ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ

Συνεχίστηκαν και αυτή τη βδομάδα οι εξορμήσεις μας στο λαό όπου διανεμήθηκε το φυλλάδιο με τις ιδεολογικές και πολιτικές μας θέσεις , έγιναν ομιλίες και συζητήσεις. Συγκεκριμένα επισκευθήκαμε χώρους συγκέντρωσης στο Τραχώνι . τονίζοντας πάνω από όλα την ανάγκη ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ σε λαϊκή βάση για να αντιμετωπίσουμε τους εχθρούς της πατρίδος μας που είναι οι αγγλοτούρκοι κατακτητές αλλά και τα σημαντικά προβλήματα που προκαλεί η κομματοκρατία , η πλουτοκρατία, η φαυλοκρατία και η διαφθορά. Τα φράγματα που κρατούσαν το λαό διαχωρισμένο και αντιμαχόμενο ανάμεσα στα δεξιά και αριστερά σχήματα και ιδεολογήματα πρέπει να σπάσουν και ο εθνικά προσδιορισμένος λαός να πάρει στα χέρια του την κυριαρχία , την εξουσία και το πλούτο για να βρει τη δύναμη να οργανώσει την άμυνα του μαζί με την Ελλάδα και να διεκδικήσει με τη φωτιά και το ατσάλι τα σκλαβωμένα χώματα του.
Αναλύσαμε στο λαό την ανάγκη κατάργησης της αστικής δημοκρατίας και αντικατάστασης της από μια εθνική λαϊκή δημοκρατία όπου θα συμμετέχουν στην νομοθετική αρχή οι παραγωγικές ενώσεις και οι τοπικές κοινωνίες που θα συγκληθούν σε διευρυμένους δήμους . Εξηγήσαμε πως η αστική δημοκρατία είναι η τυραννία του πλούτου και των κομμάτων που τον αντιπροσωπεύουν . Είπαμε πως αυτή η κομματοκρατία στην ουσία είναι η αρπαγή της λαϊκής κυριαρχίας από μερικές δεκάδες κομματόσκυλα , αποβράσματα των σκοτεινών στοών του σιωνισμού με τα χίλια παρακλάδια του.
Αναπτύξαμε επίσης τις δύο παραμέτρους του εθνικού θέματος . Η μια που αφορά στο περιεχόμενο της λύσης που επιδιώκουν οι κατακτητές και οι ενδοτικοί και η άλλη η ύπουλη διαδικασία και οι παγίδες που περικλείνει με το διπλό δημοψήφισμα και τη συμμετοχή των εποίκων σε αυτό. Ο λαός ακούει για πρώτη φορά αυτές τις θέσεις και κατανοεί την εσχάτη προδοσία του 2004 που σύσσωμο το κατεστημένο επιχειρεί σιωπηρά να επαναλάβει. Εξηγήσαμε τους κινδύνους μιας διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας που θα συνοδεύεται με αποστρατικοποίηση και παραμονή των αγγλικών βάσεων. Ότι δηλαδή από τη μια θα έχουμε ανεξέλικτη είσοδο τούρκων από τα βόρεια σύνορα μας και από την άλλη θα έχουμε τη μετατροπή της Κύπρου σε αμυντική ενδοχώρα του Ισραήλ μέσα των αγγλικών βάσεων . Τότε ο κυπριακός ελληνισμός απομακρυσμένος από την Ελλάδα και χωρίς ένα ντουφέκι στα χέρια του για να υπερασπιστεί την ελευθερία και τη τιμή του θα παραδοθεί στη φρικτή τυραννία των τούρκων των άγγλων και των εβραίων. Το αποτέλεσμα θα είναι δραματικό. Ο ελληνισμός θα εγκαταλείψει τα χώματα του και θα επαναληφθεί το δράμα της Ίμβρου και της Τενέδου.
Μοναδική ελπίδα που απομένει είναι να αποτινάξουμε την ηττοπάθεια που έσπειραν στις ψυχές μας οι προσκυνημένοι εξουσιαστές και να υψώσουμε στις καρδιές μας τα λάβαρα του επαναστατικού εθνικισμού μας.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ