ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Η ΕΔΕΚ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΙ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ

Συνεχίζεται η πολιτική υποκρισία της ΕΔΕΚ δια στόματος του προέδρου της κ. Γιαννάκη Ομήρου. Σε συνάντηση με την «οργάνωση αντιστασιακών Πάφου» χαρακτήρισε ως «ανησυχητική τη συμπερίληψη , στο υπό έκδοση ψήφισμα του Σ.Α , του κοινού ανακοινωθέντος της 23ης Μαΐου του 2008 στο οποίο γίνεται αναφορά σε συνεταιρισμό δύο πολιτικά ίσων συνιστώντων κρατών» .
Εμείς απλά ερωτούμε τον κ. Ομήρου που ήταν η ΕΔΕΚ τον Μάιο του 2008 που ο κ. Χριστόφιας προέβαινε σε αυτή την απαράδεκτη ανακοίνωση ; Αν δεν κάνουμε λάθος στήριζε την κυβέρνηση Χριστόφια. Με βάση αυτή την ανακοίνωση και χωρίς να βρίσκει αντίσταση ούτε από τη συμπολίτευση ούτε από την αντιπολίτευση, προχώρησε στη συνέχεια , ο κ. Χριστόφιας στις γνωστές υπερ-προσφορές προς τους τούρκους φονιάδες και κατακτητές .Η ανοχή αυτή οδήγησε στις νέες υποχωρήσεις. Τώρα ανησυχεί ο κ. Ομήρου που η ανακοίνωση της 23ης Μαΐου μετετράπη σε βάση εξέλιξης του κυπριακού .
Πιο κάτω αναφέρει στην δήλωση του πως «αυτές οι απευθείας διαπραγματεύσεις πρέπει να ολοκληρωθούν με την συζήτηση όλων των κεφαλαίων και εάν βρισκόμαστε σε απόσταση συμφωνίας, μόνο τότε νοείται η συζήτηση άλλης εναλλακτικής διαδικασίας για την συζήτηση μόνο της διεθνούς πτυχής του Κυπριακού με παρούσα την Κυπριακή Δημοκρατία η οποία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποβαθμιστεί και ασφαλώς όχι με παρουσία του παράνομου μορφώματος στα κατεχόμενα, »
Πως γίνεται κ. Ομήρου να φτάσουμε προ της λύσης συνομιλόυντες με το κατοχικό μόρφωμα και να μη δεχθούμε την παρουσία του στην διεθνή διάσκεψη που θα ακολουθήσει ; Επιτέλους πάρτε την απόφαση κύριοι της ΕΔΕΚ να αρνηθείτε από τώρα την συζήτηση με την κατοχή και απαιτείστε να ορισθεί αντιπρόσωπος των τουρκοκυπρίων ύστερα από απογραφή του πληθυσμού τους του ευρισκόμενου στα κατεχόμενα. Τότε μόνο θα αμφισβητήσετε το δικαίωμα της κατοχής να διαπραγματεύεται και να ορίζει το δίκαιο . Υπό τις παρούσες συνθήκες δίνετε το δικαίωμα στον εγκληματία αντί να είναι στο εδώλιο του κατηγορουμένου να βρίσκεται στην θέση του δικαστή .
Με λίγα λόγια η ΕΔΕΚ στηρίζει την υποχώρηση αλλά και το «δίκαιο της κατοχής» . Πρόκειται για ένα κόμμα που στη πορεία του συμπορεύθηκε με την εξουσία και χειροκρότησε ή αποδέχθηκε τεχνηέντως όλα τα αίσχη και τις υποχωρήσεις της . Η ΕΔΕΚ αντιπροσωπεύει την πιο γλοιώδη πλευρά του πολιτικού κατεστημένου που ενώ είναι ο στυλοβάτης της αισχρής υποχώρησης εμφανίζεται με τα φτιασιδώματα του πλέον κίβδηλου πατριωτισμού . Δεν μπορεί να υπάρξει πληρέστερη ενσάρκωση της πολιτικής πορνείας .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ

Άρχισε ήδη να αποδίδει η στροφή της Τουρκίας προς τον ισλαμικό κόσμο . Αμερικανοί και ευρωπαίοι διπλωμάτες αποδίδουν την ευθύνη αυτής της τουρκικής στροφής στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στα πολλαπλά εμπόδια που αυτή εγείρει στην ενταξιακή της πορεία .
Η Τουρκία εμφανίζεται ως η χώρα που μπορεί να αποτελέσει γέφυρα ειρήνης και συνεργασίας ανάμεσα στην Ευρώπη και τον Αραβικό κόσμο .εάν ενισχυθεί ο ρόλος της ως κεντρικής γεωπολιτικής δύναμης .
Θέλει να πει με λίγα λόγια η Τουρκία πως εγώ σας εξασφαλίζω τη σύνδεση δύο κόσμων ( δύο παζαριών )και εσείς κολλάτε σε λεπτομέρειες , δηλαδή σκοντάφτετε σε «ασήμαντα ζητήματα» όπως είναι το κυπριακό , η Θράκη , το Αιγαίο , το κουρδικό . Η Τουρκία με αυτή τη λογική αναζητά ερείσματα στην Ε.Ε. για την «διευθέτηση» αυτών των ζητημάτων . Ποια θα είναι η διαφαινόμενη διευθέτηση;
Στο κυπριακό , επιζητεί ταχεία επιβολή λύσεως που να εξυπηρετεί τα συμφέροντα της.
Στη Θράκη ετοιμάζει διεκδικήσεις μέσω μεθόδων που δοκιμάστηκαν και απέδωσαν στη Κύπρο .
Στο κουρδικό απαιτεί ψευδοδημοκρατική διευθέτηση του ζητήματος και συντριβή του ένοπλου απελευθερωτικού αγώνα .
Και τέλος στο Αιγαίο απαιτεί αποδοχή συνεκμετάλλευσης ή αλλαγή κατάστασης μη αποκλειομένης  στρατιωτικής επέμβασης .
Για να προχωρήσει στην υλοποίηση των σχεδίων της χρειάζεται την σιωπηρή έστω συγκατάθεση της Ευρώπης . Με τους Ρώσους έχει εξασφαλίσει ήδη σχέσεις φιλίας και συνεργασίας δεδομένης της ανάγκης των ρώσων να πουλήσουν το φυσικό τους αέριο .
Όλο αυτό το σενάριο έχει στόχο να πλήξει τον ελληνισμό στο μέτ5ωπο Θράκης –Αιγαίου - Κύπρου .
Από την άλλη , μέσα από την στημένη αντιπαράθεση της Τουρκίας με το Ισραήλ ήδη πέτυχε να δικαιολογήσει τη παρουσία του πολεμικού της στόλου στην Αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου .Η άσκηση του τουρκικού στόλου στις 14 έως 17 Ιουνίου που θα διεξαχθεί μεταξύ Κύπρου – Ισραήλ επιβεβαιώνει το γεγονός .
Η υπόθεση επίσης της ακιτβιστικής ενέργειας που ανακοίνωσε το Ισραήλ ότι θα πραγματοποιήσει στη Κύπρο άρχισε ήδη να αποδίδει και αυτή τους καρπούς της με διαδηλώσεις Παλαιστινίων στη Κύπρο και μετατροπή της πατρίδος μας σε πεδίο αντιπαράθεσης Τούρκων , Ισλαμιστών , ακροδεξιών , Εβραίων . Ας μας πει ο υπουργός εξωτερικών κ. Μάρκος Κυπριανού ,τι συμφώνησε με τους εβραίους κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στο Ισραήλ λίγο πριν ανακοινωθεί το ακτιβιστικό σχέδιο τους.
Ο ελληνισμός δέχεται μια πολύμορφη επίθεση από τη Τουρκία , τον σιωνισμό και τους συνεταίρους του άγγλους και αμερικανούς , υποβοηθούμενους από τις διάφορες λέσχες των σιωνιστικών παραφυάδων που δρουν στις πατρίδες μας και ελέγχουν τις κρατικές πολιτικές επιλογές .
Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα αν προστεθεί και η οικονομική κρίση που μαστίζει την μητέρα πατρίδα .
Τίθεται λοιπόν το ερώτημα : Τι κάνουμε , πως αντιμετωπίζουμε την κατάσταση ;
Η απάντηση αρχίζει να προσδιορίζεται μέσα από την καταγραφή συγκεκριμένων προτάσεων που εμείς οι εθνικιστές , εθνικοδημοκράτες και εθνικοκοινωνιστές θέλουμε να εφαρμοστούν .
Περιληπτικά :
  • ιδεολογικό ξεκαθάρισμα και απόρριψη κάθε ακροδεξιάς απόκλισης .
  • εθνικοκοινωνική συνοχή σε οικονομική βάση με στήριξη των εργατικών δικαιωμάτων σε αρμονική σχέση με το παραγωγικό κεφάλαιο .
  • Καταπολέμηση του ληστρικού τραπεζικού κεφαλαίου και συστήματος με εφαρμογή συστήματος αναλογικής φορολόγησης και με δημιουργία κρατικής μη τοκογλυφικής τράπεζας που θα στηρίξει την παραγωγή και την οικογενειακή και μικρομεσαία επιχείρηση .
  • Κρατικοποίηση μέρους της εκκλησιαστικής περιουσίας και φορολόγηση των επιχειρήσεων της .
  • Ανάπτυξη της ναυτιλίας σε λαϊκή συνεταιριστική βάση .
  • Παιδεία πραγματιστική που θα στηρίζεται στη κλασσική ελληνική παιδεία και θα απολήγει στην επιστημονική εξειδίκευση .
  • Ενιαίος ελληνικός στρατός από τον Έβρο μέχρι τη Πάφο .
  • Εκδίωξη των λαθρομεταναστών .
  • Στρατηγική διεκδίκησης των δικαίων του ελληνισμού σε όλα τα μέτωπα . Σύσταση του υπάτου συμβουλίου των πανελλήνων .
Εάν τούτη την ώρα βρούμε ένα κοινό λόγο που θα ενώνει τη δράση των διάσπαρτων αυτόνομων εθνικιστικών ομάδων να είστε βέβαιοι πως οι συνθήκες θα υπαγορεύσουν την πολιτική ένωση μας σε μια πανελλήνια φάλαγγα που θα κατατροπώσει τους προδότες και τους εχθρούς της Ελλάδος .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ