ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

«ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ Η ΙΣΧΥΣ», ΕΛΛΗΝΕΣ Μήνυμα «εις Νέωτα» δηλαδή εις το επερχόμενον Έτος


Του Αντωνίου Α. Αντωνάκου
Καθηγητού - Φιλολόγου
Ιστορικού - Συγγραφέως



Ενώ οι Έλληνες έχουν καταντήσει, λόγω «τρώει-κας», η οποία τρώει συνεχώς ο,τιδήποτε απέμεινε στον ελληνικό λαό, να τρώνε με την σειρά τους όσα πετάνε στο παζάρι, κάποιοι άλλοι κάνοντας παζάρια για δικό τους λογαριασμό, ασχολούνται με bazaar πωλήσεως ελληνικής γης και ελληνικού πλούτου.
Ζούμε πραγματικά ιστορικές στιγμές, εφ’ όσον διαπιστώνουμε ότι οι πυλώνες πάνω στους οποίους στηριζόταν το έθνος μας σιγά σιγά και μεθοδικά ένας ένας αποκόπτονται. Η ιστορία διαστρεβλώνεται και παραποιείται, η γλώσσα μας καταστρέφεται και αλλοιώνεται, ο πολιτισμός μάς αφήνει αδιάφορους και τόσα άλλα. Και μέσα σε αυτά δεν έχουμε καταλάβει ότι η τακτική των εκάστοτε κοσμοεξουσιαστών είναι το divide et impera (διαίρει και βασίλευε).
Πράγματι, αν δώσουμε λίγη περισσότερη προσοχή, θα διαπιστώσουμε ότι το ελληνικόν έθνος έχει χωρισθεί σε ποικίλες μικροομάδες. Όλοι μαλώνουν μεταξύ τους. Για τα ποδοσφαιρικά για τα πολιτικά για τα εργασιακά, για τα συντεχνιακά κ.λπ. Μαλώνουν οι Ολυμπιακοί με τους Παναθηναϊκούς, οι βόρειοι με τους νότιους, οι δεξιοί με τους αριστερούς, οι δημόσιοι υπάλληλοι με τους ιδιωτικούς... Και η δουλειά πάει λέγοντας.
Όσοι φροντίζουν να κρατούν ζεστή αυτή την διαμάχη γνωρίζουν καλά ότι το αντίθετο του divide et impera (διαίρει και βασίλευε) είναι το «εν τη ενώσει η ισχύς». Και πράγματι... ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΑΜΕ.
Οι κοσμοεξουσιαστές είναι γνωστόν ότι απεχθάνονται την έννοια του έθνους για τους λαούς που εξουσιάζουν. Έτσι, εφαρμόζοντας την Θουκυδίδειον γραφήν «και την ειωθυίαν αξίωσιν των ονομάτων ες τα έργα αντήλαξαν τη δικαιώσει», η οποία ελευθέρως ερμηνευομένη αποδίδεται «για να δικαιολογούν τις πράξεις τους άλλαζαν ακόμη και την σημασία των λέξεων», άλλαξαν κι αυτοί, με την σειρά τους, την σημασία κάποιων λέξεων, όπως «εθνικόφρων», που είναι «ο φρονών εθνικώς» η «εθνικισμός», που, κατά τον πατέρα της Δημοκρατίας Αλέξανδρο Παπαναστασίου, επιδιώκει «την σύμπτωσιν εθνικών και κρατικών ορίων», αντιδιαστέλοντάς τον μάλιστα προς τον ιμπεριαλισμό, ο οποίος «θέλει επέκτασιν των ορίων πέρα από τα εθνικά». Έτσι έδωσαν σε αυτούς τους όρους άλλη σημασία για να βάλουν απέναντι τους εθνικόφρονες πατριώτες.
Ίσως δεν είναι άμοιρη της αλλαγής τού ορισμού του εθνικισμού από την έννοια που προσδιόριζε ο Παπαναστασίου, «της συμπτώσεως, δηλαδή, εθνικών και κρατικών ορίων» και η εγκατάλειψη των ελληνικών πληθυσμών στις λεγόμενες αλύτρωτες περιοχές, όπου κάποιοι, αφού εγκατέλειψαν τους Έλληνες κατοίκους στην μοίρα τους και στα αρπακτικά νύχια των ανθελλήνων πρακτόρων των περιοχών αυτών, υιοθέτησαν ανερυθρίαστα το αντεθνικώτατον «δεν διεκδικούμε τίποτα», ενώ παράλληλα τα ΜΜΕ τους ανεδείκνυαν σε «εθνάρχες» ή «υπερπατριώτες».
Το προοδευτικά «εθνικιστικό», σύνθημα «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», εξαντλήθηκε σε κάποιες «εθνικιστικές» κορώνες, εξελισσόμενες σε ζεϊμπεκιές. Διότι, είναι γεγονός ότι η Ελλάδα δεν ανήκει πλέον στους Έλληνες αλλά στους κάθε είδους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες, στην τρόϊκα που μας επέβαλαν και στους διεθνείς τοκογλύφους που εκπροσωπεί, στους πρακτορίσκους των ξένων μυστικών υπηρεσιών, που αλωνίζουν στο έδαφός της, και στα εξαρτημένα φερέφωνά τους, τους «πασίγνωστους γνωστούς», τους οποίους γνωρίζουν αλλά αδιαφορούν και των οποίων οι κοσμοεξουσιαστές άλλαξαν κι αυτών το όνομα, ονομάζοντάς τους πλέον ... «γνωστούς αγνώστους».
Ενώ λοιπόν η Ελλάς ήταν ένα ευνομούμενο κράτος, μετεβλήθη σε ένα αναρχούμενο κράτος. Πραγματικά στο «ΝεοΕλλαδιστάν» του 21ου αιώνος, κυριαρχεί η αναρχία, και μάλιστα η «νόμιμος» τοιαύτη.
Το «ΝΟΜΙΜΟΝ» αποτελεί ιδιότητα του κράτους, εκφραζομένη δια των νόμων και προϋποθέτουσα την πιστή τήρησή τους τόσον από τους πολίτες, όσον και από τους πολιτικούς ταγούς. Όμως η λέξη «ΝΟΜΙΜΟΝ» διαβάζεται το ίδιο και από τις δύο πλευρές, πράγμα που σημαίνει ότι ο καθένας ερμηνεύει τους νόμους όπως θέλει, καθώς και ότι υπάρχουν πάντοτε, μέσα από τις ασάφειες που σκοπίμως αφήνονται κατά την ψήφισή τους, κάποια «παραθυράκια», μέσα από τα οποία καταλαβαίνουμε ότι οι νόμοι δημιουργούνται για να ξεχωρίσουν τους υπουργούς από τους κατ’ όνομα «πολίτες». Και λέω κατ’ όνομα, διότι οι Έλληνες μόνο πολίτες δεν είναι, μιας και ο τίτλος «υπήκοοι», ο οποίος αναγράφεται ευκρινώς στις ταυτότητές τους, τους έχει αναδείξει σε υπάκουα άβουλα πλάσματα μιας σάπιας κοινωνίας και μιας ακόμα πιο σάπιας ηγεσίας.
Θα αναφέρω μερικά παραδείγματα: Για ένα μικρό χρέος π.χ. προς την Εφορία ένα αδύναμο άτομο καταλήγει πάντοτε στην φυλακή, ενώ για μία μεγάλη κλοπή δημοσίου χρήματος, από έναν πολιτικό η υπουργό, σε ελάχιστα χρόνια υπάρχει παραγραφή. Έτσι είναι, λένε, η κοινωνία... Όπως, όταν εγκλωβισθεί ένα κοπάδι ψαριών μέσα στα δίχτυα, τα μεγάλα ψάρια, οι καρχαρίες τα κόβουν και ξεφεύγουν μαζί με όσα μικρότερα ψάρια βρίσκονται κοντά τους, ενώ τα μικρά ψαράκια αιχμαλωτίζονται πάντοτε... Δύο μέτρα, λοιπόν, και δύο σταθμά.
Οι «μίζες» και το «λάδωμα» για να κινηθεί η (κρατική) μηχανή ανέρχονται, αναλόγως του είδους, σε υπέρογκα, υπερβαίνοντα κάθε φαντασία ποσά. Βεβαίως, και αυτών των «ειδικών» εννοιών η σημασία έχει επίσης αλλάξει, όπως και το όνομα, αποκτώντας νομιμοφανή επίφαση, εφ’ όσον έχει μετονομασθεί σε «νόμιμες προμήθειες». Ποιος, όμως, έδωσε το δικαίωμα να λάβει κάποιος χρηματική προμήθεια «νομίμως» για τον εαυτό του, διαχειριζόμενος χρήματα που δεν του ανήκουν; Εννοώ, ότι αν οι κύριοι αυτοί διεχειρίζοντο δικά τους χρήματα με γεια τους με χαρά τους να πάρουν όση προμήθεια θέλουν. Όταν όμως διαχειρίζονται χρήματα του ελληνικού λαού, τότε τα χρήματα της προμήθειας πρέπει να τα πάρει αντισταθμιστικά ο ελληνικός λαός! Οι υπουργοί έχουν τον μισθό τους, που, δόξα τω Θεώ, κάποιοι φρόντισαν να είναι παχυλός...
Ο απλός κόσμος, βεβαίως, δικαίως διαμαρτύρεται ότι δεν έχει χρήματα για τις βασικές του ανάγκες. Οι πετσοκομμένοι μισθοί όσων ακόμη εργάζονται, με την ακρίβεια, τα δάνεια και τις πιστωτικές κάρτες, έχουν εξαντληθεί μέσα σε 15 ημέρες... Και μετά, ξανά δανεικά για τις υπόλοιπες δέκα πέντε. Οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας μας δεν αξιοποιούνται υπέρ των πολιτών αλλά αποτελούν αντικείμενο πολιτικής και όχι εθνικής διαπραγματεύσεως με τους κοσμοεξουσιαστές.
Το υπ’ αριθμόν «1» εθνικό πρόβλημα, η υπογεννητικότητα, χλευάζεται και αγνοείται προκλητικά από την πολιτεία, εφ’ όσον δεν επιδοτείται και δεν υποστηρίζεται χρηματικά η νέα ελληνική οικογένεια, ούτως ώστε να μπορέσει να αποκτήσει παιδιά, τα μέλη της δεν βρίσκουν τις περισσότερες φορές δουλειά, ενώ, αντιθέτως, οι παιδικοί σταθμοί στην πλειοψηφία τους διευκολύνουν περισσότερο τις αλλοδαπές λαθρομετανάστριες μητέρες από τις ελληνίδες, δεχόμενες τα παιδιά εκείνων.
Η ανασφάλεια που υπάρχει στον κόσμο είναι φοβερή. Οι κλοπές, οι επιθέσεις, είναι καθημερινό φαινόμενο, παρουσιάζοντας την αλήθεια γυμνή εμπρός στα μάτια των πολιτών, οι οποίοι αισθανόμενοι ανυπεράσπιστοι απειλούν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους. Τι να κάνουν οι λίγοι εναπομείναντες ευσυνείδητοι αστυνομικοί, όταν βλέπουν την πλειοψηφία των συναδέλφων τους να είναι αποσπασμένη σε πολιτικούς, σε μεγαλόσχημους δημοσιογράφους, σε οικονομικούς και εμπορικούς παράγοντες, σε ξένες πρεσβείες κ.λπ.
Έτσι, ενώ όλοι ψάχνουμε για «νομαρχία», όπως αναφέρει η «Ελληνική Νομαρχία» παρά του Ανωνύμου του Έλληνος, ενώ όλοι ψάχνουμε για μία πολιτεία όπου θα άρχει ο νόμος, βρισκόμαστε σε μία συνεχή αναρχία. Και «αναρχίας δε μείζον ουκ έστι κακόν», όπως γράφει και ο μεγάλος μας τραγικός και «ηθοποιός» (=ποιών ήθος) Σοφοκλής στην «Αντιγόνη» στ. 672. Συνεχίζει μάλιστα προφητικά ότι αυτή είναι που καταστρέφει τις πόλεις και κάνει ανάστατους τους οίκους: «αύτη πόλεις όλλυσιν, ήδ’ αναστάτους οίκους τίθησιν, ήδε συμμάχου δορός τροπάς καταρρήγνυσι».
Κρούουμε λοιπόν τον κώδωνα του κινδύνου. Ένα νέο έτος έρχεται. Το πλοίο της Ελλάδος, όμως, το έχει καταλάβει με ανταρσία το κάθε είδους πλήρωμα που υπάρχει σε αυτό! Ο καπετάνιος και οι αξιωματικοί δεν μπορούν να το ελέγξουν. Και κυρίως δεν μπορούν να βρουν την κατεύθυνση και τον προορισμό, να χαράξουν την πορεία για να σωθούν! Η πυξίδα (του μεγαλείου και της συνέχειας) έχει χαθεί! Παλεύει στα κύματα του ωκεανού ανερμάτιστο!
Πρέπει γρήγορα ο πλοίαρχος με τους αξιωματικούς να ξαναβρούν την πυξίδα! Να καταστείλουν την ανταρσία. Να χαράξουν πορεία και προορισμό! Για να βοηθήσει πάλι ο θεός και να φυσήξει πάλι ο άνεμος της αισιοδοξίας! Γιατί να ξέρουν οι κυβερνήτες πως όταν το πλοίο δεν ξέρει που πάει, κανένας άνεμος δεν είναι ούριος! 



ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

«Μαρκάρουν» ομογενείς από την Αλβανία


 ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Αν και το έχουν «πνίξει» τα κατεστημένα Μ.Μ.Ε. στην Ελλάδα, στην πραγματικότητα το ζήτημα της ελληνικής μειονότητας της Αλβανίας έχει τεράστια σημασία για το μέλλον του ελληνισμού, αλλά και ευρύτερα των γεωπολιτικών εξελίξεων της περιοχής της ΝΑ Ευρώπης.

Το νέο φοβερό κύμα ανακατατάξεων που καταφτάνει (με αλλαγές συνόρων και πάλι, καινούριους στρατηγικούς συσχετισμούς και νέες συμμαχίες) θα συμπληρώσει το αρχικό κύμα, που είχε ξεκινήσει το 1991 με τη διάλυση της ενιαίας Γιουγκοσλαβίας και κατέληξε στην ανακήρυξη ανεξαρτητοποίησης του Κοσσυφοπεδίου από τους αλβανόφωνους Κοσοβάρους.

Στο πλαίσιο αυτό ελληνικοί συστημικοί κύκλοι έχουν ήδη ρίξει το σύνθημα του σιωπηρού πνευματικού στραγγαλισμού οτιδήποτε έχει να κάνει με την ύπαρξη της ελληνικής παρουσίας στην Αλβανία, κάτι που αναφέραμε ήδη στο κείμενό μας «Βόρεια Ήπειρος SOS» («Ελεύθερη Ώρα», 30.1.2011). Δυστυχώς δικαιωθήκαμε απόλυτα, αφού δεν πέρασε ούτε καν ένας μήνας από τη δημοσίευση του παραπάνω κειμένου και ένας χαρακτηριστικός άνθρωπος της Νέας Εποχής, ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μπουτάρης, απαγόρευσε στο δημοτικό συμβούλιο στο οποίο προΐστατο ακόμα και την απλή αναφορά του όρου «Βόρεια Ήπειρος»!!!

Σίγουρα δεν χρειάζονται περισσότερα για να καταλάβει κανείς τη νέα γραμμή που έχει πέσει στους νεοεποχίτικους κύκλους (στους οποίους περιλαμβάνεται και ο δήμαρχος Αθηναίων Καμίνης), η οποία «συνιστά» τον ενδοτισμό στα εθνικά μας θέματα και τον οριστικό αφελληνισμό του γεωγραφικού χώρου της νότιας Αλβανίας...

Φυσικά η αλβανική πλευρά αισθάνεται ικανοποιημένη από τις μειοδοτικές κινήσεις των ελληνικών κυβερνητικών κύκλων, εφόσον αυτές υποβοηθούν τον βασικό της στόχο, που δεν είναι παρά η αλβανοποίηση της πανάρχαιας γης της Ελλοπίας... Και το μόνο πραγματικά που φοβίζει τα Τίρανα είναι η αντίδραση των εξωελληνικών κύκλων που δρουν σε πλανητικό επίπεδο και που προσπαθούν να διαφυλάξουν τη γενικότερη ισορροπία στην περιοχή, υπερασπιζόμενοι τον ελληνικό χαρακτήρα της νοτιοαλβανικής επικράτειας (στις προσπάθειες αυτές ξένων και ομογενειακών δυνάμεων αναφερθήκαμε επίσης στα κείμενά μας).

Πρώτιστος λοιπόν στόχος των ασφαλίτικων μηχανισμών των Τιράνων είναι η θανάτωση εν τη γενέση της (πριν προλάβει δηλ. να ανδρωθεί) οποιασδήποτε ελληνικής κίνησης έχει να κάνει με το θέμα της προάσπισης της ελληνικής μειονότητας της Αλβανίας. Μια κίνηση που βεβαίως δεν μπορεί παρά να προέλθει από τους πατριωτικούς ελληνικούς κύκλους και ειδικότερα αυτούς που έχουν έμπρακτα δείξει την ευαισθησία τους για το συγκεκριμένο θέμα. Συνεπώς η τακτική των αλβανικών υπηρεσιών ασφαλείας και πληροφοριών έχει να κάνει με τη συλλογή καταρχάς πληροφοριών για τους παραπάνω κύκλους και έπειτα με «ενέργειες αναχαίτισης» των όποιων δραστηριοτήτων τους...

Στο παρασκήνιο μαίνεται αυτή τη στιγμή ένας αδυσώπητος ψυχολογικός πόλεμος. Ένας πόλεμος νεύρων, με απίστευτες υπόγειες «μάχες χαρακωμάτων». Εξάλλου η ελληνική ΕΥΠ επεξεργάζεται άκρως ενδιαφέρουσες (και ανησυχητικές) αναφορές, οι οποίες κάνουν λόγο για την ανασύσταση μετά από χρόνια ενός αλβανικού πυρήνα που δρα μέσα στην Ελλάδα και που αποσκοπεί στη συγκέντρωση κάθε πληροφορίας που έχει να κάνει με τη δραστηριότητα των βορειοηπειρωτικών κύκλων. Τα άτομα που απαρτίζουν το «αόρατο» αυτό δίκτυο δρουν μεν με διπλωματική, εμπορική ή άλλη κάλυψη, αλλά στην πραγματικότητα εκφράζουν το αλβανικό παρακράτος, που φυσικά σαν στόχο έχει την εξάλειψη του ελληνισμού από τις νότιες επαρχίες της χώρας («γενοκτονία χαμηλής έντασης»).

Το παραπάνω αλβανικό δίκτυο έχει τη βάση του στην Αθήνα, αλλά και παραρτήματα στη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα. Είχε καταγραφεί και παλαιότερα η ενεργοποίησή του σε δυο διαφορετικές φάσεις: η πρώτη επί ηγεμονίας στα Τίρανα του Ενβέρ Χότζα, στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν στην Ελλάδα είχε εντατικοποιηθεί ο αγώνας του μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως Σεβαστιανού, και η δεύτερη μετά την πτώση του καθεστώτος Αλία, όταν η αλβανική κυβέρνηση φοβήθηκε μήπως η Ελλάδα – και αφού είχαν ενοποιηθεί και οι δυο Γερμανίες – θέσει θέμα επαναφοράς του βορειοηπειρωτικού θέματος στον ΟΗΕ (όπου παραμένει εκκρεμές από το 1946).

Η μυστική αυτή αλβανική παρακρατική «υπηρεσία» ασχολείται αποκλειστικά με τους Βορειοηπειρώτες που ζουν στην Ελλάδα, αφού εκείνους που παραμένουν στην Αλβανία τους θεωρεί ούτως ή άλλως ομήρους των Τιράνων και ότι «τους έχει στο χέρι». Άρα είναι λογικό να στρέφει όλη της την προσοχή στα δρώμενα του ελλαδικού χώρου, αφού πιστεύει ότι μόνο από εκεί μέσα μπορεί να προέλθει κίνδυνος για τα αλβανικά εθνικά συμφέροντα: κίνδυνος, που – όπως ισχυρίζονται οι Αλβανοί εθνικιστές – δύναται να προκαλέσει ακόμα και τον ακρωτηριασμό της αλβανικής επικράτειας και την προσχώρηση του νότιου τμήματός της στην Ελλάδα!

Δεν μπορεί λοιπόν παρά να προξενεί πραγματικά εντύπωση το γεγονός της εκ νέου δραστηριοποίησης της «υπόγειας» αυτής οργάνωσης, κάτι που δείχνει σαφέστατα ότι οι εξελίξεις στις ελληνοαλβανικές σχέσεις είναι ραγδαίες και αναμένονται δραματικές εξελίξεις. Δικαιώνονται έτσι όλες οι θέσεις μας, όπως έχουν εκφραστεί με μια σειρά από άρθρα στον Τύπο, αλλά και από τις ενέργειές μας για διεθνοποίηση του βορειοηπειρωτικού ζητήματος.

Το αλβανικό αυτό δίκτυο (που έχει σαν «άξονά» του το κέντρο της Αθήνας) έχει την ονομασία «Υπηρεσία Παρακολούθησης Δραστηριοτήτων Αλβανών της Νότιας Αλβανίας» και, σύμφωνα με νεώτερες ενημερώσεις, εστιάζει την προσοχή του σε μερικά σημεία που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Οι αλβανικές μυστικές υπηρεσίες πιστεύουν ότι στην Ελλάδα επέρχεται καταιγισμός πολιτικών εξελίξεων, που θα αλλάξουν ριζικά τις αντιλήψεις μας για τη Μεταπολίτευση και τον ρόλο των μέχρι τώρα κυρίαρχων πολιτικών δυνάμεων της χώρας: με δυο λόγια περνάμε σε μια νέα φάση, με νέες δυνάμεις να περνούν στο πολιτικό προσκήνιο, μια πραγματικά καινούρια εποχή για την Ελλάδα...

Μέχρι όμως τότε η αλβανική υπηρεσία πληροφοριών SHISH πιστεύει ότι τα γεγονότα στην Ελλάδα θα είναι τέτοιας δυναμικής, ώστε να «απορροφήσουν» την προσοχή των Ελλήνων στο εσωτερικό σκηνικό, αφήνοντας το πεδίο εντελώς ελεύθερο για να προχωρήσει στον αλβανικό νότο η εθνοκάθαρση του ελληνικού πληθυσμού...

Επομένως, το «βαθύ κράτος» των Τιράνων έχει ως κύριο μέλημμά του να μην προέλθει κάποια αρνητική γι’ αυτό έκπληξη από τους εν Ελλάδι βορειοηπειρωτικούς κύκλους, είτε πρόκειται για μεμονωμένα πρόσωπα είτε για οργανωμένα σωματεία. Στο «εργαστήριο» λοιπόν του μυστικού δικτύου που έχει στηθεί μέσα στην Ελλάδα καταγράφονται τα πάντα όσα αφορούν τους παράγοντες του βορειοηπειρωτικού αγώνα στη χώρα μας (αυτούς που οι ίδιοι αποκαλούν... «Αλβανούς της νότιας Αλβανίας»!).

Στις ημέρες μας γίνεται κυριολεκτικά από το αλβανικό δίκτυο ολική «σάρωση» όλων των ατομικών στοιχείων που αφορούν τους εν λόγω παράγοντες, όπως π.χ. θέσεις που κατά καιρούς εκφράζουν για τα ελληνοαλβανικά θέματα, πιθανή κομματική δραστηριότητα, σχέσεις τους με το επίσημο ελληνικό κράτος, ταξίδια από και προς την Αλβανία, γενικότερες καθημερινές συνήθειες... Ένα απίστευτο πραγματικά ηλεκτρονικού τύπου φακέλωμα, που ύστερα διοχετεύεται μέσω ειδικών «κυκλωμάτων» στα Τίρανα, όπου και λαμβάνονται οι τελικές αποφάσεις για το ποια θα πρέπει να είναι η αντιμετώπιση αυτών των παραγόντων...

Το θρίλερ που διαδραματίζεται αυτές τις ώρες και τις στιγμές στον αθέατο κόσμο των κατασκοπευτικών κύκλων (το περίφημο «ήσυχο μέτωπο») θα μπορούσαμε να το περιγράψουμε ως έναν ιδιότυπο «ψυχρό πόλεμο» Αθηνών-Τιράνων. Άλλωστε οι γνωρίζοντες ξέρουν πολύ καλά ότι απώτατος στόχος του δικτύου είναι ο εγκλωβισμός των παραπάνω παραγόντων, κάτι που μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους έμμεσου εκβιασμού και επιβολής δύναμης: ακόμα και για «κλείσιμο των συνόρων» από τα Τίρανα σε «επιλεγμένους»-στοχευμένους Βορειοηπειρώτες σε (μια καθόλου απίθανη) «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» κάνουν λόγο διάφορες πληροφορίες!...

Το συμπέρασμα λοιπόν που βγαίνει είναι ότι το αλβανικό παρακράτος έχει «σταμπάρει» για τα καλά πολλούς ομοεθνείς μας και Έλληνες πατριώτες. Τους έχει στο στόχαστρο της προσοχής του και συγκεντρώνει πολύτιμο υλικό, που – όταν φτάσει η ώρα – θα χρησιμοποιηθεί εναντίον του ελληνισμού... Το κακό όμως για το πρακτορικό αυτό δίκτυο είναι ότι και του ίδιου οι κινήσεις «επιβλέπονται» από μια ανώτερη δύναμη!

Δ-ρ Ησαΐας Κωνσταντινίδης
 

Βορειοηπειρωτικά

ΘΑ ΗΧΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

Συμπολίτες
Το 1960 χάσαμε το σκοπό του αγώνα και αποδεχτήκαμε ένα κατακτητικό σύνταγμα.
Το 1974 , ως συνέχεια της ήττας του 60 , χάσαμε τη μισή μας πατρίδα.
Από 1974 μέχρι σήμερα χάσαμε τη ψυχή μας και γίναμε ραγιάδες.
Σε τούτο συνέργησαν οι πολιτικοί της υποχώρησης και της προδοσίας, μα και εμείς οι ίδιοι. Δεν πρέπει να ξεχνούμε πως οι ηγεσίες καθρεπτίζουν τη δική μας κατάσταση .
Το επόμενο βήμα θα είναι, μέσα από μια νέα συνθήκη που θα επιβάλει τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία , να διωχτούμε μια για πάντα από τη Κύπρο.
Το ερώτημα είναι αν θέλουμε την απελευθέρωση της πατρίδος. Αν δεν τη θέλουμε υπάρχει ο γνωστός δρόμος του πολιτικού συμβιβασμού.
Αν θέλουμε την απελευθέρωση, τότε υπάρχει ο δρόμος του αγώνα και ο δρόμος τούτος ξεκινά από τη συνείδηση μας και από το πύρωμα της καρδιάς μας.
Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ μας από τον ρίπο της ηττοπάθειας .
Αν αποφασίσουμε ως λαός να ζήσουμε ελεύθεροι θα βρούμε και την ηγεσία που θα πηγάσει μέσα από τη δική μας απόφαση , θα βρούμε και τους τρόπους του αγώνα.
Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ δεν θα τεθεί από πατριδοκάπηλους και προσκυνημένους που βολευτήκανε μέσα στα κόμματα και τα σχήματα του εκκλιαστικο-πολιτικού κατεστημένου , αλλά μέσα από μια λαϊκή ανάταση που θα διεκδικήσει την λαϊκή κυριαρχία που την αρπάξανε οι προδότες και οι πλουτοκράτες.
Η απελευθέρωση της πατρίδος δεν είναι δυνατό να επιτευχθεί μέσα από ένα παράλληλο , ιδεατό δρόμο που θα αφήσει τη κοινωνία να σέπεται μέσα στην οικονομικο-κοινωνική ανισότητα, την καταλήστευση των παραγωγικών δυνάμεων , τη διαφθορά , την κομματοκρατία και την τυραννία των φαύλων.
Η απελευθέρωση της πατρίδος από τους τούρκους και άγγλους κατακτητές , θάρθει μέσα από τον κοινωνικό αγώνα , μέσα από την ριζική αλλαγή των θεσμών που θα βάλει τις βάσεις για μια ισχυρή λαϊκή οικονομία , κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική πολιτική αυτονομία.
Από αυτές τις οικονομικο-κοινονικές συνθήκες δικαίου θα αναδυθεί ο ατσάλινος στρατός της ελευθερίας.
Δώστε δύναμη στο εθνικοδημοκρατικό κόμμα για να καταργήσουμε τους αφεντάδες της κοινωνίας και να πάρουμε στα χέρια μας, ως λαός , τον πλούτο και την εξουσία.
Τότε θα ηχήσουν οι σάλπιγγες της επίθεσης και τα λάβαρα μας,  με τα ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ , του ΜΑΙΑΝΔΡΙΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ και του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΑΕΤΟΥ θα καρφωθούν τροπαιοφόρα απάνω στα ερείπια της τυραννίας.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Γενική αμνηστία ζητούν οι αρχηγοί των φυλών στη Λιβύη

Οι αρχηγοί των φυλών στη Λιβύη τάχθηκαν χθες Παρασκευή υπέρ ενός νόμου περί γενικής αμνηστίας ώστε να τερματιστεί ο εμφύλιος πόλεμος, εκφράζοντας παράλληλα την υποστήριξή τους στον Μουαμάρ Καντάφι και χαρακτηρίζοντας ως «προδότες» τους αντικαθεστωτικούς. 

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά το τέλος της Εθνικής Διάσκεψης των λιβυκών φυλών, οι συμμετέχοντες τόνισαν πως επιθυμούν να «εργαστούν για την θέσπιση νόμου περί γενικής αμνηστίας που θα περιλαμβάνει όλους τους εμπλεκόμενους και εκείνους που συμμετείχαν στην ένοπλη εξέγερση» κατά του καθεστώτος Καντάφι. 
 
Παράλληλα, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Λιβύης Μούσα Ιμπραχίμ δήλωσε πως στη διάσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι από τις φυλές όλης της χώρας, συμπεριλαμβανομένων και των περιοχών που ελέγχουν οι αντικαθεστωτικοί. 
 
Στην ανακοίνωση, οι αρχηγοί των φυλών αναφέρονται στους αντικαθεστωτικούς ως «προδότες» και δεσμεύονται να μην «εγκαταλείψουν» τον Καντάφι. 
 
Sigmalive/Zougla
 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ


Καταγγέλλουμε το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης που μας επέβαλαν οι άγγλοι δήμιοι με την συνεργασία της «εθναρχεύουσας» εκκλησίας και την στήριξη της πλουτοκρατίας.
Διεκδικούμε ένα κράτος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ και ΚΟΣΜΙΚΟ όπου οι θεσμοί και οι νόμοι του θα απορρέουν και θα ανανεώνονται μέσα από την βούληση του λαού , που θα εκφράζεται μέσα από τις παραγωγικές και τοπικές ενώσεις του.
Εμείς οι εθνικοδημοκράτες , απαιτούμε ένα ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ που να διασφαλίζει τη λαϊκή κυριαρχία , την οικονομία της κοινωνίας και ανακύκληση του πλούτου στο λαό , την εθνική κυριαρχία και την εθνική μας ταυτότητα, που είναι αλληλένδετη με την κορυφαία παιδεία των αρχαίων ελλήνων.
Πολεμούμε για να ξημερώσει εκείνη η μέρα που οι τωρινοί αφέντες της κοινωνίας θα δώσουν λόγο μπροστά στο λαό , πως άρπαξαν τον πλούτο του και πως σφετερίσθηκαν την εξουσία του.
Ενδυναμώστε το απροσκύνητο και ασυμβίβαστο Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα.
Ψηφίστε τους ανεξάρτητους υποψήφιους Λεμεσού , Αντώνη Πιερίδη ή Λουκά Σταύρου.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ - ΕΔΗΚ