ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Η χθεσινή συνάντηση στη Νέα Υόρκη, του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Χριστόφια, με τον αντιπρόσωπο της κατοχής κ. Έρογλου, εξέπεμψε το μήνυμα ότι το Κυπριακό πρόβλημα είναι μια παρεξήγηση μεταξύ δύο κοινοτήτων η οποία προσκρούει σε "σημεία εμπλοκής" που οι δύο ηγέτες καλούνται να παρακάμψουν.
Επιβεβαιώθηκε επίσης από τον Γ.Γ. των Ηνωμένων Εθνών η διαδικασία που θα ακολουθηθεί σε τυχών κατάληξη σε μια συμφωνία δηλαδή το Διπλό Δημοψήφισμα. Δεν ακούσαμε τον κύριο Χριστόφια να φέρει οιαδήποτε ένσταση πάνω στο ζήτημα του διπλού δημοψηφίσματος και να ξεκαθαρίσει ποιοι δικαιούνται να συμμετέχουν σε ένα ενδεχόμενο δημοψήφισμα. Η σιωπή του κ. Χριστόφια δείχνει ξεκάθαρα ότι θα έχουμε επανάληψη της εσχάτης προδοσίας του 2004 του διπλού δημοψηφίσματος με την συμμετοχή των εποίκων.
Καμιά αναφορά δεν έγινε στα στρατεύματα κατοχής στον συνεχώς αυξανόμενο εποικισμό, στο σφετερισμό των περιουσιών των Ελλήνων προσφύγων. Με λίγα λόγια η ουσία του προβλήματος που είναι η κατοχή ξεχάστηκε τελείως. 
Το γεγονός αυτό δείχνει πόσο λανθασμένη είναι η πορεία που ακολουθεί το πολιτικό κατεστημένο. Καμία συζήτηση δεν μπορεί να γίνεται αν δεν τεθεί πρώτα ως προϋπόθεση η αποχώρηση του τουρκικού κατοχικού στρατού και των εποίκων όπως και η αναίρεση των συμφωνιών εγγυήσεως και συμμαχίας οι οποίες δεν συνάδουν με το το διεθνές δίκαιο και το Ευρωπαϊκό κεκτημένο.
Εν κατακλείδι, τόσο οι συνομιλίες "Κυπριακής ιδιοκτησίας" όσο και ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζονται οι δύο "ηγέτες" αθωώνουν το έγκλημα και εξισώνουν το θύτη με το θύμα υποβαθμίζοντας επικίνδυνα το αξίωμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Για μας ο Έρογλου δεν αντιπροσωπεύει τους τουρκοκύπριους αλλά αντιπροσωπεύει την βια, το έγκλημα, την αρπαγή, την παρανομία, την βαρβαρότητα, την κατοχή.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ