ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΥΛΙΑ

Είδαμε τον κύριο Κουλία, βουλευτή του προδοτικού ΔΗΚΟ ,  να προπορεύεται της διαδήλωσης κατά των λαθρομεταναστών στη Λάρνακα στις 5 του Νοέμβρη. Μα εξέπληξε ο όψιμος πατριωτισμός του κυρίου Κουλία σε σημείο που να εγείρεται η υποψία ότι σκοτεινά σχέδια εκπορευόμενα από τις δυνάμεις του ραγιαδισμού και τους πάτρωνες του ετέθησαν ήδη σε εφαρμογή. 
Η καλά σκηνοθετημένη σύγκρουση με την συγκατάνευση της αστυνομίας έφερε ήδη τα αναμενόμενα αποτελέσματα των διοργανωτών της. Με πρωτοπόρο τον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ και συνακόλουθο το ΑΚΕΛ και τον εσμό των παρακρατικών ανθελληνικών οργανώσεων , ζητείται να κηρυχτεί παράνομη κάθε ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΦΩΝΗ.

Δεν είναι τυχαίο που αυτό
 συμβαίνει σε μια φάση όπου κορυφώνεται  η προσπάθεια κλεισίματος του κυπριακού,  σύμφωνα με τα μέτρα των προσκυνημένων . Δεν θέλουν να υπάρχει οργανωμένη εθνικιστική δύναμη που να δώσει την ορθή πορεία στον αγώνα. Θέλουν να υπάρχουν άτακτες ομάδες που θα έχουν ως μοναδικό πεδίο δράσης τον τραμπουκισμό και την οχλαγωγία.
Καλούμε τον αρχιπατριώτη κύριο Κουλία να μας πει που ήταν αυτός ,  όταν το προδοτικό ΔΗ.ΚΟ ήρε την εμπόλεμη κατάσταση με την κατοχή και επέτρεψε το άνοιγμα των οδοφραγμάτων από όπου ξεχύθηκαν όλα τα δεινά που μαστίζουν σήμερα τον τόπο , όπως η εγκατάσταση τουρκοκυπρίων στην ελεύθερη επικράτεια της κυπριακής δημοκρατίας με έξοδα των φορολογουμένων , καθώς και η ανεξέλεγκτη είσοδος λαθρομεταναστών. 
Ποιόν κοροϊδεύετε
 κύριε Κουλία με τον όψιμο πατριωτισμό σας και τις λαϊκίστικες τοποθετήσεις σας;  Πότε θέσατε στη βουλή με εμπεριστατωμένο και επιστημονικό τρόπο , το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης ; Πότε καταγγείλατε το κόμμα σας ως κύριο υπεύθυνο αυτού του προβλήματος;  Τίποτα δεν κάνατε από αυτά που οφείλατε να πράξετε ως εκπρόσωπος του λαού,  γιατί δεν έχετε το σθένος και το ηθικό ανάστημα. Γιατί αν είχατε τέτοιο σθένος δεν θα σιωπούσατε όταν το κατάπτυστο σχέδιο Ανάν τέθηκε προς δημοψήφισμα , δεν θα τηρούσατε αισχρή σιγή όταν επιτρέπατε στους έποικους να συμμετέχουν στο επίσης απαράδεχτο διπλό δημοψήφισμα , δεν θα στηρίζατε  την 8η Ιουλίου που επανέφερε το κυπριακό στη βάση της δικοινοτικής διζωνικής ομοσπονδίας  και τέλος δεν θα ανήκατε σε ένα κόμμα που από της ιδρύσεως του ακολουθεί τη γραμμή της υποταγής στους όρους του κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης.
Να μεταφέρετε κύριε Κουλία στο «πατριωτικό περίπτερο» του ΔΗΚΟ , ότι έχει  αναγνωρισθεί ο ύποπτος και επικίνδυνος ρόλος σας . Οι εθνικιστές είναι εδώ , έτοιμοι να δώσουν τη μάχη ενάντια στο ραγιαδισμό και τις μεθοδεύσεις του.
ΕΘΝΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ