της κυβέρνησης θα είναι η δημιουργία ενός κονσόρτσιουμ ενδιαφερομένων και όχι η ανάθεση των ερευνών σε μία μόνο πλευρά.
Με αυτά ως δεδομένο, θεωρείται ότι θα προχωρήσει με εντατικούς ρυθμούς το στάδιο της εξερεύνησης των κοιτασμάτων και ότι έως τις αρχές του καλοκαιριού του 2012 θα υπάρχει πλήρης απεικόνιση του ενεργειακού αποθέματος της περιοχής της Δυτικής Ελλάδας.
Με αφορμή αυτά και τα όσα σχετικά συζητήθηκαν στη συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, το υπουργείο Περιβάλλοντος θα καταρτίσει και θα καταθέσει στη Βουλή στο αμέσως προσεχές διάστημα ένα πολυνομοσχέδιο, το οποίο θα περιλαμβάνει όλο το φάσμα των ενεργειών στον τομέα της ενέργειας, όπως π. χ. η δημιουργία αιολικών πάρκων, η μετατροπή του Αη Στράτη σε «πράσινο νησί», αλλά και η εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων.
Ωστόσο, πηγές του ΥΠΕΚΑ σημειώνουν ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δημιουργηθεί η εντύπωση και να καλλιεργείται η προσδοκία ότι η Ελλάδα θα μετατραπεί σε Σαουδική Αραβία ή Νορβηγία. Υπάρχουν όμως βάσιμες εκτιμήσεις, ότι υπάρχει ενεργειακό απόθεμα σε υδρογονάνθρακες, το οποίο επαρκεί για την προσέλκυση επενδύσεων αρκετών δισ. ευρώ.

newpost

ΑΝΤ1: Εμείς θα προβάλλουμε την «Εζέλ» και εσείς να κάνετε ότι νομίζετε…ΝΤΡΟΠΗ

ezel ant1 300x221 ΑΝΤ1: Εμείς θα προβάλλουμε την «Εζέλ» και εσείς να κάνετε ότι νομίζετε...ΝΤΡΟΠΗ
Το αίσχος με τον τηλεοπτικό σταθμό Αντένα 1 (Ελλάδος) συνεχίζεται αμείωτο. Μετά την συνάντηση που οι ίδιοι ζήτησαν από την Επιτροπή Εκπροσώπων κατά την διάρκεια της δεύτερης διαμαρτυρίας έξω από τον σταθμό του Αντένα στο Μαρούσι την 1η Ιουλίου 2011, διαβάστε μόνοι σας την τουρκική συμπεριφορά του Αντένα! Καμία διαφορά από την τουρκική στάση έναντι των Ελληνοκυπρίων από το 1974 μέχρι σήμερα.
Ο Αντένα 1 (Ελλάδος) μετατράπηκε σε πραγματική και ενσυνείδητη φωνή της Τουρκίας από το Μαρούσι Αθηνών. Οι υπεύθυνοι του σταθμού έχουν κατεβεί στο χειρότερο σημείο εθνικής ξεφτίλας.
Επιμένουν, ενσυνείδητα πλέον, να προωθούν την αναγνώριση του ψευδοκράτους προβάλλοντας την τουρκική παραγωγή Εζέλ και η απάντησή τους : Σπ. Χαραμής: «Εμείς θα συνεχίσουμε κι’ εσείς να κάνετε … ότι νομίζετε»!
Υπενθυμίζουμε ότι πέρσι τέτοιες μέρες είχαμε την τουρκική προσπάθεια να εκμεταλλευθούν την Τζένιφερ Λόπεζ για προώθηση αναγνώρισης του ψευδοκράτους. Απέτυχαν μετά την αλματώδη κορύφωση των διαμαρτυριών μας μέσω ηλεκτρονικών ενημερώσεων και δημοσιεύσεων και μπλόκς με αποτέλεσμα το θέμα να καλυφθεί από τον παγκόσμιο Τύπο πρωτοστατούντως της βρετανικής «Γκάρτιαν» και των δεκάδων χιλιάδων διαμαρτυρομένων μέσω FACEBOOK. και αφού ενημερώθηκε η Τζένιφερ Λόπεζ, για τις πραγματικότητες, ακύρωσε την μετάβασή της.
Φέτος οι προσπάθειες των Τούρκων δούλεψαν διαφορετικά. Επιστράτευσαν τον Αντένα 1 (Ελλάδος), για να προβάλλουν το ψευδοκράτος τις μαύρες αυτές ημέρες της βαρβαρότητας τους στην αιματοβαμμένη μας Κύπρο. Μετατρέποντας ένα ελληνικό κανάλι, τον τηλεοπτικό αυτό σταθμό, σε ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ από βόρειο προάστειο των Αθηνών!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΝΤΕΝΑ!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ:
Α. ΔΡΑΣΙΣ – ΚΕΣ
Β. ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΓΟΟΥΜΕΝΩΝ
ΚΑΙ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ 1974
Γ. ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 1974
Αθήνα, 6 η Ιουλίου 2011
Η τριμελής επιτροπή εκπροσώπων των Συλλόγων μας (κ.κ. Νικόλαος Αργυρόπουλος, Στυλιανός Σωτηρίου και Λάζαρος Κουρσερτάρης), συνεπείς στη συμφωνηθείσα συνάντηση με τους εκπροσώπους του ΑΝΤ-1 (κ.κ. Σπήλιο Χαραμή και Ιωάννη Λάτσιο), επισκέφθηκε σήμερα (ώρα 15:00) τα γραφεία του ΑΝΤ-1.
Η είσοδος τους επετράπη ΜΟΝΟ μέχρι το γραφείο ασφαλείας στην είσοδο του κτιρίου όπου, μετά την καταγραφή στοιχείων και τον έλεγχο σώματος και αντικειμένων, ένας εκ των υπαλλήλων του ΑΝΤ-1, ευμεγέθους σωματικής διαπλάσεως, που ήδη επικοινωνούσε τηλεφωνικώς με τον κ. Σ. Χαραμή, τους κάλεσε να τον ακολουθήσουν … εκτός κτιρίου !!! και έδωσε το τηλέφωνό του στον κ. Ν. Αργυρόπουλο για να συνομιλήσει με τον κ. Σ. Χαραμή.
Ακολούθησε ο εξής περίπου διάλογος, ως προς τα κύρια σημεία του.
Αργυρόπουλος: Θα συναντηθούμε να μιλήσουμε διά ζώσης και εκ του σύνεγγυς;
Χαραμής: Είναι ειλημμένη απόφαση από την Διοίκηση του ομίλου ΑΝΤ-1 να ΜΗΝ συνεχίσουμε καμία συζήτηση μαζί σας.
Αργυρόπουλος: Γιατί δεν μας ειδοποιήσατε πριν φθάσουμε στην πόρτα σας;
Χαραμής: Ας τηλεφωνούσατε να σας το λέγαμε !!!
Αργυρόπουλος: Επί της ουσίας. Η τούρκικη σειρά ΕΖΕΛ που προβάλλει ο σταθμός σας, επειδή τα γυρίσματά της έγιναν στη σκλαβωμένη και υπόδουλη από τους τούρκους Ελληνική γή της Κύπρου, προσβάλλει ευθέως και βαναύσως το σύνολο του Ελληνισμού και ειδικότερα των Ελλήνων της Κύπρου που υπέστησαν το ολοκαύτωμα της διαχρονικής τουρκικής βαρβαρότητας. Τι θα κάνετε; Θα σεβαστείτε το δράμα των θυμάτων της τουρκικής θηριωδίας;
Χαραμής: Εμείς θα συνεχίσουμε κι’ εσείς να κάνετε … ότι νομίζετε !!!
Αργυρόπουλος: Στην συνάντησή μας της Παρασκευής (1η Ιουλίου) στο ίδιο ερώτημα, μας δηλώσατε με έμφαση πως ΔΕΝ το κάνατε σκοπίμως, αλλά …από λάθος.
Χαραμής: Εμείς θα συνεχίσουμε κι’ εσείς να κάνετε … ότι νομίζετε !!!
Αργυρόπουλος: Με την ενσυνείδητη πλέον αυτή πράξη σας, ασκείτε σκοπίμως με πλάγιο και καταχθόνιο τρόπο εξωτερική πολιτική, που στρέφεται ευθέως κατά της Κύπρου και της Ελλάδος, δεδομένου ότι περιφρονείτε επιδεικτικά και προκλητικά τα ψηφίσματα 541/1983 και 550/1984 του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε., με τα οποία καταδικάζεται η τουρκία και ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ το τερατούργημα, που ο σταθμός σας αποκαλεί και παρουσιάζει ως ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ. Θα εξακολουθήσετε την φιλοτουρκική και ακραία ανθελληνική πολιτική σας;
Χαραμής: Εμείς θα συνεχίσουμε κι’ εσείς να κάνετε … ότι νομίζετε !!!
Αργυρόπουλος: Δηλαδή έρχεστε εσείς με τον ΑΝΤ-1 να αναγνωρίσετε ως κράτος, ένα μόρφωμα που γέννησε ο τούρκικος όλεθρος, ενώ ΔΕΝ το αναγνωρίζει ο ΟΗΕ;
Χαραμής: Εμείς θα συνεχίσουμε κι’ εσείς να κάνετε … ότι νομίζετε !!!
Αργυρόπουλος: Δεν ντρέπεστε να βασανίζετε, να ποδοπατάτε και να προδίνετε έναν ολόκληρο λαό με αυτή την άθλια προπαγάνδα σας, ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για το κέρδος; ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ;
Χαραμής: Εμείς θα συνεχίσουμε κι’ εσείς να κάνετε … ότι νομίζετε !!!
Αργυρόπουλος: Εσείς ΟΛΟΙ, οι κατέχοντες και οι διοικούντες τον ΑΝΤ-1, ΠΩΣ θα αντέξετε το βάρος απ’ τ’ ανάθεμα κι’ απ’ το γογγυσμό των χαροκαμένων και των ξεριζωμένων που περιφρονείτε;
Χαραμής: Εμείς θα συνεχίσουμε κι’ εσείς να κάνετε … ότι νομίζετε !!!
Αργυρόπουλος: Είσαστε ΟΛΟΙ αξιολύπητοι.
Έκλεισε, έδωσε πίσω το τηλέφωνο και μαζί με τον Στυλιανό και τον Λάζαρο κατευθύνθηκαν γρήγορα προς την Λεωφόρο Κηφισίας, για λίγες … καθαρές αναπνοές.
Τα συμπεράσματα και η στάση ευθύνης απέναντι σε τόσο τεράστιες αλλά και ύπουλες Εθνικές απειλές, ΔΕΝ είναι υπόθεση του καθενός με κριτήρια ατομικά.
Είναι ατομική υπόθεση του καθενός, αλλά με κριτήρια Εθνικά.
ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
Α. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ – Β. ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΡΟΥΠΗ – Γ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
http://www.cyprusactionnetwork.org