ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ (ποίηση)

 

ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ

Που ήσασταν λοιπόν εσείς
άνθρωποι των τεχνών
και των γραμμάτων
την ώρα που οι πολιτικοί
ξεπουλούσαν την πατρίδα;
Στιλβώνατε τα τενεκεδένια παράσημα
που σας κρέμασαν στο στήθος
δουλόφρονες γελωτοποιοί.
Κι εσύ αμούστακο παιδί
πάσκιζες να κρατήσεις
το όραμα της πατρίδας αλώβητο
μέσα στα σκοτεινά κρατητήρια
κάτω από τα γκλόμπ και τις τανάλιες
των στυγερών βασανιστών σου


70 ΧΡΟΝΙΑ.ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΟΔΩΡΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΛΕΖΟΥΣ ΕΛΕΟΣ

Για το κατοχικό δάνειο και τις προσκυνημένες κυβερνήσεις που ουδέποτε το διεκδίκησαν έχουν γραφτεί πολλά.
Μέσα σε όλα όμως ιδιαίτερη σημασία έχει η γνώμη των "αγωνιστών" που με μια πράξη τους εξασφάλισαν το μέλλον τους.
Αυτοί λοιπόν οι "αγωνιστές" που συγκέντρωσαν για τον εαυτό τους ολόκληρο τον αγώνα του ελληνικού λαού κατά των κατακτητών και έριξαν στο πύρ το εξώτερο όσους δεν συμφωνούσαν με την "προοδευτική" ιδεολογία της σημερινής ψευτοδημοκρατίας.
Αυτοί που αντάλλαξαν το αγωνιστικό παρελθόν τους με μια θέση ψευτο-γκουρού του "προοδευτισμού" και παράδειγμα των επαγγελματιών επαναστατών.
Αυτοί που γλύτωσαν πολεμώντας τους ναζιστές και έγιναν δοσίλογοι για λογαριασμό της Σοβιετίας υπονομεύοντας την ίδια τους την πατρίδα.
Εκφράζουν σήμερα και άποψη για την λαθρομετανάστευση....
Θα μου πείτε τι δουλειά έχει το ένα με το άλλο....
Εκ πρώτης όψεως καμία.
Οταν όμως ένας απο τους "αμόλυντους" αγωνιστές της Σοβιετο-δημοκρατίας και γυρολόγος των κομμάτων επισκέπτεται ως τι άραγε τον Παπουτσή και ζητά την νομιμοποίηση όχι μονο των απεργών πείνας λαθρομεταναστών αλλά και την νομιμοποίηση οποιουδήποτε άλλου βρεθεί στην ιδια κατάσταση τότε υπάρχει σύνδεση και μάλιστα μεγάλη.
Ο λόγος για τον Γλέζο όπου κατα την επίσκεψη του στον υπουργό του υπέδειξε μεταξύ άλλων και νομικά παραθυράκια νομιμοποιήσεις των λαθρομεταναστών για λόγους....φιλανθρωπίας.
Φυσικά Γλέζος είναι αυτός τι άλλο θα πρότεινε;
Ελα όμως που ο ίδιος άνθρωπος σε συνέντευξη του για την περίοδο της κατοχής δήλωσε πως
".....στην Ελλάδα είχαν μαζευτεί 400 χιλ. Γερμανοί στρατιώτες,250 χιλ. Ιταλοί στρατιώτες και 10 χιλιάδες Βούλγαροι στρατιώτες.Σύνολο 660 χιλ. ξένοι. ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ Η ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ;"
Και έχει απόλυτο δίκιο....
Λοιπόν Γλέζο....σήμερα στην σημερινή κατοχική Ελλάδα απο το ΔΝΤ και την παγκόσμια τάξη έχουν μαζευτεί 2.500.000 ξένοι ΠΩΣ ΖΗΤΑΣ Η ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ;
Γλέζο.....ε Γλέζο!!!
Εσυ δεν ήσουν στην Αντίπαρο που έλεγες καλύτερα να με έβρισκε ενα βόλι στην κατοχή παρά να έβλεπα υπουργούς να ψηφίζουν προϋπολογισμό που συνέταξαν ξένοι;
Ε λοιπόν αυτούς τους υπουργούς παρακαλάς τώρα για τους λαθρομετανάστες;
Τον Τσολάκογλου τον επισκέφτηκες ή τον παρακάλεσες Γλέζο;....ε Γλέζο!!!!!

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: 141 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ 73 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ

ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...

Το ταξίδι της επιστροφής, αυτή τη φορά με ασφαλείς συνθήκες αλλά και με αυστηρή αστυνομική επιτήρηση, ξεκινάει για 73 μετανάστες από τον Αγιο Δομίνικο που έφτασαν στην Ελλάδα χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα και διαπιστεύσεις.

Ο Αγιος Δομίνικος (Δομινικανή Δημοκρατία) καταλαμβάνει το ανατολικό τμήμα του νησιού της Ισπανιόλας στην Καραϊβική, δίπλα από την Αϊτή στη δυτική πλευρά. Με πτήση τσάρτερ οι 19 άνδρες και οι 54 γυναίκες από το νησί της Καραϊβικής θα επιστρέψουν στην χώρα τους περίπου 20 ώρες μετά την απογείωση από το Ελευθέριος Βενιζέλος το μεσημέρι της Πέμπτης.

Μαζί με τους λαθρομετανάστες ταξιδεύουν, σε ένα διήμερο ιδιαίτερα... «εκτός έδρας» και 139 αστυνομικοί, όπως και δύο γιατροί. Το πρόγραμμα επαναπατρισμού σημειώνεται ότι χρηματοδοτείται κατά 25% από εθνικά κεφάλαια και κατά 75% από τον ΟΗΕ.


ΕΘΝΟΣ

Σε κάθε βήμα του επίσημου κράτους υπάρχει ο αντικατοπτρισμός του τουρκικού παρακράτους - Στη…συνδιοικούμενη Θράκη με την ανοχή της ελληνικής πολιτείας

Αναγνώστης της ηλεκτρονικής έκδοσης του «Χρόνου» μας στέλνει το παρακάτω κείμενο, όπου μας θυμίζει συνοπτικά όλα όσα γράφουμε πολύ διεξοδικά κάθε φορά. Όλα αυτά είναι τυχαία; Δε νομίζω. Απολαύστε τον.

«Έρχεται για την τακτική επιθεώρηση της συνδιοικούμενης περιοχής της Θράκης ο Τούρκος υπουργός των Εξωτερικών. Η Υψηλή Πύλη της Άγκυρας έχει εδώ και χρόνια επιβάλει παράλληλους θεσμούς διοίκησης στη Θράκη. Διορίζει Μουφτή το Ελληνικό Κράτος, εκλέγει ψευτομουφτή η Τουρκία. Εκλέγει Περιφερειακό Συμβούλιο η Ελλάδα, συστήνει Ανώτατη Συμβουλευτική Επιτροπή η Τουρκία.


Ψηφίζει ευνοϊκό αναπτυξιακό νόμο (φτηνά δάνεια) για τη Θράκη το ελληνικό υπουργείο Οικονομίας, ανοίγει τη Ziraat Bankasi το υπουργείο Οικονομίας της Τουρκίας.

Δύο δήμαρχοι στη Ροδόπη αυτοπροσδιορίζονται ως «Έλληνες», άλλοι δύο αυτοπροσδιορίζονται ως «Τούρκοι». Σύσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού με παράγοντες της πολιτικής και της οικονομικής ηγεσίας της Θράκης, σύσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα με τους βουλευτές, τους δημάρχους, τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τα μειονοτικά στελέχη του Βιοτεχνικού και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου και φυσικά τους ψευτομουφτήδες.

Υποχρεωτική η φοίτηση στα νηπιαγωγεία αποφασίζει το υπουργείο Παιδείας της Ελλάδας, άτυπα (και παράνομα) νηπιαγωγεία ιδρύει η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΠΕΚΕΜ του κεμαλικού Γκαλήπ.


Σε κάθε βήμα του επίσημου κράτους υπάρχει ο αντικατοπτρισμός του τουρκικού παρακράτους.

Η συνδιοίκηση είναι εδώ!

Κώστας Σιτάλκης»

xronos.gr

ΥΠΑΤΙΑ: ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

Η στάση που τήρησε η Ελληνική κυβέρνηση όλο αυτό το διάστημα που 300 λαθρομετανάστες απεργούσαν και απαιτούσαν εκβιαστικά διάφορα δικαιώματα υπήρξε απαράδεκτη. Η εθνική κυριαρχία δεν ασκήθηκε ως έπρεπε από την κυβέρνηση Παπανδρέου. Θα έπρεπε να είχαν απελαθεί από την πρώτη μέρα και οι 300 απεργούντες και οι υποστηρικτές τους να κατηγορηθούν για υπόσκαψη της νομιμότητας. Αντί αυτών όμως η κυβέρνηση Παπανδρέου υποχώρησε στους εκβιασμούς της συμπαράταξης λαθρομεταναστών και εθνομηδενιστών. Απέδειξε για άλλη μια φορά ότι παραδίδει την Ελλάδα στους ξένους, τοκογλύφους αφ'ενός και λαθρομετανάστες αφ'ετέρου.
Όταν οι άνεργοι στην Ελλάδα ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο που ξεπερνά το 20% του εργατικού δυναμικού, κάθε παραχώρηση προς μετανάστες και λαθρομετανάστες είναι εθνική προδοσία. Οι Έλληνες άνεργοι από σήμερα έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε δύο δρόμους, ο πρώτος είναι ο δρόμος της άμεσης και βίαιης σύγκρουσης με το προδοτικό πολιτικό κατεστημένο, και ο δεύτερος δρόμος είναι να πάρουν το δρόμο της ξενιτιάς και να εγκαταλείψουν την Ελλάδα στους ξένους και τους προδότες. 
Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα καλεί τους αδελφούς Έλληνες να επιλέξουν το δρόμο του αγώνα και της σύγκρουσης. 

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ
ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ