ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ραντεβού στη Νέα Υόρκη έδωσε ο Μπαν Γκι – μουν

Print
xristofias eroglou mpan gki moun 300x200 Ραντεβού στη Νέα Υόρκη έδωσε ο Μπαν Γκι – μουνΤην ανάγκη εντατικοποίησης των συνομιλιών συζήτησαν μεταξύ άλλων οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων Δημήτρης Χριστόφιας και Ντερβίς Ερογλου με τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ στη Γενεύη και συμφώνησαν να ξανασυναντηθούν τον Οκτώβριο στην ΝέαΥόρκη. Όπως αναφέρει ο ΓΓ σε δήλωση του μετά τη συνάντηση και το γεύμα με τους ηγέτες, την οποία ανέγνωσε παρουσία του Προέδρου Χριστόφια και του κ. Ερογλου, ο Μπαν Γκι – μουν αναφέρεται μεταξύ άλλων στην αργή πρόοδο των διαδικασιών.
”Οι ηγέτες συμφώνησαν να αρχίσουν εντατικές διαπραγματεύσεις στα κεφαλαιώδη ζητήματα”, αναφέρει ο κ. Μπαν, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι μέχρι τον Οκτώβριο θα μπορέσουν να φτάσουν σε συγκλίσεις στα κεφαλαιώδη ζητήματα και να συναντηθούν εκ νέου μαζί του τον Οκτώβριο στη Νέα Υόρκη.
Στη δήλωσή του κάνει αναφορά στη σύγκληση διεθνούς διάσκεψης.

ONLYCY.COM

0 σχόλια: