ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Όταν η αντιφασιστική «ελληνόψυχη» ακροδεξιά προπαγανδίζει τις θέσεις του «Ολλανδού» Σιωνιστή Geert Wilders.

ας  αρχίσω το άρθρο μου με ένα quiz για δυνατούς λύτες:




Ποιος γνωστός αρθογράφος "ελληνόψυχης" εφημερίδας εργάζεται στο προσωπικό πολιτικό γραφείο βουλευτή ακροδεξιού κόμματος και τυγχάνει θαυμαστής του Ισραηλινού κατοχικού στρατού καθώς και λάτρης της γνωστής Σιωνίστριας Tzipora Malka "Tzipi" Livni ;









Γιατί σιωπούν όλοι αυτοί που τα τελευταία χρόνια προσπαθούν να παρουσιαστούν ως το αντίπαλο δέος του Καρατζαφερισμού;




Θα αφήσω την απάντηση σε όλους αυτούς που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα και θα προχωρήσω σε κάτι πιο ουσιαστικό.




Η ελληνική αντιφασιστική ακροδεξιά στην Ελλάδα πάντα είχε ένα έντονο πολιτικό «φλερτ» και σχέσεις εξάρτησης τόσο με το παλάτι και τις αγγλοσαξονικές μασονικές στοές, όσο και με τον σύγχρονο Σιωνισμό και την Ισραηλινή πολιτική σκηνή.




Χαρακτηριστικό παράδειγμα του παρελθόντος ο γνωστός Μανιαδάκης της 4ης Αυγούστου που διατηρούσε άριστες σχέσεις με τις αγγλικές μυστικές υπηρεσίες και υπήρξε κύριος υπεύθυνος για τις διώξεις και την πλήρη απομόνωση των Ελλήνων Εθνικοσοσιαλιστών κατά την διάρκεια του Μεταξικού καθεστώτος.




Μετά τον πόλεμο οι υποστηρικτές του Βασιλιά και αργότερα του Καραμανλισμού αλλά και κάποιοι ηγέτες των Απριλιανών διατήρησαν τις διμερείς επαφές και συνεργασίες με τους Σιωνιστές.



Σήμερα δεν δείχνει να έχει αλλάξει κάτι στο στρατόπεδο όλων αυτών που στηρίζουν άμεσα και έμμεσα του κράτος του Ισραήλ. Η μόνη διαφορά έχει να κάνει με το πολιτικό και κοινωνικό προσωπείο που χρησιμοποιούν κατά καιρούς όλοι αυτοί που προπαγανδίζουν τις θέσεις της ισραηλινής εξωτερικής πολιτικής και οι τακτικές που εφαρμόζονται ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν.



Η σιωνιστική τακτική στην χώρα μας έχει καταφέρει να δημιουργήσει ερείσματα τόσο στην άκρα δεξιά όσο και στον λεγόμενο «αντιεξουσιαστικό» χώρο.



Χαρακτηριστικά παραδείγματα των 2 αυτών πολιτικών πόλων αποτελούν για την αντιφασιστική άκρα δεξιά η γνωστή εφημερίδα «Στόχος» και για την αναρχοαυτόνομη πλευρά η οργάνωση terminal 119.



Και οι 2 αυτοί χώροι διατηρούν πολυέξοδα έντυπα, επίσημες ιστοσελίδες και ικανό αριθμό προσώπων και φανατικών υποστηρικτών που προπαγανδίζουν καθημερινά τις θέσεις της σιωνιστικής πολιτικής ή αναπαράγουν τους μύθους των εβραϊκών παροικιών και οργανώσεων.




Για την οργάνωση terminal 119 σύντροφοι που συμμετέχουν στην συντακτική ομάδα του «Μαύρου Κρίνου» έχουν γράψει στο παρελθόν αναλυτικά άρθρα που μάλιστα κάποιες φορές προκάλεσαν την αντίδραση των φιλοσιωνιστών «αντιεξουσιαστών».




Επίσης στο παρελθόν μέσα από αυτό το ιστολόγιο έχουμε αναφερθεί στον ρόλο της εφημερίδας «Στόχος» καθώς και στις προκλητικές δημοσιεύσεις που κατά καιρούς διαβάζουμε στην εν λόγω εφημερίδα.




Ο κύριος λόγος που σήμερα ασχολούμαι για πολλοστή φορά με την εφημερίδα αυτή είναι ένα νέο προκλητικό άρθρο του «Αμύντα» στο φύλλο 453 της 29ης Ιουλίου στην στήλη «τα έθνη πολεμούν» που υπάρχει στην σελίδα 12.



Πρόκειται πραγματικά για ένα εξοργιστικό προπαγανδιστικό άρθρο που διαφημίζει το πρόσωπο και κυρίως τις φιλοσιωνιστικές θέσεις και «απόψεις» του Ολλανδού (;) ακροδεξιού πολιτικού Geert Wilders.





Χαρακτηριστικό παράδειγμα μεταξύ άλλων το παρακάτω απόσπασμα από το εν λόγω άρθρο:


«η πρώτη γραμμή του μετώπου πάντα κατά τον Βίλντερς, είναι στο Ισραήλ, με τις μάχες μεταξύ Εβραίων και Παλαιστινίων σ.σ. να έχουμε στο μυαλό μας όχι τα παιδάκια που πετάνε πέτρες αλλά τους τρελούς της Χαμάς και τους καμικάζι αυτοκτονίας»





«Τρελοί» λοιπόν οι μαχητές αντάρτες της Παλαιστίνης !



Ως που θα φτάσει η κατάντια των ακροδεξιών υβριστών ;






Γνωρίζει ο κύριος «Αμύντας» ποιος είναι ο κύριος αυτός που προβάλλει στις στήλη του και τι ρόλο έχει σήμερα στην Ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή;



Ο Geert Wilders τυγχάνει να είναι σήμερα ο ηγέτης του Κόμματος της Ελευθερίας (PVV) στην Ολλανδία. Δεν είναι Ολλανδικής καταγωγής όπως προσπαθούν κάποιοι «ελληνόψυχοι» να τον παρουσιάσουν αλλά γιος μιας Ινδονήσιας (κληρονομιά που προσπαθεί να κρύψει κάτω από τα οξυζενέ μαλλιά του), και ενός Ολλανδοεβραίου.








Righteous Gentile Geert Wilders, speaking this past weekend in a synagogue.








Έζησε ως εθελοντής σε σιωνιστική αγροτική κοινότητα για 2 χρόνια και είναι στενός φίλος και «πνευματικό τέκνο» του γνωστού Φριτς Μπολκενστάιν.




Έχουμε να κάνουμε λοιπόν με έναν κλασσικό αστό αντιφασίστα δεξιό πολιτικό με ξεκάθαρες φιλοσιωνιστικές θέσεις ...




Χαρακτηριστικές δηλώσεις του Βίλντερς:



«Εμείς - στην Δύση - είμαστε το Ισραήλ»


«Το Ισραήλ είναι η πρώτη γραμμή άμυνας»





Παράλληλα με αυτές τις δηλώσεις ο Βίλντερς δεν ξέχασε να δώσει το βροντερό παρών στο τείχος των δακρύων αλλά και σε συνέδρια και συναντήσεις των Σιωνιστών όπου και έλαβε ως ανταμοιβή τεράστια οικονομική ενίσχυση από γνωστούς χρηματοδότες.




Σε καμιά περίπτωση ο εν λόγω πολιτικός δεν έχει την οποιαδήποτε σχέση με το Ευρωπαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Όχι μόνο αποτελεί ο ίδιος και το κόμμα του ουσιαστικά μια «βαλβίδα ασφαλείας» του καπιταλιστικού συστήματος (σας θυμίζει κάτι αυτό;) αλλά είναι σε ρόλο διατεταγμένης υπηρεσίας στην πολιτική ζωή της Ολλανδίας.




Την ίδια στιγμή που διατηρεί επαφές με μεγαλοκαρχαρίες του καπιταλισμού και θεωρεί ως μέγιστη προσωπικότητα την Μάργκαρετ Θάτσερ … προσπαθεί να προωθήσει το δήθεν φιλολαϊκό προφίλ του με την υιοθέτηση απόψεων που έχουν να κάνουν με την μείωση των κρατικών φόρων και την προστασία των ζώων.




Ουσιαστικά πρόκειται για τον Ολλανδό GAP αλλά με οξυζενέ μαλλιά και καλύτερο επικοινωνιακό προφίλ. Το σύστημα που εξουσιάζει βλέποντας την ζούγκλα που δημιούργησε το ίδιο όλα αυτά τα χρόνια με τις πολυεθνικές και πολυθρησκευτικές κοινωνίες, δημιουργεί από την σάρκα του ένα δήθεν αντίπαλο δέος ώστε να μην μπορεί να εκφραστεί αυθεντικά η οργή των Ολλανδών Εθνικοεπαναστατών και όλων των Πατριωτών που αντιδρούν στον κοσμοπολιτισμό.




Το υπαρκτό πρόβλημα της εγκληματικότητας των τριτοκοσμικών μεταναστών αλλά και η γκετοποίηση των μουσουλμάνων στις ευρωπαϊκές πόλεις χρησιμοποιείτε σήμερα σε ολόκληρη την Ευρώπη από την αντιφασιστική ακροδεξιά ως ο «δούρειος ίππος» για την ευρύτερη υιοθέτηση των φιλοσιωνιστικών θέσεων.





Ας το καταλάβουν όλοι:




Mόνο τα πραγματικά Eθνικοεπαναστατικά κινήματα μπορούν να δώσουν την μάχη για την λευτεριά της Ευρώπης και όχι οι μαριονέτες των Σιωνιστών.


Ο μεγαλύτερος φόβος των Σιωνιστών και των Καπιταλιστών που κυβερνούν σήμερα σχεδόν ολόκληρη την Ευρώπη δεν είναι η ασφάλεια των γηγενών Ευρωπαίων – κάτι για το οποίο ποτέ δεν νοιάστηκαν άλλωστε – αλλά η ύπαρξη μελλοντικού κινδύνου για τα πολιτικά μετόπισθεν του Ισραήλ. Αυτά τα μετόπισθεν είναι τα οικονομικά κέντρα, οι διοικητικές έδρες της σημερινής ευρωπαϊκής ένωσης καθώς και κάποιες πόλεις με σημαντική εβραϊκή παρουσία.





Πολλοί αναγνωρίζουν ότι το Ισραήλ ανάμεσα σε 600 εκατομμύρια Άραβες και με δεδομένο το μελλοντικό πυρηνικό οπλοστάσιο του Ιρανικού καθεστώτος δεν έχει κανένα μέλλον στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Έτσι λοιπόν στις χώρες της Ευρώπης που υπάρχουν συμπαγείς μουσουλμανικές κοινότητες ο κίνδυνος για τα Ισραηλινά συμφέροντα καραδοκεί κάθε στιγμή.

Δεν είναι τυχαία η επιδίωξη των εγχώριων εξουσιαστών τόσο στην Γαλλία όσο και στην Ολλανδία να ενισχύσουν τα τελευταία χρόνια τις δυνάμεις καταστολής με νέα όπλα και συστήματα παρακολούθησης.





Και οι 2 αυτές χώρες έχουν σημαντικές και οικονομικά εύρωστες εβραϊκές και μουσουλμανικές κοινότητες.





Οι δυνάμεις της γαλλικής και ολλανδικής αστυνομίας που συνεργάζονται άψογα με την Μοσσάντ σε όλα τα επίπεδα, δεν θα προστατέψουν φυσικά στις μελλοντικές φυλετικές εξεγέρσεις τους λευκούς πληθυσμούς αλλά μόνο όσους υπηρετούν σήμερα το Ισραήλ και τον Γιαχβέ δηλαδή τους πολιτικούς και τους βιομηχάνους που στηρίζουν το Τελ Αβίβ.





Δεν εξοπλίζονται λοιπόν σε καμιά περίπτωση για το συμφέρον των εθνών αλλά για την προστασία των κυβερνώντων.



Ας μην ξεχνάμε ότι η ασυδοσία των μεταπολεμικών καθεστώτων για συνεχή κέρδη από τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ευρώπης οδήγησαν στην αποδοχή των μεταναστευτικών ρευμάτων κυρίως από χώρες με μουσουλμανικούς πληθυσμούς. Αυτοί οι πληθυσμοί λόγω της μη αποδοχής του σύγχρονου αστικού τρόπου ζωής αλλά και λόγω της αυξανόμενης ριζοσπαστικοποίησης του Ισλαμισμού θα είναι στο μέλλον και οι πιο επικίνδυνοι εχθροί των φιλοσιωνιστών εξουσιαστών της Ευρώπης. Έτσι οι λευκοί πληθυσμοί μοιραία θα βρεθούν σε διασταυρωμένα πυρά σε ένα πεδίο μάχης όπου οι μελλοντικές προοπτικές για την επιβίωση τους προβλέπονται δυσοίωνες.




Οι δηλώσεις του τύπου “το κοράνι είναι ένα φασιστικό βιβλίο και πρέπει να απαγορευτεί όπως παλαιότερα συνέβη με το «ο Αγών μου» …” - παλαιότερη δήλωση του Βίλντερς - δεν αποτελεί τίποτε άλλο παρά ένα προπέτασμα καπνού για την κάλυψη των πραγματικών επιδιώξεων της φιλελεύθερης ακροδεξιάς και της οικονομικής ελίτ.





Οι εκφραστές της φιλοσιωνιστικής ακροδεξιάς (Λεπέν, Βίλντερς κ.α.) ουδεμία σχέση είχαν και δεν μπορούν να έχουν και στο μέλλον με τους πραγματικούς Εθνικιστές. Τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό οι δηλώσεις του Λεπέν όσο και του Βίλντερς τυγχάνουν τα τελευταία χρόνια μεγάλης προβολής από αρκετά ακροδεξιά μέσα και εφημερίδες.




Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο αφού πολλοί δεν θέλουν να υπάρξει στην Ελλάδα ένα ανεξάρτητο και ελπιδοφόρο μελλοντικό Εθνικοεπαναστατικό κίνημα.



Το σύστημα χρηματοδοτεί τις «μαριονέτες» εκείνες που προβάλλουν ένα δήθεν επαναστατικό προσωπείο αλλά στην ουσία αποτελούν τα μακριά χέρια του φιλοσιωνιστικού κράτους και κομματικού παρακράτους. Δεν έχουμε παρά να τους τα κόψουμε πριν να είναι πολύ αργά.

ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΝΟΠΛΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Τιμούμε τους ηρωομάρτυρες Τάσο Ισαάκ και Σολωμού Σολωμό .
Στηλιτεύουμε όμως κάθε κίνηση μωρών και ανευθύνων ακτιβιστών, υπόπτως υποκινούμενων , που εκθέτει την νεολαία μας , άοπλη και ανυπεράσπιστη μπροστά στα δολοφονικά στίφη της κατοχής .
Κανένας έλληνας δεν περισσεύει ώστε να ρίχνεται βορά στα στόματα των λύκων .
Η απελευθέρωση της πατρίδος δεν θα έρθει μέσα από ακτιβιστικές επαφές με τους βιαστές και φονιάδες του λαού μας , αλλά μέσα από την ενίσχυση της άμυνας μας και την εδραίωση της στρατηγικής της απελευθέρωσης .
Μέσα από αυτό το δρόμο είμαστε βέβαιοι πως θα έρθει η ευλογημένη ώρα να πάμε ξανά μπροστά στα συρματοπλέγματα της κατοχής όχι για να εκλιπαρήσουμε την ελεύθερη διέλευση κάτω από τη σκιά της τουρκικής ξιφολόγχης αλλά για να ανοίξουμε το δρόμο της ελευθερίας με τη ρομφαία της εκδίκησης .
Κηρύττουμε αιώνιο μίσος στη κατοχή και απαιτούμε ένοπλο απελευθερωτικό αγώνα .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΕΔΗΚ

Έτσι μειώνουν την ανεργία στην Τουρκία

Ένας νέος Νόμος πέρασε πρόσφατα από την Τουρκική Βουλή με αντικείμενο την μείωση της ανεργίας. Όπως αναφέρει δημοσίευμα μεγάλης τουρκικής εφημερίδας σύμφωνα με τον νέο Νόμο κάθε επιχειρηματίας που επιθυμεί να προσλάβει νόμιμα διαμένοντα στην Τουρκία αλλοδαπό, θα πρέπει να έχει προσλάβει πρώτα 5 Τούρκους εργαζόμενους.
Αν η επιχείρηση επιθυμεί να προσλάβει και δεύτερο αλλοδαπό θα πρέπει να έχει μεριμνήσει για την πρόσληψη 5 ακόμα Τούρκων υπηκόων. Ο νέος Νόμος τέθηκε σε εφαρμογή της Τρίτη και περιλαμβάνει μία ειδική μεταχείριση για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς του τουρισμού της διασκέδασης του κινηματογράφου και των τηλεοπτικών παραγωγών, όπου η απασχόληση 10 Τούρκων υπηκόων επιτρέπει στην εταιρεία να απασχολεί περισσότερους από δύο νόμιμους αλλοδαπούς.

Επιπρόσθετα ο νέος Νόμος δεν αφορά τους αλλοδαπούς που εργάζονται στην Τουρκία ως οικιακοί βοηθοί. Με την ανεργία στην Ελλάδα να καλπάζε,ι όπου σύμφωνα με τα στοιχεία της ΓΣΕΕ στο α' τρίμηνο του 2010 οι άνεργοι πανελλαδικά ήταν 570.000 (11,7% του ενεργού πληθυσμού), ενώ το 2009 έφταναν τους 446.000 (αύξηση κατά 26,7%), διερωτάται κανείς αν η οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση που εκλέχτηκε από Έλληνες πολίτες και έχει υποχρέωση να υπηρετεί τους Έλληνες και του κοινοτικούς πολίτες, θα μπορούσε να εφαρμόσει μία αντίστοιχη πολιτική για τους μη κοινοτικούς αλλοδαπούς στην χώρας μας


HELLENICREVENGE

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣΤΙΓΑ

Δυο είναι οι κυριότερες αιτίες που συμβάλλουν στην αποδοχή των λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας . Η πρώτη αιτία είναι γεωπολιτική . Θέλουν να αλλοιώσουν την δημογραφική κατάσταση της Κύπρου και να μετατρέψουν την ελληνική γηγενή πλειονότητα σε μειονότητα . Έτσι εκτός του τουρκικού επεκτατισμού προστίθεται και το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης που οι κρατούντες επιθυμούν να τους παραχωρήσουν υπηκοότητα με πλήρη πολιτικά δικαιώματα .Στόχος είναι να παύσει μια για πάντα αυτή η γη να είναι ελληνική .
Η δεύτερη αιτία είναι οικονομική . Η αστική και μικροαστική κοινωνία επωφελείται από την εκμετάλλευση των μεταναστών από τρίτες χώρες . Αυτή η κοινωνία των μικροαφεντικών και μεγαλοαφεντικών επειδή μόνο το χρήμα έχει ως θεό της αδιαφορεί επιδεικτικά για το μέλλον του ελληνισμού στη Κύπρο . Έτσι τα διάφορα οικονομικά συμφέροντα συνενώνονται με τα αντεθνικά και παρέχουν πλήρη υποστήριξη σε πολιτικές εισόδου και ένταξης λαθρομεταναστών .

Εκείνοι που πλήττονται άμεσα από αυτή τη κατάσταση είναι οι εργάτες κάθε ηλικίας που σπρώχνονται στην ανεργία . Έμμεσα βέβαια πλήττεται όλος ο λαός και κυρίως τα χαμηλά αμειβόμενα στρώματα που καλούνται να συμβάλουν οικονομικά στη κάλυψη των εξόδων της κρατικής φιλοξενίας των λαθρομεταναστών , μέσω των εμμέσων φόρων . Πλήττονται επίσης διάφορες ομάδες , όπως φοιτητές και πολύτεκνοι από τις επιβαλλόμενες περικοπές επιχορηγήσεων και βοηθημάτων . Μακροπρόθεσμα θα πληγούν και οι συντάξεις των ηλικιωμένων όταν θα διαπιστωθεί ότι τα ταμεία δεν γεμίζουν απο την παράνομη εργασία . Οι νέοι επίσης αντιμετωπίζουν την αδιαφορία του κράτους στη προσπάθεια ένταξης τους στην παραγωγή αφού υψίστη προτεραιότητα δεν δίνεται σε αυτούς αλλά στον συρφετό των ασιατών και αφρικανών .

Η αντιμετώπιση αυτού του εθνικο-κοινωνικού προβλήματος είναι δυνατή μέσα από συγκεκριμένα μέτρα . Αρκεί να υπάρχει πολιτική θέληση γιατί αν δεν υπάρξει τότε είναι φυσικό να εκδηλώνονται φαινόμενα λαϊκής αγανάκτησης

Πρέπει να καταλάβουμε ότι η αύξηση των μεταναστών στη πατρίδα μας ισοδυναμεί με μια τρίτη εισβολή και ασύμμετρη απειλή στο βαθμό που παρέχεται προς εκμετάλλευση από τους άγγλους και τούρκους κατακτητές και ως εκ τούτου επείγει να αντιμετωπιστεί ως μείζων εθνικό πρόβλημα .

Σαν πρώτο βήμα να στιγματιστούν οι πολιτικές αποδοχής και ένταξης των μεταναστών και δεύτερο να καταγγελθεί η αστική εκμετάλλευση που στηρίζει με τη σειρά της την μετατροπή της εθνικής κοινωνίας σε σύγχρονη Βαβέλ .

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ


ΕΔΗΚ