ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ "ΤΕΡΑΣ" ΜΕΓΑΛΩΣΕ.....

Τα όσα ακούσαμε απο κυβερνητικούς και μη με αφορμή την κατάληψη της Νομικής απο τους λαθρο συντείνουν σε ένα και μόνο συμπέρασμα.
Αποκλειστικά υπεύθυνος για όλη αυτή την κατάσταση είναι η κομματοκρατία.
Σαφώς και υπάρχουν και πρόσωπα που προωθούν ύποπτους σχεδιασμούς όμως αυτή η λεκτική μεταφορά ευθυνών,η ανοχή και η τεχνητή ανευθυνότητα οφείλονται στην "λογική" των δυο μεγάλων κομμάτων που αρνούμενα να εφαρμόσουν τους νόμους το κάνουν για να μην φανεί ότι η πλευρά που φωνάζει χρόνια ολόκληρα για την ακροαριστερή ασυδοσία που υπάρχει σε καθε πλευρά της ελληνικής κοινωνίας....
Αυτή η πλευρά να μην κερδίσει "πόντους".
Δεν τους βολεύει....ποτέ δεν τους βόλευε να κτυπήσουν στην ρίζα της την παρανομία είτε αυτή είναι στα πανεπιστήμια είτε στο συνδικαλισμό είτε αλλού.
Για αυτό και για χρόνια ολόκληρα ανέχτηκαν όχι μόνο το άσυλο αλλά και καθε υποτιθέμενη κατάκτηση πρόβαλε η αριστερά ως κεκτημένο.
Προκειμένου να μην δικαιωθεί ο πολιτικός αντίπαλος εγκατέλειψαν την πατρίδα στο έλεος των "προοδευτικών",των συμμοριών,των τρομοκρατών και κάθε είδους παράσιτο της κοινωνίας.
Κατω απο τον μανδύα της ψευτοδημοκρατίας που εφάρμοσαν κάλυψαν τόσο τις δικές του ανομίες όσο και την ανθελληνική προπαγάνδα των κομμάτων του "ανθρωπισμού".
Με αυτόν τον τρόπο όλοι ωφελήθηκαν....Ωφελήθηκαν οι μεγαλοσχήμονες πολιτικοί που κατέκλεβαν ανενόχλητοι....Ωφελήθηκαν τα εξαπτέρυγα τους εργολάβοι και μεγαλοδημοσιογράφοι που επίσης συμμετείχαν στο φαγοπότι ενω ταυτόχρονα τάιζαν ελευθερία του λόγου με....σκουπίδια το λαο...Ωφελήθηκαν και οι της "αριστεράς" που με την σειρα τους ταίζοντας "δημοκρατία" μετέτρεψαν σε τσιφλίκι αρκετούς τομείς του κράτους με πρώτο την παιδεία.
Ολα αυτά έγιναν με μοναδικό σκοπό κανένα κόμμα με πατριωτική φωνή να μην έχει πρόσβαση ούτε στα ΜΜΕ,ούτε στην νεολαία αλλά ούτε και στην κοινωνία.
Δεν μας κάνει εντύπωση πως όλοι όσοι σήμερα φωνάζουν για κατάργηση του ασύλου ξεχνούν πως πέρα απο τους λαθρο της Νομικής υπάρχουν σχολές που τελούν υπο κατάληψη ακόμα και απο μη φοιτητές μήνες ολόκληρους;
Ξεχνούν πως υπάρχουν στα εκπαιδευτικά ιδρύματα χώροι που έχουν "διατεθεί" δια της βίας σε ακροαριστερά παράσιτα και εξωπανεπιστημιακούς ώστε να χρησιμοποιούνται ως κέντρα δράσης και αποθήκευσης εξοπλισμού;
Ξεχνούν ακόμα και τους πυροβολισμούς που δέχτηκε κλούβα των ΜΑΤ μέσα απο ΑΕΙ πριν ένα χρόνο και κανείς λόγω...ασύλου δεν ερεύνησε το γεγονός;
Ξεχνούν τις αλλεπάλλες καταστροφές στο Αριστοτέλειο,την Νομική,την ΑΣΟΕΕ,το Χημείο που έχει μετατραπεί σε "γιάφκα" των λεγόμενων αντιεξουσιαστών;
Μα φυσικά δεν ξεχνούν απλά τα....παραβλέπουν γιατί δεν θέλουν να "ξεδοντιάσουν" το τέρας που εκείνοι δημιούργησαν.
Αυτό λοιπόν το "τέρας" διαθέτει με τα χρόνια τρία μεγάλα...."δόντια".
Με αυτά δαγκώνει την Ελλάδα....Με αυτά καταπατά την δημοκρατία....Και με τα χρόνια η ανοχή του έδωσε το δικαίωμα αν και ισχνή μειοψηφία να αποθρασύνεται και να λειτουργεί ως παρακρατικός μηχανισμός.
Το πρώτο είναι η Εθνική αντίσταση η οποία απο Εθνική έγινε αντίσταση των"αριστερών" και των αναρχο-αποβλήτων.
Το δεύτερο είναι το Πολυτεχνείο που μεγάλωσε γενιές τρομοκρατών με τον μύθο της πτώσης της δικτατορίας.
Και το τρίτο δεν είναι άλλο απο την χρηματοδότηση.
Αποκτώντας λοιπόν ιστορικές βάσεις...ιστορικά προηγούμενα "δράσεων" και χρήμα η κατήχηση έπιασε τόπο σε ένα κομμάτι ανθρώπων με τα σημερινά αποτελέσματα.
Θα μπορούσε άνετα η όποια πολιτεία αν είχε θέληση αυτό το "τέρας" να το έχει ξεδοντιάσει εδω και χρόνια αλλά δεν το έκανε γιατί όπως εξηγήσαμε παραπάνω την βόλευε η παρουσία του για να αποπροσανατολίζει και να κάνει την "βρώμικη δουλειά".
Αποτέλεσμα οι σημερινές επιπτώσεις όπου το "τέρας" παραμεγάλωσε και μπορεί μεσα απο την δράση του να γεννά εγκληματίες που περιφρονούν τις δικαστικές αρχές όπως συμβαίνει με τους αλητο-"πυρήνες" που απο κοινοί εγκληματίες προσπαθούν να μετατραπούν σε πολιτικούς κρατουμένους.
Μπορεί να περιφρονεί την ίδια την ψευτο-δημοκρατία που το ανέθρεψε και να αναδεικνύεται σε άριστο μαθητή της προπαγάνδας του ψευτο-ανθρωπισμού,του ανθελληνισμού και να ζητά στην ουσία την κατάργηση του ίδιου του κράτους που το κράτησε στην ζωή για 50 χρόνια.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ

Πραγματοποιείται σήμερα στη Γενεύη η προγραμματισμένη συνάντηση του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Γκι Μουν, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, και τον εκπρόσωπο της κατοχής , Ντερβίς Έρογλου.
Φόβος της λεγόμενης αντιπολίτευσης είναι να μην οδηγηθούμε μέσα από ένα αδιέξοδο , σε αυστηρά χρονοδιαγράμματα και επιδιαιτησία. Τούτο θα σημαίνει επαναφορά σχεδίου λύσης τύπου Ανάν . Η αλήθεια όμως είναι πως καμία δύναμη δεν μπορεί να αναιρέσει την κυριαρχία της κυπριακής δημοκρατίας, που εκφράζεται από τον πρόεδρο της, εάν ο ίδιος δεν υποχωρήσει και δεν αποδεχθεί επιδιαιτησίες και χρονοδιαγράμματα. Ο πρόεδρος της δημοκρατίας έχει καθήκον να υπερασπιστεί την κυριαρχία του κράτους μας και να αποδεσμευτεί έστω την υστάτη στιγμή, από την λογική της υποχώρησης.
Βέβαια , οι πολλαπλές υποχωρήσεις και οι απαράδεκτες προτάσεις που κατέθεσε ο κ. Χριστόφιας , δεν του επιτρέπουν να αναδειχθεί σε ηγέτη διεκδίκησης και επανατοποθέτησης του κυπριακού στη σωστή του βάση και την ορθή πορεία . Ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο είναι συνυπεύθυνο στην εθνική μειοδοσία. Τα λάθη που διεπράχθησαν εγκλωβίζουν αυτό το κατεστημένο στην γραμμή της υποχώρησης. Μοναδική ελπίδα για τη πατρίδα θα είναι η ανάδυση στη πολιτική σκηνή , νέων πολιτικών δυνάμεων , νέων ανθρώπων που θα τολμήσουν τη σύγκρουση με την υποχώρηση και θα υπερασπιστούν τις αρχές της δημοκρατίας επί των οποίων είναι δυνατό να στηριχθεί η λύση του κυπριακού.
Η υποχώρηση φτάνει στο τέλος της . Το πολιτικό κατεστημένο της Ζυρίχης απέτυχε. Καλούμε τον πρόεδρο της δημοκρατίας να πράξει το αυτονόητο , να υπερασπιστεί τούτη την ώρα , την κυριαρχία της κυπριακής δημοκρατίας και να αποχωρήσει από το πολιτικό προσκήνιο.
Η στρατηγική της απελευθέρωσης που περνά μέσα από την υπεράσπιση της πραγματικής ευρωπαϊκής δημοκρατίας , χρειάζεται νέα ηγεσία .Ζητούμε την παραίτηση του προέδρου της δημοκρατίας και την ανακήρυξη εκλογών πάνω στη βάση μιας απελευθερωτικής στρατηγικής.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ