ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Πολίτες, η κυβέρνηση Χριστόφια γνωρίζει και προστατεύει τις επιχειρήσεις που εργοδοτούν λαθρομετανάστες και σπρώχνει τους ντόπιους εργάτες στην ανεργία και τη δυστυχία.
Ενδυνάμωσε το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα ψηφίζοντας τους ανεξάρτητους υποψήφιους βουλευτές Επαρχίας Λεμεσού Λουκά Σταύρου ή Αντώνη Πιερίδη, για να χτυπήσουμε στη ρίζα της την παράνομη εργασία.
Δήμευση περιουσιών σε όσους προσφέρουν εργασία και στέγη σε λαθρομετανάστες.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΔΗΚ

"Σκλάβοι στα όπλα"

Τιμούμε τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ που έδωσαν το αίμα τους για την ελευθερία και την ένωση της Κύπρου με την Μητέρα Ελλάδα. Ο ένδοξος εκείνος αγώνας προδόθηκε από την εθναρχεύουσα εκκλησία, που αντιπροσώπευε την πολιτική του πτέρυγα, και κατέληξε στο αίσχος της Ζυρίχης.
Έκτοτε η υποχώρηση συνεχίζεται σε όλα τα μέτωπα. Το πολιτικό κατεστημένο που αναδύθηκε από το αίσχος της Ζυρίχης, ολοκληρώνει σήμερα την προδοσία με την αποδοχή της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας που θα αποτελέσει την αρχή της τουρκοποίησης της Κύπρου υπό Αγγλική ηγεμονία.
Χρέος μας είναι να αντισταθούμε στην τουρκοπροσκυνημένη πολιτική και να επιβάλλουμε τη στρατηγική της απελευθέρωσης. Τούτη θα είναι η έμπρακτη τιμή προς τους ήρωες της ΕΟΚΑ.
Ο αγών συνεχίζεται με το σύνθημα που έγραψαν τότε οι αγωνιστές με το αίμα τους 

ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΔΗΚ