ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Οι γνωστοί -άγνωστοι εθνομηδενιστές βανδάλισαν την προτομή του Στρατηγού Διγενή στη Λάρισσα

Η μοναδική στην Ελλάδα προτομή του στρατηγού Γεωργίου Γρίβα – Διγενή, του ηρωικού ηγέτη της ΕΟΚΑ, που απελευθέρωσε την Κύπρο από την Αγγλική Κατοχή, βρίσκεται στη Λάρισα. Παραμονή της επετείου εισβολής του Αττίλα κάποιοι βάνδαλοι – προφανώς ιδεολογικά προσκείμενοι στον χώρο που πρόδωσε την ταυτότητά του στους Άγγλους – την γκρέμισαν από το βάθρο της. Η διοίκηση του Πατριωτικού Συνδέσμου κατήγγειλε το γεγονός τόσο στην Αστυνομία όσο και στα ΜΜΕ. Ακολουθεί Δελτίο Τύπου του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου Λάρισας για την επέτειο της τουρκικής εισβολής:
Τα μέλη και η διοίκηση του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου, με αφορμή τη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, μέσω του παρόντος δελτίου τύπου εκφράζουν την οργή και την αγανάκτησή τους για την επί 36 συναπτά έτη συνεχιζόμενη κατοχή των ελληνικών- κυπριακών εδαφών από τις δυνάμεις του Αττίλα.
Δηλώνουμε ξεκάθαρα και προς πάσα κατεύθυνση, ότι δεν πρόκειται ποτέ να δεχτούμε το ανόητο κατασκεύασμα της ανυπάρκτου ελληνοτουρκικής φιλίας, εν όσω η κατάσταση στη Μεγαλόνησο μας παραμένει η ίδια. Όσο η Τουρκία δε δίνει ικανοποιητικές απαντήσεις σχετικά με τους χίλιους και πλέον αγνοουμένους, δε θα μπορούσαμε ποτέ να δεχτούμε την είσοδο των Μογγόλων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Όσο η πολιτεία θα συνεχίζει την πολιτική της αδιαφορίας, της δουλοπρέπειας και της υποταγής με το γελοίο πρόσχημα της καλής γειτονίας, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θα παραμένουμε πολέμιοι ενάντια στο δηλητήριο της πολιτικής “ορθότητος” και του καθωσπρεπισμού, που αδιαλείπτως επιχειρούν να μας ποτίσουν.

Τέρμα πια οι ουδετερότητες και η παθητικότητα των ειρηνικών διαβουλεύσεων που όλα αυτά τα χρόνια μας οδηγούν στο αδιέξοδο της εξυπηρέτησης των τουρκικών συμφερόντων. Φτάνει πια η ταπεινοφροσύνη της αστικής δεξιάς του νεοφιλελευθερισμού και της καραμανλικής ρήσεως “η Κύπρος κείται μακράν”. Φτάνει πια με τις αγαθιάρικες σκέψεις του σοσιαλισμού, της σοσιαλιστικής διεθνούς και του ζεϊμπέκικου. Φτάνει πια με τα ξεψυχισμένα “ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ” και το λιβάνισμα στη μνήμη του Μακάριου, του εθνικού ολετήρα, ο οποίος κάλεσε από το βήμα του Ο.Η.Ε. την Τουρκία να επέμβει στην Κύπρο.
Ζούμε και αναπνέουμε για τη στιγμή που οι χαρμόσυνες καμπάνες της επιστράτευσης θα ηχήσουν κι ο Ελληνικός Στρατός θα βαδίσει απελευθερωτής στο λιμανάκι της Κερύνειας. Θα είναι η μέρα που το όνειρο της Ένωσης θα γίνει πραγματικότητα κι όσοι αγωνίστηκαν γι’ αυτό θα υψώσουν ξανά το γρανιτένιο τους ανάστημα περήφανοι και λεύτεροι από ένα ζυγό δυσβάσταχτο και ταπεινωτικό.
Κάθε χρόνο αυτή τη μαύρη ημέρα που οι σημαίες θα έπρεπε να κυματίζουν εις το μέσον του ιστού, εις ένδειξιν πένθους, κάποιοι νεοέλληνες του ψευτορωμαίικου ξεσαλώνουν στη Μύκονο και λούονται στις παραλίες. Κι όμως μια μικρή μερίδα συνεχίζει να αντιστέκεται και να δίνει τους αγώνες της ενάντια στα σχέδια του Κίσσινγκερ και του κάθε γαμψομύτη Κίσσινγκερ. Είναι οι άνθρωποι τους οποίους οι ταπεινοί και γνωστικοί αστοί αποκαλούν “φασίστες”. Ας είναι κι έτσι. Καλύτερα “φασίστας”, παρά ραγιάς, προσκυνημένος, Χατζηαβάτης και νενέκος.
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ
Μετά τιμής για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Χάμος Αστέριος Τσιλοπάνος Πάρις


antistasi.org