ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Θα επιβληθεί δια νόμου η κατανάλωση δηλητηρίων

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα επιβάλει δια νόμου την κατανάλωση δηλητηρίων.

Ετοιμάζεται νέο νομοσχέδιο στην Γερουσία των ΗΠΑ για απαγόρευση της ελεύθερης κηπουρικής και των σπιτικών οργανικών τροφών.
Δεν φτάνει που στον νέο Μεσαίωνα του νεοφιλελευθερισμού και του άσφαιρου μαρξισμού που τον "αντιμάχεται" θα εξαθλιωθεί ο πληθυσμός και θα συνθλιβεί η μεσαία τάξη, ετοιμάζουν ήδη τα νομικά τους όπλα για να καταστείλουν όσους θελήσουν να δραπετεύσουν από την παράνοια της Νέας Τάξης, επιστρέφοντας στις μικρές, αυτάρκεις, αγροτικές κοινότητες όπου ο καθένας θα μπορεί τουλάχιστον να παράγει την τροφή γι' αυτόν, την οικογένειά του και την κοινότητά του.

Θέλουν οι επιλογές μας για φαγητό να μείνουν στα μεταλλαγμένα τροφικά τερατουργήματα και τα εμποτισμένα με δηλητήριο αναλώσιμα των πολυεθνικών υπερκαταστημάτων.

Δεν μας θέλουν να έχουμε επιλογή να τρώμε τις ντομάτες του γείτονα, τις πατάτες του συγχωριανού, το λάδι του θείου, τα μήλα του κουμπάρου.
Μας θέλουν να τρώμε τα άγνωστης ταυτότητας, ποιότητας και σύνθεσης φρούτα και λαχανικά που θα εισάγωνται από άγνωστες χώρες και με αδιαφανείς και άγνωστες συνθήκες παραγωγής.
Μια ακόμη ύπουλη διάταξη αυτού του νόμου είναι η απαγόρευση φύλαξης σπόρων.

Γιατί άραγε…;
Γιατί μόνο οι αφανείς αφέντες αυτού πλανήτη να έχουν τέτοιο δικαίωμα;
Σύντομα να περιμένουμε τέτοιες νομοθεσίες και στην Ε.Ε. 
 Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

Μεταλλαγμένα όντα φέρνουν την Νέα Εποχή!

Ψάχνεις για κατοικίδιο; Το Genpet είναι ένα κατοικίδιο φτιαγμένο με μεθόδους της βιοτεχνολογίας!Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που έχουν επιτέλους ξυπνήσει και βλέπουν τι πραγματικά συμβαίνει γύρω μας! Είναι πασιφανές πλέον πως το κεφάλαιο κάνει κουμάντο στα πάντα, και όσο περνάει ο καιρός, αναπτύσσονται νέες μέθοδοι ελέγχου των συνειδήσεων και του ανθρώπου. Δεν τους φτάνουν πλέον οι νόμοι και τα μονοπώλια, η κυριαρχία τους γίνεται όλο και πιο ολοκληρωτική, έχοντας πλέον δυο πανίσχυρα εργαλεία στα χέρια τους : την βιοτεχνολογία και τιςμεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες.
Η βιοτεχνολογία, στην υπηρεσία του κεφαλαίου, έχει γεμίσει τον κόσμο με μεταλλαγμένα προϊόντα τα οποία αναπαράγονται και διασπείρουν το DNA τους παντού! Είναι η πρώτη γραμμή πειραμάτων, για τον έλεγχο του ανθρώπινου DNA και την υποταγή του σε συμφέροντα της Νέας Εποχής.
Είναι τυχαίο, νομίζεις, πως οι αλλεργίες έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, όπως το ίδιο και οι ιώσεις; Αλλά για αυτό υπάρχει λύση, τα εμβόλια που κανείς δεν γνωρίζει τι περιέχουν! Οι φαρμακευτικές εταιρίες, ασταμάτητοι κολοσσοί, συνεχίζουν να παράγουν φάρμακα που δεν αντιμετωπίζουν τα αίτια των ασθενειών, αλλά τα συμπτώματα. Έτσι, οι άνθρωποι είναι μόνιμα άρρωστοι και πληρώνουν για θεραπείες που απλά συντηρούν τις αρρώστιες τους. Κρύβουν τις θεραπείες που έχουν για τον καρκίνο και το AIDS, για να μην πούμε πως ΑΥΤΟΙ δημιούργησαν αυτές τις παθήσεις! Εφευρίσκουν νέα ψυχιατρικά σύνδρομα και φτιάχνουν για αυτά καινούργια φάρμακα που κανείς δεν γνωρίζει πως δρουν! Είναι πάλι τυχαίο, νομίζεις, πως μας λένε πως αυξήθηκαν οι ψυχιατρικές παθήσεις και φτιάχνουν φάρμακα που επιδρούν στονανθρώπινο εγκέφαλο;
Οι μεγάλες εταιρίες έχουν αποθρασυνθεί εντελώς όπως θα δεις παρακάτω. Διοχετεύουν στην αγορά εκτρώματα της βιοτεχνολογίας που κανείς δεν γνωρίζει αν είναι επικίνδυνα και τι θα προκαλέσουν στο οικοσύστημα. Τολμάνε και βάζουν χέρι στο ανθρώπινο DNA, βιάζοντας πραγματικά την φύση. Θέλουν φυσικά να επέλθει η Νέα Εποχή, όπου τα εβραιοκρατούμενα μασονικά lobby θα κυριαρχήσουν επί του πλανήτη. Παρακάτω θα δεις μερικά προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχουν τέτοιες εταιρίες: σκέψου πως αυτά τολμάνε και τα εμφανίζουν δημόσια — ποιος ξέρει τι άλλο μας κρύβουν σε μυστικά εργαστήρια!
Genpets
Επισκέψου την ιστοσελίδα τους τώρα! Τα Genepets είναι πραγματικά εκτρώματα που σπρώχνει στην αγορά η εταιρία "Bio- Genica" ως παιχνίδι για τα παιδιά μας. Η εταιρία, όπως λέει και στο FAQ της, παράγει αυτά τα μεταλλαγμένα ζωάκια με την προηγμένη τεχνολογία της "μικροένεσης ζυγώτη" με την οποία μπορούν να περάσουν σε ένα ζώο ότι γονίδια και πρωτεΐνες θέλουν.
Τα Genpets έρχονται συσκευασμένα σε πλαστικό, σε κατάσταση στάσης (δηλαδή σαν σε πάγο!), και έχουν αποτρόπαια όψη: ζαρωμένα, άτριχα, με ανύπαρκτα γεννητικά όργανα — σου θυμίζουν τον ξεμωραμένο γεροξούρα παππού σου! Κάθε Genpet περιλαμβάνει στην συσκευασία του manual οδηγιών, έναν μίνι καρδιογράφο και ένδειξη φρεσκάδας, για να γνωρίζεις αν είναι ζωντανό όταν το αγοράσεις.
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο εδώ
http://www.fridge.gr/zb/10098/biotech-conspiracy/

Η ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Η λεγόμενη οικονομική κρίση συνίσταται στην υπερσυγκέντρωση του τραπεζικού κεφαλαίου σε λιγότερα χέρια και την υπαγωγή όλων των μικρο-τοκογλύφων τραπεζιτών , που δρουν σε εθνικό χώρο κάτω από τον κερδοφόρο έλεγχο των ολίγων. Μοναδική λύση είναι η άσκηση του εθνικο-λαικού δικαιώματος εθνικοποίησης του συσσωρευμένου κεφαλαίου που υπό καπιταλιστικές , δηλαδή ληστρικές συνθήκες, έχει μετατραπεί από παραγωγικό που είναι η φύση του η συνάδουσα με τη κοινωνική τάξη , σε παρασιτικό και αρπακτικό κεφάλαιο. Τη πράξη αυτή της εθνικοποίησης δεν θα την επιτελέσουν οι πολιτικές δυνάμεις που στηρίζουν το κατεστημένο αλλά οι νέες εθνικές λαϊκές δυνάμεις αφού πρώτα συνειδητοποιήσουν τον σημαντικό ιστορικό ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν και απεγκλωβιστούν από τα κόμματα και σχήματα της σοσιαλκαπιταλιστικής τυραννίας. Στόχος μακροπρόθεσμος που προϋποθέτει πολύ δουλειά στα λαϊκά στρώματα .
Όμως η οικονομική κρίση έδειξε και τα προβλήματα της κυπριακής οικονομίας που προέκυψαν από μια λανθασμένη στρατηγική . Η κυπριακή οικονομία στηρίχθηκε στο δόγμα της μονομερούς ανάπτυξης του τομέα παροχής υπηρεσιών που σε μεγάλο μέρος κατευθύνθηκε στη τουριστική βιομηχανία. Από το δόγμα αυτό επωφελήθηκαν οι ξενοδόχοι και οι τραπεζίτες . Ο τομέας της βιοτεχνίας και βιομηχανίας εγκαταλείφθηκε, η δε αγροτική παραγωγή κυριολεκτικά διαλύθηκε. Ο αγροτικός κόσμος εγκατέλειψε τη γη του και συσσορεύθηκε στα αστικά και τουριστικά κέντρα, η αγροτική γη εγκαταλείφθηκε ή ξεπουλήθηκε στους ξένους. Ο κυπριακός ελληνισμός εξαναγκάστηκε από τη ροπή που έδωσε το πολιτικό κατεστημένο στην οικονομία, να πουλά τη γη του στους ξένους και να ζει χωρίς να παράγει τίποτα. Έτσι μια επίπλαστη και παροδική ανάπτυξη κάλυψε κάτω από το φανταχτερό της πέπλο την οικονομική οστεοπόρωση του τόπου. Τα έσοδα του κράτους από το ξεπούλημα της γης μας μετατράπηκαν σε παχυλούς μισθούς προς τους δημόσιους υπαλλήλους που σήμερα έχουν γίνει θηλιά στο λαιμό των λαϊκών στρωμάτων και της εργατιάς του ιδιωτικού τομέα.
Τι πρέπει να γίνει άμεσα:
Κρατική τράπεζα που θα στηρίξει την βιοτεχνία και την βιομηχανία στο βαθμό που είναι δυνατή στη Κύπρο καθώς και άλλων τομέων όπως της ναυσιπλοΐας .
Στρατηγική ανάπτυξης της αγροτικής παραγωγής που θα ξεκινά από την πολιτισμική στήριξη και θα φτάνει ως την αναβάθμιση της αγροτικής παραγωγής , την εξεύρεση αγορών , την προώθηση του αγροτουρισμού και άλλων συναφών .
Πάνω σε αυτή τη βάση θα έχει μέλλον και η τουριστική βιομηχανία και οι λοιπές υπηρεσίες όπως στο τομέα της τεχνολογίας , της εκπαίδευσης , της υγείας.
Μέσα σε αυτές τις παραμέτρους θα γίνει δυνατή η ομαλή συρρίκνωση του δημόσιου τομέα και η εξισορρόπηση δικαιωμάτων και απολαβών των εργατών του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα. Θα προκύψει επίσης η ανάγκη μιας παιδείας υψηλού επιπέδου που θα στοχεύσει στη παραγωγή πολιτισμού. Ένας τομέας που έχει εγκαταλειφθεί πλήρως από το κατεστημένο των φαύλων. Ο πνευματικός δημιουργός σήμερα είναι ριγμένος στην δυστυχία του .Εμείς οι εθνικοδημοκράτες θεωρούμε πως τα στέρεα θεμέλια της οικονομίας είναι η πολιτισμική δημιουργία , η στήριξη της ζώσας δημιουργίας και όχι η γραφειοκρατική συντήρηση των μούμιων . Ο δημιουργός πολιτισμού σε ένα εθνικοδημοκρατικό πολίτευμα θα ξαναβρεί τη σχέση του με το λαό , με τη παιδεία , με το στρατό. Αυτός είναι ο ρόλος της εθνικής διανόησης και πολιτισμικής δημιουργίας.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Απέτυχε η Frontex στην Ελλάδα


Συνεχής και αδιάκοπη είναι η είσοδος μεταναστών στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας, παρά την παρέμβαση της ευρωπαϊκής δύναμης Frontex. Αυτές τις μέρες σημειώνεται ρεκόρ όσον αφορά στον αριθμό των μεταναστών που πέρασαν τα σύνορα, που είναι ο μεγαλύτερος των τελευταίων είκοσι χρόνων.

Υπολογίζεται ότι καθημερινά περνούν τα σύνορα 400 άτομα κατά μέσον όρο. Κάθε χρόνο στην Ελλάδα προστίθεται μια καινούργια πόλη της τάξης των 150 χιλιάδων ανθρώπων, από τους οποίους το 95% είναι μουσουλμάνοι, προερχόμενοι από ασιατικές χώρες.

Ο ποταμός Έβρος, στα σύνορα της Ελλάδας και της Τουρκίας, είναι η τελευταία ανοιχτή θύρα προς την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μια επικίνδυνη οδός, που έχει προκαλέσει δεκάδες δυστυχήματα και θύματα. Αλλά Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ενωση δεν καταφέρνουν να απεγκλωβιστούν από την λογική της μόνιμης κρίσης.

Σύμφωνα με στοιχεία του ΓΕΕΘΑ εδώ και τρεις ημέρες καταγράφεται η μεγαλύτερη παράνομη είσοδος αλλοδαπών στην Ελλάδα στην τελευταία 20ετία. Μόνο το Σάββατο και την Κυριακή εισήλθαν από το ποτάμι του Έβρου, 643 άνθρωποι. Την προηγούμενη Δευτέρα, λόγω της γιορτής του Μπαϊραμιού, μπήκαν 270.

Τελικά καταγράφεται πλήρης αποτυχία για το ειδικό τμήμα της FRONTEX στο νομό Έβρου, που εννοείται ότι είχε σταλεί εκεί για να μειώσει την είσοδο των μεταναστών.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

Η εθνική στρατηγική γιά την ελληνική Γλώσσα...!


 
Εμφανίσεις: 205
Η υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κ. 'Aννα Διαμαντοπούλου παρουσιάζει την εθνική στρατηγική για την ελληνική Γλώσσα, που ενδιαφέρει ιδιαίτερα τον Απόδημο Ελληνισμό.
Χρειαζόμαστε μια ολοκληρωμένη και συνεκτική στρατηγική για την ελληνική γλώσσα, εντός και εκτός συνόρων της χώρας μας. Πιστεύω ακράδαντα στη δύναμη και τον πλούτο της ελληνικής γλώσσας.  Ιδιαίτερα σήμερα, σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, στη δίνη μιας πολύ μεγάλης κρίσης, η ελληνική γλώσσα μπορεί να μας δώσει αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, εμπιστοσύνη σχετικά με την ταυτότητά μας και τις τεράστιες δυνατότητες που διαθέτουμε.

Η υπεροχή της γλώσσας μας, σε συνδυασμό με μια καλά σχεδιασμένη και οργανωμένη προσπάθεια, μπορεί να αποφέρει πολύ σημαντικά αποτελέσματα. Υπάρχει ευρύτατο πεδίο δράσης. Έχουμε υποχρέωση να βάλουμε ψηλά τον πήχη των προσδοκιών μας, εργαζόμενοι με δέσμευση και αφοσίωση για την επίτευξή τους.

Πύλη Ιάσωνος