ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Καμπάνες συναγερμού από τον Φοίβο Κ. Κλόκκαρη για την ασφάλεια


ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΙΑΚΩΒΙΔΗ
ΟΤΙ η ηγεσία του τόπου ανέκαθεν ήταν κατώτερη των περιστάσεων, είναι κοινός τόπος. Τυφλή, ανερμάτιστη, επιπόλαια και αφελής, φέρει μέγιστες ευθύνες για την καταστροφή μας. Ότι η ηγεσία, λόγω άγνοιας, εγκληματικής υποτίμησης του Τούρκου εχθρού και αδιαφορίας απέτυχε να σχεδιάσει και να υλοποιήσει την ασφάλεια και τη σωτηρία της Κύπρου έναντι της τουρκικής κατακτητικής επιθετικότητας, λίγοι το λένε. Ο αντιστράτηγος ε.α. Φοίβος Κ. Κλόκκαρης υπήρξε άριστος στρατιωτικός, στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Ο διορισμός του στη θέση του υπουργού Άμυνας ήταν η κάλλιστη επιλογή του μ. Τάσσου. Λόγοι που δεν είναι του παρόντος, τον εξανάγκασαν να υποβάλει αξιοπρεπώς την παραίτησή του. Κατά την περίοδο προ του δημοψηφίσματος συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάδειξη του παράγοντα ασφάλεια, ως του ύψιστου προαπαιτούμενου για λειτουργική λύση του Κυπριακού. Έκτοτε αρθρογραφεί πυκνά για θέματα ασφάλειας.
Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Επιφανίου, το βιβλίο του: «Τουρκική απειλή κατά του Ελληνισμού της Κύπρου». Ο αντιστράτηγος Κλόκκαρης φωνάζει δυνατά και καθαρά σε όσους ακόμα δεν περιέπεσαν σε καθεστώς λωτοφάγων και άμορφου πολτού, πρώτον, ότι η παράμετρος της λύσης είναι καθοριστική για τη βιωσιμότητα της λύσης. Δεύτερον, η συνεχής υποχωρητικότητα του Ελληνισμού έναντι της επιθετικότητας της Τουρκίας αποδεικνύεται ως πολιτική χρεοκοπίας, που αυξάνει τη βουλιμία της. Τρίτον, η κατάλυση της κρατικής οντότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι ο μακροπρόθεσμος στόχος της Τουρκίας, που μορφοποιήθηκε στη δεκαετία του ’50, με το δόγμα Ζορλού «για να τεθεί η Κύπρος υπό τον έλεγχο της Τουρκίας». Τέταρτον, η πολιτική ηγεσία, υπό το κράτος φοβικού συνδρόμου ή, σήμερα, από ξεπερασμένα ιδεολογήματα παρακινούμενη, υποστηρίζει την ολέθρια και καταστροφική αποστρατιωτικοποίηση. Δηλαδή, η πολιτική ηγεσία εγκληματεί κατά της Κύπρου, αφού ουσιαστικά απαιτεί το κράτος να στερηθεί του δικαιώματος αυτοάμυνας και να περιορίσει την κυριαρχία του!
Η θέση μας, υπογραμμίζει ο αντιστράτηγος Κλόκκαρης, πρέπει να αφορά μόνο την αποστρατιωτικοποίηση από ξένα στρατεύματα και όχι του κράτους μας. Γιατί; Επειδή η ηλίθια αυτή θέση αφήνει την Κύπρο ανοχύρωτη, αφοπλισμένη και ανυπεράσπιστη, έρμαιο και λεία στις ορέξεις της Τουρκίας. Πέμπτον, η Κύπρος τελεί υπό σοβαρό κίνδυνο τουρκοποίησης, αφού δέχεται την αδίστακτη επιθετικότητα της Τουρκίας στους στρατιωτικό, πολιτικό, διπλωματικό, δημογραφικό, πολιτιστικό, θρησκευτικό και οικονομικό τομείς. Έκτον, ενώ η Τουρκία μάς χτυπά σε όλα τα διεθνή φόρα (ΟΗΕ, ΕΕ, ΝΑΤΟ) και δεν αναγνωρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία, η ηγεσία μας δεν μελέτησε ποτέ, ώστε κατάλληλα να ανακόψει, την τουρκική στοχοθεσία. Γι’ αυτό επιβάλλεται, έστω και τώρα, να τεθούν οι διαχρονικοί στόχοι Στρατηγικής Εθνικής Ασφάλειας (Σ.Ε.Α.), πράγμα που κάνουν όλες οι σοβαρές κυβερνήσεις. Έβδομον, ο Φ. Κλόκκαρης εισηγείται αναθεώρηση της στρατηγικής μας έναντι της Τουρκίας, υπό το πρίσμα εκείνης του γαλλογερμανικού άξονα.
Οι εξελίξεις και οι επαναστάσεις στον αραβικό κόσμο και η αβεβαιότητα που παρατηρείται στην ασταθή περιοχή μας, καθιστούν άκρως επίκαιρες τις επισημάνσεις Κλόκκαρη. Η Κύπρος αντιμετωπίζει ορατό κίνδυνο ολοκληρωτικής τουρκοποίησης και αφανισμού. Η Τουρκία ενεργεί εδώ και έξι σχεδόν δεκαετίες με στρατηγικό σχεδιασμό για να ελέγξει την Κύπρο. Και η ηγεσία μας, έμφοβη, τρεμαλέα, αφελής, αβαθής και επιπόλαια, απλώς φλυαρεί και αερολογεί. Αντί της ισχυροποίησης του τόπου και ειδικά της πτυχής της ασφάλειας και της άμυνας, η ηγεσία φροντίζει για την αποθωράκιση του τόπου, ώστε ευκολότερα να κατασπαραχθεί από τον Τούρκο…

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ


Πολίτες
Οι τοκογλύφοι (ιδιώτες και εκκλησία) μας κλέβουν το ψωμί . Ενδυναμώστε το ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ για να πάρουμε πίσω αυτά που μας ανήκουν. Για να ενισχύσουμε την παραγωγή, από την αγροτιά μέχρι την βιομηχανία, μέσα από μια κρατική τράπεζα αναπτύξεως.
ΨΗΦΙΣΕ στη Λεμεσό τους ανεξάρτητους βουλευτές Αντώνη Πιερίδη ή Λουκά Σταύρου.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ - ΕΔΗΚ

Ξανάρχεται ο... Εσάτ Πασάς στα Γιάννενα!


Πρόταση εξαγοράς της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδας αλλά και των θυγατρικών που αυτή διαθέτει (Γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη, Βιομηχανία Ζάχαρης και Ελληνικές Βιομηχανίες Ζωοτροφών) ετοιμάζεται να καταθέσει ο τουρκικός τραπεζικός όμιλος της ZIRAAT BANK. Τα επεκτατικά επιχειρηματικά σχέδια των γειτόνων στον ελληνικό χώρο δεν σταματούν στα ανταγωνιστικά επιτόκια με τα οποία δανείζουν εδώ και χρόνια τις ελληνικές επιχειρήσεις και τους έλληνες παραγωγούς στην περιοχή της Θράκης, όπου και η εν λόγω τράπεζα διατηρεί υποκαταστήματα, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι Τούρκοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν και τα διαμάντια του ελληνικού αγροτοσυνεταιριστικού κεφαλαίου, τις οποίες η Αγροτική Τράπεζα βγάζει στο «σφυρί». Ας προσέχαμε...
 
ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ


Ο ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗΣ

Εν όψει εκλογών όλα τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου που στήριζαν για τόσα χρόνια την υποχώρηση που μέσα από το διπλό δημοψήφισμα και την 8Η Ιουλίου κατέληξε στην μειοδοτική πρόταση Χριστόφια , υψώνουν στους ιστούς των ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ τους τις πλαστικές σημαιούλες της προσκυνημένης «εθνικοφροσύνης» , βοούν πατριωτικά συνθήματα , θυμούνται τους ήρωες και τους εθνικούς αγώνες .
Οι χθεσινοί προσκυνημένοι μετατρέπονται από άμβωνος πατριώτες μέχρι και εθνικιστές . Πατριδοκάπηλοι λαοπλάνοι και αγγλόδουλοι αγύρτες , βδελυροί πατριδομασκαράδες περιοδεύουν από μνημόσυνο σε μνημόσυνο , από πόρτα σε πόρτα για να εξασφαλίσουν ψήφους για τα κόμματα τους ,ώστε να συνεχίσουν την επαύριον των εκλογών το αντεθνικό και ολέθριο έργο τους.
Όλα τα κόμματα της υποχώρησης προβάλουν αυτή τη περίοδο τα «πατριωτάκια» τους και ο λαός ακούει ξαφνικά κάποια συνθήματα και αποχαυνώνεται , ξεχνά όλες τις προδοσίες , ξεχνά την μακρά στρατηγική του συμβιβασμού με τους κατακτητές και παραδίδει εκ νέου το μέλλον του στους κομματικούς μηχανισμούς.
Ακούσαμε πρόσφατα τον κ. Κολοκασίδη να αναφέρεται κατά της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας χωρίς βέβαια να προτείνει κάτι άλλο , εκτός από κούφια λόγια ‘όπως «να σταματήσουμε λοιπόν αυτή την αδιέξοδη νταμπελομαχία και να επανεισάγουμε όρους ελληνικής επιβίωσης και αντοχής και το κυριότερο ας επανεστιάσουμε στον κύριο στόχο μας, αυτόν της φυσικής και εθνικής επιβίωσης του Κυπριακού Ελληνισμού » Τα κούφια λόγια όσο πατριωτικά και αν ακούγονται , κάνουν περισσότερη ζημιά όταν αυτοί που τα λένε υπηρετούν τους κομματικούς μηχανισμούς που ασκούν την στρατηγική της υποχώρησης. Άλλωστε και οι Χριστόφιας και Αναστασιάδης όταν υπεραμύνονται της ομοσπονδίας την επισυνάπτουν με την «επιβίωση του κυπριακού ελληνισμού».
Η πατρίδα μας κ. Κολοκασίδη χρειάζεται πολιτικούς που θα έχουν τη τόλμη και το ανάστημα να συγκρουστούν με το μέτωπο της υποχώρησης και να θέσουν το αίτημα της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ. Αυτή η θέση απέχει παρασάγγας από τα μισόλογα και τους ήπιους χαρακτηρισμούς της παράδοσης της πατρίδος στους κατακτητές ως «ταμπελομαχίας».
Η στρατηγική της απελευθέρωσης θα τεθεί μέσα από την πολυμέτωπη ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ με το πολιτικό –οικονομικο-πνευματικό» κατεστημένο και όχι μέσα από τα σχήματα και τους μηχανισμούς του. Το ΕΔΗΚ δείχνει το δρόμο της σύγκρουσης σε όλα τα πεδία, υπο το φως της ιδεολογίας του Δημοκρατικού εθνικοκοινωνισμού .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΑΑΡΕΤΖ : ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ!

Ο διευθυντής του Κέντρου Μέσης Ανατολής του London School of Economics Ρόμπερτ Λόου και αρθρογράφος της ισραηλινής εφημερίδας Χααρέτζ έγραψαν πως οι εξεγέρσεις στην Μέση Ανατολή και στην..... Αφρική θα αλλάξουν τον παγκόσμιο χάρτη.

Ο διευθυντής του Κέντρου Μέσης Ανατολής του London School of Economics Ρόμπερτ Λόου, δήλωσε πως οι Κούρδοι της Συρίας μετέχουν σε μεγάλο βαθμό στις συνεχιζόμενες εδώ και μια εβδομάδα διαδηλώσεις στην Συρία.

Ο Λόου μιλώντας στο CNN είπε πως το 10% του πληθυσμού της Συρίας που είναι οι Κούρδοι και κατοικούνε στα σύνορα με την Τουρκία και το Ιράκ ¨καθώς έχουν στηρίξει τον πλέον δίκαιο αγώνα, παρακολουθούνε τις εξελίξεις, παραμένοντας έτοιμοι να βγούνε στους δρόμους¨......

Ο Ομπεϊντά Ναχάς του ιδρύματος Levant είπε πως οι Κούρδοι της Συρίας πριν από το καθεστώς Άσαντ δεν είχαν κάποιο πρόβλημα και πρόσθεσε : ¨Τώρα δεν τους αναγνωρίζεται καν το δικαίωμα να μιλάνε και να γράφουν την ίδια τους την γλώσσα, ενώ τους λένε να χρησιμοποιούνε αραβικά ονόματα. Ο Ναχάς ανέφερε πως η φετινή παροχή αδείας για τον εορτασμό του Νεβρόζ ήταν ένα είδος ρουσφετιού του Άσαντ προς τους Κούρδους, ώστε να μην μετάσχουν στις διαδηλώσεις.

¨Σύντομα η ίδρυση του Κουρδιστάν¨

Ο αρθρογράφος Αλούφ Μπεν της εφημερίδας Χααρέτζ έγραψε πως οι εξεγέρσεις των λαών της Μέσης Ανατολής θα ξαναχαράξουν τον χάρτη της περιοχής και πως οι Κούρδοι του Ιράκ θα ιδρύσουν ανεξάρτητο κράτος. Ο Μπεν στο άρθρο του με τίτλο ¨Προσοχή : Η περιοχή κατασκευάζεται¨, υποστηρίζει πως οι εξεγέρσεις των λαών της περιοχής είναι αγγελιοφόροι συμφωνιών σαν αυτήν των Sykes-Picot που στο τέλος του 1ου Παγκοσμίου πολέμου είχαν χαράξει τα σύνορα στην περιοχή. Ο Μπεν είπε πως μπορεί να ιδρυθούν ανεξάρτητα κράτη στο Νότιο Σουδάν, στο Κουρδιστάν, στην Παλαιστίνη, στην Δυτική Σαχάρα και στην Νότια Υεμένη και πρόσθεσε πως « 100 χρόνια μετά τις συνομιλίες Sykes-Picot, η απόσυρση των ΗΠΑ από το Ιράκ, θα δώσει την ευκαιρία για ανεξαρτησία στους Κούρδους, παρά τις αντιρρήσεις της Τουρκίας.

Εκλογές για επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου


Αρκετούς μήνες τώρα καλλιεργείται η ιδέα ενός νέου Συντάγματος και η απαίτηση αυτή τεκμηριώνεται από ακαδημαϊκούς, συνταγματολόγους, ενίοτε πολιτικούς αλλά και κινήματα πολιτών. Η αλλαγή και όχι η αναθεώρηση και οι υποστηρικτές της ολοένα και προβάλλεται ως η εσχάτη λύση προκειμένου να μπορέσει η χώρα να αποκαταστήσει το κύρος της και οι Έλληνες την αξιοπρέπεια τους.
Τελευταία μας προέκυψε και η “υπουργική¨ άποψη ντυμένη με τον μανδύα της ¨επιστημονικής συνταγματικής ανάλυσης¨ που διακυρήσει ότι: το Μνημόνιο προηγείται του Συντάγματος και άρα πρέπει να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα περιορισμού της Εθνικής κυριαρχίας.
Επειδή μέχρι σήμερα όλες οι αναθεωρήσεις περισσότερο περιέπλεξαν παρά έλυσαν προβλήματα και φυσικά ούτε λόγος να γίνεται για προάσπιση των συμφερόντων του Ελληνικού λαού, υπάρχει στην παρούσα συγκυρία μόνο και μόνο μία λύση και αυτή είναι:

Εκλογές με σαφέστατη δέσμευση για επαναδιαπραγμάτευση των όρων του Μνημονίου, κατάρτιση νέου Συντάγματος και όχι προσαρμογή του παρόντος σύμφωνα με τις ρήτρες του Μνημονίου (δηλ. ουσιαστικά ξεπούλημα της Εθνικής κυριαρχίας).
Πως το λέγαμε παλιά…; “Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες”
ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!

Σερβία: Μουσουλμάνοι Ζητούν Αυτονομία του Σάντζακ

Οι εκπρόσωποι των ισλαμιστών της διασποράς, από την επαρχία Σάντζακ, προτίθενται να αναλάβουν πρωτοβουλία δημιουργίας ‘Κινήματος Αυτονομίας του Σάντζακ’, μια δραστηριότητα που ξεκίνησε εδώ και ένα εξάμηνο, με επικεφαλής το μουφτή Muamer Zukorlić. Στη δήλωση, η οποία κοινοποιήθηκε στο Νόβι Παζάρ, αναφέρεται ότι «σχεδόν 100 χρόνια εκκρεμεί η επίλυση του καθεστώτος του Σάντζακ, η οποία είναι μια ιστορική επαρχία που αποτελεί χωριστή οντότητα» (από τη Σερβία). Ο κύριος στόχος του κινήματος, όπως αναφέρει η κοινοποιηθείσα δήλωση, είναι η διεθνοποίηση του Σάντζακ και η διευθέτηση ενός καθεστώτος σε αυτό, με ενοποιημένα σύνορα, τα οποία θα καθορίζουν την αυτόνομη επαρχία Σάντζακ. Τα μέλη της Επιτροπής Πρωτοβουλίας, δηλώνουν, μεταξύ άλλων, ότι βρίσκονται αντιμέτωποι άγριων μορφών διακρίσεων, της απροθυμίας του επίσημου Βελιγραδίου και της Ποντγκόριτσα να θέσουν στην ημερήσια διάταξη το καθεστώς του Σάντζακ, της καταστροφικής οικονομικής κατάστασης που επικρατεί, τις παραβιάσεις των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τις συχνές και ηχηρές δηλώσεις ορισμένων πολιτικών και κομμάτων που φέρονται κατά της αυτονομίας του Σάντζακ.

Το μέλος της συντονιστικής ομάδας, ο δημοσιογράφος Almir Mehonic του περιοδικό ‘Saf’ που εκδίδεται στο Σεράγεβο, δήλωσε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης του Μαυροβουνίου, ότι τα άτομα τα οποία απαρτίζουν την Κίνηση αυτή δεν έχουν άμεση σχέση με την Ισλαμική Κοινότητα, αλλά σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται διάφοροι διανοούμενοι, όχι μόνον από την περιοχή του Σάντζακ αλλά και από την Βοσνία.
«Η αυτονομία του Σάντζακ δεν σημαίνει αλλαγή των συνόρων. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα στη σύγχρονη Ευρώπη, όπου υπάρχουν οι λεγόμενες διασυνοριακές αυτονομίες. Έτσι, οι απαιτήσεις μας είναι απολύτως σύμφωνες με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και η Σερβία και το Μαυροβούνιο βρίσκονται στο δρόμο προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και πρέπει να εφαρμοστούν τα πρότυπα τα οποία εφαρμόζονται στη σύγχρονη Ευρώπη – και η περιφερειοποίηση είναι μια από τις βασικές αρχές των ανεπτυγμένων χωρών» είπε ο Mehonic, τέως πρόεδρος του Φόρουμ Νεολαίας, του Δημοκρατικού Κόμματος Σάντζακ του Ρασίμ Λιάιτς και στη συνέχεια μέλους του κόμματος DPS.
Το μέλος του Κοινοβουλίου της Σερβίας, από τις τάξεις του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, Meho Omerovic, εξέφρασε την άποψη ότι πρόκειται για μια ομάδα ανώνυμων ανθρώπων.
«Η διαδικασία αυτής της Πρωτοβουλίας δεν έχει καμία σχέση με την Σερβία και το Σάντζακ. Όλοι αυτοί που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή προέρχονται από ομογενείς και μεταξύ τους δεν υπάρχει κάποιο γνωστό όνομα ή όνομα με πολιτική επιρροή» ισχυρίστηκε ο Ομέρ.


Η Συντονιστική Επιτροπή
Στην ηγεσία αυτής της Επιτροπής Πρωτοβουλίας για την αυτονόμηση του Σάντζακ περιλαμβάνονται: Mehonic Edin Salković, πρόεδρος της Κοινότητας της Διασποράς του ΣάντζακFatmir Alispahic, συγγραφέας, αρθρογράφος και δημοσιογράφοςEmir Ramic διευθυντής του Ινστιτούτου για την Έρευνα της Γενοκτονίας στον Καναδά,Anes Džunuzović, δημοσιογράφος και πολιτικός αρθρογράφοςŽeljko Milićević, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τη Βοσνίακ.α.
Τίτλος: «Traže autonomiju Sandžaka»Δημοσίευση: Srbija-vesti online, 30.3.2011.
echedoros-a

Αλβανία: «Ιερός ο αγώνας για την ΜΗ καταγραφή της ελληνικής μειονότητας»

Οι εκπρόσωποι της οργάνωσης «Συμμαχία Κόκκινο – Μαύρο», που έχει αναλάβει τη συλλογή υπογραφών από τους κατοίκους της Αλβανίας, όλης της χώρας, για να μην καταγραφούν οι μειονότητες, βάσει της εθνικότητας και της θρησκείας τους, παρότρυναν σήμερα τους πολίτες της πόλης Πόγραδετς να υπογράψουν το υπόμνημα αυτό τονίζοντας ότι ο αγώνας που διεξάγουν είναι ‘ιερός’. Η αναφερόμενη οργάνωση πραγματοποίησε συλλαλητήριο στην πόλη αυτή ενημερώνοντας τους πολίτες ότι πρέπει να αλλάξει η νομοθεσία για την αλλαγή της αλβανικής ιθαγένειας, ώστε στην απογραφή του πληθυσμού, να μην χωρίζονται οι κάτοικοι σε Αλβανούς και μειονότητες.«Δεκάδες κάτοικοι υπέγραψαν το υπόμνημα το οποίο θα κατατεθεί στο αλβανικό κοινοβούλιο» σημειώνεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Τίτλος: «"Kuq e Zi" në Pogradec qindra firma kundër regjistrimit për Kombësinë» BW, 30.3.2011.
echedoros-a

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΗΒ ΛΑΛΑΣ

ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ.
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ
http://www.causes.com/causes/596191