ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΙ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ "ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ....ΚΑΝΤΕ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ

Πολιτικός.....Το επάγγελμα που κατέστρεψε την χώρα.
Εκτός απο ελάχιστες φωτεινές (ευτυχώς) εξαιρέσεις αυτοί όλοι ήταν που κατάφερναν πάντα όταν ο ελληνικός λαός έδειχνε ομοψυχία,μεγαλουργούσε και μεγέθυνε την χώρα τόσο εδαφικά όσο και πολιτισμικά να προκαλούν διχόνοια και εμφύλιους.
Το χρήμα ήταν πάντα ο σύμβουλος τους....Πουλούσαν την χώρα και τον λαό της προς εξόφληση της καρέκλας και της τσέπης τους.
Ιδιοτέλεια και προβολή ήταν αυτό που τους παρακινούσε....Αισχρό υπόλειμμα απο την εποχή του ραγιαδισμού όπου κοτζαμπάσιδες και προεστοί ξεπουλούσαν τον λαό για μερικά στρέμματα γης.
Μόνο δυο φορές στην ελληνική ιστορία οι πολιτικοί έστρεψαν αλλού το βλέμμα.
Μονο δυο φορές προτίμησαν κατι διαφορετικό απο το χρήμα.Και αυτό ήταν η προδοσία και το ξεπούλημα στις ξένες δυνάμεις.
Η πρώτη φορά οδήγησε τον τόπο στον εμφύλιο που ενω αλλα κράτη την ίδια εποχή προσπαθούσαν να ξαναχτίσουν τις πόλεις και τις οικονομίες τους εμείς πάντα με τις πολιτικές οδηγίες αποφασίσαμε ότι προτεραιότητα ήταν να υπηρετήσουμε τον ξένο παράγοντα και να βγάλουμε ο ένας το μάτι του άλλου.
Η δεύτερη φορά είναι τώρα.
Ιδια προδοσία....ίδιο ξεπούλημα στις ξένες δυνάμεις που βαφτίστηκαν "αγορές".
Ενας πόλεμος οικονομικός που έχει όμως τα ίδια αποτελέσματα την εκχώρηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας.
Κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσει αυτό....Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για τίποτα.
Πόσο μάλλον όταν επιστρατεύονται κακομαθημένα κωλόπαιδα βαφτίζονται τρομοκράτες για να δημιουργηθούν εντυπώσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό.
Ειλικρινά όμως ποιος θα μπορέσει να κατηγορήσει έναν πολίτη που απογοητευμένος απο όσα βλέπει...Απογοητευμένος απο την ανικανότητα των πολιτικών,την ενδοτικότητα τους και την ανεπάρκεια να δώσουν λύσεις.
Θα βγεί σαν πραγματικός λεβέντης ΟΧΙ με κουκούλα ούτε με δεματάκια.Αλλά με το πρόσωπο να φαίνεται προφίλ και ανφάς κρατώντας ένα τουφέκι στο χέρι και απαιτώντας το δίκιο που δεν βρίσκει απο την δικαιοσύνη..Απαιτώντας την ελευθερία που έχασε...Απαιτώντας την τιμωρία των επίορκων....Απαιτώντας την αξιοπρέπεια που του στέρησαν οι ευρωλάγνοι...Αλλά κυρίως απαιτώντας ενα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά του όπως ακριβώς έκαναν οι πρόγονοι του.
Και μπορεί ο Πάγκαλος να είναι....αντιπρόεδρος όμως μυρίζει τον αέρα και υπάρχουν φορές που οι δηλώσεις του δίνουν ειδήσεις.
Μια λοιπόν απο αυτές που έγινε σε κρατικό κανάλι είναι η εξής.."Γνωρίζω ότι οι Έλληνες δεν θέλουν το μνημόνιο αλλά....δεν μπορούν να κανουν τίποτα".
Τώρα αν αυτή είναι μια πραγματικότητα που οι πολιτικοί έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν με τους εργατοπατέρες,τον ανθελληνισμό στα σχολεία,την πτώση των αξιών και την ανυπαρξία ιδανικών ή πρόκειται για άγνοια κινδύνου και ΠΡΟΚΛΗΣΗ προς αυτό τον λαό....
Το αφήνω στην κρίση του καθενός.
Ομως οι λεγόμενοι "μνημονιακοί" καλυμμένοι και μη θα πρέπει να μας απαντήσουν τι θα πράξουν στην περίπτωση της άλλης "Ελλάδας".
Θα αντισταθούν ή θα συνάψουν και εκεί "μνημόνιο".
Και μιλάμε για την Θράκη μας όπου συντελείται αργά αλλά μεθοδικά ακόμα μια προδοσία κατα του ελληνισμού.
Η γνωστή πλέον κυρία Μουσταφάογλου πέρα απο τις γνωστές φιλοτουρκικές κορώνες που μεταξύ άλλων τονίζει ότι "η ψήφος του Τούρκου πρέπει να πάει στον τουρκικό συνδυασμό".
Αναφέρθηκε και στην οικονομική κατάσταση της Θράκης ζητώντας....επενδύσεις.
"Πρέπει πλέον να σωθούμε από τη φτώχεια,να υπάρξουν δουλειές για τους νέους και τα παιδιά μας. Αυτό το κράτος και αυτή η κυβέρνηση,αυτό το έθνος δεν μπορούν να τα κάνουν αυτά.Αυτή η χώρα είναι μπατιρισμένη. Εμείς θα φέρουμε βοήθεια από την Τουρκία,θα ανοίξουν βιομηχανίες εδώ και θα υπάρξουν δουλειές για τους νέους".
Και ρωτάμε τους "μνημονιακούς"....Τι θα πράξετε κύριοι σε αυτή την περίπτωση....
Και κυρίως αναφέρομαι φυσικά όχι στους Αμερικανοεβραίους και το υπουργικό συμβούλιο τους αλλά σε όσους δαιρυγνύουν τα ιμάτια τους όσο αφορά τον πατριωτισμό τους.
Θα επιτρέψετε τέτοιου είδους "επενδύσεις";Θα υπογράψετε και αυτό το "μνημόνιο";
Άλλωστε η Οθωμανή υποψήφιος σας το λέει "είναι για το καλό της Θράκης".
Ακριβώς δηλαδή ότι μας λεει ο ΓΑΠ και μερίδα πατριωτών για το μνημόνιο και το ΔΝΤ.
Ξεπουλήσατε κύριοι για χάριν "επενδύσεων" την Ελλάδα στους Φράγκους.Τώρα άραγε θα κάνετε το ίδιο με την Θράκη ξεπουλώντας την στους Οθωμανούς;
 

ΗΜΙΚΡΑΤΙΚΟΙ : ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

Οι ημικρατικοί οργανισμοί είναι οι μαύρες τρύπες της κυπριακής οικονομίας. Διότι τα κριτήρια της ύπαρξης και λειτουργίας τους δεν έχουν να κάνουν με την οικονομική βιωσιμότητα και αυτοδυναμία τους , αλλά υπάρχουν για να εξυπηρετούν τους κομματικούς μηχανισμούς . Προς το σκοπό αυτό είναι οι κατάλληλοι χώροι που δέχονται ανεξέλεγκτα πληθώρα υπαλλήλων για να ικανοποιήσουν τις υποσχέσεις τους οι κομματάρχες προς την πελατεία τους. Εκτός της πληθώρας καρεκλοκένταυρων και αργόμισθων, απορροφούν και τεράστια κονδύλια από το κράτος τα οποία μέσω των διόδων αυτών διοχετεύονται σε διάφορες ομάδες που υποτίθεται υπηρετούν τον πολιτισμό , τον αθλητισμό, την παραπολιτική και όλα τα παρά- που λειτουργούν ως υποστυλώματα των κομμάτων Αυτά τα κονδύλια ας σημειωθεί , επειδή ακολουθούν βρόμικους υπονόμους δεν εγκρίνονται απευθείας από τον προϋπολογισμό αλλά καταλήγουν στο προορισμό τους μέσα από τα παραπετάσματα των ημικρατικών, οργανισμών για να μη γνωρίζει ο λαός τι ακριβώς συμβαίνει. Στο μεταξύ οι αλήθειες αυτές αποκαλύπτονται από τα ίδια τα κόμματα όταν αντιπολιτεύονται μεταξύ τους. Όταν για παράδειγμα ρωτά ο ΔΗ.ΣΥ που πήγαν τα 35.εκατομύρια που δόθηκαν στη ΓΙΟΥΡΟΣΥΠΡΙΑ , οι κυβερνόντες δεν απαντούν ευθέως αλλά θυμούνται τις 2.000 και πλέον των υπαλλήλων που διόρισε καταχρηστικώς ο ΔΗ.ΣΥ. στις κυπριακές αερογραμμές όταν κυβερνούσε ο Κληρίδης. Προφανώς για να εξασφαλίσουν την αποδοχή του σχεδίου Ανάν μέσω πελατειακών σχέσεων. Έτσι μαθαίνουμε κάποια από τα πολλά που συμβαίνουν . Το βέβαιο είναι ότι αυτά που δεν γνωρίζουμε είναι τρισχειρότερα των όσων αποκαλύπτονται. Στη ρύμη του λόγου θα ήταν παράληψη να μην αναφέρουμε τον κύριο Περδίκη. Ρώτησε χθες, θέλοντας να δείξει ότι ασκεί αντιπολίτευση, «που πήγαν τα λεφτά» . δηλαδή τα 35 εκατομμύρια προς την Γιουροσύπρια. Εμείς απλά ρωτούμε τον κ. Περδίκη γιατί δεν ρώτησε όταν εγκρίνονταν αυτά τα λεφτά που θα πάνε και γιατί δεν άσκησε τον απαραίτητο έλεγχο , ως βουλευτής που είναι , για την τύχη αυτών των λεφτών; Φαίνεται όμως πως το μαράζι που τον διακατέχει για την τύχη του νερόφιδου του Παραλιμνίου, του έχει θολώσει το μυαλό . Θέλουμε να πούμε πως αυτή η συμπεριφορά δεν είναι αντιπολίτευση αλλά συγκάλυψη της καταλήστευσης του λαού .
Το συμπέρασμα είναι πως ένα σκυλολόι που περιφέρεται γύρω από τα κόμματα και τους πολιτικούς τρώει με χρυσά κουτάλια από τους φόρους του λαού , του απλού μεροκαματιάρη , του αγρότη, του μικρομεσαίου που καταληστεύονται από το κράτος με έμμεσους και άμεσους φόρους. Όλους αυτούς τους απλούς ανθρώπους του λαού , τους ταπεινούς και καταφρονεμένους θέλουμε να στηρίξουμε με τον αγώνα μας για να ακουστεί σε αυτό το τόπο η φωνή τους και το δίκαιο τους. Τους υποσχόμαστε πως μια μέρα όσα εκλάπησαν από το λαό θα επιστραφούν στο λαό , στο χιλιαπλάσιο και η μέρα εκείνη θα μείνει χαραγμένη στη θύμηση των αιώνων.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ