ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΑΜΥΝΗΣ

Παρακολουθούμε την υπόθεση της κλοπής των εκρηκτικών από αποθήκη της Εθνικής Φρουράς .Όπως είναι γνωστό τα εν λόγω εκρηκτικά είναι άκρως ισχυρά και ως εκ τούτου επικίνδυνα όταν μάλιστα περιέλθουν στα χέρια εγκληματικών στοιχείων. Αυτό παραδέχθηκε σε δήλωση του ο υπουργός αμύνης κ. Παπακώστας. Άρα οι ανακριτικές αρχές έχουν στοιχεία στα χέρια τους που αποδεικνύουν πως τα κλαπέντα εκρηκτικά διοχετεύθηκαν προς εγκληματικές ομάδες .
Αναφορικά με τη φύλαξη αυτών των επικίνδυνων εκρηκτικών ο κ. Παπακώστας αποδίδει την έλλειψη συστημάτων ασφαλείας στο ανεπαρκές ηλεκτρικό ρεύμα στο εν λόγω στρατόπεδο . Ανεπαρκής βέβαια είναι πρώτα ο ίδιος ο υπουργός και οι διάφοροι γραφειοκράτες που είχαν την ευθύνη της φύλαξης τους.

Το ερώτημα που τίθεται είναι εάν η παρούσα κυβέρνηση έχει την βούληση να συγκρουστεί με τα εγκληματικά όπως τα ονομάζει στοιχεία και να αποδείξει στο λαό ότι το κράτος είναι ισχυρότερο του υποκόσμου ή αν θα προχωρήσει σε υπόγειες συνδιαλλαγές ώστε να παραδοθούν σιωπηρώς τα κλαπέντα εκρηκτικά χωρίς να πειραχτεί τίποτα από το κράτος της διαφθοράς που αυτή τη φορά αποδεικνύει τις τρομερές διασυνδέσεις του και με τον στρατό .

Περιμένουμε να δούμε αν θα επικρατήσει στο τέλος η έννομη τάξη ή η αντικοινωνική , αντιδημοκρατική και επαίσχυντη διαφθορά .

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΕΔΗΚ