ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑ

ΚΑΛΟ  ΤΑΞΙΔΙ  ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

Εκτός από τα θανατηφόρα γκάλοπ, υπάρχει και το Γουδί !! Γράφει η Σοφία Βούλτεψη


Γράφει η
Σοφία Βούλτεψη



Δεν είναι μόνο η απόλυτη απαξίωση του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος που αποτυπώνεται και στην τελευταία έρευνα της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την «Καθημερινή της Κυριακής». Δεν πρόκειται απλώς για την καταγραφή της «ελεύθερης πτώσης του δικομματισμού» και του κατακερματισμού του πολιτικού σκηνικού.

Αυτό που διαβάζουμε ανάμεσα σε ποσοστά, απώλειες και κέρδη είναι μια ακόμη προσπάθεια της κοινωνίας να δώσει σε κάποιους μια ευκαιρία χωρίς να πιστεύει, όμως, ότι και αυτοί μπορούν να κάνουν κάτι.

Ανεβάζουν το ΚΚΕ στο 12% - αλλά είναι ψήφος αντίδρασης, ξέρουν ότι η Ελλάδα δεν θα αποκτήσει ποτέ κομμουνιστικό σύστημα. Ούτε επιθυμούν λύσεις τύπου υπαρκτού σοσιαλιστικού, όσοι μέσα στην οργή τους όλο και πιο συχνά επαναλαμβάνουν «ΚΚΕ θα ψηφίσω, ρε»!

Δίνουν στο ΛΑΟΣ ποσοστό της τάξης του 8,5%, αλλά αυτό είναι αποτέλεσμα της αδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας να συγκρατήσει τις δυνάμεις της, δίνοντας πολιτικό περιεχόμενο με συγκεκριμένη στόχευση στον δημόσιο λόγο της.

Φέρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ στο 5,5%, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας έχει τον τελευταίο καιρό αναπτύξει έναν επιθετικό και αποκαλυπτικό πολιτικό λόγο, αλλά ξέρουν πως στο συγκεκριμένο μαγαζί επικρατεί πάντα η λογική του «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν».

Η Δημοκρατική Αριστερά και οι Οικολόγοι παραμένουν στο όριο του 3%, που σημαίνει ότι ο λόγος τους δεν πείθει ότι μπορούν να συμβάλουν με πραγματικές λύσεις στην αντιμετώπιση της κρίσης.

Η Δημοκρατική Συμμαχία παραμένει κάτω από το όριο του 3% (2,5%), επιβεβαιώνοντας ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός – και στην προκειμένη περίπτωση έχει γίνει κακή (και αναγκαστικά προσωποκεντρική) αρχή.

Οι νέοι «παίκτες», όπως το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά δεν έχουν μετρηθεί, αλλά ο κίνδυνος και εδώ είναι να θεωρηθεί ότι πρόκειται για μια πρόχειρη συνέχεια μιας περιφερειακής προσπάθειας.

Είναι σαφές ότι όσοι έφυγαν από τα μεγαλύτερα μαγαζιά θα δυσκολευτούν πολύ να πείσουν – κατά την γνώμη μου δεν θα τα καταφέρουν – αυτούς που εγκατέλειψαν την μεγάλη μπάμπουσκα, να ρίξουν μια ματιά στις μικρές που βγαίνουν από την κοιλιά της.

Είναι επίσης σαφές ότι ουδείς είναι ικανοποιημένος από οποιονδήποτε και οτιδήποτε. Ικανοποιημένο από την κυβέρνηση δηλώνει μόνο το 11% και από την αξιωματική αντιπολίτευση μόνο το 6%. Αλλά και όταν ερωτούνται οι πολίτες ποιος ασκεί την καλύτερη αντιπολίτευση, στην πλειοψηφία τους δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον «Κανένα».

Κι’ αν ο δικομματισμός δέχεται τα μεγαλύτερα πλήγματα, το συμπέρασμα που προκύπτει είναι πως ο κόσμος δεν καταδικάζει μόνο τους ολετήρες. Απαξιωτική ματιά ρίχνει και προς τα… ολετηράκια που τόσα χρόνια είτε μετείχαν της εξουσίας απευθείας (με την συμμετοχή τους στα μεγάλα κόμματα χωρίς ποτέ να πουν «δεν πάει άλλο, πάω σπίτι μου»), είτε απλώς ενδιαφέρονταν να διατηρούν τα μικρά ποσοστά τους για να υπάρχουν στις παρυφές του συστήματος.

Ας μην κοροϊδευόμαστε: Τα «ολετηράκια» είχαν μετατρέψει την Βουλή και την Ευρωβουλή σε ένα είδος συνταξιοδοτικού συστήματος. Μια έρευνα σχετικά με το πόσοι λαμβάνουν αυτή τη στιγμή συντάξεις επειδή συμπλήρωσαν τον αναγκαίο χρόνο σε κάποιο από τα δύο κοινοβούλια, αρκεί για να αποδείξει του λόγου το αληθές.

Φυσικά, το ένα τρίτο του εκλογικού σώματος έχει εντελώς αποστρέψει το βλέμμα. Δεν πάει να ψηφίσει. Μέχρι σήμερα, σ’ αυτό στηρίζονταν όλοι, με την βεβαιότητα ότι πάντα θα μοιράζονται μεταξύ τους το υπόλοιπο ποσοστό, ώστε να μην αλλάζει ποτέ τίποτε. Σ’ αυτήν την λογική εντάσσεται και η στρατηγική του «ώριμου φρούτου».

Μόνο που το φρούτο πλέον δεν μπορεί να ωριμάσει άλλο. Έχει περάσει στο στάδιο της σήψης.

Και έχει σαπίσει διότι δεν ανανεώθηκε ποτέ. Σε όλα τα κόμματα βλέπουμε να ανακυκλώνονται τα ίδια πρόσωπα εδώ και τριάντα χρόνια. Αυτό αποτελεί παραβίαση των νόμων της φύσης.

Δημιουργούνται κατά καιρούς πολυπρόσωπα κομματικά όργανα, επιτροπές και «τομείς». Αλλά τα κλειδιά του παραδείσου τα κρατούν πάντα οι ίδιοι. Αυτοί που θήτευσαν σε υψηλές θέσεις, αυτοί που διατήρησαν τις θέσεις τους εκμαυλίζοντας τον λαό με ρουσφέτια, αυτοί που μπήκαν βαθιά στους κομματικούς μηχανισμούς και δημιούργησαν στους εκάστοτε αρχηγούς την ψευδαίσθηση του «απαραίτητου».

Κατά καιρούς κάνουν την εμφάνισή τους κάποια νέα πρόσωπα. Αλλά πρόκειται για «τυχαία περιστατικά», μέλη «παρέας», επιβεβλημένοι άνωθεν διάττοντες αστέρες. Χωρίς προσόντα, χωρίς γνώσεις, χωρίς πρωτότυπη σκέψη, χωρίς απήχηση στην κοινωνία και τελικά χωρίς πολιτικό φιλότιμο. Είναι τα καινούργια «ολετηράκια» που επιδιώκουν κι’ αυτά να κυβερνήσουν με το έτσι θέλω.

Εντάξει, αλλά σε λίγο θα πέφτει ξύλο στους δρόμους. Και δεν μιλώ για τα μεμονωμένα περιστατικά, στα οποία φαίνεται ότι αρκούνται όσοι δεν καταλαβαίνουν πως η λαϊκή αντίδραση δεν πρέπει να ταυτιστεί με τον κομματικό ακτιβισμό και τα κομματικά καπελώματα.

Μιλώ για την απόλυτη διάλυση της κοινωνίας. Μιας κοινωνίας που δεν εντυπωσιάζεται πλέον από αυτιστικούς αξιωματούχους και μεσσίες. Ούτε συγκλονίζεται από τα «αντάρτικα» των βολεμένων.

Υπάρχει χρόνος να αντιστραφεί η κατάσταση; Κατά την γνώμη μου, όχι. Δεν μπορούμε να κάνουμε λοβοτομή σε κανέναν για να τον πείσουμε να απαλλαγεί από τις δουλείες και τα βαρίδια του. Να του δώσουμε να καταλάβει πως οι εσωκομματικές ισορροπίες αφήνουν παγερά αδιάφορη την κοινή γνώμη. Πως οι ανίκανοι και πολυδιαφημισμένοι δεν είναι τίποτε άλλο παρά φούσκες. Πως οι δήθεν τεχνοκράτες δεν διαθέτουν πολιτικό κριτήριο και δεν έχουν ζυμωθεί με τον λαό.

αδίζουν όλοι με μαθηματική ακρίβεια προς την αυτοκαταστροφή τους. Εκτός και αν…

Εκτός και αν γίνει μια πανελλήνια ψηφοφορία κατά την οποία ο λαός, δίκην εκλεκτορικού σώματος, θα επιλέξει - από έναν ενιαίο κατάλογο προσώπων που θέλουν ή καλούνται να λάβουν μέρος στον δημόσιο βίο - αυτούς στους οποίους θα δώσει το χρίσμα για να πολιτευτούν.

Προηγουμένως, πρέπει να δημοσιοποιηθούν όλα τα (πραγματικά) βιογραφικά, να λογοδοτήσουν οι υποψήφιοι για όσα έχουν κάνει μέχρι σήμερα στη ζωή τους (πού εργάστηκαν, πόσα ένσημα έχουν κολλήσει, ποιο είναι το οικογενειακό τους παρελθόν, η περιουσιακή τους κατάσταση – με πραγματικό έλεγχο πόθεν έσχες – το ηθικό τους υπόβαθρο, πού έχουν βάλει την υπογραφή τους, τι έχουν κάνει για την πατρίδα τους, ποια ήταν η συμμετοχή τους στο προδοτικό χρέος των 340 δις ευρώ).

Μεγάλη φασαρία, έ; Ναι, αλλά διαφορετικά ο γνωστός δρόμος οδηγεί κατευθείαν στην αγχόνη.

Διότι εκτός από τα θανατηφόρα γκάλοπ, υπάρχει και το (ακόμη πιο θανατηφόρο) Γουδί.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΤΕΡΟ; ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΞΟΔΟΣ ...

Γράφει η Μαριάννα Παυλίδου - ζωγράφος

΄Ολοι μάθαμε για τον θάνατο του Νίκου Παπάζογλου στα 63 του χρόνια από καρκίνο. Παιδεύονταν με αυτόν τον τελευταίο ένα χρόνο…Σήμερα κηδεύεται στον Ιερό Ναό του Αγίου Θεράποντος στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, στις 4 το απόγευμα…Η ελληνική γη θα δεχθεί το σώμα του, το φθαρτό του μέρος, προς τα κάτω, στο σκοτάδι…
Η ψυχή του όμως ανεβαίνει προς το φως, την αιωνιότητα και την αθανασία... Ήταν σύντροφός μας τόσα χρόνια, στις μοναξιές και τις παρέες μας. Μας τραγουδούσε τη ζωή και άγγιζε πολλές φορές τον τρόπο που νιώθαμε κι εμείς τις απλές καθημερινές στιγμές. Την αλήθεια τους, την ομορφιά και την τρυφερότητά τους. Εξέφραζε μιαν ευγένεια και ο λόγος του ήταν κατ΄ αρχάς ποιητικός. Η ευγένεια και αρχοντιά που υπάρχει στον λαό μας. Συνόδευε τα .......
γλέντια μας, εδώ και πολλά χρόνια, την μοναδική ιερή στιγμή που ξεδίναμε και χορεύαμε για να νιώσουμε ¨ωραίοι¨…Να εκτονωθεί η ψυχή μας, να πάρουμε κουράγιο, να ενωθούμε με τους άλλους… Η παρουσία του, η μορφή του, ο τόνος της φωνής του, θα μας συνοδεύει, δεν χάνεται, γιατί έχει εκφράσει το συλλογικό ασυνείδητο ενός λαού, την καθημερινότητά του και την ποιητική της διάσταση, συνοδεύοντάς τα με μουσική.
Τι άλλο να πεις…Αδελφέ και σύντροφε Νίκο, καλό ταξίδι. Σ΄ ευχαριστούμε…Μας έχεις χαρίσει συγκίνηση, αισθήματα, έχεις πλουτίσει την ζωή μας. Φεύγεις γεμάτος αγάπη, την έχεις απ΄ όλους μας…Έχεις συντροφέψει και εμπνεύσει την γενιά μας…
Θα ζεις μέσα από τα τραγούδια σου, την μουσική, την ποίησή σου…


Η κυβέρνηση υπέβαλε ήδη αίτημα για αναδιάρθρωση; Θυσία ο λαός υπέρ των τραπεζών!


Σε μόνιμη σκλαβιά ο λαός υπέρ των τραπεζών.

Όπως διαβάζουμε στην Κυριακάτικη εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, αλλά και στη σημερινή εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, η κυβέρνηση, εν αγνοία του ελληνικού λαού, υπέβαλε ήδη αίτημα στην τρόϊκα για αναδιάρθρωση του χρέους με τη μορφή της επιμήκυνσης του συνόλου του χρέους και όχι μόνο των 110 δις ευρώ. Αυτό, κατά τη γνώμη μας συνιστά σοβαρό πολιτικό ολίσθημα και αυθαίρετη απόφαση που θα δεσμεύσει γενιές και γενιές Ελλήνων στην σκλαβιά και στην υπανάπτυξη, όταν οι σημερινοί αυθαιρετούντες δεν θα υπάρχουν κάν στη ζωή.

Τέτοια βαριά απόφαση, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του λαού με ένα δημοψήφισμα, συνιστά ευθεία παράβαση του Συντάγματος (ποιου Συντάγματος; θα πείτε) και την καθιστά άκυρη.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, υποτασσόμενη προφανώς τις επιθυμίες των τραπεζών για το μη «κούρεμα» των ομολόγων, αποφάσισε να πάει στη δεύτερη μορφή αναδιάρθρωσης της επιμήκυνσης δηλαδή του συνόλου του χρέους, επιβαρύνοντας τον ελληνικό λαό για πολλές γενιές με…… υπερβολικά και δυσβάστακτα τοκοχρεολύσια. Μετά το έγκλημα του μνημονίου προχωράει ακόμα πιο πολύ δεσμεύοντας ολόκληρες γενιές του ελληνικού λαού στο άγνωστο μέλλον. Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτή η κυβέρνηση εκλέχτηκε με τελείως διαφορετικό πρόγραμμα και ψεύτικες υποσχέσεις και παρόλα αυτά συνεχίζει το καταστροφικό έργο του ελληνισμού, χωρίς να την σταματάει κανείς και κανένα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε.

Τα ψέματα που θα ακούσετε θα είναι πολλά. Ότι δήθεν δεν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις (μόνιμη επωδός), ότι θα καταρρεύσουν τα ταμεία, ότι θα πτωχεύσουμε (λες και δεν έχουμε ήδη πτωχεύσει) ότι θα χαθεί ο κόσμος κ.λ.π. Όμως η πραγματικότητα είναι μια. Να μην χάσουν οι τράπεζες ούτε ένα ευρώ. Αντιθέτως, αντί να συμμετέχουν οι τράπεζες στο δράμα του λαού, χάνοντας ένα μέρος από την αξία των ομολόγων που κατέχουν, θα αντικαταστήσουν τα τοξικά ομόλογα που έχουν στα χέρια τους με άλλα πιο μακρόχρονης διάρκειας και ο τόκος τους θα είναι κανονικά τόκος. Δηλαδή θα είναι σαν να εξοφλούν κανονικά τα παλιά ομόλογα και αγοράζουν καινούργια δεκαετούς ή δεκαπενταετούς ή εικοσαετούς διάρκειας. Στο μεταξύ το χρέος θα αυξάνεται και οι τόκοι θα πολλαπλασιάζονται υπέρ των τραπεζών και σε βάρος του λαού.

Αυτό θέλετε φίλοι μας;

Μια τέτοια εξέλιξη φυσικά θα έχει ως συνέπεια να διατηρηθεί το σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς των πολιτικοοικονομικών παρασίτων και της οικογενειοκρατίας που μας έφτασε στη σημερινή κατάσταση και θα συνεχίσει να μας εκμεταλλεύεται προς όφελός του.

Αυτό θέλετε φίλοι μας;

Η τρόϊκα δεν έχει απαντήσει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, θετικά στο αίτημα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Ας ελπίσουμε ότι θα μας λυπηθούν οι άνθρωποι και δεν θα κάνουν δεκτό αυτό το αίτημα, αλλά θα προχωρήσουν στην άλλη σκέψη που κάνει το ΔΝΤ για μεγάλο «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων. Αλλά γιατί να μας λυπηθούν άραγε;

Μπορεί η τελευταία λύση, να μας συγκλονίσει. Μπορεί να καταρρεύσει το καθεστώς, αλλά επιτέλους αφενός θα φτιάξουμε μια άλλη Ελλάδα από την αρχή, με παραγωγική και ανταγωνιστική οικονομία, αφετέρου θα σηκώσουμε εμείς το τίμημα, εμείς που είμαστε υπεύθυνοι, γιατί ανεχθήκαμε και ανεχόμαστε αυτό το καθεστώς και δεν θα μεταφέρουμε τη σκλαβιά στους απογόνους μας.

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Διπλωματικό επεισόδιο Τσεχίας-Τουρκίας για την Κύπρο - Οργή Νταβούτογλου για δηλώσεις Τσέχου υπουργού Εξωτερικών

Πρωτοφανές φραστικό επεισόδιο για το Κυπριακό σημειώθηκε στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βερολίνο με πρωταγωνιστές τους υπουργούς Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου και της Τσεχίας Κάρελ Σβάρτσενμπεργκ. Ο Νταβούτογλου δήλωσε προκλητικά ότι «Η Κύπρος δεν πρόκειται ποτέ να καθίσει επίσημα στο ίδιο τραπέζι με την Τουρκία. Αυτό να το βγάλετε από το μυαλό σας» είπε οργισμένος, απευθυνόμενος στον Τσέχο ομόλογο του.

Αφορμή για την αντιπαράθεση αποτέλεσε η υπόδειξη του κ. Σβάρτσενμπεργκ προς την Άγκυρα να πάψει να ανακατεύεται σε εσωτερικά ζητήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να χαρακτηρίζει ως λάθος την ένταξη της Κύπρου. Ο κ. Νταβούτογλου απάντησε με θυμό ότι η Κύπρος κατέστη μέλος της Ε.Ε. εξαιτίας του εκβιασμού όπως είπε της Ελλάδας για την ένταξη των χωρών της Ανατολικής Ευρώπης. «Ούτε εσείς», είπε οργισμένος στον Τσέχο υπουργό, «θα ήσασταν σε αυτή την θέση αν η Τουρκία είχε εκβιάσει το ΝΑΤΟ, με αντάλλαγμα την ένταξη της στην ΕΕ». Ο Τσέχος υπουργός δήλωσε τότε ότι παρεξηγήθηκε η αναφορά του.

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ

Να µην κυκλοφορείτε µετά τη δύση του ηλίου


Η Ελλάδα σε νεοοθωμανική κατοχή

«Μην κυκλοφορείτε μετά τη δύση του ήλιου», κλείστε τις κουρτίνες και όταν «αρχίσουν οι πυροβολισμοί, πέστε στο έδαφος και καλυφθείτε». Οι τρεις αυτές αυστηρές συστάσεις δεν αποτελούν αναβίωση τραυματικών καταστάσεων εποχών αλήστου μνήμης, ούτε περιγράφουν πολεμικές σκηνές χολιγουντιανής παραγωγής. Πρόκειται για μερικές μόνο από τις οδηγίες που παρέχει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στους Έλληνες και δημοσιεύονται στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», με σκοπό τη διαμόρφωση και εμπέδωση ενός περιβάλλοντος απόλυτης ασφάλειας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι συνιστούν μια ακόμα απόδειξη της παραδοχής εκ μέρους της Πολιτείας ότι η κατάσταση στον τομέα της δημόσιας ασφάλειας έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και όριο.


Ειδικές συμβουλές για γυναίκες

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ασφάλεια στο σπίτι · Η περιοχή έξω από την κύρια είσοδο της κατοικίας σας πρέπει να είναι φωτισµένη σωστά ώστε να µην υπάρχουν σκοτεινές σκιές όπου θα μπορούσε κάποιος να κρυφτεί . · Βεβαιωθείτε ότι στην κύρια πόρτα υπάρχει 'µατάκι' έτσι ώστε να βλέπετε ποιος είναι στην πόρτα σας πριν ανοίξετε . · Να έχετε κλειστές τις κουρτίνες, ώστε οι άνθρωποι να µην βλέπουν µέσα το σπίτι σας, ιδιαίτερα τη νύχτα . · Να µην εισέρχεστε σε ένα ασανσέρ µε κάποιον που δεν γνωρίζετε. Εάν το κάνετε φροντίσετε να παραμείνετε κοντά στην πόρτα του ασανσέρ και εντός εμβελείας του πίνακα ελέγχου. Όταν βρίσκεστε µακριά από το σπίτι µόνη . · Πάντοτε κάποιος γνωστός να γνωρίζει ακριβώς που είστε, ώστε σε περίπτωση ανάγκης αν πρέπει να τηλεφωνήσει κάποιος για βοήθεια, να ξέρει την επακριβή θέση . · Ποτέ µην δεχθείτε να σας µεταφέρει ένας ξένος και ποτέ µην κάνετε auto-stop Όταν εισέρχεστε στο αυτοκίνητό σας . · Να κρατάτε ήδη το κλειδί στο χέρι σας, έτσι ώστε να µη χάνετε χρόνο ψάχνοντας για το κλειδί. Όταν περπατάτε στο δρόµο. · Να δείχνετε αυτοπεποίθηση και δραστήρια. · Να φροντίστε να µείνετε µακριά από στενά σοκάκια ή σκοτεινούς δρόµους. · Να µην πηγαίνετε µε τα πόδια σας µετά τη δύση του ηλίου. Πάρτε ένα ταξί ή ζητήστε από ένα φίλο να σας µεταφέρει. Σε κοινωνικές εκδηλώσεις . · Να µην δέχεσθε κέρασµα ποτών από αγνώστους. Ακόµη και αν γνωρίζετε το πρόσωπο, είναι καλύτερα να ζητήστε από το σερβιτόρο ή το µπάρµαν ποτά που είναι κλειστά, όπως µπύρα κλπ . · Εάν έχετε αφήσει το ποτό σας αφύλακτο ακόµη και για µισό λεπτό να µην πιείτε ξανά ούτε µια γουλιά από το ποτό αυτό.

Αυτά επίσημα από την ''Ελληνική αστυνομία'' κάντε κλίκ εδώ

Σύμφωνα λοιπόν με αυτά οι γυναίκες στην Ελλάδα τον 21ο αιώνα δεν πρέπει να κυκλοφορούν μόνες μετά την δύση του ηλίου (τον χειμώνα γύρω τις 18:00), πρέπει να κλείνουν τις κουρτίνες για να μην τις βλέπει ο κόσμος και γενικώς όπως πάνε τα πράγματα..

καλό θα είναι να μην τις βλέπει ούτε ο ήλιος..

Το ισλάμ κατάφερε - χωρίς καν να δώσει μάχη - να επιβάλει τα "ήθη" του .

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Η οικονομική κρίση που προκάλεσε το χρηματοπιστωτικό σύστημα πλήττει καίρια τη παραγωγή. Η μείωση μισθών και η συρρίκνωση δικαιωμάτων των εργαζομένων στα πλαίσια του ανταγωνισμού που επέτρεψε η κυβέρνηση , με τη μαύρη εργασία, η ραγδαία αύξηση των καυσίμων και των προϊόντων άμεσης ανάγκης , η δραματική μείωση της αγοραστικής δύναμης του λαού, παραδίδουν την οικονομία της κοινωνίας στις ληστρικές διαθέσεις των τραπεζών.
Η κρίση επιβάλλει μέτρα προστασίας της κοινωνίας . Προς τούτο απαιτείται πολιτική βούληση που δυστυχώς δεν υπάρχει. Το ιδεολογικο-πολιτικό κατεστημένο στέκεται στο πλευρό των τραπεζιτών παρέχοντας το νομικό πλαίσιο της καταλήστευσης του λαού.
Ενάντια σε αυτή τη συμπαιγνία πολιτικών και χρηματοπιστωτών, το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα απαιτεί τη προστασία της οικονομίας της κοινωνίας. Ως πρώτο μέτρο προτείνουμε το ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ προς τις τράπεζες και συγκεκριμένα εκείνων των χρεών που έγιναν για στήριξη της παραγωγής από τις επιχειρήσεις και την αγροτιά.
Στη συνέχεια μένει να συζητηθούν οι όροι αυτών των δανείων με στόχο την ωφέλεια της κοινωνίας και όχι την αύξηση των κερδών των τραπεζιτών.
Γνωρίζουμε βέβαια πως τα μέτρα αυτά δεν πρόκειται να ληφθούν όσο οι εθνικοδημοκρατικές δυνάμεις θα βρίσκονται εκτός των οργάνων λήψης των πολιτικών αποφάσεων.
Όσο ο λαός θα μένει εγκλωβισμένος στα ασφυκτικά σχήματα και στα άγονα ιδεολογήματα του κατεστημένου, τόσο θα υπόκειται το βάρος των δεσμών του και την άθλια μοίρα της χειραγώγησης του από τους άρπαγες και τους φαύλους.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Θρίαμβος των Εθνικιστών στην Φιλανδία

Το εθνικιστικό κόμμα των Αληθινών Φιλανδών κατάφερε να αυξήσει εντυπωσιακά το ποσοστό του και τις έδρες του στο νέο κοινοβούλιο που θα προκύψει από τις βουλευτικές εκλογές στη Φινλανδία ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στην επόμενη κυβέρνηση συνασπισμού της χώρας.

Ο ηγέτης των Αληθινών Φιλανδών, Τίμο Σόινι, δήλωσε ότι βασικός στόχος του κόμματος είναι η "κοινωνική δικαιοσύνη" προσθέτοντας ότι το κόμμα έχει "μεγάλες πιθανότητες" να συγκυβερνήσει.

Μιλώντας σε ενθουσιώδεις ...
οπαδούς του κόμματος τόνισε ότι οι Αληθινοί Φινλανδοί είναι "έτοιμοι να αναλάβουν την ευθύνη". "Είμαι πολύ ευχαριστημένος, το έργο μας υποστηρίχθηκε από τους Φινλανδούς", πρόσθεσε ο 48χρονος Σόινι.

Με καταμετρημένο το 97% των ψήφων, το εθνικιστικό κόμμα εκτιμάται ότι θα έχει 39 έδρες στη νέα Βουλή, θα αυξήσει δηλαδή τη δύναμή του κατά 34 έδρες. Τέσσερις έδρες περισσότερες (43) καταλαμβάνει το συντηρητικό κόμμα της Εθνικής Συμμαχίας και 42 οι Σοσιαλδημοκράτες. Κατά παράδοση, η κυβέρνηση στη Φινλανδία σχηματίζεται από δύο από τα τρία μεγάλα κόμματα: το Κεντρώο, τους συντηρητικούς και τους Σοσιαλδημοκράτες.

Ο ηγέτης της Εθνικής Συμμαχίας, Γίρκι Κατάινεν, 39 ετών, είδε το κόμμα του να χάνει σημαντικό μέρος της δύναμής του όμως ως επικεφαλής του μεγαλύτερου κόμματος στη Βουλή θα του ανατεθεί κατά πάσα πιθανότητα ο σχηματισμός της νέας κυβέρνησης. Ο ίδιος είπε ότι είναι "πολύ ευχαριστημένος" με τα αποτελέσματα αφού αυτή είναι η πρώτη φορά που το κόμμα αναδεικνύεται πρώτο σε έδρες.

Τα αποτελέσματα ήταν πάντως απογοητευτικά για το Κεντρώο Κόμμα της πρωθυπουργού Μαρί Κιβινιέμι, 42 ετών, που έχασε 16 έδρες και θα περιοριστεί στην τέταρτη θέση στο κοινοβούλιο, με 35 έδρες. Η Κιβινιέμι είπε ότι το κόμμα προφανώς υπέστη φθορά από τα οκτώ χρόνια που ήταν στην κυβέρνηση. Η ίδια ανέλαβε το κόμμα και την πρωθυπουργία τον περασμένο Ιούνιο και δεν σκοπεύει να παραιτηθεί από τη θέση της ως αρχηγός του κόμματος.

Το αποτέλεσμα ήταν μια "σαφής διαμαρτυρία κατά των παλαιότερων κομμάτων", υποστήριξε ο Γκόραν Ντιούπσουντ, καθηγητής πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο Άμπο Ακάντειμι της Βάασα.

Από τα δύο άλλα κόμματα που συμμετείχαν στην απερχόμενη κυβέρνηση συνασπισμού, οι Πράσινοι χάνουν πέντε έδρες και πέφτουν στις δέκα ενώ το Λαϊκό Σουηδικό Κόμμα διατηρεί τις εννέα έδρες του. Η Αριστερή Συμμαχία θα έχει 15 έδρες ενώ οι Χριστιανοδημοκράτες έξι.

Η Γιούτα Ουρπιλάινεν, η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των Σοσιαλδημοκρατών, δήλωσε ότι πιστεύει πως οι Αληθινοί Φινλανδοί θα συμμετάσχουν στη νέα κυβέρνηση.

Ο Σόινι είναι πρώην μέλος της νεολαίας του Αγροτικού Κόμματος της Φινλανδίας. Μετά τη διάλυσή του, το 1995, ο Σόινι υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Αληθινών Φινλανδών και ανέλαβε την ηγεσία του κόμματος το 1997.

Το ειδα στο: http://peripatris.blogspot.com/2011/04/blog-post_18.html#ixzz1Jquq3FZN