ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΔΟΝΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ

Οι ανθελληνικές ασκήσεις που άρχισε η ΕΔΟΝ με συνθήματα του τύπου «Η Ελλάδα είναι εχθρός μας , οι τούρκοι είναι αδελφοί μας» προδιαγράφουν τα σχέδια του ΑΚΕΛ που θα τεθούν σε πλήρη εφαρμογή με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου που συμπίπτει με άλλα δύο σημαίνοντα πολιτικά γεγονότα . Την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις βουλευτικές εκλογές και την επίσπευση της διαδικασίας για εξεύρεση λύσης πριν το τέλος του έτους .
Το ΑΚΕΛ φαίνεται να επιστρατεύει την ΕΔΟΝΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ που απλώνεται μέχρι τις χουλιγκάνικες συμμορίες με απώτερο σκοπό να μεταφέρει το πεδίο της σύγκρουσης στα μειοδοτικά σχέδια του , από την πολιτική στα γήπεδα και στις χουλιγκάνικες αντιπαλότητες .

Με μια ταυτόχρονη προσπάθεια σύγκλησης με τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου , θέλει να δείξει προς τα έξω ότι δεν υπάρχει σοβαρή αντιπολίτευση στην διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία που να μπορεί να αρθρώσει επιχειρήματα , προτάσεις και στρατηγικές , αλλά μόνο μια απροσδιόριστη αντίδραση που δεν έχει ικανότητα να εκδηλωθεί πέραν της χουλιγκάνικης βίας .

Πράκτορες του κατεστημένου και μικρόνοες θερμοκέφαλοι γεμίζουν τις φαρέτρες τους με δηλητηριώδη βέλη και ετοιμάζονται για την επικείμενη αντιπαράθεση .

Εμείς προειδοποιούμε το ΑΚΕΛ να σταματήσει τα σατανικά σχέδια του και καλούμε τον κύριο Άντρο Κυπριανού να δώσει λόγο εδώ και τώρα για τις ύβρεις που εξεφώνησαν οι αλήτες της ΕΔΟΝ του , κατά της εθνικότητας μας και κατά της Ελλάδος .

Του θυμίζουμε επίσης πως το μεγάλο αντί – ομοσπονδιακό μέτωπο έχει πολιτικό λόγο , ολοκληρωμένη εθνική πρόταση και στρατηγική , για να ανακόψει το δρόμο σε κάθε προδότη που θα παραχωρήσει έστω και μια φούχτα ελληνικής γης στους κατακτητές.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ


ΕΔΗΚ

Νικόλας Ιωάννου...Αθάνατος!

Με δυο συμβολικά κόκκινα τριαντάφυλλα και ενημερωτική παρέμβαση στο κέντρο της Λευκωσίας, μια ομάδα από Αυτόνομους Εθνικιστές, τίμησε σήμερα τη μνήμη του ήρωα Νικόλα Ιωάννου που θυσιάστηκε για την Ελευθερία στην περιοχή Banburry της Αγγλίας στις 17 Ιουλίου του έτους 1958, στα πλαίσια συνεργασίας μελών της ΕΟΚΑ και του ΙΡΑ για κοινή απόδραση από της φυλακές Wakefield.

Σύμβολο ανιδιοτελούς προσφοράς στον Αγώνα για την Ένωση και αφοσίωσης στο Σκοπό ο Νικόλας είχε παρατήσει τις σπουδές του και σχεδίαζε την απόδραση των συναγωνιστών του όταν ένα φορτηγό που οδηγούσε δεσμοφύλακας των φυλακών του ανέκοψε την πορεία του τραυματίζοντάς τον θανάσιμα τη στιγμή που είχε επιστρέψει από την Ιρλανδία (όπου είχε κάνει τις τελευταίες διευθετήσεις για την απόδραση) και μετέφερε μαζί του κάποια σημαντικά έγγραφα...

*το έντυπο που διανεμήθηκε


Στη φωτογραφία φαίνεται και η επιγραφή που γράφτηκε τότε κατά την ταφή του. Tην παραθέτουμε σε ελεύθερη μετάφραση στη νέα Ελληνική:
«ΕAΝ Ο ΩΡΑΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΝΕΙΜΕ Η ΤΥΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ

ΜΑΥΡΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

 
 

ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ

Οι νέες προτάσεις Χριστόφια στο τραπέζι των διακοινοτικών διαπραγματεύσεων συνοψίζουν όλες τις υποχωρήσεις του πολιτικού κατεστημένου .
Ορίζουν ως κατάληξη της διαδικασίας των διακοινοτικών συνομιλιών την διεθνή διάσκεψη στην οποία θα συμμετέχουν τα μόνιμα μέλη του συμβουλίου ασφαλείας , η κυπριακή δημοκρατία , οι δύο κοινότητες και οι εγγυήτριες δυνάμεις . Το έγκλημα της κυπριακής πολιτικής είναι πως ύστερα από την εισβολή , τα εγκλήματα του τουρκικού στρατού , τους βιασμούς , τις δολοφονίες αόπλων , αιχμαλώτων και αμάχων , πολλοί εκ των οποίων παραμένουν ακόμη αγνοούμενοι , καθώς και ύστερα από τον μαζικό εποικισμό των κατεχομένων , η Τουρκία εξακολουθεί να θεωρείται από τους κρατούντες ως εγγυήτρια δύναμη . Το αγγλόδουλο και ραγιαδίστικο κατεστημένο αρνήθηκε όλα αυτά τα χρόνια μετά την εισβολή , ακόμα και μετά την ανταρσία του 1963 , να καταγγείλει την συνθήκη εγγυήσεων και συμμαχίας για να βρισκόμαστε σήμερα στον έσχατο ξεπεσμό να δεχόμαστε τους βιαστές της πατρίδος ως εγγυητές μιας χώρας που υποτίθεται ότι είναι ισότιμο μέλος της Ε.Ε..

Η διασύνδεση επίσης του ψηφίσματος 550/1984 που αναφέρεται ξεκάθαρα σε παράδοση της περίκλειστης πόλεως της Αμμοχώστου στα Ηνωμένα Έθνη και στους νόμιμους κατοίκους της , με το άνοιγμα απευθείας εμπορικών σχέσεων Ε.Ε. και κατεχομένων , αποτελεί υποχώρηση που προδικάζει τη λύση και προλαμβάνει την όποια θέληση του κυπριακού ελληνισμού για αποδοχή ή όχι της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας . Μια μορφή λύσης που το κατεστημένο την θεωρεί συμφωνημένη χωρίς ποτέ ο λαός να αποφανθεί με δημοψήφισμα για την μορφή λύσης που επιθυμεί , αφού τεθούν ενώπιον του και οι διαφορετικές προτάσεις και στρατηγικές .

Όμως η αντιδημοκρατική και ραγιαδίστικη συμπεριφορά του κατεστημένου καταγράφεται και στη δεδομένη στιγμή θα αποτελέσει την βάση της απόρριψης των επιλογών της από τις πατριωτικές εθνικιστικές δυνάμεις .

Το άλλο λάθος των κρατούντων είναι που θεωρούν τα κόμματα τις εξουσίας ως εκφραστές του συνόλου της λαϊκής θέλησης . Αγνοούν επιδεικτικά την ύπαρξη ενός μεγάλου αντι-ομοσπονδιακού μετώπου που δεν αντιπροσωπεύεται στο εθνικό συμβούλιο . Τους υπενθυμίζουμε να λάβουν υπόψιν τους και αυτό το μέτωπο πριν είναι αργά .

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΕΔΗΚ)


ΕΔΗΚ