ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

e-mail ΕΔΗΚ

edikcy@gmail.com

[ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ]:ΟΙ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΕΜΜΕΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡIΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ

Το τι σήμαιναν οι δηλώσεις Παπανδρέου για μείωση της Εθνικής κυριαρχίας αρχίζει να φαίνεται.Ουτε 24 ώρες δεν πέρασαν απο το "σχέδιο σωτηρίας" ή μάλλον σχέδιο υποτέλειας που εμπνεύστηκαν οι "σωτήρες" μας.
Και η πρώτη έκπληξη που μας επιφύλασσαν έγινε γνωστή και αφορά την Κύπρο.Το κτύπημα της Κομισιόν ήρθε με την έναρξη της διαδικασίας έγκρισης του Κανονισμού απ’ευθείας εμπορίου με τα κατεχόμενα.Τη διαδικασία για έγκριση του Κανονισμού ενεργοποίησαν η Κομισιόν και ο αρμόδιος Επίτροπος Στεφάν Φούλε, προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα για την αναγνώριση του ψευδοκράτους.
Αν και ο κανονισμός δεν έχει ακόμη εγκριθεί από τα κράτη μέλη της Ε.Ε όμως έχει ήδη τεθεί για έγκριση ενώπιον της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου της Ευρωβουλής. Εκμεταλλευόμενοι την εγκεκριμένη Συνθήκη της Λισαβόνας και τις προϋποθέσεις της ο Στεφάν Φουλέ και οι στενοί του συνεργάτες έδρασαν αστραπιαία και με ιδιαίτερο ζήλο με σκοπό να εγκριθεί ο κανονισμός του απευθείας εμπορίου από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στη συνέχεια από το Συμβούλιο των 27 κρατών-μελών.Να πούμε εδώ ότι η συνθήκη της Λισαβόνας που ηλιθίως υπέγραψε Ελλάδα και Κύπρος προβλέπει ότι για την ψήφιση του Κανονισμού ΔΕΝ χρειάζεται η ομοφωνία των 27 κρατών-μελών παρά μια απλή πλειοψηφία.
Στη θέση του εισηγητή της έκθεσης βρίσκεται ο τουρκικής καταγωγής, Βούλγαρος ευρωβουλευτής της Ομάδας των Φιλελευθέρων Μετίν Καζακ. Ο Καζάκ μάλιστα ήταν ο πρώτος που εισηγήθηκε τη σύσταση στην Ευρωβουλή την "Ομάδα Φίλων της Τουρκίας". Ακόμα ένα μελανό σημείο είναι ότι με το άρθρο 133 της Συνθήκης Λισαβόνας γίνεται λόγος για εμπόριο της Ε.Ε και τρίτων χωρών και συνεπώς αναβαθμίζεται αυτόματα το ψευδοκράτος.Είναι φανερό ότι εντός της ΕΕ υπάρχουν κυρίως υψηλόβαθμοι γραφειοκράτες οι οποίοι προσπαθούν είτε λόγω των φιλοτουρκικών αισθημάτων τους είτε με το...αζημίωτο να κάνουν πράξη την έμμεση αναγνώριση του ψευδοκράτους.Εκμεταλεύομενοι την αδυναμία της Κυπριακής κυβέρνησης και την "σιωπή ιχθύος" της Ελληνικής που αρκείται στο ξεροκόμματο των "σωτήρων".

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ


Η ακροδεξιά πάντα έπαιζε ένα βρώμικο και υποχθόνιο ρόλο εις βάρος του έθνους. Στήριζε και στηρίζει, στο εσωτερικό μέτωπο, τις δυνάμεις της πλουτοκρατίας και του αναχρονιστικού και αντιπαραγωγικού συντηρητισμού, ο οποίος έχει άμεση σχέση με το πλουτοκρατικό κατεστημένο. Συγκεκριμένα η ακροδεξιά, εκτός της στήριξης προς το τραπεζικό σύστημα, στάθηκε ο πολιτικός στυλοβάτης του οικονομικού τσιφλικιού της εκκλησίας. Υποστήριξε επίσης την άκρως λαθεμένη ταύτιση Έθνους και Θρησκείας.
Για εμάς η εθνική ταυτότητα δεν πηγάζει από το θρήσκευμα αλλά από το αίμα, από την φυλετική καταγωγή. Για τον λόγο αυτό θεωρούμε Έλληνες αδελφούς μας τους Πομάκους, που τυγχάνει να είναι στο θρήσκευμα μουσουλμάνοι, τους Γραικάνους της νοτίου Ιταλίας που τυγχάνει επίσης να μην είναι ορθόδοξοι.  Πάνω σε αυτή την βάση πρέπει να αρχίσουμε να επενδύουμε στον σκλαβωμένο Ελληνισμό της Ιωνίας που είναι μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα. Το Έθνος-Κράτος πρέπει να σταθεί υπεράνω των θρησκευτικών πεποιθήσεων και να διανοίξει τις σχέσεις του προς τους φυλετικώς Έλληνες που κατοικούν πέρα της σημερινής ελληνικής επικράτειας.
Τούτο σημαίνει πλήρη διαχωρισμό θρησκείας και κράτους και σεβασμό απόλυτο προς όλες τις θρησκευτικές πεποιθήσεις. Δόγμα του κράτους, απαράβατο, πρέπει να είναι η συνοχή του αίματος, της κοινωνικής δικαιοσύνης και πάνω απ’ όλα της ελευθερίας της συνείδησης και της δημιουργίας. Μόνο μέσα από αυτόν τον δρόμο , το έθνος μας θα ξαναγίνει πάλι μεγάλο, στην ψυχή και στον χώρο.
Η προσπάθεια της ακροδεξιάς να διεισδύσει στον χώρο του εθνικισμού συνδέεται επίσης και με έξωθεν γεωπολιτικές στρατηγικές. Δεν θα παίξουμε ποτέ τον ρόλο που θέλει να αναθέσει στα έθνη μας ο Σιωνισμός χρησιμοποιώντας το λεγόμενο «χριστιανικό τόξο» ενάντια στο Ισλάμ και στους λαούς της μέσης ανατολής. Δεν θα παίξουμε το παιχνίδι των αμερικανών και των εβραίων που θέλουν να εξουσιάζουν αυτόν τον γεωγραφικό χώρο, που φτάνει μέχρι το Αφγανιστάν και να καταληστεύουν τον πλούτο των λαών του. Θεωρούμε ότι η Ευρώπη και πρωτίστως εμείς οι Έλληνες, που αποτελούμε την προμετωπίδα της Ευρώπης, οφείλουμε να έχουμε φιλικές σχέσεις με τον ισλαμικό κόσμο. Υποστηρίζοντες μάλιστα την ύπαρξη λαϊκών κρατών στον εν λόγω χώρο, κατ’ αντιδιαστολή του αμερικανό-σιωνιστικού ελέγχου μέσω της στήριξης της πλουτοκρατικής ολιγαρχίας. Ο χώρος αυτός από την Μικρά Ασία μέχρι την Κίνα εάν δεν είναι προσβάσιμος στα Ευρωπαϊκά συμφέροντα θα αποτελέσει πηγή πολλών δεινών. 
Ανάγκη λοιπόν , να απωθήσουμε από τον χώρο του εθνικισμού την διείσδυση της ακροδεξιάς. Να μείνουμε πιστοί στο όραμα μας για μια κοινωνία εθνική και λαϊκή που θα απαλλάξει την πολιτεία από την οικονομική, πολιτική και πνευματική επισκίαση της πλουτοκρατίας. Μιας πλουτοκρατίας που συνδέεται άρρηκτα με τον Σιωνισμό και τα παρακλάδια του. 
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!

Σε νέο ξεπούλημα κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας προχωρά η κυβέρνηση Χριστόφια!

Έβαλε στο ράφι τον δεύτερο γύρο αδειοδοτήσεων για τα «οικόπεδα» στη θαλάσσια Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου, παρά το γεγονός ότι οι προηγμένες μελέτες έχουν αποδείξει την ύπαρξη τεραστίου πλούτου σε φυσικό αέριο και σε υδρογονάνθρακες στις κυπριακές θάλασσες.

Το θέμα άρχισε όταν η προηγούμενη κυβέρνηση, με τον Αντώνη Μιχαηλίδη στο πηδάλιο του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού είχε προχωρήσει στις αρχικές μελέτες, συμπεριλαμβανομένων και των δισδιάστατων μελετών και με εκείνα τα πρώτα αποτελέσματα είχε προκαλέσει το τεράστιο ενδιαφέρον μεγάλων εταιριών, ανάμεσα τους και κρατικές, όπως η γαλλική και η κινεζική, για τα «οικόπεδα» στην ΑΟΖ της Κύπρου.

Σημειώνεται ότι, τότε ο Αντώνης Μιχαηλίδης είχε καλέσει τους πρέσβεις όλων των χωρών που έχουν διπλωματικές αντιπροσωπείες στην Κύπρο και αφού τους ανακοίνωσε πως η κυβέρνηση θα προχωρούσε στη διαδικασία, ζήτησε τις αντιδράσεις τους. Όλοι, συμπεριλαμβανομένου του αμερικανού πρέσβη Σλίκερ και του Πήτερ Μίλλετ είπαν πως είναι κυριαρχικό δικαίωμα της Κύπρου να το πράξει. Τότε, η αμερικανική εταιρία NOBLE, η οποία συνεργάζεται και με το Ισραήλ έλαβε την άδεια εκμετάλλευσης ενός οικοπέδου.

Μετά, δυστυχώς εξελέγη ο Χριστόφιας, ο οποίος άφησε το θέμα στα ντουλάπια του Υπουργείου, καθώς δέχτηκε πιέσεις και - ενέδωσε σ’ αυτές – από τους βρετανούς για να μην προχωρήσει, γιατί δήθεν θα χαλούσε το κλίμα των συνομιλιών.

Εδώ και ένα χρόνο περίπου, ολοκληρώθηκαν και οι τρισδιάστατες μελέτες, οι οποίες αποτελούν προηγμένη μέθοδο απόδειξης της ύπαρξης κοιτασμάτων φυσικού αερίου και υδρογονανθράκων στις κυπριακές θάλασσες και οι οποίες έχουν αποδείξει τον πλούτο στον υποθαλάσσιο χώρο που ελέγχει η Κυπριακή Δημοκρατία.

Όντως και προς τιμή του, ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Ενέργειας του Υπουργείου Εμπορίου, Σόλων Κασίνης περιόδευσε σε πολλές χώρες και παρουσίασε τα αποτελέσματα των ερευνών. Πολλές εταιρίες ενδιαφέρθηκαν και ανταποκρίθηκαν και κατέβαλαν σημαντικά ποσά, για να εξασφαλίσουν τους φακέλους με τις λεπτομερείς και έγκυρες μελέτες, με προφανή στόχο να ζητήσουν άδεια εκμετάλλευσης των «οικοπέδων».

Ωστόσο, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εμπορίου, προφανώς καθοδηγούμενη από τον Χριστόφια, δεν προχώρησε στον δεύτερο γύρο αδειοδοτήσεων και επιμένει να μην προχωρεί, καθώς οι πιέσεις από τους ξένους συνεχίζουν να υφίστανται και φυσικά συνεχίζει ο Χριστόφιας να ενδίδει σ’ αυτές. Στόχος, δήθεν, είναι να μη χαλάσει το «καλό κλίμα» των συνομιλιών! Πίσω από την αλήθεια φυσικά κρύβονται οι βρετανοί, οι οποίοι ευελπιστούν ότι η διευθέτηση του κυπριακού θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους και θα έχουν την ευκαιρία στο μέλλον, μαζί με την Τουρκία να βάλουν χέρι στον κυπριακό θαλάσσιο πλούτο.

Ο Χριστόφιας, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει από τότε που αναρριχήθηκε στην εξουσία, ξεπουλά κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας, ξεπουλά την ευκαιρία για οικονομική ανάκαμψη και φυσικά αποτρέπει την σύναψη σημαντικών συμμαχιών, καθώς είναι γνωστό ακόμα και στους πρωτοετείς φοιτητές των Πολιτικών Επιστημών, η καθοριστική σημασία των οικονομικών συμφερόντων στη διαμόρφωση εξωτερικής πολιτικής.

Οι μεγάλες πολυεθνικές, αλλά και κρατικές εταιρίες δεν θα κάτσουν να περιμένουν πότε θα δεήσει η κυβέρνηση της Κύπρου να προχωρήσει στην διαδικασία. Ειδικά όταν διαβλέπουν ότι δεν υπάρχει η πολιτική βούληση για κάτι τέτοιο, θα στραφούν αλλού, όπως και το έχουν πράξει, π.χ. Ισραήλ.
Αυτό αποτελεί ακόμα μια τραγική απόδειξη του πόσο επικίνδυνη είναι αυτή η κυβέρνηση, για τα συμφέροντα του τόπου!

Αρχική Πηγή: Το Κυπριακό ποντίκι

[ΜΑΥΡΟΣ ΚΡΙΝΟΣ]:Η αντιφασιστική αστική ακροδεξιά φερέφωνο της ισραηλινής προπαγάνδας.

   


του Jihad.
Πολλές φορές στο παρελθόν έχουμε αναφερθεί σε εφημερίδες ιστοσελίδες και ομάδες , οι οποίες αναπροσδιορίζονται ως «πατριωτικές» αλλά στην πραγματικότητα αναπαράγουν κάποιες φορές άθελα τους και κάποιες φορές σε διατεταγμένη υπηρεσία την πολιτική σκέψη και την «γραμμή» των γνωστών πρεσβειών.


Τις τελευταίες ημέρες είδε το φως της δημοσιότητας ένα άρθρο που πραγματικά αξίζει να σχολιαστεί και να επισημανθεί. Δεν είναι άλλο από το άρθρο «Αναρχικοί εκπαιδεύονται από την Χεζμπολάχ» το οποίο δημοσιεύτηκε αρχικά στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και προστέθηκε στις 22/03/2010 από τον χρήστη «Aristotelis» στην επίσημη ιστοσελίδα του Πατριωτικού Συλλόγου «Θερμοπύλες».



Στην συνέχεια αναδημοσιεύτηκε σε ελάχιστο χρόνο που αλλού … στην ιστοσελίδα της γνωστής εφημερίδας «Στόχος» όπου εκεί η επικεφαλίδα της ανάρτησης έγραφε χαρακτηριστικά: «ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ Η... ΚΟΛΩΝΙΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥΣ!»






Να σημειωθεί ότι μετά τον 2ο εμπρησμό της συναγωγής στα Χανιά ( σύνδεσμος εδώ ) οι «ελληνόψυχοι» υπεύθυνοι της ιστοσελίδας έσπευσαν να κατηγορήσουν ως δράστες μέσα σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς κανένα στοιχείο τους αντάρτες της παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς !



Τότε μόνο η συντακτική ομάδα του «Μαύρου Κρίνου» είχε αναφερθεί στο θέμα αυτό και είχε αποκαλύψει άμεσα και ξεκάθαρα τον βρώμικο ρόλο προσώπων και σε αυτή την προβοκάτσια. Μόλις η υπόθεση βγήκε στο φως και οι δράστες αναγνωρίστηκαν ανάμεσα σε άτομα που δουλεύουν στην ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ βάση της Σούδας οι «πληροφοριοδότες» σιώπησαν για πολλοστή φορά και έθαψαν το θέμα αφού το σενάριο δεν τους «βγήκε» όπως προσδοκούσαν.



Φυσικά πολλοί χρήστες του διαδικτύου που διατηρούν ιστολόγια έσπευσαν να αναπαράγουν την είδηση για σχέσεις αναρχικών και μελών της Χεζμπολάχ , χωρίς να ελέγξουν την πληροφορία και χωρίς να γνωρίζουν στο ελάχιστο τις ιδεολογικές διαφορές του «αναρχικού» χώρου με τους ισλαμοφασίστες της εν λόγω αντιστασιακής οργάνωσης.



Να σημειωθεί εδώ , ότι οι συντάκτες της εφημερίδας «Στόχος» σε μόνιμη βάση προπαγανδίζουν εναντίον του Εθνικοεπαναστατικού Ιρανικού καθεστώτος με συνεχή ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα , στα οποία μπορεί κανείς να διακρίνει σε κάποια σημεία επιχειρηματολογία ίδια και απαράλλαχτη με αυτή του State Department.



Πέρα από αυτές τις επισημάνσεις καλό είναι να θυμηθούμε και να γνωρίζουμε και μια άλλη πλευρά του ζητήματος Ισραήλ και ελληνική αστική ακροδεξιά.



Στο προσωπολατρικό «πολυσυλλεκτικό» … πολιτικό κόμμα του Γεωργίου Καρατζαφέρη υπάρχει συγκεκριμένη πολιτική ομάδα η οποία τους τελευταίους μήνες συνεχίζει σε καθημερινή βάση να προπαγανδίζει για «μια πολιτική και στρατιωτική συμμαχία της χώρας με το Ισραήλ».



Θυμόμαστε παλαιότερα την συνάντηση του Άδωνη Γεωργιάδη με τους αμερικανοεβραίους επιχειρηματίες , τις θέσεις του Χρήστου Χαρίτου για την εξωτερική πολιτική και άλλα πολλά τα οποία δεν θα αναφέρουμε σε αυτή την ανάρτηση για να μην κουράσουμε τους αναγνώστες.



Όμως αναρωτιόμαστε για κάποιες άλλες συμπτώσεις και μας έχει πραγματικά γεννηθεί μια απορία:



Ο κύριος Βελόπουλος στην καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή που είναι καλεσμένος , πουλάει «σημαντικά» βιβλία σε «πακέτα ευκαιρίας» και «απίστευτες τιμές» σε καθημερινή βάση αλλά δεν χάνει ουδέποτε την ευκαιρία να προπαγανδίζει την αναγκαιότητα για «συμμαχία» της χώρας μας με τους Σιωνιστές.



Δεν γνωρίζει ο βουλευτής του ΛΑΟΣ τι συνέβη πρόσφατα στο Αιγαίο με την Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία;


Δεν γνωρίζει ότι το Σιωνιστικό κράτος είναι στην ουσία ένα μόρφωμα που μοιάζει με καρκινικό όγκο στην περιοχή και απειλεί την ειρήνη στην μέση ανατολή , και καθημερινά σκοτώνει αθώους ανθρώπους μόνο και μόνο για να υπερασπίσει τους εποίκους και τα κατοχικά στρατεύματα;



Η απάντηση είναι απλή.


Πάντα η ελληνική αστική άκρα δεξιά διατηρούσε άμεσες και έμμεσες επαφές με το Ισραήλ και τους Σιωνιστές.



Την δεκαετία του ’80 κάποιοι ακροδεξιοί «ηγέτες» είχαν φτάσει στο σημείο να αναρτήσουν στα γραφεία του κόμματος τους κάδρα με φωτογραφίες σιωνιστών ηγετών.



Από τα τέλη της δεκαετίας του ’80 τίποτα δεν άλλαξε και οι σχέσεις των αντιφασιστών βασιλοχουντικών ακροδεξιών υπήρξαν κάτι παραπάνω από φιλικές. Ο κύριος λόγος για την αυτή την σχέση «πολιτικού πάθους» δεν ήταν τίποτε άλλο από την χρηματοδότηση και τα επιμέρους συμφέροντα τόσο σε προσωπικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο.



Στις ημέρες μας μπορεί η βιτρίνα της αστικής ακροδεξιάς να άλλαξε δραματικά όμως η ουσία παραμένει η ίδια. Όποιος θέλει να καταλάβει τι συμβαίνει και ως που φτάνουν τα πλοκάμια των σκοτεινών ανθελληνικών πολιτικών κύκλων δεν έχει παρά να ρωτήσει για την υπόθεση του μοναχού – πράκτορα των Σιωνιστών Βαβύλη , τις άμεσες σχέσεις του με πασίγνωστα και «υψηλού επιπέδου» πρόσωπα της ελληνικής άκρας δεξιάς που σήμερα παρουσιάζονται κάποιοι από αυτούς ως «ultra Εθνικιστές» και ακόμα την υπόθεση του πατριαρχείου Ιεροσολύμων και την πώληση οικοπέδων στα σιωνιστικά γεράκια.



Έτσι λοιπόν στις φυλλάδες της άκρας δεξιάς που συντάκτες τυγχάνουν να είναι σήμερα κάποιοι πρώην «οννεδίτες», η εντολή που έστειλαν τα παγκόσμια αφεντικά είναι σαφέστατη:



«Άμεση αναπαραγωγή του στημένου δημοσιεύματος της εφημερίδας Πρώτο Θέμα και πάνω από όλα παρουσιάστε το άσπρο για μαύρο και το μαύρο για άσπρο με κάθε κόστος !»


Τι εννοούμε με αυτό:



Η οργάνωση Χεζμπολάχ που ιδρύθηκε στον Λίβανο στις αρχές της δεκαετίας του ’80 έχει συνδεθεί στενά με την ένοπλη αντισιωνιστική πάλη και την υπεράσπιση του Αραβικού κόσμου από την σιωνιστική ιμπεριαλιστική πολιτική. Στο πολιτικό της πρόγραμμα υπάρχουν θέσεις που μπορούν να χαρακτηριστούν εθνικοεπαναστατικές έως και σοσιαλοεθνικιστικές , ενώ συμμετέχουν σε αυτή μέλη όλων των θρησκευτικών ομάδων του Λιβάνου. Ανάμεσα στα ηγετικά μέλη της οργάνωσης δεν λείπουν και πρόσωπα με ελληνική καταγωγή.



Ο χαιρετισμός της οργάνωσης προέρχεται από την Φασιστική παράδοση ενώ στην Ευρώπη μέλη Εθνικιστικών οργανώσεων διατηρούν φιλικές επαφές με οπαδούς της οργάνωσης.



Έτσι λοιπόν και στην χώρα μας οι εν λόγω μαχητές χαίρουν μεγάλης εκτίμησης από όλους αυτούς που είναι ενάντια στην σιωνιστική δικτατορία ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης.



Τώρα λοιπόν που τα σύννεφα πολέμου στην περιοχή της μέσης ανατολής μοιάζουν και πάλι απειλητικά και όλοι περιμένουν νέα εισβολή στον Λίβανο μέχρι το καλοκαίρι , κάποιοι δημοσιεύουν χωρίς ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο ΨΕΥΔΗ και συκοφαντίες όπου και κάνουν λόγο για εκπαίδευση αναρχικών από τα μέλη της Λιβανέζικης οργάνωσης !!!



Ας δούμε όμως το κείμενο που δημοσιεύτηκε ως έχει:



Δίκτυο ισλαμικών οργανώσεων φέρεται να έχει αναλάβει τους τελευταίους μήνες την εκπαίδευση δεκάδων νεαρών που κινούνται στις παρυφές του αναρχικού κόσμου, γεγονός που προκάλεσε τη διαμαρτυρία της ελληνικής κυβέρνησης σε Συρία, Λίβανο και Παλαιστίνη. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ από διπλωματικές πηγές, η κυβέρνηση έχει διαμαρτυρηθεί είτε επισήμως μέσω διαβημάτων είτε ανεπισήμως στις κυβερνήσεις της Συρίας, του Λιβάνου και στην Παλαιστινιακή Αρχή υποστηρίζοντας ότι μερικές δεκάδες Έλληνες αντιεξουσιαστές έχουν εκπαιδευτεί μυστικά από ισλαμικές εξτρεμιστικές οργανώσεις σε χώρες της Μέσης Ανατολής. Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν στη διάθεσή τους οι ελληνικές αρχές ασφαλείας, οι υπηρεσίες πληροφοριών, αλλά και η κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών, περίπου 25-30 Έλληνες πολίτες, διατηρώντας στενές σχέσεις με οργανώσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου, ταξίδεψαν τους τελευταίους μήνες σε χώρες της Μέσης Ανατολής, όπου το δίκτυο ορισμένων ισλαμικών οργανώσεων δεν θεωρείται ελεγχόμενο. Κατά τις ίδιες πηγές στις χώρες αυτές οι νεαροί, που εκτιμάται ότι κινούνται από τον χώρο των αριστερίστικων οργανώσεων μέχρι τις αντιεξουσιαστικές παρυφές έχουν λάβει εκπαίδευση στη χρήση όπλων, καθώς και στις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι ισλαμικές ομάδες. Σε συνεργασία με μαχητές οργανώσεων όπως η «Χεζμπολάχ», οι οποίοι λειτουργούν ως εκπαιδευτές, οι Έλληνες αντιεξουσιαστές φέρονται να έχουν μυηθεί στις βασικές αρχές του αντάρτικου πόλεων. Επίσης, οι Αρχές θεωρούν ότι έχουν διδαχτεί τη χρήση φορητών όπλων όπως τα καλάσνικοφ, αλλά και ρουκετοβόλα τύπου RPG, των λεγόμενων και μπαζούκας των φτωχών. Με μια αντίστοιχη ρουκέτα από RPG είχε χτυπηθεί το κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2007 από μέλη της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» επισημαίνεται αρμοδίως. Οι πληροφορίες ότι Έλληνες αντιεξουσιαστές εκπαιδεύονται από ισλαμιστές μαχητές είναι σε γνώση αμερικανικών και υπηρεσιών ασφαλείας από ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες βρίσκονται σε συνεννόηση με τις ελληνικές αρχές. Τα δεδομένα αυτά διασταυρώθηκαν με στοιχεία που εντοπίστηκαν σε χώρους όπου σημειώθηκαν επιθέσεις οργανώσεων όπως η «Σέχτα Επαναστατών», οι «Συνωμοσίες Πυρήνων της Φωτιάς» και ο «Επαναστατικός Αγώνας». Η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να κινητοποιηθεί, δεδομένου ότι δεν μπορεί να γνωρίζει τι σχεδιάζουν οι Έλληνες που φέρονται να εκπαιδεύτηκαν από ισλαμιστές μαχητές και σε πόσους ακόμη έχουν καταφέρει να μεταφέρουν τις γνώσεις που αποκόμισαν μυστικά. Η απόφαση ήταν να ενημερωθούν οι χώρες που πιστεύεται ότι βρίσκουν καταφύγιο οργανώσεις όπως η «Χεζμπολάχ» και να υπάρξουν διαμαρτυρίες, προκειμένου να ληφθούν μέτρα για να σταματήσει η μεταφορά τεχνογνωσίας προς τους Έλληνες αντιεξουσιαστές. Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες για να αποκαλυφθεί τι ακριβώς διδάχτηκαν οι Έλληνες «τουρίστες», από ποιες οργανώσεις και αν διατηρούν επικοινωνία με ομάδες ισλαμιστών εξτρεμιστών. Στην Αθήνα έχουν φτάσει πληροφορίες προερχόμενες και από το Ισραήλ ότι σε κάποιες περιπτώσεις εμπορικά πλοία χρησιμοποιούνται ως προκάλυμμα για τη μεταφορά οπλισμού στη «Χεζμπολάχ». Την προηγούμενη βδομάδα ανώτατο διπλωματικό στέλεχος του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών μετέβη στο Τελ Αβίβ για συνομιλίες με την ισραηλινή πλευρά, όπου κατά πληροφορίες μεταφέρθηκαν δεδομένα ή ακόμη και ντοκουμέντα για εκπαίδευση Ελλήνων αντιεξουσιαστών από ισλαμιστές μαχητές. Για το θέμα δεν κρύβουν την ανησυχία τους και οι Αμερικανοί. Στελέχη του Στέιτ Ντιπάρτμεντ εκφράζουν προβληματισμό για τις τελευταίες επιθέσεις, διότι θεωρούν ότι οι νέες μορφές πάλης εκδηλώνονται με περισσότερη βία. Κατά πληροφορίες, ακόμη και η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ κυρία Χίλαρι Κλίντον στην πρόσφατη συνάντησή της με τον κ. Γιώργο Παπανδρέου στην Ουάσινγκτον εξέφρασε την ανησυχία της για την επανάληψη επιθέσεων στην Ελλάδα, επισημαίνοντας μάλιστα ότι Αθήνα και Ουάσιγκτον έχουν κοινές εμπειρίες από την αντιμετώπιση του φαινομένου… Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι στις εκθέσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την τρομοκρατία διεθνώς τα τελευταία χρόνια στο κεφάλαιο που αφορά στη χώρα μας υπάρχουν αναφορές στα εκτεταμένα θαλάσσια σύνορα της χώρας αλλά και στη γειτνίασή της με κράτη της Μέσης Ανατολής και με την Τουρκία, όπου ενδέχεται να βρίσκουν καταφύγιο ισλαμιστές τρομοκράτες ή να ταξιδεύουν Έλληνες αναρχικοί.

Πηγή: Από πρώτο θέμα



Το παρακάτω απόσπασμα δείχνει ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την νέα προσπάθεια για παραπληροφόρηση:


«Στην Αθήνα έχουν φτάσει πληροφορίες προερχόμενες και από το Ισραήλ ότι σε κάποιες περιπτώσεις εμπορικά πλοία χρησιμοποιούνται ως προκάλυμμα για τη μεταφορά οπλισμού στη «Χεζμπολάχ». Την προηγούμενη βδομάδα ανώτατο διπλωματικό στέλεχος του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών μετέβη στο Τελ Αβίβ για συνομιλίες με την ισραηλινή πλευρά, όπου κατά πληροφορίες μεταφέρθηκαν δεδομένα ή ακόμη και ντοκουμέντα για εκπαίδευση Ελλήνων αντιεξουσιαστών από ισλαμιστές μαχητές»



Συμφέρει πάρα πολύ για ευνόητους λόγους τους παγκόσμιους εξουσιαστές να συνδέσουν την αντιστασιακή οργάνωση Χεζμπολάχ με θαμώνες των Εξαρχείων και «έλληνες αντιεξουσιαστές».Με όχημα την γνωστή αστική καθεστωτική εφημερίδα και συμπαραστάτες τις ακροδεξιές φυλλάδες και τα ιστολόγια αφελών bloggers προσπαθούν να αμαυρώσουν την ιστορία και την πολιτική σκέψη οργανώσεων που καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση της πατρίδας τους.



Σε μια μελλοντική προβοκάτσια που θα στήσουν εξουσιαστικοί μηχανισμοί για τα δικά τους συμφέροντα το έδαφος θα είναι έτοιμο για να προπαγανδίσουν στην κοινή γνώμη τις θεωρίες και τα ψέματα που σήμερα προωθούν συγκεκριμένα πρόσωπα σε διατεταγμένο ρόλο.



Η αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων έχει ως στόχο την παραπλάνηση της κοινής γνώμης , τον αποπροσανατολισμό και την δημιουργία ενός κλίματος εκφοβισμού για όλους αυτούς που δεν ανέχονται την παγκόσμια σιωνοκαπιταλιστική κυριαρχία.


Σε όλους αυτούς που αναπαράγουν και πιστεύουν τα παραμύθια της … χαλιμάς για διασυνδέσεις «αντιεξουσιαστών» με Ισλαμοφασίστες της Χεζμπολάχ τους αφιερώνουμε τις παρακάτω φωτογραφίες μήπως και καταλάβουν τι συμβαίνει και … ξυπνήσουν !!!







Διαλύουν την "ελίτ" του Λιμενικού Σώματος, επειδή φώναζαν "Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι"


Στην διάλυση της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος (ΜΥΑ/ΛΣ) οδηγούν οι αποφάσεις που ελήφθησαν από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη:

Με απόφαση του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχου Θανάση Μπούσιου τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο αξιωματικός που ήταν επικεφαλής του αγήματος των 36 βατραχανθρώπων της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, επειδή οι άνδρες του αγήματος υποτίθεται ότι φώναζαν «εθνικιστικά συνθήματα».