ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο των ιδεολογικοπολιτικών μας αναζητήσεων, προχωρούμε στην μετάφραση και προσαρμογή στα ελληνικά δεδομένα, του έργου του Φινλανδού εθνικο-επαναστάτη Kai Murros: Revolution and how to do it in a modern society.
Λόγω του όγκου του συγκεκριμένου έργου θα δημοσιευθεί σε αρκετές αναρτήσεις, αλλά σύντομα θα υπάρχει και σαν αρχείο για να το κατεβάσει κάποιος ολοκληρωμένα. Ξεκινάμε με το πρώτο μέρος:
Οδηγίες προς τα στελέχη του κινήματος
  • Να είσαι πάντα καθαρός στην εμφάνιση και σωστός στους τρόπους σου. Η πρώτη αποστολή μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του λαού μας.
  • Βοήθα τους ηλικιωμένους, τους αρρώστους και τον κάθε ένα που χρειάζεται την βοήθειά σου. Βοήθησε χωρίς να ρωτάς· κάθε σύντροφος πρέπει να ενσωματώνει το κίνημα και τον προπαγανδιστικό του αγώνα.
  • Υπηρέτησε τον λαό! Αυτός που υπηρετεί τον λαό, θα αντεπεξέλθει.
  • Η πρώτη αποστολή του κάθε συντρόφου είναι να κερδίσει την καρδιά και το μυαλό των ανθρώπων γύρω του.
  • Να είσαι τίμιος, εργατικός και δίκαιος. Η αλλαγή αρχίζει μ' εσένα!
  • Να είσαι δυνατός, αλλά να έχεις κατανόηση γι' αυτούς που είναι αδύνατοι! Να κουβαλήσεις και το δικό τους βάρος.
  • Το να διατηρείς το ηθικό σου εμπρός στα προβλήματα της καθημερινότητας είναι ο μεγαλύτερος ηρωισμός. Κάθε μέρα δεν φέρνει μια νέα μάχη και κάθε μάχη δεν τελειώνει με μία νίκη!
  • Δες την επαναστατική διαδικασία στο σύνολό της και το δικό σου κομμάτι σε αυτήν. Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσεις δύναμη σε δύσκολους καιρούς και υπομονή όταν τίποτε δεν φαίνεται να συμβαίνει!
  • Δεν θα κερδίσουμε την τελική νίκη με μεγάλες μάχες αλλά μέσω της σκληρής δουλειάς που κάνουμε ανάμεσα στις μάχες. Θα κερδίσουμε μέσω της επιμονής, της υπομονής και της υπευθυνότητας.
  • Εξοικειώσου με ιδεολογικά κείμενα, ώστε να ξέρεις ποιος είσαι.
  • Εξοικειώσου με ιδεολογικά κείμενα, ώστε να ξέρεις γιατί είσαι.
  • Να είσαι σε καλή φυσική κατά στάση. Μία ιδεολογικά συνειδητή ψυχή στο σώμα ενός πολεμιστή, να είναι το ιδανικό σου!
  • Μείνε μακριά από κάθε τι άσχημο, κακό και αηδιαστικό. Είσαι μία επαναστατική ψυχή, φωτιά μέσα στο σκοτάδι!
  • Να είσαι ταπεινός. Είναι μέσω της ταπεινοφροσύνης που θα μεγαλώσει η αληθινή υπερηφάνεια.
  • Σκλήρυνε τον εαυτό σου ενάντια στην «γελοιοποίηση», γιατί δεν ξέρουν τι κάνουν.
  • Η σωστή ολοκλήρωση μιας δουλειάς είναι θέμα τιμής. Ό,τι και να κάνεις, κάνε το με μεγάλη φροντίδα και αγάπη. Να είσαι παράδειγμα στους άλλους.
  • Άκου τον λαό, ώστε να τον κατανοήσεις, γιατί αυτός που κατανοεί τον λαό θα κερδίσει.
  • Άκου τον λαό και μάθε από αυτόν, ώστε να μπορούν και αυτοί να μάθουν από σένα όταν θα έλθει η ώρα.
  • Η επανάσταση είναι μια διαλεκτική διαδικασία, όπου το κίνημα διδάσκεται από τις μάζες και οι μάζες από το κίνημα. Η νίκη μας θα βασισθεί σε αυτή την διαλεκτική σχέση.
  • Ψάξε και αποκάλυψε τα εγκλήματα που διαπράττει το σύστημα. Να θυμάσαι: Όταν μιλάς εσύ, μιλά το κίνημα.
  • Είναι μόνο μέσω εσένα που θα μεγαλώσει η επαναστατική συνείδηση του λαού! Κάθε σου λέξη θα είναι σαν σφαίρα.
  • Εσύ είσαι το κίνημα, όπου βρίσκεσαι, βρίσκεται το κίνημα. Συμπεριφέρσου αναλόγως.
  • Κάθε σύντροφος είναι η αρχή ενός νέου κομματιού του κινήματος. Πρέπει να εξαπλώσεις το κίνημα εκεί που δεν υπάρχει ακόμη και να το ενδυναμώσεις όπου ήδη υπάρχει.
  • Εξάπλωσε το κίνημα. Οι πολιτικά ασυνείδητες μάζες είναι το πεδίο μάχης, στο οποίο το κίνημα πρέπει διαρκώς να παρελαύνει!
  • Ο στόχος του κινήματος είναι να καταλάβει τον ουσιαστικό έλεγχο σε κάθε τοπική κοινότητα ή τομέα που είναι ενεργό!

    ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΥΛΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

Το πολιτικό κατεστημένο έχει θέσει ένα δίλημμα στο λαό που μοιάζει με στιλέτο στο λαιμό του. Διζωνική ή διχοτόμηση .Μαύρο ή άσπρο . Δεν υπάρχουν άλλα χρώματα , δεν υπάρχουν άλλες επιλογές. Αυτός είναι ο γκρίζος , καταθλιπτικός κόσμος των ενδοτικών.
Η μακρά πορεία της υποχώρησης , από την επιβολή του κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης μέχρι σήμερα , οδήγησε σε μια διχοτομική κατάσταση από την οποία δεν μπορούν να απεγκλωβιστούν . Η Τουρκία και αν ακόμα δεν πετύχει την πλήρη νομιμοποίηση της υπάρχουσας κατάστασης θα πετύχει την αναβάθμιση της. Αυτό την ικανοποιεί μεσοπρόθεσμα. Χωρίς να παύσει να καραδοκεί την ευκαιρία που θα ολοκληρώσει τα σχέδια της για πλήρη κατάληψη της Κύπρου. Οι πολιτικοί του ενδοτισμού γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει , γνωρίζουν ότι τα πράγματα έφτασαν ως εδώ με τη δική τους ανικανότητα και ανευθυνότητα. Εκείνο που τους φοβίζει είναι μια ανεξέλεγκτη εξέγερση του λαού. Στη μνήμη τους έχει καταγραφεί η τύχη πολλών τυράννων και προδοτών. Πρωταρχική έγνοια τους είναι να σώσουν το τομάρι τους και όσα άρπαξαν τόσα χρόνια διαχειριζόμενοι την εξουσία . Τούτο θα το πετύχουν εάν καταφέρουν να φορτώσουν στο λαό την ευθύνη της διχοτόμησης. Από το σημείο αυτό ο κυπριακός ελληνισμός περνά τη πύλη της κολάσεως. Ότι χθόνιο , συνωμοτικό , βρομερό , αντιδημοκρατικό , απάνθρωπο και εγκληματικό θα το θέσουν σε ενέργεια. Το τελικό αποκορύφωμα αυτής της ερεβώδους διεργασίας θα είναι η εμφύλια σύγκρουση.
Οι ανεπίτρεπτες και αντιδημοκρατικές παραχωρήσεις του προέδρου της δημοκρατίας στους Τούρκους , οι μεθοδευμένες εντάσεις υπό το συντονιστικό ρόλο της αστυνομίας ,οι αντιδημοκρατικές και σταλινικές μέθοδοι καταστολής , η ενίσχυση παρακρατικού μετώπου , η όξυνση κοινωνικών προβλημάτων , η παράβλεψη της διαφθοράς στη κρατική μηχανή ,η άρνηση αντιμετώπισης των προβλημάτων που επέφερε το άνοιγμα των οδοφραγμάτων και άλλα πολλά, αποτελούν τις παραμέτρους της σύγκρουσης που ενισχύονται από την έλλειψη πολιτικής βούλησης με εθνική βάση .
Το αντιομοσπονδιακό μέτωπο ως ο αντίποδας της πολιτικής του ενδοτισμού υποκείμενο σε διαλυτικές διεισδύσεις αδυνατεί να αρθρώσει μια ενιαία φωνή και μένει στο επίπεδο που θέλουν οι κρατούντες, στο επίπεδο της αντίδρασης , των συνθημάτων , των μικροπαραταξιακών εγωισμών , και των ευκαιριακών εκδηλώσεων . Η κατάσταση αυτή προσφέρεται στο κατεστημένο για πάσης φύσεως εκμετάλλευση . Το σκηνικό είναι έτοιμο, η οσμή της βενζίνης φτάνει στα ρουθούνια και του τελευταίου ανυποψίαστου πολίτη. Ποιός είναι εκείνος που θα ρίξει το αναμμένο σπίρτο;
Ξυπνάτε έλληνες , τούτη την ώρα δεν επιτρέπεται ο κατατεμαχισμός των δυνάμεων μας που πετυχαίνουν οι κρατούντες με τους πράκτορες τους, που εμφανίζονται σαν εθνικιστές και πατριώτες , τούτη την ώρα απαιτείται ένα ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ . Η συνένωση όλων σε ένα σχήμα είναι αδύνατη , η συνένωση όλων σε ένα σκοπό είναι δυνατή . Από εδώ θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση . Να βρεθούμε σύμφωνοι σε ένα σημείο και να αφήσουμε αυτά που μας χωρίζουν .Τότε οι εχθροί του έθνους θα καταλάβουν πως έχουν απέναντι τους όχι ένα αποσυντεθημένο όχλο αλλά μια συντεταγμένη πολιτική δύναμη .Αυτή είναι η πρόταση ενότητος του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος που κάποιοι επιμένουν να αντιμάχονται και να υποσκάπτουν με χίλια δόλια μέσα.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ