ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΔΙΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ

Το πολιτικό κατεστημένο , μέσα από όλους τους πολιτικούς χώρους αναζητά απεγνωσμένα την επαναφορά της διαταραχθείσας ενότητας του με σκοπό να πορευθεί ανενόχλητο στη πορεία που οδηγεί στην εφαρμογή της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας ή με άλλα λόγια στην εφαρμογή του δεύτερου κατακτητικού συντάγματος , ουσία του οποίου θα είναι ο θρησκευτικός και εθνοτικός διαχωρισμός του λαού της κυπριακής δημοκρατίας σε δύο αρκούντως αυτόνομα διοικητικά μορφώματα .
Γνωρίζουν βέβαια οι κρατούντες ότι η λαϊκή βάση ακόμα και ανάμεσα στους τουρκοκύπριους αρνείται αυτό το διαχωρισμό γιατί πιστεύει πως δεν θα οδηγήσει σε ειρήνη αλλά σε αιώνιο μίσος και αιώνια αντιπαλότητα .Ο λαός γνωρίζει ότι μόνο κάτω από συνθήκες δημοκρατίας , στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού πολιτισμού θα μπορεί να ζήσει ειρηνικά , μεταβαίνοντας στην ουσία από το κατακτητικό δίκαιο που μας επέβαλαν οι Άγγλοι και εφάρμοσαν στην πράξη οι Τούρκοι εισβολείς , προς το ελεύθερο και δημοκρατικό δίκαιο του πολιτισμένου κόσμου. Με την επιστροφή όλων των προσφύγων στις εστίες των και των μουσουλμάνων μετοίκων στις δικές τους αλλά και την αποχώρηση των εισβολέων και των εποίκων είναι δυνατή μια ειρηνική συμβίωση υπό τον όρο ότι το κράτος θα είναι κοσμικό και όχι το περίπτερο της θρησκείας.
Το κράτος ως η κεντρική έκφραση της βούλησης του λαού οφείλει να τηρεί ίσες αποστάσεις προς όλες τις θρησκευτικές δοξασίες των υπηκόων του και να στηρίζει τη παιδεία του όχι στην μονομερή κατήχηση ενός δόγματος αλλά στην ελευθερία της σκέψης και στην επιστήμη , δηλαδή στην κλασσική ελληνική παιδεία .Ο θρησκευτικό-εθνοτικός διαχωρισμός που εισάγει το κίνδυνο της τουρκοποίησης της Κύπρου , θα αποφευχθεί μέσα από μιαν κοσμική αντίληψη του κράτους .
Αυτό δεν θέλουν να το καταλάβουν οι πολιτικοί της Ζυριχικής γραμμής , οι πολιτικοί του ενδοτισμού γιατί κοιτάζουν πάνω από όλα το άμεσο πελατιακό-εκλογικό συμφέρον και αδυνατούν να δουν το απώτερο μέλλον .Πιστεύουμε πως η επανελλήνιση των λεγομένων τουρκοκυπρίων, (όρος ο οποίος εισήχθηκε από τους άγγλους το 1954)είναι εφικτή μέσα από ένα δίκαιο κοινωνικά κράτος που θα τηρήσει ίσες αποστάσεις προς όλα τα θρησκεύματα , πλήρως διαχωρισμένο από αυτά .Πάνω στη βάση αυτή , της υπέρβασης των θρησκευτικών αντιπαλοτήτων μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα ειρηνικό μέλλον .
Η ταύτιση κράτους και θρησκείας , ελληνισμού και χριστιανισμού μίκρυναν το έθνος και πνευματικά και εδαφικά .Εαν θέλουμε να επανεύρουμε την εθνική μας δυναμική πρέπει να κτίσουμε ένα κοσμικό κράτος που θα σέβεται τη θρησκευτική ελευθερία των πολιτών του . Παρά τα όσα έχουν συμβεί αρνούμαστε να δεχθούμε ότι οι λεγόμενοι τουρκοκύπριοι είναι τούρκοι. Η ιστορική έρευνα αποδεικνύει ότι η συντριπτική πλειοψηφία τους είναι Έλληνες που ασπάσθηκαν το ισλάμ .Το γεγονός αυτό το εκμεταλλεύτηκε η τουρκία και η αγγλία για να επιβάλουν στη πατρίδα μας τα γεωπολιτικά τους σχέδια .Ο εκτουρκισμός της μουσουλμανικής μειονότητας της Κύπρου είναι ένα γεγονός που μπορεί να διορθωθεί.Αυτό ας το λάβουμε υπόψιν εαν θέλουμε να εφαρμόσουμε μια επιθετική ελληνική στρατηγική ενάντια στην συρρίκνωση του έθνους και του εθνικού χώρου .
Το πρόβλημα ειναι που το σημερινό πολιτικό κατεστημένο δεν μπορεί να εγκαταλείψει τις αγκυλώσεις του , τόσο ώστε να η προοπτική ενός καινούριου κόσμου να επιτάσσει την οριστική κατάργηση του .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Χωριό Οργάνη: Η Σημαία Φάντασμα!

Η Κοινότητα Οργάνης ν. ΡΙούλιος 2010, Κοινότητα χωρίς Ελληνική σημαία...οδόπης έτυχε να το ζήσει κι αυτό…. Η Ελληνική σημαία αλλά και ο ιστός της, αφαιρέθηκαν από την είσοδο του κοινοτικού καταστήματος… εδώ και βδομάδες.
 
Η ΖΑΓΑΛΙΣΑ ερωτά: Ούτε ο κοινοτάρχης κ. Εμίνογλου Μεμέτ, γιατρός ΩΡΛ στο Γ.Ν.Ν. Κομοτηνής, ούτε ο αντιπρόεδρος, κ. Σαρ Χουσεΐν Ισμαήλ, ο οποίος είναι και μόνιμος κάτοικος του οικισμού Οργάνης, δεν πρόσεξαν αυτήν την «απουσία»; Να θεωρήσουμε, μήπως, ότι η αφαίρεση της σημαίας και του σιδερένιου ιστού, έγινε εσκεμμένα; Θυμίζουμε ότι, πρώτον, στην κοινότητα Οργάνης προσελήφθη και εργάζεται οπαδός της φασιστικής οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων (ΖΑΓΑΛΙΣΑ φ. 40, Απρίλιος 2010) και, δεύτερον, το περιστατικό της εξαφάνισης της Ελληνικής σημαίας από το εκκλησάκι στην είσοδο του οικισμού της Οργάνης, το 2009 (αμέσως μετά τον εορτασμό της εθνικής μας επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940), μπροστά στο οποίο είχε φωτογραφηθεί δεύτερος οπαδός των Γκρίζων Λύκων! (ΖΑΓΑΛΙΣΑ φ. 38, Φεβρουάριος 2010)
 
Κοινότητα Οργάνης, τέλος Απριλίου, υπάρχει Ελληνική σημαίαΑύγουστος 2008, Κοινότητα Οργάνης χωρίς σημαία
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελληνική σημαία εξαφανίζεται από την Κοινότητα Οργάνης κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας του κ. Εμίνογλου. Για δύο σχεδόν χρόνια, από το 2007 έως το 2009, δεν υπήρχε σημαία μπροστά στο Κοινοτικό Κατάστημα. Στη συνέχεια, η Ελληνική σημαία επανεμφανίστηκε ως δια μαγείας, προς το τέλος του 2009, για να εξαφανιστεί εκ νέου εδώ και μερικές εβδομάδες, μαζί με τον ιστό της! (στη φωτό διακρίνεται το στήριγμα του ιστού της σημαίας)
 
25 Μαρτίου 2010, Κοινότητα με σημαία...Γνωρίζοντας τις αντιλήψεις ορισμένων εκ των «ενοίκων» της Κοινότητας Οργάνης, δεν περιμένουμε καμία εξήγηση. Θα θυμίσουμε μόνο στον γιατρό Μ. Εμίνογλου ότι, μπορεί μεν να βρίσκεται στο Κοινοτικό κατάστημα λίγες φορές την εβδομάδα, εργάζεται, ωστόσο, ως μόνιμος δημόσιος υπάλληλος σε Ελληνική υπηρεσία και πληρώνεται από το Ελληνικό κράτος. Αυτό και μόνο ίσως θα αρκούσε για να επιδείξει μεγαλύτερη ευαισθησία στο εθνικό σύμβολο!
 
 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΖΑΓΑΛΙΣΑ (τεύχος 44, Αύγουστος 2010)

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΞΕΡΙΖΩΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

Μαύρη επέτειος για τον Ελληνισμό! Νωπές οι μνήμες  στην γενιά των ξεριζωμένων! Ορδές μανιασμένων Τούρκων έσπαζαν, έκαιγαν λεηλατούσαν, έδερναν και δολοφονούσαν τους ανυπεράσπιστους Έλληνες. Μέσα σε έξι ώρες 4.340 Ελληνικά καταστήματα λεηλατήθηκαν. 260070 εκκλησίες λεηλατήθηκαν και παραδόθηκαν στις φλόγες.  26 110 εστιατόρια και ξενοδοχεία καταστράφηκαν, και 21 εργοστάσια και 27 φαρμακεία. Το νοσοκομείο στο Mπαλουκλί πυρπολείται, ένας ιερέας ξυλοκοπείται άγρια, Έλληνες αξιωματικοί και οι οικογένειές τους λυντσάρονται. Εξαγριωμένοι Τούρκοι μπαίνουν στα νεκροταφεία του Μπαλουκλί και του Σιλί.  Η μανία τους ξεσπάει στους τάφους. Ξεθάβουν και διαμελίζουν πτώματα. Ανοίγουν τους Πατριαρχικούς τάφους και διασκορπίζουν τα οστά. Αποκορύφωμα ο μαρτυρικός θάνατος του μοναχού Χρύσανθου, τον οποίον έκαψαν ζωντανό περιλούοντάς τον με βενζίνη.  Ελληνικά σπίτια καταστράφηκαν. Ελληνικά σχολεία και η μεγάλη του Γένους Σχολή καταστράφηκαν ολοσχερώς.


Οι Τουρκικές εφημερίδες αποδίδουν τα έκτροπα σε περιθωριακούς τύπους. Η αλήθεια όμως είναι, πως με ένα καλά οργανωμένο σχέδιο δράσης η Τουρκική κυβέρνηση πέτυχε την καταστροφή και την συρρίκνωση των Ελλήνων της Πόλης, οι οποίοι πήραν για δεύτερη φορά τον δρόμο της προσφυγιάς. Το 1923 ο Ελευθέριος Βενιζέλος και ο Κεμάλ Ατατούρκ, υπέγραψαν συνθήκη βάση της οποίας 315.000 Έλληνες θα παρέμεναν στην Κωνσταντινούπολη,  Σμύρνη, Ίμβρο, Τένεδο και 80.000 μουσουλμάνοι στην Δυτική Θράκη.

Την ίδια νύχτα της καταστροφής, στην Σμύρνη οι διαδηλωτές κατέστρεψαν το Ελληνικό περίπτερο της Διεθνούς Εκθέσεως, έκαψαν την σημαία του, επιτέθηκαν κατά του Ελληνικού Προξενείου και κατέστρεψαν τα διαμερίσματα, όπου έμεναν οι Έλληνες αξιωματικοί του κλιμακίου του ΝΑΤΟ, με τις οικογένειές τους. Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι τον διωγμό τον εξαπέλυσε η ίδια η κυβέρνηση του Μεντερές και σαν εκτελεστικό όργανο έδρασε η γνωστή οργάνωση “Η Κύπρος είναι Τουρκική”.
Τι σκοπούς όμως είχε αυτό το “πογκρόμ”;

Α) Έγινε στο πλαίσιο του ανθελληνικού πνεύματος, που είχε αρχίσει να καλλιεργείται στον Τουρκικό λαό.

Β) Καταφέρθηκε νέο πλήγμα κατά των συμπατριωτών μας της Πόλης, που αποτελούσαν στόχο της ιθύνουσας Τουρκικής τάξης, για λόγους σωβινισμού.

Γ) Γινόταν μια  προειδοποίηση κι ένας εκβιασμός στην Ελλάδα, με σημείο πίεσης την ομογένεια, για την πολιτική της στο Κυπριακό.

Δ) Συντελούσε στην παρότρυνση των μαζών, σύμφωνα με τους νόμους της πολιτικής ψυχολογίας, ώστε να παρασύρονται από εξωτερικούς ερεθισμούς.

Και η Ελλάς πως αντέδρασε;

Δυστυχώς όπως αντιδρά και σήμερα… Παρακολουθώντας σαν απλός θεατής τα γεγονότα!!!!

Α. Χ.

ΠΗΓΗ:ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;

* Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται την καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο*

Γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, είναι εβραϊκών συμφερόντων και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!!Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ...«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!!

Με απλά λόγια, κανένας εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!! Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο…!!!

Εάν μάλιστα αναλογισθούμε ότι το Κ.Ι.Σ. έχει αυθαίρετα απαγορεύσει ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ τη διέλευση των Ελλήνων από την οδό Μελιδόνη στον Κεραμεικό, όπου στεγάζεται η Συναγωγή και άλλα εβραϊκά διοικητικά κτίρια, σε έναν χώρο όπου βρίσκονται ερείπια του αρχαίου νεκροταφείου του Κεραμεικού, δημιουργούνται πολλά εύλογα ερωτηματικά, αναφορικά με τη ταυτότητα αυτών που κατέχουν πραγματικά τα ηνία της εξουσίας στην Ελλάδα…

Το Κ.Ι.Σ. πέραν του γεγονότος ότι μπορεί να δέχεται περιουσίες εβραίων και να φορολογεί αυτούς, υποκαθιστώντας το ελλαδικό κράτος, γεγονός πρωτοφανές, είναι παράλληλα απαλλαγμένο και το ίδιο από την καταβολή φόρων, όσον αφορά τη διαχείριση των πόρων του.

Επιπλέον το Κ.Ι.Σ. δεν καταβάλλει κανέναν φόρο στο ελλαδικό κράτος για την απόκτηση, δωρεά, αγορά, οποιασδήποτε κινητής ή ακίνητης περιουσίας, ενώ παράλληλα δικαιούται να εισάγει αδασμολόγητα προϊόντα προς εβραϊκή χρήση.Κατ’ επέκταση, το Κ.Ι.Σ. έχει συγκροτήσει όπως προκύπτει από τον εσωτερικό του κανονισμό, έναν αυτάρκη και αυτοδιοικούμενο οργανισμό που επεκτείνεται σε όλους τους νομοθετικούς, αστυνομικούς, δικαστικούς, διοικητικούς, θρησκευτικούς, εκπαιδευτικούς, οικονομικούς, κ.α. τομείς, υποδομή η οποία απαιτείται για τη λειτουργία ενός ανεξάρτητου κράτους.

Τα προνόμια τα οποία έχουν παραχωρηθεί από το ελληνικό κράτος στο Κ.Ι.Σ. είναι παράνομα και αντισυνταγματικά, αφού με τον συγκεκριμένο κανονισμό του Κ.Ι.Σ., αυτοβούλως έχει δημιουργηθεί ένα "κράτος εν κράτη" από την ελληνική εβραϊκή κοινότητα. Και μάλιστα, αυτό το "κράτος" δεν μετέχει σε καμία υποχρέωση έναντι του ελληνικού κράτους και απλά εισπράττει χωρίς ποτέ να αποδίδει τίποτε προς το ελληνικό δημόσιο...! (ολόκληρη η σχετική δημοσίευση βρίσκεται εδώ)Μετά από αυτά, δικαίως αναρωτιέται ο γράφων, αλλά και ο κάθε έλληνας πολίτης:

Και γιατί κύριε Παπανδρέου, κύριε Παπακωνσταντίνου και κύριοι βουλευτές, να πληρώνουν οι απλοί έλληνες πολίτες τη στιγμή που άλλοι έλληνες πολίτες (εβραίοι στο θρήσκευμα) δεν συμπαρατάσσονται στην στήριξη της οικονομίας αυτής της χώρας, αλλά και δεν συνδράμουν για την οικονομική της σωτηρία; Γιατί, άραγε, θα πρέπει εις έκαστος μισθωτός, συνταξιούχος ή δημόσιος υπάλληλος, να ανεχθεί την φορολογική επιδρομή της κυβέρνησης Παπανδρέου, όταν κάποιοι άλλοι (εβραίοι) πολίτες απολαμβάνουν ειδικής μέριμνας, προστασίας και ουσιαστικής απαλλαγής από τις εισφορές φόρων;

Αν αναλογιστούμε μάλιστα πως μεγάλες (έως τεράστιες) βιομηχανίες που λειτουργούν στη χώρα δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή ως φόρο και χάνονται πάρα πολλά δισεκατομμύρια ετησίως, λόγω ειδικού νόμου, με ποια σοβαρότητα έρχεται σήμερα το κράτος να κυνηγήσει τον μικροεπιχειρηματία που «φοροδιαφεύγει»;Τα ερωτήματα, βέβαια, θα μείνουν ερωτήματα και κανείς δεν θα βρεθεί να απαντήσει, κυρίως λόγω ελλείψεως επιχειρημάτων και δευτερευόντως λόγω ελλείψεως σοβαρότητας…

«Το σύστημα είναι ένοχο», κύριε πρωθυπουργέ, και καλά θα κάνατε, τόσο εσείς όσο και το «τσίρκο» που έχετε ονομάσει κυβέρνηση, να επαναπροσανατολίσετε τις πολιτικές σας και την στάση σας απέναντι στον ελληνικό λαό…Πολλοί βάζουν στοιχήματα, κύριε πρωθυπουργέ, εάν θα αντέξετε ως κυβέρνηση μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που στοιχηματίζουν (κυριολεκτικά) την πολιτική σας ύπαρξη έως το τέλος του Μαΐου, οπόταν και θα ανακοινωθούν τα νέα (συμπληρωματικά) οικονομικά μέτρα, τα οποία θα είναι και η ουσιαστική ταφόπλακα της λαθροκυβέρνησης της οποίας σήμερα ηγείστε. Εάν σας αναφέρω πως ήδη συζητιέται που θα προσφύγετε για να ξεχάσετε την πολιτική σας πανωλεθρία (περί διωγμού θα πρόκειται ουσιαστικά) και γίνονται αναφορές για ΗΠΑ ή και για Σουηδία, φυσικά δεν θα γίνω πιστευτός (βλέπετε, ο Καραμανλής φρόντισε να «ξεχάσει» τον πόνο του στις Αυστριακές Άλπεις…), αλλά σας υπενθυμίζω πως εσείς είχατε δηλώσει ότι "ο πολιτικός έχει πάντα έτοιμη την βαλίτσα του πίσω από την πόρτα"… Και αναρωτιέμαι:

Υπάρχει τόση αυτογνωσία στην πολιτική δειλία και στην ατολμία αντιμετώπισης των πολιτικών σας ευθυνών; Και το τελευταίο, δεν αφορά μόνο τους σημερινούς κυβερνώντες, αλλά και άλλους που έχουν ήδη φύγει από τη χώρα (Μαντέλης, Αδριανόπουλος και λίαν συντόμως έπεται δραματική συνέχεια)…

Η λαϊκή οργή, η αγανάκτηση και η αγωνία για την απόδοση του δικαίου, πρόκειται πολύ σύντομα να «τσακίσει» (κυριολεκτικά) όλη αυτή την πολιτική νομενκλατούρα των golden boys της οικονομίας και της πολιτικής, που άγονται και φέρονται εργαζόμενοι για τα προσωπικά τους συμφέροντα και αδιαφορώντας πως ουσιαστικά συμβάλουν στον αφελληνισμό ή και στην σμίκρυνση της χώρας…Δικαίωμά σας, κύριε πρωθυπουργέ να επιθυμείτε να κυβερνάτε… Δικαίωμά σας είναι να προσπαθείτε να εδραιώσετε το καθεστώς σας (περί καθεστώτος πρόκειται και όχι περί κυβερνήσεως) για το μεγαλύτερο δυνατό χρονικό διάστημα… Τα πολιτικά σας ατοπήματα και οι ηθικές σας επιθέσεις εναντίον του ελληνισμού, τα κατ’ εξακολούθησιν ψεύδη σας και η δουλικότητα στις προσταγές των «μεγάλων», είναι αυτά που θα βρείτε μπροστά σας και που θα σας εξακοντίσουν στο πολιτικό «πυρ το εξώτερον»…Εάν νομίζετε πως κυβερνάτε αυτόν τον τόπο, πως διαθέτετε πραγματική (και όχι εικονική) πυγμή, άμεσα οφείλετε να ανακοινώσετε δεκαετή αναδρομική καταβολή φόρων της εβραϊκής κοινότητας (καθώς και του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου της Ελλάδας). Πιστέψτε με, ούτε θα φτωχύνουν (φυσικά και θα τους λείψουν τα χρήματα που θα δώσουν, αλλά σε έναν καλό εβραίο πάντα λείπουν τα χρήματα επειδή ζει γνωρίζοντας πως θα μπορούσε να έχει αποκτήσει περισσότερα), καθώς και όλων εκείνων των ελλήνων χριστιανών που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. Εκτός εάν στην Ελλάδα υπάρχουν πολίτες διαφόρων κατηγοριών, με βάση τη θρησκεία τους… και σε αυτή την περίπτωση, διαβλέπω πως –τελικά- οι χριστιανοί αποτελούν πολίτες γ’ κατηγορίας, αφού ως α’ κατηγορίας αντιμετωπίζετε τους εβραίους και ως β’ κατηγορίας τους μουσουλμάνους (οι οποίοι στην Ελλάδα χρήζουν ειδικής κρατικής μέριμνας σε πλείστες όσες των περιπτώσεων)…Κύριε πρωθυπουργέ, η χώρα επτώχευσε επειδή εσείς οι πολιτικοί αγνοήσατε ηθελημένα (ή δεν γνωρίζατε) βασικούς κανόνες της οικονομίας, αλλά και της ηθικής…

Εσείς λοιπόν οφείλετε να βρείτε την λύση και σταματείστε αυτή την φορολογική επιδρομή εναντίον των ελλήνων, οι οποίοι ούτε «έφαγαν», ούτε έκρυψαν, αλλά και ούτε κέρδισαν τίποτε περισσότερο από το μεροκάματο που βγάζουν με κόπο…

Ζητείστε-απαιτείστε λοιπόν τα χρεωστούμενα (και όχι όλα, δεν χρειάζεται) από την ελληνική εβραϊκή κοινότητα και το καθοδηγητικό της όργανο (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, και να είστε βέβαιος πως όλα τα οικονομικά προβλήματα της χώρας θα λυθούν ως διά μαγείας… (μην σας πω και πως οι τοκογλύφοι θα σκεφτούν πολύ σοβαρά να μας δανείσουν και χωρίς τόκο…)!!!

ΠΗΓΗ:ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΓΙΑΛΑΤΖΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΩΣ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Παπαγαλάκια και κάθε λογής πολιτικοί μπαγαμπόντηδες έπιασαν δουλειά.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Άλλωστε η ατιμωτική εργολαβία της παραπληροφόρησης και του αποπροσανατολισμού, απετέλεσε διαχρονικά ένα χρήσιμο δεκανίκι, τόσο στις παραμονές όσο και στην κορύφωση μιας γενικευμένης επίθεσης σε βάρος των λαϊκών δικαιωμάτων, αλλά και εν όψει κορυφαίων εθνικών παραχωρήσεων και ανεπίτρεπτων συμβιβασμών.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και τώρα.

ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ… ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ.

Οι διαδρομές των προσκυνημένων κοντυλοφόρων, δείχνουν να είναι διαφορετικές. Γιατί αυτό που θέλουν είναι να αλώσουν την πολιτική σκέψη και να ακυρώσουν την ωρίμανση των συνειδήσεων αντίστασης.



Οι μεν επιχειρούν να εμφανίσουν την απόπειρα αναδιάταξης των εντολοδόχων της παγκόσμιας διακυβέρνησης στο θίασο που κυβερνά, ως την πεμπτουσία ενός μαχητικού σχήματος που έλειπε και που τώρα που το αποχτήσαμε …ποιος μας πιάνει...

Και δε το κάνουν τυχαία.

Ο στόχος τους είναι να επενδύσουν προπαγανδιστικά σε ψευδεπίγραφες προσδοκίες και παπατζήδικες υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

Οι δε επιχειρούν να εμφανίσουν την αναδιάταξη του θίασου των προσκυνημένων, ως σπασμωδική αντίδραση ενός λαβωμένου τέρατος που εν πολλοίς πνέει το κύκνειο άσμα του.

Και δεν το κάνουν τυχαία ούτε αυτοί, αφού η επιδίωξή τους είναι να καλλιεργήσουν - παρά τις βροντερές φωνασκίες - την παθητικότητα και την προσμονή, αλλά και την εξ ίσου ψευδεπίγραφη αλήθεια πως ο χρεοκοπημένος θίασος όπου να ναι θα φουντάρει.


ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ.

Και σ αυτό το ραντεβού, είναι πάντα συνεπέστατοι οι υποτακτικοί χρήστες της πένας που παραμένουν στρατευμένοι στον πολιτικό ραγιαδισμό.

Τι θέλουν να κρύψουν???

Την απλή και αυτονόητη αλήθεια. Ότι δηλαδή αυτή η κυβέρνηση και πριν το ρετούς που επεχείρησε ο συμπλεγματικός θιασάρχης της, αλλά και μετά από αυτό, συνεχίζει ακάθεκτη τη διατεταγμένη υπηρεσία την οποία της έχουν αναθέσει.

Αυτό δε συνιστά πορεία αυτοκαταστροφής όπως πλανεμένα ισχυρίζονται τα καμουφλαρισμένα φερέφωνα που δήθεν την αντιπαλεύουν, αλλά λυσσώδη αποφασιστικότητα προκειμένου να εκτελέσουν μέχρι κεραίας τις υποχρεώσεις οι οποίες τους έχουν ανατεθεί.

Επιχειρούν να κρύψουν ότι αυτός ο ανασχηματισμός είναι μέρος ενός επικοινωνιακού σχεδιασμού με στόχο τον αποπροσανατολισμό του πολίτη. Έναν αποπροσανατολισμό στον οποίο επιχειρούν να επενδύσουν οι προξενήτρες των ΜΜΕ, με τις μεγαλόστομες πολιτικές πορδές περί νέου δυναμισμού, νέου ξεκινήματος και λοιπές παρλαπίπες.

Επέλεξαν και οι δυό (προξενήτρες και φτωχοπρόδρομοι της γιαλατζή επαναστατικής φιλολογίας) ένα πρόστυχο πολιτικό παιχνίδι, ανάμεσα στην ψεύτικη ελπίδα και το πολιτικό αποκοίμισμα των μαζών, υπηρετώντας με τρόπο δουλικό τις επιδιώξεις των αφεντικών τους.

Ο στόχος τους είναι σαφής:

Δαιμονοποιώντας ή απαξιώνοντας την ιδέα του καθολικού ξεσηκωμού, υπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο την προοπτική της διαιώνισης της πολιτικής της βαρβαρότητας, του εθνικού ξεπουλήματος, και της παράδοσης της χώρας στις πολιτικές επιλογές της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Κι αυτό τον πρόστυχο και ατιμωτικό ρόλο, οφείλουμε να αποκαλύπτουμε χωρίς συμβιβασμούς και εκπτώσεις ως το πλέον ύπουλο και πισώπλατο χτύπημα σε βάρος του τόπου μας και του Ελληνικού λαού.

Και η αλήθεια είναι μία:

Και είναι αυτή για την οποία οι ψιλοχαμουρίτσες της πολιτικής "σκεψης" αποφεύγουν επιμελημένα να μιλούν.


ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ δεν μπορεί να υπάρξει για το λαό, και καμία αλλάγη στις προσκυνημένες μαριονέτες δε μπορεί να τροφοδοτήσει αυτή την ελπίδα.

Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ δε θα γκρεμιστεί από μόνος του αν ο ξεσηκωμένος λαός δεν αποφασίσει να τους γκρεμοτσακίσει και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά.


Ειναι παράσιτα στο σώμα του Ελληνισμού. Και τα παράσιτα δεν πέφτουν μόνα τους. Ή τα ξεριζώνεις και τους συνθλίβεις το κεφάλι ή μένουν για να μετατρέψουν το σώμα που τα ανέχεται σε άδειο κουφάρι.

Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και δεν είναι τυχαίο που γι αυτήν δε μιλούν οι υποτιθέμενοι αφοριστές του πολιτικού συστήματος.

ΠΗΓΗ:HERCOLANO