ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Δολάριο Δολάριο μαθαίνεις το (ανθρωπιστικό) τροπάριο

Πότε οι Δολλαρόψυχοι ανθρωπιστές θα πάνε με τα πλοιάρια, του «Free Ammohostos»,για να απελευθερώσουν την κατεχόμενη πόλη-φάντασμα;
Για τους 9 ανθρωπιστάς της ΜΙΤ, συνεδρίασε το Συμβούλιο Ασφαλείας.

Για τον Τάσσο Ισαάκ ;

HeLLeNiCReVeNgE

Η ΡΗΞΗ ΙΣΡΑΗΛ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ

Φάνηκε ξεκάθαρα , ύστερα από την καταδικαστέα αιματοχυσία έξω από τη Γάζα και τον θάνατο αθώων ανθρώπων από τις Ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις, ότι πίσω από την κίνηση των ακτιβιστών βρίσκεται η τουρκική στρατηγική . Στόχος αυτής της στρατηγικής με αρχιτέκτονα της τον Νταβούτογλου , είναι η ηγεμόνευση του Ισλαμικού κόσμου . Διαφαίνεται επίσης ότι το ακτιβιστικό κίνημα είναι ένα εργαλείο μυστικών υπηρεσιών που χρησιμοποιείται ανάλογα με την περίσταση . Ας μην ξεχνούμε την ακτιβιστική ενέργεια των μοτοσικλετιστών το 1996 , που εκτός του ότι άφησε πίσω της θύματα , συνέβαλε σε μια ψυχολογική υποχώρηση του κυπριακού ελληνισμού που «αξιοποιήθηκε» από το πολιτικό κατεστημένο για να πορευθεί προς το σχέδιο Ανάν και να αποδεχθεί την άρση της εμπολέμου καταστάσεως με το άνοιγμα των οδοφραγμάτων . Πρέπει να προσέξουμε στο μέλλον τη δράση των διαφόρων ακτιβιστών στο τόπο μας , που υπηρετούν ξένους στρατηγικούς στόχους . Η κατάσταση της κατοχής και ο στόχος της απελευθέρωσης απαιτεί επιτελικούς σχεδιασμούς μακράς πνοής και επιβάλλει την αποτροπή ακτιβιστικών ενεργειών .

Αναφορικά με τα γεγονότα στη Γάζα και τις επακολουθήσασες αντιδράσεις οφείλουμε να εστιάσουμε τη προσοχή μας σε αυτά που αφορούν το πρόβλημα μας .

Θετικό μακροπρόθεσμα θα μπορούσαμε να αξιολογήσουμε το γεγονός της ρήξης ( φαινομενικής ακόμα ) Ισραήλ – Τουρκίας .

Τα άμεσα αρνητικά αποτελέσματα αυτής της ρήξης είναι δύο :

Πρώτο : Η ενδεχόμενη ισλαμική στήριξη των κατεχομένων

Δεύτερο : η αναβάθμιση των αγγλικών βάσεων που υπάρχουν στη Κύπρο αναφορικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουν στο Ισραήλ .Όσοι νομίζουν ότι από την ρήξη Ισραήλ – Τουρκίας θα αποκομίσουν άμεσα οφέλη και ότι το Ισραήλ και ο σιωνισμός ξαφνικά θα στηρίξουν την Κύπρο , πλανώνται οικτρώς . Ο κίνδυνος θα φανερωθεί πολύ σύντομα μέσα από το νέο σχέδιο που ετοιμάζεται και θα περιλαμβάνει την προσπάθεια της Αγγλίας και του σιωνισμού να κατοχυρώσουν τις στρατιωτικές τους βάσεις και να επιβάλουν στη Κύπρο τον αφοπλισμό . Μια προσπάθεια που εκδηλώθηκε και στο σχέδιο Ανάν . Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως οι κρατούντες και κυβερνώντες είναι ευθυγραμμισμένοι με την ιδέα της αποστρατικοποίησης , μια ιδέα πέρα για πέρα αγγλοσιωνιστική . Πρέπει να καταλάβουμε πως οι Τούρκοι , οι Άγγλοι και οι Σιωνιστές δεν θα παύσουν ποτέ να επιβουλεύονται τη Κύπρο και τον ελληνισμό .

Μια ορθή κίνηση θα ήταν η άμεση ένταξη της Κύπρου στο συνεταιρισμό για την ειρήνη και η ενίσχυση της άμυνας μας με βήματα που να οδηγούν στον ενιαίο στρατό Ελλάδος – Κύπρου , στον ενιαίο ελληνικό στρατό που τα πολεμικά του σκάφη θα περιπολούν μέχρι τις ακτές της Μέσης Ανατολής . Αντί αυτών των ενεργειών , εις απάντηση της έκρυθμης κατάστασης που διαμορφώνεται , το ΑΚΕΛ παραπλανεί το λαό με αντί-ισραηλινές διαδηλώσεις και λαϊκισμούς που σε τίποτα δεν ωφελούν την άμυνα του κυπριακού ελληνισμού στους πολλαπλούς κινδύνους που είναι εκτεθειμένος .

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ