ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Αυτό να το θυμάστε (ποίηση)


Σήκωσα το κεφάλι μου
απο το μεροκάματο
και φώναξα πως τούτη η γης
είναι δική μας
πως είναι γης ελληνική
και σεις μου μαστιγώσατε το πρόσωπο.
Αυτό να το θυμάστε.

λουκάς σταύρου

ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ


Εργάτες
Όσοι θα ανταμώσετε σήμερα στον εορτασμό της πρωτομαγιάς, σε κοινές εκδηλώσεις και πορείες με τους τούρκους , σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση. Πρέπει να ξέρετε όμως ελεεινοί,  πως οι τούρκοι συνεορταστές σας , διεκδικούν με νύχια και με δόντια το δικαίωμα του χρήστη στις περιουσίες των ελλήνων προσφύγων.
Να ξέρετε επίσης πως οι εργατοπατέρες που σας σέρνουν στα κοινά γλέντια με τους κατακτητές , στηρίζουν «λύσεις» αντεθνικές και αντιδημοκρατικές , «λύσεις» που ταυτίζονται με τους στρατηγικούς στόχους των τούρκων εισβολέων , στηρίζουν και προωθούν «λύσεις» που σαν βάση τους έχουν την παράδοση της πατρίδος στους βιαστές της , εποικιστές  και κατακτητές της.
Τα δίκαια των εργατών θα κατακτηθούν μέσα από τον αγώνα για απελευθέρωση της πατρίδος  και αποτίναξη της τυραννίας που μας έχουν επιβάλει οι τραπεζίτες (ιδιώτες και εκκλησία) και οι λοιποί πλουτοκράτες.
Γρονθοκοπήστε τα μούτρα των εγκάθετων εγρατοπατέρων  και ελάτε μαζί μας να πολεμήσουμε για την εθνικοκοινωνική επανάσταση.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ