ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Χωριό Οργάνη: Η Σημαία Φάντασμα!

Print
Η Κοινότητα Οργάνης ν. ΡΙούλιος 2010, Κοινότητα χωρίς Ελληνική σημαία...οδόπης έτυχε να το ζήσει κι αυτό…. Η Ελληνική σημαία αλλά και ο ιστός της, αφαιρέθηκαν από την είσοδο του κοινοτικού καταστήματος… εδώ και βδομάδες.
 
Η ΖΑΓΑΛΙΣΑ ερωτά: Ούτε ο κοινοτάρχης κ. Εμίνογλου Μεμέτ, γιατρός ΩΡΛ στο Γ.Ν.Ν. Κομοτηνής, ούτε ο αντιπρόεδρος, κ. Σαρ Χουσεΐν Ισμαήλ, ο οποίος είναι και μόνιμος κάτοικος του οικισμού Οργάνης, δεν πρόσεξαν αυτήν την «απουσία»; Να θεωρήσουμε, μήπως, ότι η αφαίρεση της σημαίας και του σιδερένιου ιστού, έγινε εσκεμμένα; Θυμίζουμε ότι, πρώτον, στην κοινότητα Οργάνης προσελήφθη και εργάζεται οπαδός της φασιστικής οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων (ΖΑΓΑΛΙΣΑ φ. 40, Απρίλιος 2010) και, δεύτερον, το περιστατικό της εξαφάνισης της Ελληνικής σημαίας από το εκκλησάκι στην είσοδο του οικισμού της Οργάνης, το 2009 (αμέσως μετά τον εορτασμό της εθνικής μας επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940), μπροστά στο οποίο είχε φωτογραφηθεί δεύτερος οπαδός των Γκρίζων Λύκων! (ΖΑΓΑΛΙΣΑ φ. 38, Φεβρουάριος 2010)
 
Κοινότητα Οργάνης, τέλος Απριλίου, υπάρχει Ελληνική σημαίαΑύγουστος 2008, Κοινότητα Οργάνης χωρίς σημαία
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελληνική σημαία εξαφανίζεται από την Κοινότητα Οργάνης κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας του κ. Εμίνογλου. Για δύο σχεδόν χρόνια, από το 2007 έως το 2009, δεν υπήρχε σημαία μπροστά στο Κοινοτικό Κατάστημα. Στη συνέχεια, η Ελληνική σημαία επανεμφανίστηκε ως δια μαγείας, προς το τέλος του 2009, για να εξαφανιστεί εκ νέου εδώ και μερικές εβδομάδες, μαζί με τον ιστό της! (στη φωτό διακρίνεται το στήριγμα του ιστού της σημαίας)
 
25 Μαρτίου 2010, Κοινότητα με σημαία...Γνωρίζοντας τις αντιλήψεις ορισμένων εκ των «ενοίκων» της Κοινότητας Οργάνης, δεν περιμένουμε καμία εξήγηση. Θα θυμίσουμε μόνο στον γιατρό Μ. Εμίνογλου ότι, μπορεί μεν να βρίσκεται στο Κοινοτικό κατάστημα λίγες φορές την εβδομάδα, εργάζεται, ωστόσο, ως μόνιμος δημόσιος υπάλληλος σε Ελληνική υπηρεσία και πληρώνεται από το Ελληνικό κράτος. Αυτό και μόνο ίσως θα αρκούσε για να επιδείξει μεγαλύτερη ευαισθησία στο εθνικό σύμβολο!
 
 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΖΑΓΑΛΙΣΑ (τεύχος 44, Αύγουστος 2010)

0 σχόλια: