ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΡΩΜΑΛΕΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΝΙΑ

Σε συνέχεια των ανθελληνικών δηλώσεων του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας περί εισβολής της μητέρας πατρίδας στην Κύπρο, απουσίαζαν από την παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου οι Ελληνικές σημαίες. Ακούσαμε επίσης σε τηλεοπτική εκπομπή τον πρώην δήμαρχο Λέλλο Δημητριάδη να αναζητά εσπευσμένος "εθνικό" ύμνο για την Κυπριακή Δημοκρατία.
Ένα κύμα ανθελληνισμού εξαπλώνεται σε ολόκληρη την Κύπρο προβάλλοντας μια Κυπροκεντρική και άκρως ανθελληνική αντίληψη. Εθνομηδενιστές, νεωτεριστές, μαρξιστές, ανθέλληνες αντιρατσιστές, αναρχοάπλητοι, θολοκουλτουριάρηδες, ως και διάφοροι "προοδευτικοί" κομπιναδόροι, κυπρομπακάληδες που θα ήθελαν την πάλαι ποτέ κλειστή κοινωνία της Μακαριακής τυρρανίας, συστεγάζονται μαζί με το συνονθύλευμα των τουρκοκυπριών και των εποίκων  κάτω από το όνειρο μιας "επανενωμένης", τουρκοσυνεταιριστικής Κύπρου. Αυτό το ρυπαρό κοπάδι έχει την εντύπωση ότι θα ποδοπατήσει στο πέρασμα του οτιδήποτε το ελληνικό, θα διαγράψει κάθε ιστορική αλήθεια και θα επιβάλλει ένα νέο "εθνος" που ξαφνικά θα ανατείλει εκ του μηδενός.
Η κίνηση αυτή δεν εξυπηρετεί τίποτε άλλο παρά μόνο τον τουρκικό επεκτατισμό. Δεν θέλουν να καταλάβουν ότι μοναδική αντίσταση στην επέλαση του τουρκισμού είναι μια καθαρή ελληνική συνείδηση που συνεπάγεται ισχυρή παρουσία της Ελλάδας στην Κύπρο.
Η ανθελληνική μανία δεν πρέπει περάσει. Στη σιωπή και την υποχώρηση των διαφόρων "εθνικοπατριωτών" που σκιάζονται κάτω από τις ομπρέλες της δεξιάς, εμείς οι εθνικιστές καλούμε τον λαό σε ρωμαλέα αντίσταση.
Η Κύπρος ανήκει στο Ελληνικό Έθνος.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Η διεθνής δικαίωση του ντενκτασισμού

Ο Χριστόφιας μίλησε για «ελληνική εισβολή» στην Κύπρο!


Η ομιλία Χριστόφια στο Brookings [πηγή σύνθεσης: Εμπροσθοφύλακας www.efylakas.com]


«Η διεθνής δικαίωση του ντενκτασισμού: Ο Χριστόφιας μίλησε για “ελληνική εισβολή” στην Κύπρο!»
02 Οκτωβρίου 2010
Συντακτική Ομάδα
Για ποιον δουλεύεις Δημήτρη Χριστόφια; Δεν είναι οι Έλληνες Κύπριοι που σε εξέλεξαν Πρόεδρο; Δεν έχεις ως σκοπό σου την απελευθέρωση της πατρίδας σου; Ξέρεις πολύ καλά πως η δικτατορική Χούντα έκανε πραξικόπημα, και όχι κανενός είδους στρατιωτική “εισβολή”. Στρατιωτική εισβολή έκανε μόνο η Τουρκία.
Δείτε τις δηλώσεις Χριστόφια, όπου απεκάλεσε την Ελλάδα “ούτω καλούμενη μητέρα-πατρίδα”, ενώ την εξύβρισε ονομάζοντάς την “εισβολέα”, εξισώνοντας την εισβολή της Τουρκίας (που συνεχίζεται μέχρι σήμερα επί όλων των τουρκικών κυβερνήσεων), με το προδοτικό πραξικόπημα της Χούντας, το οποίο καταδίκασαν όλες οι έκτοτε ελλαδικές κυβερνήσεις:
Εμείς δεν θα σου χαριστούμε Δημήτρη Χριστόφια: Δεν ήταν ούτε “ατυχής”, ούτε “ατόπημα”, ούτε “λάθος στην μετάφραση” η δήλωσή σου. Ήταν συνειδητή. Θεωρείς την Ελλάδα εξίσου συνένοχη με την Τουρκία, γιατί ο ανθελληνισμός σου είναι αβυσσαλέος, παρανοϊκός, άρρωστος και ψυχωτικός. Το πάθος σου κατά του Ελληνισμού και η σπουδή σου να δικαιώσεις όλους τους κατοχικούς ηγέτες, από τον Ταλάτ και τον Έρογλου μέχρι τον Ερντογάν και τον Γκιουλ, αποδεικνύουν πως δεν υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα της Κύπρου.
Άλλωστε, δεσμεύτηκες από το βήμα της 65ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ να υπερασπίζεσαι τα στρατηγικά συμφέροντα της Τουρκίας. Όπως έγραψε η ‘Χαραυγή’ [25/09/2010]:
«Κι επανέλαβε [ο Χριστόφιας] την πρόσκλησή του προς την τουρκική ηγεσία να τον συναντήσει για να μοιραστεί μαζί της το όραμά του για επίτευξη λύσης, η οποία θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Κυπρίων [σ.σ. όχι της Κ.Δ., όχι της Κύπρου, απλώς των... Κυπρίων], της Τουρκίας, της Ελλάδος, την ειρήνη και την ασφάλεια στην περιοχή»
Οι δηλώσεις σου δεν είναι τυχαίες, αλλά ανήκουν στο ίδιο κύμα κρατικού ρατσισμού κατά όσων θέλουν να διατηρούν την ελληνική ταυτότητά τους. Το αποδεικνύουν, άλλωστε, οι βανδαλισμοί κατά μνημείων ηρώων της ΕΟΚΑ και το κάψιμο των ελληνικών σημαιών που κάνουν οι παρακρατικοί οπαδοί σου, το αποδεικνύουν τα Υπουργεία σου που εξαφάνισαν τις ελληνικές σημαίες και τα συνθήματα από τις παρελάσεις της Εθνικής Φρουράς.
Τώρα κάνεις εξαγωγή του ντόπιου άρρωστου ανθελληνισμού σου και στο εξωτερικό. Για να γνωρίζει ο κόσμος όλος πως ο Έλληνας Κύπριος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Έλληνας Κύπριος Δημήτρης Χριστόφιας, προτιμά να δίνει διπλωματικά επιχειρήματα στην Τουρκία, και να ξεφτιλίζει διεθνώς την Κύπρο, την Ελλάδα και τον Ελληνισμό. Ο ντενκτασισμός δικαιώνεται πανηγυρικά. Ένα ακόμη ελληνόφωνο επιχείρημα στην φαρέτρα των Τούρκων που μιλούν για “ειρηνευτική επιχείρηση” του Αττίλα στην Κύπρο.
Ξαναρωτάμε: Για ποιον δουλεύεις Δημήτρη Χριστόφια; ΠΟΙΟΥ τα συμφέροντα υπερασπίζεσαι;
ΠΗΓΗ

117 ΑΤΟΜΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Ουτε 5 ουτε 10 άτομα περιλάμβανε η ελληνική αποστολή που πήρε μέρος στην γενική συνέλευση του ΟΗΕ το 2006 αλλά 117!!!
Η πρώην υπουργός Εξωτερικών φρόντισε γι αυτό με αποτέλεσμα 117 άτομα εκ των οποίων ΚΑΙ άσχετοι αλλα ΚΑΙ εκατομμυριούχοι βαφτίστηκαν σύμβουλοι ώστε να τρώνε και να πίνουν για μια εβδομάδα με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων.
Μέχρι και ο σημερινός πρόεδρος του Ολυμπιακού βαφτίστηκε σύμβουλος του υπουργείου Εξωτερικών!!!!!
Δωρεάν διακοπές που εξασφάλισε η πρώην υπουργός με την πλειοψηφία των συμμετεχόντων να "προέρχονται" απο το ΥΠΕΞ ή το Υπουργείο Πολιτισμού.
Τα δυο "αμαρτωλά" δηλαδή υπουργεία με τους κρυφούς λογαριασμούς και την "ανάγκη" για ταξιδάκια και διαμονές σε πολυτελή ξενοδοχεία που πάντα αναλάμβαναν την διασκέδαση των "συμβούλων".
Αραγε οι τζάμπα διακοπές θα αρκούν ώστε να την στηρίξουν στο κόμμα που θα φτιάξει;
Ε καλά τώρα δεν θα είναι μονο αυτό αλλά λέμε.....
Ακολουθεί η λίστα με τα ονόματα που είναι άκρως ενδιαφέρουσα
ΠΗΓΗ:ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

"ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ"

Με αφορμή τον εορτασμό των 50 χρόνων απο την ημέρα Ανεξαρτησίας στην Κύπρο οι Αμερικάνοι "σύμμαχοι" δεν ντράπηκαν και έσπευσαν να ευχηθούν.
"Με τον πρόεδρο Ομπάμα και το λαό των ΗΠΑ, συγχαίρω το λαό της Κυπριακής Δημοκρατίας την 50ή τους Ημέρα Ανεξαρτησίας αυτό τον Οκτώβριο.
Η Κύπρος ήταν σταυροδρόμι μεταξύ Ανατολής και Δύσης και για λαό και πολιτισμούς από χιλιάδων ετών. Οι ΗΠΑ εκτιμούν την μακρά φιλία μεταξύ των χωρών μας. Στα 50 χρόνια των διμερών σχέσεων, οικοδομήσαμε μία ισχυρή εταιρική σχέση και προσβλέπουμε να εργαστούμε από κοινού για να διευρύνουμε τη σχέση μας στο μέλλον".
Αυτά τονίζει μεταξύ αλλών στο μήνυμα της η Χίλαρι.......
Θέλουμε όμως και εμείς ως απλοί πολίτες να ευχαριστήσουμε με την σειρά μας τον Αφρο-αμερικανό πρόεδρο και την Εβραιο-Αμερικανίδα ΥΠΕΞ για τις "ευχαριστίες" τους.
Μάλιστα ευχαριστούμε διαχρονικά όλη την ελεγχόμενη απο τους Σιωνιστές νυν και πρώην ηγεσία των ΗΠΑ.
Τους ευχαριστούμε για τον εμφύλιο πόλεμο που μας προκάλεσαν παρέα με τους Βρετανούς τσάτσους τους.
Τους ευχαριστούμε γιατί σφύριζαν αδιάφορα όταν Ελληνοκύπριοι οδηγούνταν στις κρεμάλες απο το αποικιοκρατικό καθεστώς.
Τους ευχαριστούμε γιατί όλα αυτά τα χρόνια στήριξαν και εξόπλισαν την Τουρκία.
Τους ευχαριστούμε που η χώρα της "ελευθερίας" που θέλει σώνει και καλά να εκδημοκρατίσει όλο τον κόσμο ανέχτηκε για δεκαετίες την τουρκική χούντα.
Τέλος τους ευχαριστούμε που εξαπάτησαν την Ελλάδα σε ένα στημένο παιχνίδι με σκοπό να δημιουργηθεί ο "Αττίλας" και να συντελεστεί η σημερινή κατάσταση.
Ευχαριστούμε για όλα είσαστε πραγματικοί "φίλοι" και "σύμμαχοι". 

Σφραγίζει σύνορα Ελληνικός Στρατός - ΕΛΑΣ

Μέσω Ελλάδας περνά στην Ευρώπη το 90% των λαθρομεταναστών ενώ υπολογίζεται ότι κάθε μέρα περίπου 300 άτομα πατούν παράνομα ελληνικό χώμα -προερχόμενα κυρίως από τη Τουρκία. Μπλόκο στην έξαρση των παράνομων μεταναστών στη χώρα μας βάζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις και η ΕΛ.ΑΣ, ενισχύοντας τα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο. Μάλιστα σύμφωνα με εκτιμήσεις ο αριθμός των λαθρομεταναστών που πέρασε φέτος τα ελληνικά σύνορα έχει υπερτριπλασιαστεί σε σχέση με το 2009.

Υπό αυτό το πρίσμα κινήθηκαν τα χθεσινά εγκαίνια παραρτήματος FRONTEX στον Πειραιά ώστε να συνεχιστεί η λεγόμενη επιχείρηση "Ποσειδών του Αιγαίου" και στη ξηρά με παρατηρητές οι οποίοι θα ελέγχουν τα σύνορα, θα χαρτογραφούν τους δρόμους που ακολουθούν οι μετανάστες για να εισέλθουν στην Ευρώπη, θα συλλέγουν πληροφορίες για διακινητές κτλ. με σκοπό τη παρεμπόδιση της παράνομης εισόδου στη χώρα μας. Το εν λόγω παράρτημα, το οποίο εγκαινίασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χ. Παπουτσής, θα επανδρωθεί με 13 ειδικούς από τα κεντρικά γραφεία του οργανισμού στη Βαρσοβία και θα καλύπτει την Ελλάδα, τη Κύπρο, την Ιταλία και τη Μάλτα. Σημειώνεται ότι μετά από περίπου 9 μήνες λειτουργίας θα εκτιμηθεί η αποτελεσματικότητα του παραρτήματος που έχει ως έδρα το υπ. Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας- κατά πόσο δηλαδή παρατηρήθηκε μείωση στον αριθμό των λαθρομεταναστών - και εν συνεχεία θα αποφασισθεί εαν θα παραμείνει στον Πειραιά ή όχι. Τέλος, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, το ζήτημα της προστασίας των θαλασσίων συνόρων της Ε.Ε. μέσω της συνεργασίας των ευρωπαϊκών κρατών, το είχε ξεκινήσει ο Χ. Παπουτσής όταν ήταν υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας.

news247

Συνάντηση αρχηγών στρατιωτικών υπηρεσιών πληροφοριών στη Σερβία

Κοινή δήλωση συνεργασίας υπέγραψαν, σήμερα, στο Βελιγράδι, οι επικεφαλής εννέα στρατιωτικών υπηρεσιών ασφαλείας, χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, στο πλαίσιο συνάντησης που οργανώθηκε, στη σερβική πρωτεύουσα, με μέριμνα του Περιφερειακού Συμβουλίου Συνεργασίας, υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Πληροφοριών του Στρατιωτικού Επιτελείου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ).
Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση αυτού του είδους, επικεφαλής στρατιωτικών υπηρεσιών ασφαλείας της περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η πρώτη είχε διεξαχθεί το 2009, στη Ρουμανία (Βουκουρέστι), ενώ η επόμενη θα γίνει το 2011, στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.
Στη συνάντηση συμμετείχαν συνολικά 12 χώρες, 9 εκ των οποίων – Βουλγαρία, Βοσνία- Ερζεγοβίνη, Κροατία, Μόλδοβας, Μαυροβούνιο, ΠΓΔΜ, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία- υπέγραψαν την κοινή δήλωση, ενώ οι υπόλοιπες τρείς – Αλβανία, Ελλάδα, Τουρκία – αναμένεται να τη συνυπογράψουν, έπειτα από τις σχετικές εκτιμήσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο των αρμόδιων θεσμών έκαστης χώρας. Η κοινή δήλωση που υπεγράφη αφορά τη συνεργασία μεταξύ των στρατιωτικών υπηρεσιών ασφαλείας χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, που είναι μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Συνεργασίας (RCC).
Οι χώρες που υπέγραψαν την κοινή δήλωση συμφώνησαν ότι θα πρέπει να εδραιωθεί και να αναπτυχθεί περαιτέρω η συνεργασία σε ό,τι αφορά τις απειλές κατά της ασφάλειας και να γίνουν προσπάθειες ώστε να βελτιωθεί η ανταλλαγή σχετικών πληροφοριών, σε περιφερειακό επίπεδο. Η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε στη συνάντηση σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο, από τον Υποστράτηγο Νικόλαο Καταβέλη, από τη Διεύθυνση Υπηρεσίας Πληροφοριών του ΓΕΕΘΑ. Ο στρατιωτικός ακόλουθος στην ελληνική πρεσβεία στο Βελιγράδι, Ταξίαρχος Απόστολος Κωστόπουλος, ο οποίος μετείχε στην ελληνική αντιπροσωπεία, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι “ήταν μια καλή συνάντηση, άψογα οργανωμένη, στην οποία έγινε χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων για τους κινδύνους που απειλούν την ασφάλεια στην περιοχή”.
Σημείωσε ακόμη πως “η ελληνική πλευρά έκανε ώριμες και ουσιαστικές τοποθετήσεις και παρεμβάσεις σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή”. Η Τουρκία εκπροσωπήθηκε στη συνάντηση από το στρατιωτικό ακόλουθο της πρεσβείας της στη σερβική πρωτεύουσα.
ΠΗΓΗ

Στο δρόμο της Αργεντινής η Ελλάδα


Στο δρόμο της Αργεντινής η Ελλάδα. Βρισκόμαστε στην πρώτη φάση του σοσιαλιστή Αλφονσίν. Οι συντεχνίες ξεπουλούν τους αγώνες των εργαζομένων, η δημόσια περιουσία παραδίδεται στις πολυεθνικές. Αν δεν ορθώσουμε τώρα το ανάστημά μας, μας περιμένει η δεύτερη φάση τύπου «μεσσία Μένεμ» και η τρίτη φάση τύπου «σοβαρού-συντηρητικού Ντε Λα Ρούα». Τελικός στόχος η διάλυση του κοινωνικού ιστού, η εκποίηση του εθνοχώρου μας.
Κατά γράμμα ακολουθεί η Ελλάδα, τη συνταγή της Αργεντινής, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές εκτιμήσεις του Πατριωτικού Μετώπου.
Βρισκόμαστε στην πρώτη φάση του «σοσιαλιστή» Αλφονσίν, με τον οποίο άρχισε η παράδοση της χώρας στο ΔΝΤ, στους τοκογλύφους και τις πολυεθνικές. Παράλληλα, στην ίδια αυτή φάση, όπως και στην Πατρίδα μας, οι συντεχνίες πρόδιδαν/προδίδουν την αγωνία και τους αγώνες των εργαζομένων και τα «αντιπολιτευόμενα» κόμματα, είτε ανέμεναν/αναμένουν το «πέσιμο του ώριμου φρούτου» απευθύνοντας νουθεσίες προς τους κυβερνώντες, είτε αναλίσκονταν/αναλίσκονται, με το να κατεβάζουν τα ελεγχόμενα από αυτούς συνδικάτα σε «ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής».
Επειδή η κατάσταση είναι άκρως τραγική για την Πατρίδα και τον Λαό μας, το Πατριωτικό Μέτωπο καλεί για μια ακόμη φορά όλους τους Έλληνες να αφήσουν στην άκρη τις κομματικές τους ταυτότητες, να ενταχθούν στο Πατριωτικό Κίνημα του ΠΑΜ και να πάρουν την υπόθεσή τους στα χέρια τους. Πάντα στο πλαίσιο μιας ειρηνικής, κοινωνικής επανάστασης φυσικά, αλλά αποφασιστικά και με εργαλείο τα δημοκρατικά δικαιώματα που απορρέουν από το ελληνικό Σύνταγμα.
Να επαναλάβουμε και πάλι πως μόνον όταν οι Αργεντινοί πήραν την υπόθεση στα χέρια τους, με σημαία τους τη σημαία της πατρίδας τους και μόνο, χωρίς «γκρούπες», «γκρουπούσκουλα», συντεχνίες και υπόλοιπα φρούτα του κομματικοπελατειακού συστήματος που διέλυσε τον κοινωνικό τους ιστό, κατάφεραν: Να διώξουν το ΔΝΤ, να επιστρέψουν στο εθνικό τους νόμισμα (πεσο), να κρατικοποιήσουν και πάλι τις ΔΕΚΟ, να δώσουν ελπίδα στους νέους ανθρώπους. Και σήμερα, μετά από πολλά βάσανα φυσικά και ταλαιπωρίες, να απολαμβάνουν ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης, που πρόσφατα έφτασαν στο 11,8%!!!
Ας πάψουμε να έχουμε την φοβία που επιτήδεια καλλιεργούν οι «ατζέντηδες» των τοκογλύφων για κατάρρευση όλου του οικοδομήματος, από την επιστροφή στη δραχμή. Ας πάψουμε να αναζητάμε μέσα από τον άκρατο νεοφιλελευθερισμό και τον μονεταρισμό απαντήσεις στα προβλήματα της οικονομίας. Η ιστορία απέδειξε πως απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα δεν υπάρχουν, μέσα από την αθλιότητα που προσπαθούν να επιβάλουν οι διεθνείς απατεώνες-τοκογλύφοι. Οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα στην ίδια την ελληνική κοινωνία, στις παραδοσιακές της αρχές της κοινωνικής αλληλεγγύης και των αγώνων για δημοκρατία αλλά και στους αγώνες των λαών όπως του αργεντίνικου αλλά και του ουγγρικού, οι οποίος απέδειξαν ότι μπόρεσαν να τα καταφέρουν.
Ας κλείσουμε τα αφτιά μας στην τρομοκρατία του συστήματος και των φερέφωνών τους, περί «εθνικιστών, ακροδεξιών, ακροαριστερών» και λοιπές ηλιθιότητες. Τα προβλήματα όπως απέδειξαν οι Αργεντινοί παλιότερα και σήμερα αποδεικνύουν και οι Ούγγροι, δεν έχουν «αριστερές-δεξιές» λύσεις. Έχουν λύσεις πάντα προς το συμφέρον του λαού και της αξιοπρέπειάς του. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας αποφασισμένος λαός, να χρησιμοποιήσει τη δύναμη και τις εξουσίες που του δίνει το Σύνταγμα και να προχωρήσει στην Ελλάδα που ονειρευόμαστε.
Με τους άριστους στην πολιτική διαχείριση και με τους σοφότερους στο κοινοβούλιο. Και φυσικά με προτάσεις βγαλμένες όχι μέσα από θολοιδεολογίες, αλλά μέσα από την διεθνή εμπειρία των αγώνων των λαών για αξιοπρέπεια και δημοκρατία.
Γνωρίζουμε πως το καλύτερο σύστημα υγείας και παιδείας το έχουν οι Φιλανδοί, το καλύτερο σύστημα προστασίας της αγροτικής οικονομίας το έχουν οι Ολλανδοί, το καλύτερο σύστημα πάταξης της διαφθοράς το έχουν οι Νεοζηλανδοί, την καλύτερη εθνική άμυνα την έχουν οι Ελβετοί, το καλύτερο αγροτοσυνεταιριστικό σύστημα το έχουν οι Γάλλοι, την καλύτερη δικαιοσύνη (αιρετός δικαστής και εισαγγελέας, δικαστήριο ενόρκων) το έχουν οι Βορειοαμερικάνοι κλπ, κλπ. Δεν μας χρειάζονται ιδεολογίες της συμφοράς, οι οποίες το μόνο που κατάφεραν είναι να μας οδηγήσεις σε περιπέτειες. Χρειαζόμαστε λύσεις απλές, δοκιμασμένες και επιτυχημένες, για το συμφέρον του Λαού και της Πατρίδας μας.
Πρώτος μας στόχος να τους σταματήσουμε. Πριν μας βάλουν σε μεγαλύτερες περιπέτειες, όπως δυστυχώς έγινε στην Αργεντινή, όπου ο λαός, μέχρι να καταλάβει τι «του στήνουν», έχασε και πολύτιμο χρόνο αλλά και είδε τα παιδιά του να λιμοκτονούν. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από ένα Κίνημα, όπως το Πατριωτικό Μέτωπο, το οποίο δεν ζητά την ψήφο κανενός, δεν πρόκειται να παράξει επαγγελματίες πολιτικούς, δεν είναι «κόμμα-κονόμα-γωνιακό μαγαζί». Και επιτέλους να το πάρουμε απόφαση, πως η υπόθεσή μας, δεν είναι υπόθεση ταξική. Είναι υπόθεση συνολική της κοινωνίας μας, είναι υπόθεση του Πατριωτισμού των Ελλήνων. Όχι εκείνου φυσικά του υποτιθέμενου Πατριωτισμού που συνδέεται με απολυταρχικά καθεστώτα, ούτε και εκείνου του γελοίου τύπου, «ζήτω η Πατρίδα, ζήτω η Θρησκεία, τρία βιβλία 40 ευρώ». Αλλά εκείνου του Πατριωτισμού που έφτιαξε την Παλιγγενεσία, το έπος της Αλβανίας, την Εθνική Αντίσταση.
ΠΗΓΗ

Η Νέα Τάξη μάχεται με τα Έθνη


Η νέα παγκόσμια τάξη όπως διαμορφώθηκε μετά το πέρας του ψυχρού πολέμου, έχει αρχίσει να διαλύεται. Τα έθνη επιστρέφουν ολοταχώς στα αρχαία πάθη, τις αντιπαλότητες, και τις διαφορές αιώνων.
Ας πάρουμε για παράδειγμα την Ευρώπη. Η εδώ και δεκαετίες διακαής επιθυμία για μια ήπειρο χωρίς σύνορα, φθίνει. Το όραμα για ένα κοινωνικό κράτος παροχών, αποδεικνύεται υπερβολικά δαπανηρό, καθώς ο πληθυσμός της Ευρώπης συρρικνώνεται και γερνάει. Οι πολιτισμικές, γλωσσικές, και οικονομικές διαφορές μεταξύ της Γερμανίας και της Ελλάδας, ή της Ολλανδίας και της Βουλγαρίας, αποδεικνύονται τεράστιες παρά τις προσπάθειες κάποιων γραφειοκρατών στις Βρυξέλλες να τις γεφυρώσουν. Το ΝΑΤΟ έχει καταντήσει ένας ευφημισμός για την προσπάθεια των ΗΠΑ να επεμβαίνει οπουδήποτε στον κόσμο. Ο εθνικισμός επιστρέφει, και βασίζεται σε ισχυρούς κοινούς δεσμούς γλώσσας, ιστορίας, θρησκείας, και κουλτούρας. Βλέπουμε ακόμη και το διακοσίων ετών πρόβλημα της ισχυρής Γερμανίας να αναδύεται εκ νέου. Μια Γερμανία που επιθυμεί να έχει πολιτική επιρροή ανάλογη της οικονομικής της ανωτερότητας.
Η χρόνια διαμάχη Ισραηλινών-Παλαιστινίων για το μέλλον της Δυτικής Όχθης, δεν αποτελεί πλέον το επίκεντρο της μεσανατολικής κρίσης. Ο μουσουλμανικός κόσμος σήμερα, φοβάται περισσότερο την αναβίωση ενός μπλοκ μη αραβικών, ισλαμικών φονταμενταλιστικών κρατών αντιπάλων. Με πυρηνικό οπλοστάσιο, το θεοκρατικό Ιράν προσπαθεί να προσφέρει τη στρατηγική του προστασία σε ριζοσπαστικούς συμμάχους του όπως είναι η Συρία, η Hezbollah, και η Hamas, ενώ την ίδια ώρα προσπαθεί να ξαναφέρει στο προσκήνιο την αρχαία περσική δόξα. Αν και αρκετά διαφοροποιημένη, αυτή η ομάδα μοιράζεται μια κοινή απέχθεια για τον αραβικό κόσμο των σουνιτών, και τους πλούσιους αλλά αδύναμους στρατιωτικά σεΐχηδες του Κόλπου.
Η Τουρκία, επιστρέφει στο προ του 20ου αιώνα παρελθόν της. Η αποχώρησή της από το ΝΑΤΟ είναι πλέον θέμα χρόνου. Η ΕΕ δεν ήθελε την Τουρκία. Σήμερα, η Τουρκία είναι αυτή που δεν θέλει την αμφίρροπη ΕΕ. Ο τουρκικός αναθεωρητισμός δοξάζει πλέον το παλιό Οθωμανικό Σουλτανάτο. Η Τουρκία θέλει να προβάλλει έναν ρόλο ως προστάτης του Ισλάμ, αντί να περιορίζεται στον σημερινό (μειωμένο) ρόλο της ως μια κοσμική χώρα στα πρότυπα του Ατατούρκ.Οι αδύναμοι γείτονες της, Αρμενία, Κύπρος, Ελλάδα, και το Κουρδιστάν, ανησυχούν δικαίως.
Η οικονομία της Ιαπωνίας είναι σε στασιμότητα. Ο εύπορος πληθυσμός της μειώνεται αριθμητικά και γερνάει επικίνδυνα. Στην ευρύτερη περιοχή τους, οι Ιάπωνες αντιμετωπίζουν μια συνεχώς επεκτεινόμενη Κίνα, και μια παρανοϊκή Βόρεια Κορέα. Και η Ιαπωνία δεν είναι και τόσο σίγουρη αν η εσωστρεφής Αμερική, είναι ικανή να τηρήσει την υπόσχεσή της όσον αφορά στη προστασία της Ιαπωνίας από κάποιους παραδοσιακούς της εχθρούς.
Υπάρχουν δυο σενάρια για το μέλλον της Ασίας. Και τα δυο σκοτεινά. Ή η Κίνα θα υπαγορεύει τις εξωτερικές πολιτικές της Ιαπωνίας, της Νότιας Κορέας, και της Ταϊβάν, ή κάποιες νέες πυρηνικές δυνάμεις θα εμφανιστούν με σκοπό την αποτροπή της Κίνας, μιας και δεν θα μπορούν να βασίζονται πλέον στην ανεπαρκή αμερικανική προστασία.
Η πετρελαϊκά πλούσια Ρωσία, απαλλαγμένη από την κομμουνιστική της αυτοκρατορία, μοιάζει να έχει χάσει κάθε αυτοκρατορικό κύρος και επιρροή, τηρώντας μια αντίθετη στάση απέναντι σε οτιδήποτε πρεσβεύει ή υποστηρίζει η Αμερική. Αυτή η στάση μεταφράζεται σε πώληση πυρηνικής τεχνογνωσίας και υλικού στο Ιράν, προμήθεια οπλικών συστημάτων σε προκλητικές χώρες όπως είναι η Βενεζουέλα του Hugo Chavez, και τηρώντας επιθετική στάση απέναντι σε γειτονικά της κράτη σε θέματα ενέργειας.
Το Μεξικό, ολισθαίνει καθημερινά σε μεγάλο βαθμό διαφθοράς και βίας, όντας πιο επικίνδυνη περιοχή από το Ιράκ ή το Πακιστάν. Η απολιθωμένη ηγεσία του δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για μεταρρυθμίσεις, δεν ανοίγει την οικονομία και ούτε προχωρά σε φιλελευθεροποίηση των πολιτικών του θεσμών. Αντ` αυτού, η επιβίωση του Μεξικού εξαρτάται αποκλειστικά από την «εξαγωγή» εκατομμυρίων εξαθλιωμένων κατοίκων του στις ΗΠΑ. Η μεξικανική κυβέρνηση, που ενδιαφέρεται περισσότερο για χρήματα παρά για τον λαό της, βασίζεται πολύ στα $20 δισ. μεταναστευτικού συναλλάγματος που εισρέουν στη χώρα κάθε χρόνο. Οι Αμερικανοί όμως πολίτες έχουν βαρεθεί να πληρώνουν την επιδότηση 15 σχεδόν εκατομμυρίων πάμφτωχων λαθρομεταναστών. Η ένταση που επικρατεί μεταξύ των δυο γειτονικών χωρών, θυμίζει την ανάλογη ένταση που υπήρχε κατά τον 19ο αιώνα.
Οι ΗΠΑ πως αντιδρούν σε αυτές τις αλλαγές; Πολιτικά διαιρεμένες, μπλεγμένες σε δυο πολέμους, σε οικονομική ύφεση, χρεωμένες και σοκαρισμένες από την οικονομική κρίση του 2008, οι ΗΠΑ μοιάζουν παράλυτες. Και καθώς καταρρέει ο ευρωπαϊκός σοσιαλισμός, κατά παράξενο τρόπο, μια νέα κρατικιστική αμερικανική κυβέρνηση, επιθυμεί να αντιγράψει την ευρωπαϊκή αποτυχία αναλαμβάνοντας περισσότερους τομείς της οικονομίας, και δανειζόμενη τρισεκατομμύρια δολάρια.
Την ίδια ώρα που οι πανικόβλητοι σύμμαχοι της Αμερικής αναζητούν τη προστασία της, η κυβέρνηση της προχωράει σε περικοπές στα κονδύλια που προορίζονται για τις ένοπλες δυνάμεις. Ξοδεύει περισσότερο χρόνο καθησυχάζοντας τους γεμάτους αυτοπεποίθηση εχθρούς της παρά προστατεύοντας και διασφαλίζοντας τους φοβισμένους της φίλους.
Αντί να ολοκληρώνει το κράτος τον συνοριακό φράχτη (στα σύνορα με το Μεξικό) και να σφραγίζει τη νότια μεθόριο, προχωράει σε αγωγή κατά της μοναδικής πολιτείας η οποία προσπαθεί απεγνωσμένα να εφαρμόσει τη μεταναστευτική νομοθεσία, την οποία όφειλε να εφαρμόζει η ίδια η ομοσπονδιακή κυβέρνηση.
Έτσι λοιπόν, όπως επιστρέφουν στο προσκήνιο όλα τα παλιά προβλήματα, το ίδιο επιστρέφουν και οι παλιές λύσεις. Κάποιες ξεπερασμένες ιδέες περί ελεύθερης οικονομίας, ελεύθερων αγορών, ισχυρής άμυνας, ασφαλών συνόρων, και εθνικής ενότητας, ξαφνικά επανεμφανίζονται πιο φρέσκιες και πιο επίκαιρες από ποτέ.