ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

20.000 άνθρωποι στο Προεδρικό μέχρι στιγμής (Συνεχής ενημέρωση)

IMAG0013 1024x613 20.000 άνθρωποι στο Προεδρικό μέχρι στιγμής (Συνεχής ενημέρωση) (Συνεχής ενημέρωση)
Τελευταία ενημέρωση 20:43 : Μόλις τώρα άναψαν τα φώτα και η λαοθάλασσα είναι πλέον και ορατή.
Τελευταία ενημέρωση 20:15 : Ο κόσμος φωνάζει ότι ενώ ο Πρόεδρος είναι μορφωμένος στο λεξικό του δεν υπάρχει η λέξη συγνώμη και  το μόνο που το νοιάζει είναι η Προεδρία του  Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τελευταία ενημέρωση 21:06 :  Η λαοθάλασσα αυξάνεται όλο και περισσότερο, υπάρχει 20.000 κόσμος αυτή τη στιγμή, ο οποίος είναι εξαγριωμένος αφού τα φώτα είναι κλειστά και δεν αφήνουν να φανεί αυτή η τεράστια διαδήλωση του Κυπριακού λαού. Με συνθήματα το πλήθος ζητά να ανάψουν τα φώτα ” Αίσχος κλείσατε τα φώτα” και “ Το θράσος του Θράσου έσβησε τα φώτα”.
Τεράστιο πανό που γράφει “Φασιστάς είσαι και φαινεσαι” περνάει τώρα πάνω από τον αγανακτισμένο κόσμο.
Τελευταία ενημέρωση 20:58 : Ο αγανακτισμένος κόσμος άρχισε και φωνάζει συνθήματα όπως “Χριστόφια δολοφόνε”, “Χριστόφια παραιτήσουν εσύ και οι Υπουργοί σου”. Μετά και από το σημερινό διάγγελμα του Προέδρου ο κόσμος δίνει την δική του απάντηση λέγοντας ” Τη Δευτέρα μας είπατε χούλιγκανς, την Τρίτη ακροδεξιούς, σήμερα σας απαντάμε παραιτηθείτε” και “Χριστόφια προδότη που είναι η συγνώμη”.
Επίσης ένα από τα πανό γράφει χαρακτηρηστικά  ”Παρελαβα κρατος θα παραδώσω κρατήρα”…
Αξιοσημείωτο είναι ότι υπάρχουν συνθήματα και κατά του Γενικού Εισαγγελέα.
Τελευταία ενημέρωση 20:42 : Πάνω από 10.000 χιλιάδες κόσμου έχει ήδη μαζεύτει στο Προεδρικό Μέγαρο εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία για την έκρηξη στη Ναυτική Βάση “Ευάγγελος Φλωράκης” στο Μαρί.
onlycy.com

ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ!!!


Άντρες της κυπριακής αστυνομίας, ανήμερα παρακαλώ της κηδείας του Πλοίαρχου Ανδρέα Ιωαννίδη, μετέβησαν στην οικία του και πίεσαν φορτικά και αγενώς τους οικείους του, να τους παραδώσουν ό,τι έγγραφα υπήρχαν εκεί. Μιλάμε για πρωτοφανή αλητεία!
Καταστρέφουν έγγραφα!
Διαβάστε και τα χειρότερα, όπως τα μετέδωσε το sigma: «προσωπικό του ΓΕΕΦ, χωρίς να αναφερόμαστε σε βαθμούς και αξιώματα, παραποιεί έγγραφα, εκθέσεις και στοιχεία που αφορούν το τραγικό περιστατικό, επιστρέφοντας τα εκ των υστέρων στο αρχείο. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ίδια πηγή, σε αυτά τα παραποιημένα στοιχεία, θα στηριχτούν έρευνες και θα βγουν πορίσματα… Εξάλλου, σε αποκάλυψη-σοκ προέβη ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος, το πρωί στο Ράδιο Πρώτο. Ο κ. Δίπλαρος αποκάλυψε πως σύμφωνα με δικές του πληροφορίες μέχρι τις 4:30 τα χαράματα στελέχη του Υπουργείου Άμυνας συγκέντρωναν έγγραφα στο γραφείο του Υπουργού. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sigmalive, από τη Δευτέρα το Υπουργείο Άμυνας δέσμευσε το μεγαλύτερο μηχάνημα καταστροφής εγγράφων από το Υπουργείο Οικονομικών…»
Έχετε πια καμία αμφιβολία ποιοι κυβερνούν σε Ελλάδα-Κύπρο και ποιες είναι οι επιδιώξεις τους;
Πηγή:http://www.elkosmos.gr

Σήμερα συνελήφθη αξιωματικός του ναυτικού επειδή συμμετείχε στην χθεσινή διαδήλωση έξω από το προεδρικό μέγαρο στη Λευκωσία…

Αυτή είναι η δικτατορία των προδοτών και των δολοφόνων………..

ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ!!!

ΕΕΕ

13 Tούρκοι στρατιώτες νεκροί σε συμπλοκή με το ΡΚΚ

Αναμένεται συλληπητήριο τηλεγράφημα της Ντόρας και του Γιώργου!!! 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΧΥΣ: ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΗΡΥΞΕΤΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΙΣΟΒΙΩΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ... 
ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΑΣ. 
ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

Δεκατρείς Τούρκοι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια συμπλοκής ομάδος ανταρτών του ΡΚΚ με μονάδες του τουρκικού στρατού στην περιοχή Σίλβαν του Ντιγιαρμπακίρ. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν επίσης 7 στρατιώτες, από τους οποίους οι δυο είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Μετά το γεγονός αυτό ο πρωθυπουργός Ερντογάν διέκοψε το πρόγραμμά του στην Κωνσταντινούπολη και επέστρεψε εσπευσμένως στην Άγκυρα, όπου συναντήθηκε με τον αρχηγό του ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Ισίκ Κοσανέρ και τον αρχηγό της ΜΙΤ, Χακάν Φιντάν. Οι αντάρτες έστησαν ενέδρα σε μονάδα του τουρκικού στρατού που έκανε έρευνες στην ύπαιθρο, στην κωμόπολη Μπαϊράμπασι, της επαρχίας Σίλβαν του Ντιγιαρμπακίρ. Από τα πρώτα πυρά των ανταρτών έπεσε νεκρός ένας στρατιώτης και ένας τραυματίστηκε, ενώ στη συνέχεια έγινε μάχη, κατά τη διάρκεια της οποίας οι αντάρτες επικράτησαν του στρατού, καταφέρνοντας να σκοτώσουν άλλους 12 στρατιώτες και να τραυματίσουν επτά. Οι συμπλοκές συνεχίζονται.


Τι μας λέτε κύριε Πρόεδρε…

ORGI 300x214 Τι μας λέτε κύριε Πρόεδρε... 
Της Γεωργίας Μιχαήλ και Μαρίνου Ανωγυριάτη
Πριν από λίγο παρακολουθήσαμε ένα διάγγελμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας χωρίς ουσία.
Δεν είπε ούτε ένα συγνώμη, έστω για το ότι ήταν ο Πρόεδρος τη στιγμή που έγινε αυτό το τραγικό γεγονός που στοίχισε τη ζωή σε 13 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, αφήνοντας τραυματισμένες ψυχές.  Μπορεί να μην έχετε άμεσες ευθύνες κύριε Χριστόφια αλλά και πάλι είστε Πρόεδρος, έχετε ευθύνες για ότι γίνεται σε αυτό τον τόπο.
Αρκεστήκατε στο να μιλήσετε για ακροδεξιά στοιχεία τα οποία προκάλεσαν επεισόδια προχθές στο Προεδρικό. Έχετε αποδείξεις γι’ αυτό;;; Ότι ήταν ακροδεξιά στοιχεία; Το ρωτάω αυτό γιατί χθες ο Γενικός Εισαγγελέας ζήτησε από τα ΜΜΕ να μην καταδικάζουν κανένα μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες.  Εσείς καταδικάσετε ήδη για τα επεισόδια στο Προεδρικό… Μήπως Πρόεδρε θέλετε να προκαλέσετε άτομα για να τους εξοργίσετε έτσι ώστε να κάνουν επιπλέον επεισόδια. Μήπως σας βολεύει αυτό;;;
Θυμηθήκατε Πρόεδρε τη Χούντα και το Πραξικόπημα της ΕΟΚΑ Β’… Προσπάθεια να περάσετε υποσυνείδητα στα μυαλά του κόσμου αλλού, στις μαύρες επετείους;;;Τι σχέση έχουν αυτά;;;
Θα συνεχίσετε την προσπάθεια σε όλους τους τομείς και μετά θα απευθυνθείτε ξανά στο λαό…Μήπως θέλετε να το ξεχάσουμε, να προχωρήσουμε τις ζωές μας και μετά, αν θέλετε, να μας ανακοινώσετε ποιος έχει ευθύνες;;; Αν σας βολεύει βέβαια!!!
Δεν περνάνε πλέον αυτά κύριε Πρόεδρε…
Τον κόσμο πλέον δεν τον χωρίζουν τα κόμματα, τον ενώνει το αίσθημα της δικαιοσύνης. Όποιος κι αν ήταν ο Πρόεδρος και γινόταν αυτή η φρικτή και εγκληματική πράξη τα ίδια θα έγραφα γιατί αγανακτήσαμε πλέον και θέλουμε να δούμε τους ενόχους να πληρώνουν, όπως θα είχε τιμωρηθεί και ένας απλός πολίτης.
Παράκληση δικιά μου μη πέσετε στην παγίδα να διεκδικήσετε την δικαιοσύνη μέσω της βίας, όλοι μαζί ΕΙΡΗΝΙΚΑ όπλο μας οι συγκεντρώσεις και η φωνή μας!!!
onlycy.com

Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ- ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ


Ο πρόεδρος της δημοκρατίας κ. Χριστόφιας στο σημερινό διάγγελμα του απέφυγε να θίξει την πολιτική διάσταση της καταστροφικής και δολοφονικής εκρήξεως στη ναυτική βάση Βασιλικού ως και να αναλάβει οιανδήποτε πολιτική ευθύνη.
Διαβεβαίωσε όμως ότι θα διεξαχθεί έρευνα ώστε να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια και να αναληφθούν οι όποιες ευθύνες.
Κάλεσε το λαό να αντιμετωπίσει τα πράγματα με ψυχραιμία εν όψει μάλιστα της εντατικοποίησης των συνομιλιών για το κυπριακό και της ανάληψης της προεδρίας το δεύτερο εξάμηνο του 2012.
Τόνισε επίσης τον κίνδυνο που διέτρεξε η δημοκρατία και οι θεσμοί από την επίθεση που δέχθηκε το προεδρικό από αγανακτισμένους πολίτες κατά την προψεσινή διαδήλωση έξω από το προεδρικό. Συνέδεσε μάλιστα την εν λόγω επίθεση με το πραξικόπημα του 1974 και την δράση της ΕΟΚΑ Β.
Με λίγα λόγια ο πρόεδρος είπε πως δεν είναι καιρός τώρα να ψάχνουμε για πολιτικές ευθύνες , όταν υπάρχουν ανειλημμένες υποχρεώσεις για το κλείσιμο του κυπριακού .
Η υπευθυνότητα από τον ίδιο και την κυβέρνηση του είναι δεδομένη και δεν επιτρέπεται να αμφισβητείται διότι η αμφισβήτηση αυτή παραπέμπει στην ΕΟΚΑ Β και γενικά στην άρνηση της δημοκρατίας.
Η διακυβέρνηση Χριστόφια συνεχίζεται.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ - ΕΔΗΚ

ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΜ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ

Μπραβο στα παιδια του ελαμ που με τοση ευκολια και ανεση βγαζουν την ουρα τους εξω απο τα
γεγονοτα της λευκωσιας. διαβαζουμε και ξαναδιαβαζουμε την ανακοινωση που εβγαλαν και δεν
μπορουμε να το πιστεψουμε!

(Τα μέλη του Κινήματος μας είναι αυτά που έφεραν διακριτικά του Ε.ΛΑ.Μ στις μπλούζες και τα καπέλα τους. Δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που με το ύποπτο για προβοκάτσια υποσύνολο με τα καλυμμένα πρόσωπα που προκάλεσε εντάσεις και αδιάψευστος μάρτυρ είναι το τηλεοπτικό και φωτογραφικό υλικό)

δινουν τα ταπεινα τους -σεβη- στο καθεστως χρουτσοφια, λεγοντας οτι φοραμε αυτα τα διακριτικα
μπλουζες κλπ για να ξεχωριζουμε και να μπορειτε  ανα πασα στιγμη εσεις κυριοι του καθεστωτος
να μας ξεχωριζετε απο τους ( αλλους ) τους " κακους,,
εμεις ειμαστε καλα παιδια κυρ αστυνομικουλη μου οπως καλα παιδια ειναι  τα αλλα... της χα
του ν. μιχαλολιακου! και εμεις πολιτικη δραση μονο κανουμε, απο μνημοσυνο σε μνημοσυνο
παμε.με λιγα λογια κανουμε την ιδια ( αβλαβη ) για το συστημα πολιτικη δραση!αντε κανενα συνθημα να πουμε και μετα παμε ησυχα ησυχα σπιτακι...
εμεις να συμφωνησουμε ρε μαγκες δεν μπορειτε να κανετε ζημια στο συστημα,και κανετε αυτη
την μορφη αγωνα,αλλα τα αλλα? περι( προβοκατσιας και καλυμενα προσωπα ) τι τα λετε?
μηπως ? --φωτογραφιζετε-- καποιους αλλους????
αυτους που δεν μπορειτε να εχεται στο μαντρι σας? οπως κανει και ο εδω αρχηγουλης σας ο
ν. μιχαλολιακος?ΝΤΡΟΠΗ !μονο ΝΤΡΟΠΗ ! και ΑΙΣΧΟΣ! τοσο ευκολα και με την πρωτη ΔΙΝΕΤΑΙ!
στο συστημα που ταχα πολεματε τους ...( αλλους)
βαζετε και ως --μαρτυρ-- το τηλεοπτικο υλικο! με λιγα λογια στοχοποιηται και με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!
τους οποιους αλλους,που δεν ειναι ουτε καν αναρχοκουμουνια!  ουτε και αυτους δεν καρφωναμε
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ! και τωρα ηρθατε εσεις και ξερνατε με την μια?
ΜΠΡΑΒΟ! ειστε αξια τεκνα του ν.μιχαλολιακου στις ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ! και στην φευγαλα!
πιστευουμε πως μετα απο αυτο θα σας ( επιτρεψει) το καθεστως να λαβετε μερος και στις επομενες
εκλογες...σαν καλα παιδακια...
Υ.Γ τους μαγκες εκτος κυπρου τους κανετε ομως....ξερετε για την ελλαδα μιλαμε ..τουριστομαγκες!

OTTO SKORZENY