ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

“Χάκερς” επιτέθηκαν στις ιστοσελίδες της ΕΔΟΝ και της Προοδευτικής Κίνησης Φοιτητών

edon Χάκερς επιτέθηκαν στις ιστοσελίδες της ΕΔΟΝ και της Προοδευτικής Κίνησης Φοιτητών 
Το μήνυμα που αναρτήθηκε στις ιστοσελίδες της ΕΔΟΝ και της Προοδευτική είναι το ακόλουθος:
”Οι ιστοσελίδες edon.org.cy και proodeftiki.org.cy έχουν αφαιρεθεί από τον εξυπηρετητή ως διαμαρτυρία για το γεγονός ότι η κυβέρνηση Χριστόφια βρίσκεται ακόμα στην εξουσία. Η καταστροφική έκρηξη στη βάση ‘Ευάγγελος Φλωράκης’ έχει αλλάξει τη ζωή μας για πάντα: 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, δεκάδες έχουν τραυματιστεί σωματικά και ψυχολογικά, η οικονομία της Κύπρου έχει ουσιαστικά καταρρεύσει και η χώρα μας έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας και αξιοπρέπιας στο διεθνή χώρο. Το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για το κατάντημα αυτό το φέρει η Κυβέρνηση Χριστόφια. Για να μπορέσει η Κύπρος να ξεκινήσει να επανακτά την αξιοπιστία της, η κυβέρνηση αυτή πρέπει να παραιτηθεί αμέσως και να αντικατασταθεί από μια νέα που να αποτελείται από νέους ανθρώπους που δεν έχουν ξαναπάρει την εξουσία στα χέρια τους”. 
Την «επίθεση» που δέχτηκαν οι ιστοσελίδες της ΕΔΟΝ και της Προοδευτικής Κίνησης Φοιτητών, κατήγγειλε σε δημοσιογραφική διάσκεψη η γραμματεία της ΕΔΟΝ, σήμερα το απόγευμα.
Η Οργάνωση έχει ήδη προχωρήσει, σύμφωνα με ανακοίνωση, με τις ανάλογες ενέργειες για καταγγελία της επίθεσης στην αστυνομία και αναμένει την προσαγωγή των υπευθύνων στη δικαιοσύνη.
edon hacking Χάκερς επιτέθηκαν στις ιστοσελίδες της ΕΔΟΝ και της Προοδευτικής Κίνησης ΦοιτητώνΣύμφωνα με την ανακοίνωση, το Κεντρικό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ χαρακτήρισε απαράδεκτη την ενέργεια αγνώστων «να επιτεθούν και να ‘κατεβάσουν’ τις ιστοσελίδες της ΕΔΟΝ και της Προοδευτικής ΚΦ αναρτώντας μάλιστα και συγκεκριμένο μήνυμα» το οποίο η ΕΔΟΝ έδωσε στη δημοσιότητα.
«Ως ΕΔΟΝ σεβόμαστε τα αισθήματα του απλού κόσμου για το τραγικό δυστύχημα στο Μαρί που κόστισε τη ζωή σε 13 συμπατριώτες μας. Ωστόσο δεν μπορούμε παρά να κακίσουμε ενέργειες που σκοπεύουν να προωθήσουν σκοπιμότητες και να εκμεταλλευτούν πολιτικά αυτά τα αισθήματα. Ιδιαίτερα καταδικάζουμε τις όποιες αντιδημοκρατικές ενέργειες όπως η σημερινή που στοχεύουν στη φίμωση της ΕΔΟΝ και της Προοδευτικής» τονίζεται στην ανακοίνωση.
Η ΕΔΟΝ καλεί όλους όσοι τις τελευταίες μέρες επιχειρηματολογούν υπέρ τους δικαιώματος των πολιτών να εκφράσουν τις απόψεις τους, να τοποθετηθούν για αυτή την «απαράδεκτη» ενέργεια, ενώ ταυτόχρονα καλεί και τα πολιτικά κόμματα «να τοποθετηθούν ξεκάθαρα για το κατά πόσο επιδοκιμάζουν ή κατακρίνουν ενέργειες όπως αυτή σε βάρος της ΕΔΟΝ και της Προοδευτικής ΚΦ».
Συγκεκριμένα, με το μήνυμα που τοποθέτησαν οι χάκερς στην ιστοσελίδα της ΕΔΟΝ ζητούν την παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια και της Κυβέρνησης, καταλογίζοντάς τους την ευθύνη για την τραγωδία της 11ης Ιουλίου.
onlycy.com

νέος ηγέτης της Εθνοφρουράς

Ο νέος Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς θα είναι ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία Στυλιανός Νάσης, σε αντικατάσταση του αντιστράτηγου Π.Τσαλκίδη που παραιτήθηκε μετά την φονική έκρηξη στη ναυτική βάση της Εθνοφρουράς Ο Σ.Νάσης αποστρατεύθηκε από τον Ελληνικό Στρατό το 2010, ως Γενικός Επιθεωρητής Στρατού. Ηπειρώτης, γεννήθηκε το 1952 στο Πολύγυρο Ιωαννίνων και αποφοίτησε το 1974 από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων ως Ανθυπολοχαγός Πεζικού, λίγες ημέρες πριν την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.
 
Φοίτησε σε διάφορες στρατωτικές σχολές στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Στρατηγική και Επιχειρησιακή Σχεδίαση, στη Σχολή Εθνικής Άμυνας Ολλανδίας, Πολιτική Ανωτέρων Αξιωματικών ΝΑΤΟ κτλ). Αποφοίτησε πρώτος από τη Σχολή Στρατηγικών Πληροφοριών, Ανωτάτη Σχολή Πολέμου και Σχολή Εθνικής Αμύνης. Ως κατώτερος Αξιωματικός διοίκησε Λόχο και Μηχανοκίνητο Λόχο Πεζικού σε Μονάδες Εκστρατείας.Ως ανώτερος Αξκός διοίκησε διαδοχικά Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού, Τάγμα Μαθητών Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), Τάγμα Πεζικού και Σύνταγμα Πεζικού (Τακτική Διοίκηση). Ως ανώτατος Αξιωματικός, διοίκησε Ταξιαρχία στη Λήμνο, το Γ΄Σώμα Στρατού/NDC-GR και υπηρέτησε ως Α’ Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Επιτελικές Θέσεις: Επιτελής Επιχειρήσεων και Πληροφοριών σε Σύνταγμα Πεζικού – Επιτελής του 3ου ΕΓ/ ΓΕΣ (τμήμα Χειρισμού Κρίσεων και Σχεδίων) – Διευθυντής του Κλάδου Σχεδιάσεως (J5) επί -2- έτη και Διευθυντής του Κλάδου Πολιτικοστρατωτικής Συνεργασίας στο Συμμαχικό Στρατηγείο της Νάπολης (JFC-NP). – Διευθυντής 3ου ΕΓ/ΓΕΣ (Επιχειρήσεις – Ασκήσεις). – Διευθυντής Σπουδών στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών. – Διευθυντης του Όπλου του Πεζικού στο ΓΕΣ. – Διευθυντής του Α΄ Κλάδου του ΓΕΣ (Επιχειρήσεις – Σχέδια- Πληροφορίες) – Α΄ Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ (Επιχειρησιακός Τομέας).

Ομιλεί την αγγλική γλώσσα πολύ καλά.
 
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=22002&Itemid=40

ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ


Θυμόμαστε και τιμούμε σήμερα τους ήρωες που έδωσαν τη ζωή τους για την υπεράσπιση της πατρίδος κατά των τούρκων εισβολέων και των τουρκοκυπρίων συνεργατών τους. Θυμόμαστε τους αγνοούμενους και τον πόνο των συγγενών τους και ολόκληρου του κυπριακού ελληνισμού. Θυμόμαστε τους πρόσφυγες που εκδιώχθηκαν από τη γη των πατέρων τους. Θυμόμαστε τους εγκλωβισμένους μας και τα ανήκουστα μαρτύρια τους. Θυμόμαστε τη τουρκική βαρβαρότητα που για 37 χρόνια μολύνει τα ιερά χώματα της σκλαβωμένης πατρίδος.
Η ήττα του 1974 ήταν απότοκος πολλών λαθών και υπόπτων επιλογών των κυβερνήσεων Ελλάδος και Κύπρου με αποκορύφωμα την σκηνοθετημένη ως αναπόφευκτη δήθεν σύγκρουση , Χούντας - Μακαρίου.
Θεωρούμε ότι πίσω από το στημένο σκηνικό της σύγκρουσης που κατέληξε στο πρόχειρο πραξικόπημα και την άνανδρη φυγή του Μιχάλη Μούσκου από τις αγγλικές βάσεις , ετίθετο σε εφαρμογή το σχέδιο που θα συμπλήρωνε τη Ζυρίχη και που δεν ήταν άλλο από τη κατάληψη ενός μέρους της Κύπρου και τη συγκέντρωση των τουρκοκυπρίων σε μια ενιαία εδαφική ζώνη , με απώτερο σκοπό τη λύση που σήμερα το αγγλόδουλο πολιτικό κατεστημένο επιδιώκει με το όνομα της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας.
Ως εκ τούτου η ήττα του 1974 οφείλεται στη προδοσία της Χούντας και του Μακαρίου και όχι εκ της ανωτερότητας του εχθρού στο πεδίο της μάχης επί ίσοις όροις , προετοιμασίας και οργάνωσης.
Τούτο σημαίνει πως με την ορθή στρατηγική της απελευθέρωσης και την πολιτική και στρατιωτική προετοιμασία που απαιτείται , η νίκη των ελληνικών όπλων θα είναι βεβαία.
Ας εργαστούμε για κείνη τη μεγάλη μάχη που ο στρατός μας θα μπαίνει ελευθερωτής στους αιματοβαμμένους δρόμους της Κερύνειας.
Ζήτω η νίκη , ζήτω ο ελληνικός στρατός.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ