ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

νέος ηγέτης της Εθνοφρουράς

Print

Ο νέος Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς θα είναι ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία Στυλιανός Νάσης, σε αντικατάσταση του αντιστράτηγου Π.Τσαλκίδη που παραιτήθηκε μετά την φονική έκρηξη στη ναυτική βάση της Εθνοφρουράς Ο Σ.Νάσης αποστρατεύθηκε από τον Ελληνικό Στρατό το 2010, ως Γενικός Επιθεωρητής Στρατού. Ηπειρώτης, γεννήθηκε το 1952 στο Πολύγυρο Ιωαννίνων και αποφοίτησε το 1974 από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων ως Ανθυπολοχαγός Πεζικού, λίγες ημέρες πριν την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.
 
Φοίτησε σε διάφορες στρατωτικές σχολές στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Στρατηγική και Επιχειρησιακή Σχεδίαση, στη Σχολή Εθνικής Άμυνας Ολλανδίας, Πολιτική Ανωτέρων Αξιωματικών ΝΑΤΟ κτλ). Αποφοίτησε πρώτος από τη Σχολή Στρατηγικών Πληροφοριών, Ανωτάτη Σχολή Πολέμου και Σχολή Εθνικής Αμύνης. Ως κατώτερος Αξιωματικός διοίκησε Λόχο και Μηχανοκίνητο Λόχο Πεζικού σε Μονάδες Εκστρατείας.Ως ανώτερος Αξκός διοίκησε διαδοχικά Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού, Τάγμα Μαθητών Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), Τάγμα Πεζικού και Σύνταγμα Πεζικού (Τακτική Διοίκηση). Ως ανώτατος Αξιωματικός, διοίκησε Ταξιαρχία στη Λήμνο, το Γ΄Σώμα Στρατού/NDC-GR και υπηρέτησε ως Α’ Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Επιτελικές Θέσεις: Επιτελής Επιχειρήσεων και Πληροφοριών σε Σύνταγμα Πεζικού – Επιτελής του 3ου ΕΓ/ ΓΕΣ (τμήμα Χειρισμού Κρίσεων και Σχεδίων) – Διευθυντής του Κλάδου Σχεδιάσεως (J5) επί -2- έτη και Διευθυντής του Κλάδου Πολιτικοστρατωτικής Συνεργασίας στο Συμμαχικό Στρατηγείο της Νάπολης (JFC-NP). – Διευθυντής 3ου ΕΓ/ΓΕΣ (Επιχειρήσεις – Ασκήσεις). – Διευθυντής Σπουδών στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών. – Διευθυντης του Όπλου του Πεζικού στο ΓΕΣ. – Διευθυντής του Α΄ Κλάδου του ΓΕΣ (Επιχειρήσεις – Σχέδια- Πληροφορίες) – Α΄ Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ (Επιχειρησιακός Τομέας).

Ομιλεί την αγγλική γλώσσα πολύ καλά.
 
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=22002&Itemid=40

0 σχόλια: