ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ο Καντάφι µε διάγγελµά του έπαιξε το χαρτί του εµφυλίου ζητώντας από τους οπαδούς του να επιτεθούν στους διαδηλωτές Κήρυξε τον πόλεµο στον λαό του

Μετά τους µισθοφόρους και τους βοµβαρδισµούς από αέρος και θαλάσσης,ο Μουαµάρ Καντάφι δεν διστάζει να ποντάρει στον εµφύλιο προκειµένου να διατηρηθεί στην εξουσία. Χθες ο συνταγµατάρχης απευθύνθηκε για πρώτη φορά στους πολίτες της χώρας του µε διάγγελµα καλώντας τους οπαδούς του να βγουν στους δρόµους και απείλησε µε χρήση βίας, έχοντας ενδεχοµένως την πεποίθηση ότι η Λιβύη ζει τόσες µέρες κάτι άλλο. Σε µια εµφανή προσπάθεια να φορτίσει συναισθηµατικά τους συµπατριώτες του και να ξυπνήσει την εθνικοφροσύνη τους, το σκηνικό που επέλεξε για να εκφωνήσει το διάγγελµα ήταν η οικογενειακή κατοικία, η οποία µισοκαταστράφηκε από την αεροπορική επιδροµή των ΗΠΑ το 1986 και σήµερα αποτελεί µουσείο. ∆εν είναι καθόλου βέβαιο όµως ότι ο παραληρηµατικός λόγος του θα τον βοηθήσει να επιτύχει το αποτέλεσµα που επιθυµεί. Από την οµιλία ήταν εµφανές ότι στα 68 του χρόνια ο Μουαµάρ Καντάφι έχει χάσει κάτι περισσότερο από τον έλεγχο της χώρας, την οποία κυβερνά µε σιδηρά πυγµή για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες. Στο µεγαλύτερο µέρος της αδόµητης οµιλίας του αναφερόταν στον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο, ενώ ένα από τα επιχειρήµατα που χρησιµοποίησε για να εξηγήσει ότι θα παραµείνει στην εξουσία ήταν πως δεν είναι πρόεδρος και εποµένως δεν έχει θεσµική ιδιότητα από την οποία θα µπορούσε να παραιτηθεί.

ΩΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ή ως µάρτυρας που είναι αποφασισµένος να αφήσει την τελευταία του πνοή στη Λιβύη, ο Καντάφι κάλεσε τους οπαδούς του να βγουν στους δρόµους για να επιτεθούν στους αντικαθεστωτικούς διαδηλωτές. Για να ξεχωρίζουν οι µεν από τους δε, ένα πρόβληµα τεχνητής φύσης, πρότεινε µια λύση: οι υποστηρικτές του θα µπορούσαν να καρφιτσώσουν στο µπράτσο τους ένα χαρτί για να διακρίνονται και έπειτα να αφεθούν στις οδηγίες των «ελεύθερων αστυνοµικών» για την τελική επίθεση. «Απευθύνοµαι σε όλες τις µητέρες, τους ζητώ να βγουν στους δρόµους. Οι πατέρες επίσης να βγουν για να πάρουν τον έλεγχο των δρόµων», ήταν η έκκλησή του προς τις οικογένειες των υποστηρικτών του. Στους «στασιαστές» υποσχέθηκε µια απάντηση «παρόµοια µε αυτή στην Τιενανµέν ή στη Φαλούτζα», ενώ τους απέδωσε διάφορους χαρακτηρισµούς – οι αντικαθεστωτικοί έγιναν κατά περίπτωση αρουραίοι και γάτες (πάντως όχι σκύλοι), αλκοολικοί και ναρκοµανείς, ή τροµοκράτες στην περίπτωση της Βεγγάζης. Και τους έψεξε για το γεγονός ότι δεν ακολουθούν τις παραδόσεις τις χώρας: «Στη Λιβύη δεν διαδηλώνουµε στους δρόµους, (αν θέλουµε να διαµαρτυρηθούµε) πηγαίνουµε στις λαϊκές επιτροπές». Αλλα επιχειρήµατα που χρησιµοποίησε κατά των διαδηλώσεων ήταν η αµερικανική και η ισλαµική απειλή. Για την πρώτη, προέβλεψε ότι σε ενδεχόµενη ανατροπή του η χώρα θα µπορούσε να γίνει νέο Αφγανιστάν. Σε αυτή την εκτίµηση φαίνεται να βρίσκει σύµµαχο στο πρόσωπο του Φιντέλ Κάστρο, ο οποίος αναµένει νέα αεροπορική επιδροµή των ΗΠΑ τις επόµενες ηµέρες, όπως δήλωσε ο ίδιος χθες. Αν επικρατήσουν οι ισλαµιστές, η µοίρα που περιµένει τη Λιβύη είναι η µετατροπή της σε εµιράτο, διαβεβαίωσε ο Καντάφι τους διαδηλωτές. Αυτό που µένει να αποδειχθεί, είναι αν οι απειλές, οι µεταρρυθµίσεις που υποσχέθηκε και η σκηνοθεσία είναι αρκετές για να βγουν οι οπαδοί του Καντάφι στον δρόµο ή αν ο συνταγµατάρχης θα βρει άλλο τρόπο για να πνίξει τη χώρα του στο αίµα.
Ο συνταγµατάρχης υποσχέθηκε στους «στασιαστές» µια νέαΤιενανµέν
Οι υπουργοί τον εγκαταλείπουν

Ο υπουργός Εσωτερικών της Λιβύης Αµπντέλ Φάταχ Γιούνις αλΑµπίντι ανακοίνωσε την αποσκίρτησή του από το καθεστώς και εξέφρασε την υποστήριξή του στην «επανάσταση της 17ης Φεβρουαρίου», όπως µετέδωσε αργά χθες το βράδυ το Αλ Τζαζίρα. Το κανάλι πρόβαλε σκηνές από ερασιτεχνικό βίντεο που έδειχναν τον Αµπίντι καθισµένο στο γραφείο του να διαβάζει µια δήλωση µε την οποία καλούσε επίσης τον λιβυκό στρατό να ενωθεί µε τον λαό και να στηρίξει τα «νόµιµα αιτήµατά» του. 


ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Αποκαλυπτικό το διάγγελμα Καντάφι: "Στρατολογούν τα παιδιά σας, τα μεθούν και τα στέλνουν στο θάνατο. Για ποιο λόγο; Για να καταστρέψουν την Λιβύη, για να κάψουν την Λιβύη"


Ντυμένος με παραδοσιακή στολή παραλλαγής, ο Μουαμάρ Καντάφι μίλησε προς το λαό της Λιβύης. Την ομιλία παρακολούθησε στα αραβικά η Αραβολόγος, Αντωνία Δήμου και μας ενημερώνει. Η στολή παραλλαγής του Καντάφι αποτελούνταν από καφέ τουρμπάνι και κελεμπία. Η πολεμική ενδυμασία έχει προφανώς ξεχωριστή σημειολογία. Φορώντας την ο Λίβυος ηγέτης προέβη στο δεύτερο από την έναρξη των διαδηλώσεων διάγγελμα του στην κρατική τηλεόραση χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρή και απειλητική γλώσσα σε βάρος των διαδηλωτών, ενώ εμφανίσθηκε αποφασισμένος να δώσει εντολή για εκτεταμένη χρήση πυρών από αέρος και εδάφους εάν οι περιστάσεις το απαιτήσουν.

Το διάγγελμα του Καντάφι πραγματοποιήθηκε μπροστά στην κατεστραμμένη από αμερικανική αεροπορική επιδρομή τη δεκαετία του 80’ οικία του ιδίου στην Τρίπολη η οποία χρησιμοποιείται ως μνημείο αντίστασης, εν μέσω αναφορών ότι οι διαδηλωτές έχουν ήδη θέσει υπό τον έλεγχο τους δεκάδες πόλεις τις χώρας. Στη διάρκεια μάλιστα του διαγγέλματος, η τηλεοπτική κάμερα προέβαλε ένα χρυσοποίκιλτο μνημείο που βρίσκεται έμπροσθεν της κατεστραμμένης οικίας και το οποίο αποτυπώνει μία γροθιά που συνθλίβει ένα αμερικάνικο μαχητικό αεροσκάφος. Η επιλογή των πλάνων και της τοποθεσίας στην οποία πραγματοποιήθηκε το προεδρικό διάγγελμα δεν είναι καθόλου τυχαία καθώς ο Λίβυος πρόεδρος σε μία προσπάθεια διάλυσης των διαδηλώσεων και συσπείρωσης των φυλών οι οποίες επί της ουσίας ελέγχουν την χώρα, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι αναταραχές στην Λιβύη έχουν υποκινηθεί από τις ΗΠΑ, την Βρετανία καθώς και από την ισλαμιστική οργάνωση αλ-Κάιντα αλλά και τρομοκρατικά στοιχεία τα οποία έχουν ιδεολογική συγγένεια με τον διαβόητο Οσάμα Μπιν Λάντεν.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Λιβύης έκανε έκκληση προς τον λιβυκό λαό λέγοντας «πάρτε τα παιδιά σας από τους δρόμους. Τα παιδιά σας πεθαίνουν. Για ποιο λόγο και για ποιο σκοπό;. Τα παιδιά των άλλων είναι στην Αμερική και στην Ευρώπη», και συνέχισε «Στρατολογούν τα παιδιά σας, τα μεθούν και τα στέλνουν στο θάνατο. Για ποιο λόγο; Για να καταστρέψουν την Λιβύη, για να κάψουν την Λιβύη». Σε άλλο σημείο «Αντισταθήκαμε στις ΗΠΑ και τη Βρετανία στο παρελθόν και δεν θα παραδοθούμε».
Στην προσπάθεια μάλιστα συσπείρωσης του λαού χρησιμοποίησε το ασφαλές «χαρτί» του εξωτερικού εχθρού και κινδύνου θέτοντας το εξής δίλλημα απευθυνόμενος προς τον λιβυκό λαό: «Θέλετε οι ΗΠΑ να σας καταλάβουν όπως συνέβη στο Αφγανιστάν, το Πακιστάν και το Ιράκ; Θέλετε να γίνετε σαν τη Σομαλία;» Στο ίδιο μήκος κύματος εξέφρασε ότι οι υποκινούμενοι διαδηλωτές επιδιώκουν να μετατρέψουν την Λιβύη σε ισλαμικό κράτος και εξυπηρετούν σε κάθε περίπτωση τα συμφέροντα ισλαμιστικών οργανώσεων που ελέγχονται από τον Αϊμάν Αλ Ζαουάχρι, στενό συνεργάτη του ηγέτη της αλ-Κάιντα Οσάμα Μπιν Λάντεν, οι οποίες προσφέρουν το άλλοθι για αμερικανική στρατιωτική επέμβαση, όπως συνέβη στην περίπτωση της πόλης Φαλούτζα στο Ιράκ. Σύμφωνα με το διάγγελμα, ο στενός συνεργάτης της αλ-Κάιντα Ζαρκάουι έδωσε την αφορμή να ισοπεδώσουν οι Αμερικανοί από αέρος την ιρακινή Φαλούτζα, εξυπηρετώντας με αυτό τον τρόπο τα αμερικανικά πλάνα που αφορούσαν στην καταστροφή της πόλης, ενώ επιπρόσθετα διετύπωσε ότι οι Αμερικανοί κατέστρεψαν ολοσχερώς τη Βαγδάτη με σκοπό όχι να καταστρέψουν την αλ-Κάιντα αλλά να ανατρέψουν το ιρακινό Μπααθικό καθεστώς και να ελέγξουν το Ιράκ σκοτώνοντας περί τα δύο με τρία εκατομμύρια κατοίκους.
Ο Λίβυος πρόεδρος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «οι ίδιες συμμορίες, οι ίδιες ομάδες» έχουν υποκινήσει τις διαδηλώσεις στην χώρα και έκανε έκκληση προς την νεολαία να συνδράμει ενεργητικά στην αποκατάσταση της σταθερότητας και της ασφάλειας και να αψηφήσει εκπροσώπους φυλών οι οποίοι ενεργούν ως «πράκτορες» του Ζαουάχρι, των ΗΠΑ και της Βρετανίας. Ο Λίβυος πρόεδρος ουσιαστικά απαίτησε από την νεολαία να ξεχυθεί στους δρόμους και να συνδράμει στην σύλληψη ταραχοποιών κατά τα λεγόμενα του ιδίου στοιχείων προκειμένου να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και να αποδοθεί σε αυτούς η εσχάτη των ποινών, όπως προβλέπεται από την Πράσινη Βίβλο η οποία λειτουργεί αντί συντάγματος.
Συγκεκριμένα, ο Λίβυος πρόεδρος εκμεταλλευόμενος τη δύναμη της τηλεοπτικής εικόνας πρόβαλλε κρατώντας στο χέρι την Πράσινη Βίβλο και διάβασε αυτούσια αποσπάσματα σύμφωνα με τα οποία επισείετε η ποινή του θανάτου σε όσους αποδεδειγμένα υπονομεύουν την εθνική κυριαρχία, σε όσους εγκληματούν σε βάρος του στρατού, σε όσους συνεργάζονται με άλλες χώρες προκειμένου να αποσταθεροποιήσουν την χώρα, σε όσους επιχειρούν να καταργήσουν την Πράσινη Βίβλο, σε όσους χρησιμοποιούν όπλα και εκρηκτικούς μηχανισμούς προκειμένου να προκαλέσουν εμφύλιο πόλεμο ή/και σε όσους προβαίνουν σε ενέργειες που στοχεύουν στην διεξαγωγή εμφύλιας σύρραξης. Και εξέφρασε χαρακτηριστικά «θα καθαρίσω την Λιβύη από σπίτι σε σπίτι εάν οι ταραχοποιοί διαδηλωτές δεν παραδοθούν» και σε άλλο σημείο «δεν είναι αστείο. Θα κάνω ότι χρειάζεται έτσι ώστε κανένα κομμάτι της χώρας να μην αφαιρεθεί».
Υιοθετώντας τις δύο εκδοχές του καρότου και του μαστιγίου, ο Λίβυος πρόεδρος εμφανίσθηκε υπέρμαχος των ειρηνικών διαδηλώσεων σε μία κίνηση να προσεγγίσει τη νεολαία εκφράζοντας ότι και ο ίδιος στο παρελθόν ηγήθηκε ειρηνικών διαδηλώσεων με αίτημα την αλλαγή πολιτικής και όχι την καταστροφή κυβερνήσεων φέροντας ως παράδειγμα τις διεξαχθείσες ειρηνικές διαδηλώσεις για την Γάζα και επισημαίνοντας ότι οι ειρηνικές διαδηλώσεις διαφέρουν από αυτό που συμβαίνει στην Λιβύη και το οποίο αφορά σε οργανωμένη πράξη συνομωσίας ξένης χώρας σε βάρος της Λιβύης μέσω διαδηλώσεων.
Επίσης ο Λίβυος πρόεδρος εμφανίσθηκε αποφασισμένος την επομένη ημέρα από την αποκατάσταση της ασφάλειας και της σταθερότητας να προβεί σε πολιτικές μεταρρυθμίσεις και να ενθαρρύνει τον διάλογο για τη σύσταση νέας κυβέρνησης, νέων δημοτικών επιτροπών καθώς και νέου τροποποιημένου συντάγματος. Κατά τα λεγόμενα του ιδίου, του διαλόγου θα ηγείται ο υιός του Σάιφ αλ-Ισλάμ με μία επιτροπή δικαστών και νομικών οι οποίοι θα κινηθούν προς την κατεύθυνση της προστασίας των αρχών και αξιών των κοινοτήτων, και της προάσπισης των πολιτικών ελευθεριών με τρόπο που να εξυπηρετούνται τα λαϊκά συμφέροντα.
Προτού τελειώσει το διάγγελμά του τόνισε επί λέξη «Θα αγωνιστώ μέχρι την τελευταία σταγόνα του αίματός μου. Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω την Λιβύη. Θα πεθάνω ως μάρτυρας» και απευθύνθηκε στη νεολαία χαρακτηριστικά: «Να είστε θαρραλέοι. Είστε εκατομμύρια και είναι δεκάδες. Αποκαταστήστε την ασφάλεια τώρα με την βοήθεια των Ελεύθερων Αξιωματικών». Μετά το τέλος του διαγγέλματος, η τηλεοπτική εικόνα ως αδέκαστος μάρτυρας της πραγματικότητας κατέδειξε ότι ο Λίβυος πρόεδρος για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια δεν περιστοιχίζονταν από ομάδες ένθερμων υποστηρικτών του αλλά από ελάχιστα μέλη των δυνάμεων της προσωπικής του ασφάλειας, ενώ άξιο λόγου αποτελεί το γεγονός ότι ο υιός του Μοτάσεμ ο οποίος ηγείται του στρατεύματος προσήλθε και τον χαιρέτισε δια ασπασμού.

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ

Οι Αμερικανοί "σκαλίζουν" πάλι το Κυπριακό!



Την λήψη άμεσων μέτρων, έστω και μονομερών αν χρειαστεί, για την επίλυση του Κυπριακού προβλήματος από την Τουρκική κατοχή. προτείνει το γνωστό Αμερικανικό Think tank, Διαχείρισης Διεθνών κρίσεων (International Crisis Group) στην "καθιερωμένη" έκθεση ανάλυση του που κυκλοφόρισε προ ολίγων ωρών. Στην έκθεση επισημαίνεται ότι «προκειμένου να μην υπάρξει άλλη μια χρονιά άκαρπων και δίχως αποτέλεσμα συνομιλιών υπό την αιγίδα του ΟΗΕ. Με ορατό το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, οι δυο πλευρές», σύμφωνα με το γνωστό για την επιρροή του στα κέντρα εξουσίας ινστιτούτου, «πρέπει να κάνουν σημαντικά –ίσως χρειαστεί και μονομερή- βήματα, για να διαρραγεί το κλίμα δυσπιστίας που υπάρχει και από τις δύο πλευρές, για να υπάρξει πρόοδος προς την κατεύθυνση της επίλυσης».

Με τίτλο «Κύπρος: Έξι βήματα προς την κατεύθυνση μιας συμφωνίας», η τελευταία έκθεση του International Crisis Group, που κυκλοφόρησε πριν από λίγο αναλύει τις αιτίες και τις επιπτώσεις της επιβράδυνσης της προόδου του θέματος δια της διπλωματικής οδού, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι «είναι απίθανη η όποια εξέλιξη στο χρονίζον εδώ και τρεις και πλέον δεκαετίες ζήτημα». Από την άλλη, καλεί την Τουρκία, την ελληνική πλευρά και τους Τουρκοκύπριους να λάβουν στην πράξη μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης το 2011 μονομερώς και όχι ως αντικείμενο διαπραγμάτευσης. Κάτι τέτοιο θα οικοδομήσει ένα κλίμα εμπιστοσύνης, θα ικανοποιήσει τα βασικά αιτήματα, θα διευρύνει την επικοινωνία χωρίς να προδικάζει την έκβαση των συνομιλιών του ΟΗΕ, και θα υποστηρίξει μια συνολική διευθέτηση του ζητήματος. Από την πλευρά της η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), ιδιαίτερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Προεδρία της ΕΕ, θα πρέπει να συνεχίσουν ως διαμεσολαβητές μεταξύ των μερών, και τα κράτη μέλη θα πρέπει να αποφεύγουν δηλώσεις υπέρ της μια ή της άλλης πλευράς. Τα «6 βήματα» που προτείνονται από το International Crisis Group, χαρακτηρίζονται ως μονομερή, αλλά απαραίτητα (όσο και αν κάτι τέτοιο δεν δείχνει κατ’ ελάχιστον να είναι ρεαλιστικό) να οικοδομήσουν την εμπιστοσύνη και να δημιουργήσουν ένα αντίστοιχο περιβάλλον που θα συμβάλλει στην κατεύθυνση συμφωνίας, συνοψίζονται στα εξής:
  1. Να ανοίξει η Τουρκία τα λιμάνια και τα αεροδρόμια στους Ε/Κ, καθώς και την χρήση του εναέριου της χώρου,
  2. Οι Ε/Κ να επιτρέψουν την διαχείριση του κυπριακού (συμπεριλαμβανομένου και του Τ/Κ) εμπορίου στο λιμάνι της Φαμαγκούστα από τους Τ/Κυπρίους υπό την εποπτεία της ΕΕ. Με το άνοιγμα εμπορικών συναλλαγών με την Τουρκία, με την εφαρμογή επιπρόσθετου σχετικού Πρωτοκόλλου, να ανοίξουν οι Ε/Κ την πράσινη γραμμή για την διέλευση τουρκικών αγαθών, ώστε και οι Τ/Κ να επωφεληθούν.
  3. Η Τουρκία και οι Τ/Κ πρέπει να επιστρέψουν την περιουσία τους Ε/Κ ιδιοκτήτες της περιοχής Βαρόσα
  4. Οι Ε/Κ πρέπει να επιτρέψουν τις πτήσεις charter στο αεροδρόμιο Ercan
  5. H Τουρκία, η Ελλάδα και η Μεγάλη Βρετανία, καθώς και οι δυο κυπριακές κοινότητες πρέπει να θέσουν έναν μηχανισμό καταμέτρησης των στρατευμάτων στο νησί. Αντίστοιχα, Ε/Κ και Τ/Κ πρέπει να κάνουν το ίδιο για την καταμέτρηση του πληθυσμού.
  6. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με την στήριξη της Ευρωπαϊκής προεδρίας πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί ως διαμεσολαβητής, με τα κράτη μέλη να αποφεύγουν μεροληπτικές δηλώσεις, όσο συνεχίζονται οι συνομιλίες υπό τον ΟΗΕ.



Για τον διευθυντή του προγράμματος, Hugh Pope «ούτε οι Ε/Κ, ούτε οι Τ/Κ δεν μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους σε ένα νησί, του οποίου το μέλλον είναι διαιρεμένο, αβέβαιο, στρατιωτικοποιημένο και αντιμετωπίζει νέες οικονομικές δυσκολίες", ενώ επισημαίνει ότι «Τα μέτρα είναι αναγκαία τώρα», δεδομένου ότι οι συνομιλίες του ΟΗΕ δεν πρόκειται να αποφέρουν αποτέλεσμα.



HELLENICREVENGE

ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ



ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ
ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΛΗΡΙΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ
ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΣΤΕ ΕΝΟΠΛΕΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ
ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΣΗΚΩΣΤΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ - ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ