ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

"ΝΕΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ"

Print

Είναι το σύνθημα πίσω από το οποίο ταμπουρώθηκε ένας εντολοδόχος «ηγέτης» που με πολιορκητική μηχανή την πολιτική ψευδολογία, ανεδείχθη στην κυβερνητική εξουσία του τόπου.
Είναι το ψευδεπίγραφο άλλοθι πίσω από το οποίο επιχειρήθηκε να μακιγιαριστεί το πλέον ταπεινωτικό σχέδιο σε βάρος ενός λαού, και ο ομολογημένος στόχος ενός πολιτικού - μαριονέτα, να μετατρέψει τη χώρα που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί, σε θέατρο πειραματισμών για την εφαρμογή των σχεδίων της παγκόσμιας διακυβέρνησης...
Είναι ο φερετζές του ενδοτισμού, πίσω από τον οποίο ξετυλίγεται ένα ύπουλο σχέδιο άλωσης - απροκάλυπτης παράδοσης της χώρας, με στόχο την κοινωνική της αποσάθρωση, την γεωπολιτική της αποδυνάμωση, και τη δραστική περιστολή της εθνικής της κυριαρχίας...
Είναι το χωνευτήρι μέσα στο οποίο πολτοποιήθηκε το διαχρονικό παραμύθι του «πατριωτικού ΠΑΣΟΚ» μέσα από το οποίο αυτό που κατά τεκμήριο ευνουχήθηκε, ήταν η όποια παρακαταθήκη ελπίδας των πλανημένων και των αφελών...
Οι στόχοι των εμπνευστών του είναι σαφείς.
Προκύπτουν άμεσα από τις προτεραιότητες που οι ίδιοι ενέταξαν στον πολιτικό σχεδιασμό και στην «άσκηση» του κυβερνητικού τους «έργου».Πρώτος στόχος τους η ελληνική κοινωνία.
Θέλησαν να δηλητηριάσουν τις συνεκτικές της αξίες που μπορούν να εξασφαλίζουν την πρωτογενή ιδεολογική της ενότητα, για να κάμψουν το φρόνημα, την αυτοπεποίθηση και την πηγή έμπνευσης της αποφασιστικότητάς της, με στόχο τον καθολικό της παροπλισμό.
Η διαχείριση του λαθρομεταναστευτικού, δεν ήταν μια κορυφαία εκδήλωση ανθρωπισμού, από ένα πολιτικό σύστημα που είναι έτσι κι αλλιώς απάνθρωπο και αδίστακτο απέναντι στον ίδιο τον πολίτη.
Δεν ήταν μια απόπειρα - έστω και πλημμελής - να διαχειριστούν την ανέχεια και τον κατατρεγμό κάποιων «δυστυχισμένων» υπό το πρίσμα του όποιου ψευτοδιεθνιστικού νεφελώματος στα προσκυνημένα τους μυαλά.
Ήταν ένα προμελετημένο σχέδιο με στόχο τη ναρκοθέτηση της Ελληνικής κοινωνίας στο μαλακό της υπογάστριο.Ήταν μια επένδυση σε ένα βρώμικο σενάριο ολέθρου και καταστροφής. Ήταν ο κοινωνικός δοσιλογισμός σε όλο του το μεγαλείο.Η απλούστερη στρατηγική κοινωνικής ναρκοθέτησης που την επόμενη περίοδο θα αφυπνίσει χειραγωγούμενη, έναν ολέθριο εφιάλτη.
Απέναντι σ ένα τέτοιο σχέδιο καλά οργανωμένο μέχρι και την τελευταία του λεπτομέρεια, δε χωρούν κανενός είδους αυταπάτες. Τον κατευθυνόμενο εθνομηδενισμό και κυρίως τα επιθετικά και επικίνδυνα χαρακτηριστικά του, οφείλουμε να τα αποκαλύπτουμε και όχι να καθιστάμεθα συνένοχοι συγκαλύπτοντας την ουσία και το περιεχόμενό τους, μέσα από ψευδεπίγραφες ιδεολογικές αυταπάτες.Οι διεθνιστικές προσεγγίσεις στην πολιτική μεθοδολογία και την πρακτική, συνιστούν εργαλείο ενδυνάμωσης της πάλης των λαών, έμπρακτης αλληλεγγύης αυτοθυσίας και υποστήριξης των αγώνων τους για ανατροπή και οικοδόμηση.
Και ως τέτοιες, δεν μπορεί να αποτελούν νεφελώδες άλλοθι που να νομιμοποιεί - ανεξάρτητα από σκοπιμότητες - τις Νεοταξικές στρατηγικές απαξίωσης των εθνικών ιδιαιτεροτήτων, και ισοπέδωσης προς τα κάτω της πολιτισμικής διαφορετικότητας.Δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτελούν άλλοθι που να νομιμοποιεί ανατροπές αποξένωσης στη γειτονιά και την κοινωνία.
Δε γίνεται να μετατρέπονται από ιδεολογικό εφόδιο που πρέπει να στηρίζει και να ενιαιοποιεί την πάλη των λαών ενάντια στον κοινό εχθρό του, σε εργαλείο πολτοποίησης των εθνών που να υπηρετεί τα σχέδια καθυπόταξης, αποσύνθεσης και αποδυνάμωσης που είναι σχέδια και επιδιώξεις του εχθρού του.Ας το καταλάβουν οι πάντες.
Η επιβεβλημένη και φυτευτή ανομοιογένεια, επειδή ακριβώς είναι και χειραγωγούμενη, μπολιάζει τις κοινωνίες με μίση και αντιπαλότητα και δε συμβάλει στην εμπέδωση του αμοιβαίου σεβασμού και της αλληλεγγύης.

ΠΗΓΗ:ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

0 σχόλια: