ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Υπερεπείγουσα ΑΝΑΓΚΗ να αποφασίσουμε:- ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΝ ΜΑΣ. (3-1-2011)

Print
papaphotis_photo Του Φώτη Παπαφώτη.

Όλα δείχνουν ότι πλησιάζει το τέλος των Συνομιλιών Χριστόφια – ΕΡΟΓΛΟΥ. Και όλα δείχνουν ότι η Τουρκία εργάζεται εντατικά στα παρασκήνια οι Συνομιλίες να οδηγήσουν σε Δημοψήφισμα (διπλό, φυσικά). Δεν ευνοεί η Τουρκία ναυάγιο των Συνομιλιών. Προτιμά να καταλήξουν οι Συνομιλίες σε Συμφωνίαν. Και είναι έτοιμη να κάμει και κάποιες υποχωρήσεις για να διευκολύνει την επίτευξη Συμφωνίας.

Ο λόγος της ετοιμότητας αυτής της Τουρκίας είναι καθαρός: Η Τουρκία θεωρεί ότι το Κυπριακό λύεται ΟΡΙΣΤΙΚΑ προς όφελός της έστω και εάν η Συμφωνία που θα τεθεί για έγκριση σε Διπλό Δημοψήφισμα απορριφθεί ακόμη και από το ΣΥΝΟΛΟ των Ελλήνων της Κύπρου.

Διαπράξαμε το πρώτο ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ με το ότι δεκτήκαμε το 2004 να γίνει ΔΙΠΛΟ Δημοψήφισμα αναγνωρίζοντες με αυτόν τον τρόπον ότι αποδεχόμαστε την διχοτόμηση της Πατρίδας μας – τόσο τη διχοτόμηση του εδάφους της, όσο και τη διχοτόμηση του Λαού της.

Ευθύς αμέσως μετά το ΔΙΠΛΟ Δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου 2004 ακολούθησε η ένταξή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία και μας ΕΣΩΣΕ πριν ΕΝΤΑΦΙΑΣΤΟΥΜΕ!... Η σωτηρία μας επιτεύχθηκε με το ότι η Ε.Ε. δέχθηκε την Κύπρο στην οικογένειά της ως ΕΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ και ως ΕΝΑ ΛΑΟΝ.

Εάν τώρα που είμαστε μέσα στην Ε.Ε. αποφασίσουμεν εμείς οι ίδιοι να εγκαταλείψουμε την ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ που μας έδωσε η Ε.Ε. την 1η Μαΐου 2004, η Ε.Ε. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να μη δεχθεί τη δική μας απόφαση.


Και επομένως, η Τουρκία θα προχωρήσει με γοργά βήματα στην επίτευξη και του τελικού ΣΤΟΧΟΥ της Κυπριακής Στρατηγικής της ο οποίος είναι:-

Η Κύπρος να καταστεί με πολιτικά δημοκρατικά μέσα ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – όπως έκαμεν και με την Αλεξανδρέτταν.

Η πρώτη συνέπεια ενδεχόμενου δεύτερου ΔΙΠΛΟΥ Δημοψηφίσματος θα είναι η γοργή πορεία ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ του Κρατικού Μορφώματος της Τουρκικής Κατοχής.

Η αναπόδραστη επόμενη συνέπεια θα είναι η ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

Συνεπώς πρώτον μας μέλημα δεν μπορεί να είναι η προετοιμασία μας να απορρίψουμε την Συμφωνίαν Χριστόφια – Ταλάτ στο Διπλό Δημοψήφισμα, αλλά η ανάληψη ΑΜΕΣΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟΝ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ.

Η απόφαση αυτή είναι ΕΥΘΥΝΗ όχι μόνον των Πολιτικών αλλά Όλου του Λαού – και προ παντός των Οργανωμένων Φορέων του, όπως είναι η Εθναρχούσα Εκκλησία, οι οργανωμένοι Πρόσφυγες, Αγωνιστές, Πνευματικοί Άνθρωποι, Ενεργοί Πολίτες και ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ.



                                                                                    Φώτης Παπαφώτης

0 σχόλια: