ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΟΧΗ – ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ

Η κυβέρνηση Χριστόφια εγκαινίασε εμπορικές σχέσεις με τα κατεχόμενα και αγόρασε ηλεκτρική ενέργεια από τους τούρκους.
Η κυβέρνηση κινήθηκε προς αυτή την επιλογή με τη σύμφωνη γνώμη της μείζονος αντιπολιτεύσεως του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ.
Η διάνοιξη εμπορικών σχέσεων με τα κατεχόμενα σε επίπεδο κράτους αποτελεί συνέχεια της άρσης της εμπολέμου καταστάσεως και του ανοίγματος των οδοφραγμάτων επί Τάσσου Παπαδόπουλου , της αναβάθμισης του κατοχικού μορφώματος μέσω των συνομιλιών και των πολλαπλών υποχωρήσεων που συντελέσθηκαν κατά την διάρκεια τους .
Συμπληρώνει επίσης την αδελφική σχέση που ένα μεγάλο μέρος του λαού διατηρεί με την κατοχή στηρίζοντας την οικονομικά με τις ακατάσχετες επισκέψεις στα κατεχόμενα , με την χρησιμοποίηση του αεροδρομίου της Τύμπου προς επίσκεψη στη Τουρκία και λοιπές εκδηλώσεις φιλίας και συνύπαρξης.
Όλα αυτά βέβαια μπήκαν στην άκρη από μερικούς , όπως το ΕΥΡΩΚΟ , την ΕΔΕΚ και τον αρχιεπίσκοπο για να εστιάσουν στο γεγονός της αγοράς ηλεκτρικού ρεύματος και να εκφράσουν τη διαφωνία τους. Η πατριδοκαπηλία δεν έχει όρια σε αυτό το τόπο.
Πού ήσαν όλοι αυτοί όταν οι ηγέτες της υποχώρησης άνοιγαν τα οδοφράγματα και έτειναν χείρα φιλίας προς τους κατακτητές ξεχνώντας ότι αυτοί ποδοπατούν τη γη μας; Που ήσαν όλοι αυτοί όταν οι ηγέτες της υποχώρησης αποδέχονταν το σχέδιο Ανάν προς δημοψήφισμα και την συμμετοχή των εποίκων σε αυτό; Ποια ήταν η θέση τους όταν οι ηγέτες της υποχώρησης μετά το ΟΧΙ του 2004 και την ένταξη μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση επέστρεφαν αυθαιρέτως στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας ; Που ήσαν όλοι αυτοί όταν οι ηγέτες της ντροπής πραγματοποιούσαν βήμα προς τη βήμα την επαίσχυντη υποχώρηση σε όλα τα μέτωπα ; Απλά τους στήριζαν και τους χειροκροτούσαν καθυβρίζοντας συνάμα κάθε τίμια εναντίωση .
Πατριδοκάπηλοι και υποκριτές , ή πρέπει να τοποθετηθείτε γενικά πάνω στο ζήτημα της σχέσης της κυπριακής δημοκρατίας με την κατοχή ή να παύσετε να παριστάνεται τους πατριώτες με επιλεκτικές και αποσπασματικές τοποθετήσεις και κίβδηλες εξάρσεις .
Η πατρίδα για να σωθεί χρειάζεται αλλαγή στρατηγικής εκ βάθρων . Δεν σώζεται με συνθήματα , αντι-δραστικές κινήσεις και πατριωτικά βεγγαλικά που σβήνουν αυτοστιγμεί μέσα στη νύχτα της παρακμής σας .
Ή θα συνυπάρξουμε με την κατοχή εν γνώσει μας ότι θα χάσουμε για πάντα τη πατρίδα ή θα φάμε ψωμί και αλάτι για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Αυτό είναι το δίλημμα.
Η επιλογή των πραγματικών εθνικιστών είναι αυτή : Καμιά σχέση με την κατοχή . Καμιά σχέση με τους προσκυνημένους . Αγώνας για απελευθέρωση.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ