ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ

Οι βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2011, δεν έχουν να δείξουν τίποτα καινούριο . Τα ίδια πολιτικά κόμματα που μετέχουν στη βουλή, με ένα κενό , ραγιαδίστικο και υποταγμένο λόγο, θα απευθυνθούν στο λαό με μοναδικό στόχο τη διατήρηση των πελατειακών σχέσεων και συμφερόντων τους. Η μοναδική αλλαγή, που αναγγέλλει αυτό το άθλιο πολιτικό κατεστημένο, είναι η αλλαγή κάποιων πρόσωπων που θα διαδεχθούν τις κουρασμένες και φθαρμένες μαριονέτες των κομματικών μηχανισμών.
Σε αυτό το στημένο σκηνικό , εξαίρεση θα αποτελέσει η παρουσία του ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. Ένας ρωμαλέος ελληνικός εθνικισμός, έρχεται να αναταράξει τα λιμνάζοντα νερά .Έρχεται σε αυτή τη κοινωνία των υποταγμένων συνειδήσεων ένας ζωηφόρος λόγος, που θα μείνει χαραγμένος για πάντα στις ψυχές των ελλήνων, ένας λόγος που θα προσδιορίσει τις πολιτικές εξελίξεις του μέλλοντος . Η διαφορά μας με τα άλλα κόμματα δεν εστιάζεται στα πρόσωπα και στην αλλαγή των προσώπων που θα αναλάβουν τη διεύθυνση της κοινωνίας αλλά στην ριζική αλλαγή των θεσμών και στη μεταξίωση των ρόλων τους .
Είμαστε η μοναδική πολιτική δύναμη, που τολμά να πει τα πράγματα με το όνομα τους , να καταγγείλει συνθήκες , να δυναμιτίσει απηρχαιωμένους θεσμούς , να συγκρουστεί με τις αντιλαϊκές δυνάμεις . Είμαστε η πολιτική δύναμη που τολμά να κτυπήσει τις δυνάμεις του αριστερού εθνομηδενισμού αφενός και τις δυνάμεις της δεξιάς και ακροδεξιάς συντήρησης αφετέρου.
Είμαστε η μοναδική πολιτική δύναμη που καταγγέλλει την καταστροφική αριστερίστικη εθνομηδενιστική πολιτική και διανόηση που δρα υπερ των ευρύτερων συμφερόντων της παγκοσμιοποίησης και του διεθνούς χρηματοπιστωτικού υπερκράτους προσβάλλοντας κάθε στοιχείο της εθνικής μας ταυτότητας.
Είμαστε η μοναδική πολιτική δύναμη που καταγγέλλει ευθέως, το ληστρικό ρόλο του ντόπιου τραπεζιτικού συστήματος που συναποτελείται από την ολιγαρχία του παρασιτικού πλούτου και της εκκλησίας.
Αυτές οι δύο ροπές και δυνάμεις , ως αγωγοί ξένων και αντεθνικών συμφερόντων κατ’ ανάγκη συγκλίνουν και συμφωνούν στις θέσεις τους για το εθνικό θέμα . Κατά συνέπεια δεν μπορεί να τεθεί το αίτημα του απελευθερωτικού αγώνα χωρίς το ξεθεμέλιωμα και το γκρέμισμα των οικονομικοκοινωνικών βάσεων τους.
Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ κηρύττει τον πόλεμο στις δυνάμεις της τυραννίας που είναι ταυτόχρονα και δυνάμεις της υποχώρησης και του ραγιαδισμού.
Η απελευθέρωση της σκλαβωμένης πατρίδος περνά μέσα από τον έλεγχο του παραγόμενου εθνικού πλούτου από τον ίδιο τον λαό και το έθνος. Αυτός είναι ο κεντρικός μας λόγος και η αβυσσαλέα διαφορά μας με τα κόμματα του κατεστημένου .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ