ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΕΥΡΩΚΟ : Ο ΔΙΑΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΛΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ


Συμμαχία της Κύπρου με το Ισραήλ διατυμπανίζουν οι υποψήφιοι του ΕΥΡΩΚΟ , ενώ ευθυγραμμίζονται με το υπόλοιπο κατεστημένο στη γραμμή της αποστρατικοποίησης με την παραμονή των αγγλικών βάσεων στο διηνεκές.
Ακροδεξιοί του ΕΥΡΩΚΟ, φιλοσιωνιστές και αγγλόδουλοι , η Κύπρος με ένα τρόπο θα σωθεί:
Με ισχυρή παρουσία ελληνικού στρατού , με ένα ενιαίο ελληνικό στρατό και με την ένοπλη επαγρύπνηση του κυπριακού ελληνισμού .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

N.Έρογλου: "Μετά τη συνάντηση του Ιουνίου θα υπάρξουν εντατικές διαπραγματεύσεις"


Ο κατοχικός ηγέτης, Ντερβίς Έρογλου, δήλωσε πως θα υπάρξουν εντατικές διαπραγματεύσεις και διαδικασία πάρε-δώσε μετά τη συνάντηση του Ιουνίου, μετά από απαίτηση του ΓΓ του ΟΗΕ.
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Έρογλου είπε πως ο κ. Μπαν θα αποφασίσει για το μέλλον των διαπραγματεύσεων, αναφέροντας πως ο ΓΓ του ΟΗΕ θα πρέπει να εκτιμήσει ενώπιον των πλευρών εάν θα υπάρξει αποτέλεσμα από τις διαπραγματεύσεις ή όχι.
πηγή

Καραολής και Δημητρίου: Οι πρώτοι απαγχονισθέντες της ΕΟΚΑ


Ο Μιχαλάκης Καραολής και ο Ανδρέας Δημητρίου υπήρξαν οι πρωτομάρτυρες που οδηγήθηκαν στην αγχόνη των Βρετανών αποικιοκρατών. Σαν γνήσιοι και αυθεντικοί Έλληνες αγωνιστές της ΕΟΚΑ, οδηγήθηκαν στην αγχόνη του κατακτητή, περήφανοι και με το κεφάλι ψηλά, γράφοντας τα ονόματα τους στο Πάνθεον της ένδοξης Ελληνικής ιστορία, πλάι σε αυτό του Αρχιεπισκόπου Κυπριανού, του Ρήγα Φεραίου και των χιλιάδων άλλων ηρώων μας!



Καταγόμενος από το χωριό Παλαιχώρι της επαρχίας Λευκωσίας, ο Μιχαλάκης Καραολής εντάχθηκε άμεσα στις τάξεις της οργανώσεως και υπήρξε μέλος της ομάδας του τομεάρχη Πολύκαρπου Γιωρκάτζιη. Συνελήφθη στις 28 Αυγούστου 1955, όταν συμμετείχε στην εκτέλεση του αστυνομικού των αποικιοκρατικών δυνάμεων Ηρόδοτου Πουλλή και καταδικάστηκε σε θάνατο λίγους μήνες μετά. Εκτελέστηκε σε ηλικία 23 ετών!

Ο Ανδρέας Δημητρίου καταγόταν από τον Άγιο Μάμα Λεμεσού. Συμμετείχε σε αρκετές αποστολές για αρπαγή οπλισμού από τις κατοχικές δυνάμεις στην επαρχία Αμμοχώστου. Καταδικάστηκε σε θάνατο με την κατηγόρια της δολοφονίας του πράκτορα της "Ιντέλιτζενς Σέρβις" Σίντνεϊ Τέιλορ. Οδηγήθηκε στην αγχόνη σε ηλικία σχεδόν 21 ετών.

Με την αναγγελία της εκτέλεσης των δύο παλληκαριών, προκλήθηκαν μεγάλες αντιδράσεις σε Κύπρο και Ελλάδα, με τον λαό να απαιτεί την άμεση Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα. Στην Αθήνα, μάλιστα, 4 διαδηλωτές έχασαν την ζωή τους. Επίσης, προκλήθηκε και παγκόσμια αντίδραση και κατακραυγή για το αποικιοκρατικό καθεστώς που ήταν αντίθετο προς τις αρχές του νεοσύστατου τότε ΟΗΕ.

Τον δρόμο της αγχόνης έμελλε να ακολουθήσουν ακόμη 7 παλληκάρια της ΕΟΚΑ τους επόμενους μήνες!

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

ΤΟ ΕΔΗΚ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΩΝ

Πορεία του Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης εναντίον των Οδοφραγμάτων, εναντίον της κατοχής, εναντίον του εποικισμού της Πατρίδας από Τούρκους και άλλους μουσουλμάνους


  • όχι στην ισλαμοποίηση της πατρίδας  
  • όχι στην προνομιακή μεταχείριση των λεγόμενων τουρκοκυπρίων
  • όχι στην φιλολαθρομεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης
ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΩΝ
▪          ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ   
▪          ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΑΙΜΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Κατοχή, οδοφράγματα, έποικοι, λαθρομετανάστες – οι χαίνουσες πληγές του Ελληνισμού. ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΜΑΙΟΥ 2011, ώρα 19:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιδρύματος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, Λευκωσία
Ομιλητές:
Σάββας Πέτρου, Ταγματάρχης ε.α  ‘ Έποικοι και Οδοφράγματα, ο Τρίτος Αττίλας ’
Ηλίας Ηλιόπουλος: Ιστορικός , Πολιτικός Επιστήμων, Δρ. Ιστορίας Πανεπιστημίου Μονάχου
‘Λαθρομετανάστευση, Εθνική Ασφάλεια και Εθνοπολιτική Αναδιάταξη’

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

Κατά της Κατοχής, των Οδοφραγμάτων, των Τούρκων εποίκων και λαθρομεταναστών, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΜΑΙΟΥ 2011, ώρα 17.30. Λευκωσία.  Συγκέντρωση: Άγιος Σπυρίδωνας (δίπλα από τον Αστυνομικό Σταθμό Λυκαβητού)  Προορισμός: Ο Ιερός χώρος της Εκκλησίας Παναγίας Φανερωμένης

Όλοι εκεί! Θα  μετρήσουν τη διάθεσή μας για αγώνα οι Τούρκοι, οι Εγγλέζοι και το Ακέλ.

Εμπρός να δώσουμε τα μηνύματα ότι:
  • η Κύπρος δεν παραδίδεται

  • δεν θα προσφέρουμε τα παιδιά μας στις ορέξεις των Τούρκων πασάδων

  • δεν θα επιτρέψουμε στο Ακέλ να εξισλαμίσει την Ελληνική μας Πατρίδα