ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Γλωσσική διχοτόμηση προτείνει ο αντιπρόσωπος των κτηνοτούρκων φονιάδων, Ντερβίς Έρογλου. Σύμφωνα πε την πρόταση, που είναι έτοιμοι να καταθέσουν οι τούρκοι κατακτητές στην επικείμενη τριμερή συνάντηση της Γενεύης, “δεν θα μπορούν να εγκαθίστανται στην τουρκική πλευρά όσοι δεν γνωρίζουν την τουρκική γλώσσα και στην ελληνική όσοι δεν γνωρίζουν την ελληνική”. Εκτός αυτού η πρόταση “προβλέπει κυριαρχία για κάθε ένα από τα ιδρυτικά κράτη”, ενώ “διευρύνονται τα δικαιώματα των εγγυητριών χωρών και προτείνεται, να εγγυώνται οι εγγυήτριες χώρες την εδαφική ακεραιότητα και των ιδρυτικών κρατών”. Τέλος η δέσμη προβλέπει “για τα ιδρυτικά κράτη, το δικαίωμα σύναψης συμφωνιών με άλλα κράτη σε όλα τα θέματα τα οποία δεν θα μεταβιβασθούν στο ομόσπονδο κράτος”.(περισσότερα εδώ).
Οι προτάσεις αυτές δεν έχουν καμία σχέση με το δυτικό πολιτισμό ,με το ευρωπαϊκό κεκτημένο , με τις δημοκρατικές αξίες , με τη πολιτισμένη ανθρωπότητα Είναι προτάσεις απερίγραπτης βαρβαρότητας που αν είχαν καθολική ισχύ στην Ευρώπη, δεν θα μπορούσαμε να βγούμε έξω από τα σπίτια μας.
Το περίεργο είναι, πως προέκυψαν τέτοιες προτάσεις ύστερα από την μακρά πορεία των συνομιλιών κυπριακής δήθεν ιδιοκτησίας; Τι άλλαξε ξαφνικά ενώ πήγαιναν όλα καλά , ενώ υπήρχε «συμφωνημένη βάση» που επέτρεπε μειδιάματα και χαριέστατες συνευρέσεις και συνεστιάσεις;
Το ραγιαδίστικο πολιτικό κατεστημένο, μας κρύβει την αλήθεια που δεν είναι άλλη από την συμφωνημένη με τους τούρκους , για μεθοδευμένη μετάβαση από την ομοσπονδία στην συνομοσπονδία. Άλλως δεν εξηγείται η επιμονή των κρατούντων , με την σύμφωνη γνώμη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για συνέχιση του διαλόγου , σε ένα κλίμα αισχρών υποχωρήσεων από τη πλευρά μας και ιταμών απαιτήσεων από την τουρκική πλευρά.
Ξυπνάτε έλληνες , μην αφήνετε διάφορους μελίρρυτους πατριδοκάπηλους να σας παρασύρουν. Ατσαλώστε τις καρδιές σας με οργή και μίσος προς τη τυραννία . Η ώρα της φλογώδους συγκρούσεως πλησιάζει.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ

Τελέσθηκε σήμερα το θρησκευτικό μνημόσυνο του αρχηγού της ΕΟΚΑ Γεωργίου Γρίβα Διγενή.
Εκ μέρους του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος , ο αντιπρόεδρος του , κ. Αντώνης Πιερίδης κατέθεσε στεφάνι στο τάφο του αθάνατου αρχηγού.
Πολύ ενοχλητική ήταν η παρουσία στο χώρο του κρησφυγέτου, διαφόρων νενέκων και τουρκοπροσκυνημένων που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον Διγενή για να εγκλωβίζουν στα κομματικά σχήματα της δεξιάς , αγνούς εθνικόφρονες και πατριώτες. Δεν ξεχνούμε ότι αυτή η δεξιά με όλες τις κατά καιρούς εκφάνσεις της, πρόδωσε τον αγώνα του Διγενή και έσυρε τη Κύπρο στο αιώνιο αίσχος της Ζυρίχης και των πολλαπλών υποχωρήσεων που ακολούθησαν.
Ύψιστη τιμή προς τον αρχηγό της μιας και αδιαίρετης ΕΟΚΑ 1955-1974 , είναι η συνέχιση του αγώνος για μια Κύπρο ελεύθερη και ελληνική. Σε αυτό τον ανυποχώρητο αγώνα είμαστε παρόντες.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
Γραφείο τύπου και ενημέρωσης.

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Φωνές και διαμαρτυρίες είχαμε χθες εξω απο τον Άρειο Παγο απο συμβασιούχους που θέλουν τι άλλο να μονιμοποιηθούν.
Απο κοντά προς στήριξη και η αντιπολίτευση που φυσικά δεν πρόκειται να βγάλει απο τα κομματικά ταμεία χρήματα να τους πληρώσει προτιμά αυτα των φορολογουμένων που κατά 20% είναι άνεργοι.
Φυσικά όλοι αυτοί οι άνθρωποι κοιτάζουν την τσέπη τους και αδιαφορούν αν εγω έχω χρήματα να τους πληρώσω.Οι φουκαριάρες καθαρίστριες που προσέφυγαν στο Ανώτατο Δικαστήριο και μαζί με αυτές όλοι οι συμβασιούχοι της ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΑΕ περίπου 150 χιλ. τον αριθμό ζητούν το ίδιο πράγμα.Δικαίωμα στην εργασία.....
Τι ποιο ευγενές...Τι ποιο δίκαιο....
Στο μυαλό μου ήρθε η περίπτωση υποψήφιου δημάρχου στις τελευταίες εκλογές που λαϊκίστικα έλεγε "θα σας διορίσω στο Δήμο".Τι και αν ήξερε πως δεν μπορεί να διορίσει βάσει του ισχύοντος νόμου...Αυτό δεν είχε καμία σημασία.
Το ίδιο λοιπόν έγινε και στη περίπτωση μας.
Αφού μόνιμοι δεν μπορούσαν να γίνουν....αλλά η ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΑΕ έπρεπε να εισπράξει ψηφαλάκια έβαζε τον κόσμο και υπέγραφαν συμβάσεις.
Και φυσικά δεν ενημέρωναν αυτό τον κόσμο ότι δεν πρόκειται να μονιμοποιηθούν αφου απο το 2001 υπάρχει νόμος που απαγορεύει την μετατροπή σύμβασης έργου σε αορίστου.
Απο την άλλη μεριά οι συμβασιούχοι και είναι λογικό εν μέρει ακολουθούσαν το "δώσε ημείς σήμερον".Αδιαφορούσαν με την σειρά τους και για το ΠΟΙΟΣ πληρώνει αλλά και για το αν αύριο θα έχουν δουλειά αφού πόνταραν στο γνωστό κόλπο των συνεχών ανανεώσεων των συμβάσεων τους απο τους "ευεργέτες" τους.
Τώρα λοιπόν που ήρθε η ώρα της "λυπητερής" αντί να αποτανθούν εκεί που πρέπει μαζεύτηκαν έξω απο τον Αρειο Πάγο και φώναζαν ώστε οι δικαστές να μην εφαρμόσουν τον νόμο που υπάρχει εδω και 10 χρόνια.
Αντί να μαζευτούν έξω απο τα πολιτικά γραφεία των "κοπριτών" που τους διόρισαν και τους εξαπάτησαν ενω εκείνοι με την σειρά τους αντάλλαξαν τον διορισμό με την ψήφο τους τώρα ζητάνε και τα ρέστα.
Αυτή είναι η λογική ενός δημοσίου και των πολιτών που εξέθρεψε.
Ενός δημοσίου που καταργεί τις κατώτατες αμοιβές αλλά που το ίδιο τις εφαρμόζει σε ενεργειακούς επιθεωρητές!!!
Ενός δημοσίου που ενω ζητά απο τους φορολογουμένους να είναι "εντάξει".Το ίδιο είναι ο μεγαλύτερος "απατεώνας" αφού χρωστά σύμφωνα με το ίδιο το υπουργείο Οικονομικών 8,2 δις ευρώ!!
Με 34 δις ανείσπρακτους φόρους και 8,2 δις χρέος προς διαφόρους στο οποίο περιλαμβάνονται 6,5 δις χρεος προς τα νοσοκομεία,660 εκατ. σε ασφαλιστικά ταμεία.365 εκατ. προς τους ΟΤΑ και 116 εκατ. προς τρίτους μιλάμε για ένα δημόσιο ανίκανο και παράλληλα ενα δημόσιο "απατεώνα".