ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Τα Λάβαρα της Ελευθερίας ξεδιπλώνουν

Ο Λαός εκρήγνυται βλέποντας τον προκλητικό πλούτο των μελών της κατοχικής κυβερνήσεως. Παράνομος πλούτος σε χέρια κακούργων που στάζουν αίμα αθώων Ελλήνων.
Η κατοχική κυβέρνηση απολαμβάνει το διεστραμμένο θέαμα πολιτών να
τρέφωνται από τα σκουπίδια. Συνεχίζει να αρπάζει περισσότερα χρήματα από χήρες και ορφανά, καλλιεργώντας την λαϊκή δίψα για εκδίκηση. Κλείνει σχολείο τυφλών, και πετάει στον δρόμο τυφλά παιδιά για να τραφεί η θεομίσητη κατοχική συμμορία.
Ο Λαός δεν έχει με τί άλλο να τραφεί πιά, παρά μόνον με το συναίσθημα της εκδικήσεως.
Δήμευση όλης της περιουσίας των κατακτητών, είναι το μόνο σύνθημα ζωγραφισμένο στα πρόσωπα των σκλαβωμένων Ελλήνων.
Οι συνδικαλιστές του, οι δικαστές, οι δημοσιογράφοι, οι τραπεζίτες, τον πρόδωσαν. Μόνον η οργή του δεν τον πρόδωσε. Όσο ζητά εκδίκηση, δεν θα τον προδώσει ποτέ. Ο γενικός ξεσηκωμός θα είναι μεγαλοπρεπής. Θα αφανίσει κάθε αντεπαναστατικό εμπόδιο στο διάβα του. Οι μίζεροι εργολάβοι των μεγάλων καναλιών, οι παπαγάλοι της ψευδολογίας δεν θα γλυτώσουν από το λαϊκό μένος.
Παντού βλέπουμε εξαγριωμένα πρόσωπα. Το μίσος για τον κατακτητή ξεχειλίζει. Φλεγόμενος από ανυπόμονο και διάπυρο ενθουσιασμό, ο Λαός θα επαναφέρει το ιερό δικαίωμα του να είναι κριτής των δικών του υποθέσεων. Η αυτοάμυνα, είναι ο πρώτος νόμος της Φύσεως. Θα παρακάμψει τα κατοχικά δικαστήρια. Θα δικάσει τάχιστα και άτεγκτα τούς προδότες.
Ο Λαός δείχνει τώρα σιωπηρός επειδή ο θυμός του βράζει. Σαν ξεχειλίσει, θα γίνει σεισμός. Όταν δεν το περιμένουν, ο λαϊκός τρόμος, θα παραλύσει τον κατακτητή. Ο Λαός θα είναι αμείλικτος.
Σε λίγο καιρό, μετά την νίκη επί των κατακτητών, ο Λαός θα χορτάσει την δίψα και την πείνα του από τα παράνομα πλούτη των κατακτητών. Η δίψα για λάφυρα κεντρίζει τον πεινασμένο Λαό.
Εισερχόμαστε σε μακρά περίοδο ταραχών. Η λέξη έλεος θα αφανιστεί από το καθημερινό λεξιλόγιο.
Ο Λαός εξοπλίζεται με την πολεμική θεολογία του Ελληνισμού. Υποτάσσεται στο άγριο και όμορφο πνεύμα της Επαναστάσεως. Θα λεηλατήσει με βία όλους τους κατακτητές.
-Μα θα επιβάλλει βιαίως ο Ελληνισμός τις απόψεις του; θα μας ρωτήσουν πονηρά οι υποκριτές και σύμμαχοι των κατακτητών. Τα ανθρώπινα δικαιώματα; δεν πρέπει να τα σεβαστούμε; θα πούν στον Λαό για να τον απονευρώσουν.
Οι Έλληνες δεν έχουν δικαίωμα στην παράνοια, στην ανοησία, στην καταστροφή. Ούτε έχουν το δικαίωμα στην υποταγή. Ο Λαός δεν έχει το δικαίωμα στην απάθεια εμπρός στην επιβολή αλλοτρίων ηθών, ούτε δικαίωμα στην εθνοκτονία του. Μόνον προδότες θεωρούν δικαίωμα το να είσαι δούλος.
Όπως αναφύουν τα μανιτάρια μετά την βροχή, σε εποχές αναταραχών εμφανίζονται και οι ανθρωπιστές. Οι «νηφάλιοι» συντηρητικοί που ζητούν να μην χυθεί αίμα. Ο ανθρωπισμός τους είναι καρπός δεισιδαιμονίας και άγνοιας. Η ευαισθησία τους, προδοσία κατά του Έθνους.
Επικαλούνται την ανοχή επειδή θέλουν να κρύψουν την δυσανεξία τους προς τα λαϊκά αιτήματα. Είναι ανεκτικοί προς τους κατακτητές και τους προδότες. Αλλά ποτέ δεν ανέχονται τον Λαό και τις αποφάσεις του. Επικαλούνται τον σεβασμό στην διαφορά απόψεων, για να σώσουν το τομάρι της κρατικής συμμορίας. Αλλά δεν σεβάστηκαν ποτέ την διαφορετική άποψη του Λαού που ζητά εκδίκηση.
Οι έμμισθοι λαοπλάνοι της κατοχικής συμμορίας προσπαθούν να εστιάσουν στα πρόσωπα των κατακτητών αντί για τις πράξεις, για να υφαρπάξουν την συμπόνοια του Λαού. Όμως ο Λαός ξέρει ότι οι κατακτητές είναι εικονικά πρόσωπα, όχι πραγματικά. Δημιουργήματα του μισελληνικού νεο-βυζαντινού κράτους. Ό,τι αγαθά κατέχουν δεν είναι δικά τους, ανήκουν στο κράτος που τα δημιούργησε δια της λεηλασίας των πτωχών Ελλήνων.
Ουδείς πρέπει να ανησυχεί για το τί θα βιώσουν προσωπικά και συναισθηματικά αυτά τα εικονικά πρόσωπα όταν εκραγεί η λαϊκή οργή σε όλο της το μεγαλείο. Τα πάθη τους θα μετατραπούν σε ελιξήριο για την τραυματισμένη ψυχή του Λαού. Ο πόνος τους θα γιατρέψει τις πληγές του σκλαβωμένου Λαού.


Επίχαρμος


ΠΗΓΗ:ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΕΡΑΚΙΑ

Αποκαλυπτήρια προτομής Κυριακούλη Μαυρομιχάλη, στο Δ.Δ. Βαλανιδοράχης


Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πρέβεζας, ο Δήμος Φαναρίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαλανιδοράχης Τσουκνίδας, σας προσκαλούν στα Αποκαλυπτήρια της Προτομής του ήρωα της Επανάστασης του ‘21 Κυριακούλη Μαυρομιχάλη, που θα γίνουν το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 16:00 μμ στην πλατεία Βαλανιδορράχης.

Στην εκδήλωση θα εκφωνήσει λόγο ο Λέκτωρ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κος Ράπτης, θα παρίσταται απόγονος του Κυριακούλη Μαυρομιχάλη και Εκπρόσωπος του Δήμου Οιτύλου, γενέτειρας του ήρωα, η Φιλαρμονική του Δήμου Φαναρίου θα παιανίσει τον Εθνικό ύμνο ενώ χορευτικά συγκροτήματα του «Πολιτιστικού Συλλόγου Βαλανιδοράχης» και του «Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς» θα παρουσιάσουν τοπικούς παραδοσιακούς χορούς

ΠΗΓΗ:ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ

Η Υπουργός Παιδείας της Ελλάδος ζήτησε να μειωθούν τα Ελληνικά μαθήματα από τους Έλληνες της Αλβανίας !!!


Σύμφωνα με δημοσίευμα ομογενειακής εφημερίδας, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος, κ. Άννα Διαμαντοπούλου, ζήτησε ώστε η διδακτέα ύλη στα σχολεία της Ελληνικής Μειονότητας της Αλβανίας  να είναι 50% ελληνικά και 50% αλβανικά σε μια στιγμή που στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση στη Αλβανία οι Έλληνες έχουν 75% ελληνικά και 25% αλβανικά. Η συγκεκριμένη ρύθμιση δεν είναι δώρο των αλβανών αλλά δικαίωμα των ελλήνων που το απέκτησαν με πολλούς αγώνες.

Ρωτάμε την κυρία Διαμαντοπούλου
1) Πώς μπορεί αυτή να καταργήσει μια οδηγία, η οποία μπόρεσε να μπει στην αλβανική ατζέντα  της παιδείας μετά από έναν τιτάνιο αγώνα που έδωσαν μαθητές, δάσκαλοι, γονείς, όλοι οι Βορειοηπειρώτες, με πρωτοστάτη τότε, την οργάνωση της Ομόνοιας; Γνωρίζει αυτή τη βία που υπέστησαν τότε οι μαθητές, τα πρόστιμα των δασκάλων και τη φοβέρα των αστυνομικών;
2) Γνωρίζει η Υπουργός τι συσχετισμό έχει η οδηγία αυτή; Αν δεν γνωρίζει να της την επισημάνουμε εμείς κι άλλη μια φορά: Η διδακτέα ύλη στα σχολεία μας έχει το ποσοστό 75-25 υπέρ της ελληνικής γλώσσας. Αν και η αναλογία δεν είναι ακριβώς αυτή και αυτό από την αδυναμία των δικών μας να την απαιτήσουν, αφού υπάρχει νομική κάλυψη.
3) Μήπως ζητάει να ελαττωθεί η αναλογία για να μην έχει την «τεράστια» υποχρέωση της εκτύπωσης κάποιων εκατοντάδων βιβλίων, μια και το ελληνικό Υπουργείο Παιδείας δεσμεύτηκε (επί Νέας Δημοκρατίας)  να εκτυπώνει όλα τα βιβλία που προορίζονται για τα σχολεία της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας;

Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαστε με τα «κατορθώματα» της κυρίας αλλά δεν περιμέναμε την πρώτη φορά που θα ασχολούνταν με την κοινότητα μας να μα άνοιγε τόσο πολύ την καρδιά. Ας της πει κάποιος ότι άλλα είναι τα προβλήματα μας. Η έλλειψη βιβλίων, οι κτηριακές συνθήκες, το εκπαιδευτικό προσωπικό που θέλει ενίσχυση από την Ελλάδα,  το περιεχόμενο των βιβλίων που διδάσκονται στα σχολεία μας και που δηλητηριάζουν με τις ανακρίβειες και τις διαστρεβλώσεις τα δικά μας παιδιά. 

ΠΗΓΗ:ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗΣ

«Η Σημαία μας στον Πενταδάκτυλο»

Ο νέος διοικητής της ΕΛΔΥΚ, Συνταγματάρχης Συμεών Κεβεντζίδης, μιλώντας σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο στο Δήμο Στροβόλου για τα 50χρονα της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου και ενώ άγημα μετέφερε την Πολεμική Σημαία που βγήκε αιματοβαμμένη από το στρατόπεδο της Δύναμης στο Γερόλακκο, είπε ότι στόχος, αν οι περιστάσεις το επιβάλουν, είναι η πολεμική σημαία της ΕΛΔΥΚ να ξανακυματίσει στον Πενταδάκτυλο.
Η ρήση σε επίσημη ομιλία του διοικητής της ΕΛΔΥΚ, που εκπροσωπεί την επίσημη παρουσία της Ελλάδας στην Κύπρο, σκόρπισε ρίγη σιγκίνησης και καταχειροκροτήθηκε. Ο Συμεών Κεβεντζίδης, ποντιακής καταγωγής, θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα νεότερα στελέχη του Ελληνικού Στρατού. Είναι χαμηλών τόνων έναντι των μέσων ενημέρωσης, αλλά αυστηρός στο στρατιωτικό καθήκον. Εκπαιδεύει και καθοδηγεί την ΕΛΔΥΚ ως κομμάτι της άμυνας της Κύπρου που, αν χρειαστεί, θα πολεμήσει για την ελευθερία της Κύπρου και την τιμή του Έθνους.

ΠΗΓΗ:strategy report

Mε 58% εγκρίθηκε η συνταγματική αλλαγή στη Τουρκία

Με καταμετρημένο το 95% των ψήφων στο σύνολο της τουρκικής επικράτειας το ΝΑΙ ανέρχεται στο 58% και το ΟΧΙ στο 42%.
Το ποσοστό της αποχής στους κουρδικούς νομούς κυμάνθηκε από 40 μέχρι 94% (νομός Χακιάρι), γεγονός που καθιστά στην ουσία ‘άκυρο’ το Σύνταγμα στους νομούς αυτούς, όπου ο κόσμος επιθυμεί ένα σύνταγμα στο οποίο να κατωχυρώνονται τα βασικά δικαιώματα των Κούρδων της Τουρκίας. Να σημειωθεί ότι το κουρδικό κόμμα BDP ζήτησε από τους ψηφοφόρους του να απέχουν επειδή η προτεινόμενη συνταγματική αναθεώρηση δεν λαμβάνει καν υπόψη της την ύπαρξη των Κούρδων.
Ο νομός με την μεγαλύτερη αποχή είναι το Χακιάρι, όπου επί συνόλου 128457 ψηφοφόρων ψήφισαν οι 517, οι οποίοι στο σύνολό τους είναι δημόσιοι υπάλληλοι.
(Με λευκό είναι οι νομοί όπου το ΝΑΙ υπερίσχυσε του ΟΧΙ)

ΠΗΓΗ:strategy report