ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Η ΕΔΕΚ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ


Το σοσιαλιστικό κόμμα ΕΔΕΚ ήταν από τον καιρό της ιδρύσεως του ένα δεκανίκι της εξουσίας και ένας από τους στυλοβάτες του Ζυριχικού αγγλόδουλου κατεστημένου. Την ίδια ώρα που πρόσφερε τις αργυρώνητες υπηρεσίες του στο κατεστημένο και οι ηγέτες του φιλούσαν υποτακτικώς το βέβηλο χέρι που υπέγραψε την υποταγή της Κύπρου στους αγγλοτούρκους , παρίσταναν τους δημοκράτες  και τους πατριώτες . Ένας πατριωτισμός κίβδηλος που πάντα ετρέφετο από παχυλούς μισθούς και θώκους εξουσίας και συνεξουσίας με μειοδότες και τυράννους . Αυτή είναι η ιστορία και το ποιόν της ΕΔΕΚ. Μια ιστορία που συνεχίζεται μέχρι σήμερα με κύριο χαρακτηριστικό της , την εκδούλευση , την ιδεολογική και πολιτική εξαπάτηση του λαού . Γέννημα και θρέμμα του Μακαριακού κατεστημένου υπηρέτησε και υπηρετεί μέχρι σήμερα την ολέθρια γραμμή της υποχώρησης .
Επί διακυβερνήσεως Χριστόφια συμμετείχε και αυτή , μαζί με τους από καθέδρας πατριώτες του ΔΗ.ΚΟ , στη στημένη διαμάχη του κατεστημένου , ανάμεσα στην καλή ομοσπονδία και τις υπερπροσφορές Χριστόφια . ¨Έτσι πέτυχαν από κοινού να εγκλωβίσουν το λαό ανάμεσα στη σκύλα και τη Χάρυβδη και να τον κρατήσουν μακριά από κάθε στρατηγική διεκδίκησης και απελευθέρωσης .
Η ΕΔΕΚ συνέβαλε και αυτή με τις συμπορεύσεις και τους θεατρινισμούς της στη καταβαράθρωση του λαϊκού σθένους και την υπερίσχυση της ηττοπάθειας . Δεν θα αναφερθούμε εδώ στην απάτη του διεθνίζοντος σοσιαλισμού της , μιας ιδεολογίας και πρακτικής που ενίσχυσε, όπου εφαρμόστηκε, το διεθνές παρασιτικό χρηματοπιστωτικό υπερκράτος και συρρίκνωσε στο έπακρο τις παραγωγικές εθνικές δυνάμεις, και παρέδωσε την εθνική βιομηχανία στα νύχια της νομιμοποιημένης τοκογλυφίας . Θα αναφερθούμε εδώ , σε μια άλλη εξαπάτηση της λαϊκής συνείδησης που παρουσιάζεται με το οργίλο και περισπούδαστο ύφος του κυρίου Ομήρου. Αναφέρεται ο κύριος Ομήρου σε μια «διασαφήνιση της βάσης των διαπραγματεύσεων εντός του πλαισίου των συμφωνιών υψηλού επιπέδου του 1977 και 1979, των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και των αρχών του Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου. Για μια ομοσπονδία που θα τερματίζει την κατοχή, θα αποκαθιστά την ενότητα λαού, χώρου, κράτους, θεσμών και οικονομίας και θα διασφαλίζει χωρίς εξαιρέσεις τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις θεμελιώδεις ελευθερίες»
Γιατί κοροϊδεύετε το λαό κύριε Ομήρου αφού γνωρίζετε πολύ καλά πως αυτά που λέτε αντιφάσκουν μεταξύ τους και αλληλοαναιρούνται ; Γιατί δεν καταγγέλλετε στο λαό , αφού κομπάζετε ως πατριώτης ,την προδοσία των συμφωνιών κορυφής και συγκεκριμένα τη συμφωνία του 1977 Μακαρίου – Ντενκτάς ; Γιατί δεν λέτε ξεκάθαρα ότι σε αυτή τη συμφωνία τίθεται ως όρος η παράκαμψη κάθε εμποδίου , νομικού , εθνικού , ανθρωπιστικού , που δεν θα επέτρεπε την διζωνικότητα πάνω στη βάση της εδαφικής διοίκησης και της οικονομικής βιωσιμότητας ; Που είδατε στην επαίσχυντη αυτή  συμφωνία την ενότητα των θεσμών και της οικονομίας όταν κάνει ξεκάθαρα λόγο για οικονομική αυτοδυναμία της ζώνης που παραχωρείτε στους τούρκους κατακτητές ;
Δυστυχώς κύριε Ομήρου δεν μπορείτε να πείτε την αλήθεια στο λαό , δεν μπορείτε να συγκρουστείτε με την προδοσία γιατί είστε συνυπεύθυνοι για αυτήν .
Δεν περιμένουμε από σας και το κόμμα σας κύριε Ομήρου να ανανήψετε ,να παραδεχθείτε τα λάθη σας και να πείτε την αλήθεια στο λαό γιατί ποτέ στην ιστορία οι χειροκροτητές των μειοδοτών και οι συνεξουσιαστές τους δεν αποτόλμησαν τέτοια πατριωτική  μεταστροφή .
Εκτός εάν η μεταστροφή αυτή επιβληθεί εκ των κάτω , δηλαδή από τη λαϊκή βάση του κόμματος μέσα από τη προσπάθεια ανάδειξης μιας νέας ηγεσίας .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ