ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΕΜΕΊΣ ΚΑΊΓΑΜΕ ΤΑ ΤΖΑΜΙΆ ΣΤΗΝ ΚΎΠΡΟ! «ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΏΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΎΡΚΟΥΣ ΚΑΤΆ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ». ΚΥΝΙΚΉ ΟΜΟΛΟΓΊΑ ΣΟΚ ΤΟΎΡΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΎ

turks-provocacia


Αφιερώνεται στον κ. Ξυνίδη, στους ψευδο-μουφτήδες και στα λοιπά φασιστοειδή-πληρωμένους πράκτορες του προξενείου της Κομοτηνής

Αίσθηση προκαλεί η δημόσια ομολογία του Τούρκου στρατηγού ε.α. Σαμπρί Γιρμιμπέσογλου πως πριν από το 1964, κατά τις ενδοκοινοτικές συγκρούσεις στην Κύπρο, Τούρκοι πυρπόλησαν μουσουλμανικό τέμενος προκειμένου να υποδαυλίσουν το μίσος των Τουρκοκυπρίων κατά των Ελληνοκυπρίων.
Μιλώντας στο τουρκικό δίκτυο Haberturk για τη δράση της υπηρεσίας του, ο απόστρατος σήμερα στρατηγός Σαμπρί Γιρμιμπέσογλου παραδέχτηκε: «Στις Ειδικές Επιχειρήσεις υπάρχει ένας κανόνας: για να ενισχύσεις το αντιστασιακό φρόνημα του λαού κάνεις δολιοφθορές σε
συμβολικούς στόχους δίνοντας την εντύπωση ότι πρόκειται για έργο του εχθρού. Για παράδειγμα, βάζεις φωτιά σε ένα τζαμί. Εμείς κάψαμε τζαμιά στην Κύπρο».
Στα κατεχόμενα, ο πρώην ηγέτης των τουρκοκυπρίων Ραούφ Ντενκτάς ισχυρίστηκε πως δεν ευσταθούν οι δηλώσεις του Τούρκου στρατηγού, αν και παραδέχτηκε ότι Τούρκοι τοποθέτησαν τη βόμβα στο τουρκικό Γραφείο Τύπου το 1958 στη Λευκωσία, αλλά δικαιολογήθηκε ότι η ενέργεια αυτή δεν κατευθυνόταν από την τουρκοκυπριακή κοινότητα, «αλλά ήταν μια πράξη δύο νεαρών Τουρκοκυπρίων» και ο ίδιος πληροφορήθηκε την αλήθεια για τους δράστες, έπειτα από επτά χρόνια.
Ο ηγέτης της εξτρεμιστικής οργάνωσης ΤΜΤ, Χασάν Κεσκίν δήλωσε ευθαρσώς: «Αν ο στρατηγός προέβη στη δήλωση αυτή, σημαίνει ότι έτσι έχουν τα πράγματα».
Οι αντιδράσεις
Ο αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και πρώην πρωθυπουργός στα κατεχόμενα Φερντί Σογέρ καυτηρίασε την ομολογία Γιρμιμπέσογλου, λέγοντας: «Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα στην Κύπρο. Οι προβοκατόρικες ενέργειες της εποχής αποσκοπούσαν στην πόλωση κα εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα των ξένων».
Ο αρχηγός του Κόμματος Κοινωνικής Δικαιοσύνης Μεχμέτ Τσακιτζί δήλωσε ότι βομβαρδίστηκαν τζαμιά για κλιμάκωση της έντασης μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων και ότι αυτό ήταν έργο του τουρκικού βαθέως κράτους, το οποίο παρουσίασε ως δράστες τους Ελληνοκυπρίους. Πρόσθεσε, όμως, ότι «και το βαθύ κράτος των Ελληνοκυπρίων έκαψε εκκλησίες και παρουσίασε ως δράστες τους Τουρκοκυπρίους. Αυτοί είναι οι λόγοι που προκάλεσαν τους πολέμους στο νησί», ισχυρίστηκε.
Η εφημερίδα «Αφρίκα» προβάλλει την ομολογία του Τούρκου στρατηγού υπό τον πρωτοσέλιδο τίτλο «Εμείς βομβαρδίσαμε τα τζαμιά». Αναφέρεται στη βομβιστική επίθεση κατά των τζαμιών Μπαϊρακτάρη και Ομεριέ το 1962 και γράφει ότι οι δημοσιογράφοι Αϊχάν Χικμέτ και Αχμέτ Γκιουρκάν θα αποκάλυπταν τους δράστες, γι' αυτό και δολοφονήθηκαν το 1962.
Καμία επίσημη αντίδραση δεν υπάρχει μέχρι στιγμής από την κυπριακή κυβέρνηση για τις αποκαλύψεις Γιρμιμπέσογλου, ενώ από τα κυπριακά κόμματα μόνο η ΕΔΕΚεξέδωσε ανακοίνωσή στην οποία τονίζει: «είναι εξόχως αποκαλυπτική, αλλά κυρίως διδακτική η ξετσίπωτη ομολογία του Σαμπρί Γιρμιμπέσογλου, απόστρατου στρατηγού των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων και πρώην στελέχους της διεύθυνσης ανορθόδοξου πολέμου στην Τουρκία, ότι υπήρξε εμπρησμός από τους ίδιους τους Τούρκους τζαμιού στην Κύπρο για να δημιουργηθούν αισθήματα μίσους κατά των Ελλήνων». Η ανακοίνωση προχωρεί και σε έμμεση αναφορά της «φωτογραφίζει» τοΑΚΕΛ, λέγοντας ότι η ομολογία είναι διδακτική «για όσους τα τελευταία χρόνια ανιστόρητα υποστηρίζουν ότι δήθεν ευθύνεται ο κυπριακός Ελληνισμός για την τουρκοανταρσία του 1963-64 και όσα ακολούθησαν».
Τέλος, εκφράζει την ελπίδα ότι «η κυνική ομολογία του Τούρκου απόστρατου στρατηγού θα συνετίσει όσους με εθνική απερισκεψία προσπαθούν να διαστρέψουν την ιστορική αλήθεια και να δημιουργήσουν αισθήματα συλλογικής ενοχής στον κυπριακό Ελληνισμό». [Παναγιώτης Σαββίδης, Πρώτο Θέμα]
Ανασκευάζει αλλά ποιος τον πιστεύει
Προσπάθησε να πάρει πίσω για δεύτερη φορά τις δηλώσεις του περί πυρπόλησης τζαμιών στην Κύπρο, ο Τούρκος Στρατηγός εν αποστρατεία. Χθες το βράδυ σε τηλεοπτική εκπομπή αρνήθηκε ξανά ότι είπε ότι πυρπόλησε τζαμί στην Κύπρο προκειμένου να φανεί ότι το έκανε ο εχθρός και έτσι να κάνουν τους τουρκοκύπριους να εξεγερθούν εναντίον των Ελλήνων το 1974.
Δήλωσε μάλιστα ότι το τζαμί το πυρπόλησαν οι Ελληνοκύπριοι και ότι, όπως είπε χαρακτηριστικά, ο Έλληνας είναι μάστορας σε αυτά! «Εμείς δεν κάναμε τέτοια», τόνισε, ακόμα όμως και τα τουρκικά μέσα φαίνεται να μην τον πιστεύουν. Η ίδια εκπομπή δημοσιοποίησε ξανά την πρώτη του συνέντευξη για να δείξει ότι δεν παραποιήθηκαν τα λεγόμενα του και ότι πράγματι είχε παραδεχτεί ότι ανατίναξε τζαμί στην Κύπρο.
Παλαιότερα είχε δηλώσει πως για να προκαλέσει κανείς αναταραχή στο λαό και να αντισταθεί σε κάτι, μπορεί να το καταφέρει αν προβεί σε δολιοφθορές, δημιουργώντας την εντύπωση ότι το έκανε ο εχθρός. Για παράδειγμα, είπε, «πυρπολείτε ένα τζαμί, στην Κύπρο, εμείς, έχουμε πυρπολήσει Τζαμί εκεί», είχε παραδεχτεί.
Σε δηλώσεις του χθες ο Τούρκος Πρωθυπουργός ανέφερε ότι αυτά είναι δουλειά της δικαιοσύνης. Σημειώνεται ότι το όνομα του συγκεκριμένου στρατηγού βρίσκεται πίσω από αρκετές σκοτεινές ιστορίες στην Τουρκία - από την απόπειρα δολοφονίας του πρώην προέδρου της Τουρκίας μέχρι και τα Σεπτεμβριανά του 1955 στην Κωνσταντινούπολη

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ



post from: SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: ΕΜΕΊΣ ΚΑΊΓΑΜΕ ΤΑ ΤΖΑΜΙΆ ΣΤΗΝ ΚΎΠΡΟ! «ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΏΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΎΡΚΟΥΣ ΚΑΤΆ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ». ΚΥΝΙΚΉ ΟΜΟΛΟΓΊΑ ΣΟΚ ΤΟΎΡΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΎ http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/12/blog-post_9854.html#ixzz18Hu8bXny
Under Creative Commons License: Attribution

ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Η βουλευτής του ΑΚΕΛ κ. Σκεύη Κουκουμά σε ομιλία της στη βουλή, αναφέρθηκε στο ζήτημα της μετανάστευσης και είπε μεταξύ άλλων ότι «διαχειριζόμαστε τη μετανάστευση, με τρόπο ανθρώπινο και αμοιβαία επωφελή», προσθέτοντας ότι «η μόνη αποτελεσματική, που είναι ταυτόχρονα και η πιο ανθρώπινη, λύση είναι η ενσωμάτωση των μεταναστών στην κοινωνία με ίσα δικαιώματα και ίσες υποχρεώσεις».
Με λίγα λόγια η κυβέρνηση του ΑΚΕΛ αποφάσισε να πολιτογραφήσει όλους τους μετανάστες που βρίσκονται ή έρχονται στη Κύπρο , νόμιμους ή παράνομους . Ας σημειωθεί ότι για τους κοινοτικούς μετανάστες ισχύουν οι νόμοι της ένωσης που καθορίζουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των πολιτών της. Ως εκ τούτου δεν νομίζουμε να αναφέρεται σε αυτούς η κ. Κουκουμά. Αναφέρεται προφανώς στους πάσης φύσεως μετανάστες που συρρέουν από την Ασία , την Αφρική και γενικά από χώρες εκτός Ε.Ε. Όλοι αυτοί θα γίνουν σε μια νύχτα , πολίτες αυτού του κράτους με ίσα δικαιώματα. Δεν αποκλείεται βέβαια να πολιτογραφήσουν και κοινοτικούς μετανάστες και να τους δώσουν κυπριακή υπηκοότητα. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει μετά βεβαιότητας τι έχουν στο κεφάλι τους οι ιθύνοντες του ΑΚΕΛ και των άλλων κομμάτων που τους υποστηρίζουν σε αυτό το θέμα.
Με αυτό τον τρόπο , το ελεύθερο τμήμα της κυπριακής επικράτειας θα αποκτήσει 200 έως 300 χιλιάδες πολίτες που θα δικαιούνται τα πάντα. Από επιδόματα μέχρι θέσεις στο δημόσιο .Έτσι ο λαός της κυπριακής δημοκρατίας δεν θα είναι αυτός που γνωρίζαμε αλλά ένα πολυφυλετικό , πολυπολιτισμικό σύμφυρμα, που η πλειοψηφία του θα ανήκει στους ξένους και στους διάφορους εθνοπροδότες και εθνομηδενιστές υπό την ευλογία των μονοπωλίων και των τραπεζών. Θέλουν να δημιουργήσουν μια πολυφυλετική εργατική τάξη που θα υπηρετήσει τα σχέδια του διεθνιστικού ληστρικού χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου , τις ξένες επιχειρήσεις και τα ξένα συμφέροντα. Το ΑΚΕΛ ως κόμμα που εξελίχθηκε σε υπερασπιστή των τραπεζών και των ξένων συμφερόντων, πρωτοστατεί σε αυτή την θανάσιμη αλλοίωση της κοινωνίας μας, έχοντας την υποστήριξη του κατ’ εξοχήν προδοτικού κόμματος του ΔΗΚΟ , του κόμματος που άνοιξε τα οδοφράγματα και μετέτρεψε τη Κύπρο σε ξέφραγο αμπέλι των λαθρομεταναστών , των τούρκων πρακτόρων και των τουρκοκυπρίων που ζουν με επιδόματα από τους φόρους των ελλήνων.
Γνωρίζουν βέβαια ότι αυτή η προσπάθεια δεν θα περάσει χωρίς μαζικές αντιδράσεις. Και όμως προχωρούν χωρίς δισταγμό. Έχουν σκοπό να αιματοκυλίσουν τη Κύπρο και μέσα από την οδό του αίματος να επιβάλουν και τη λύση που απεργάζονται μαζί με τους αγγλοτούρκους κατακτητές.
Εάν εφαρμοστεί η πολιτική της πολιτογράφησης μεταναστών άλλη μια τεράστια κατοχική μάζα θα προστεθεί στην τουρκική κατοχική αγέλη και ο ελληνισμός της Κύπρου θα αναγκαστεί είτε να εγκαταλείψει το νησί είτε να ριφθεί σε ένα αιματηρό αγώνα επιβίωσης , έχοντας εχθρό του, το δικό του κράτος. Πριν φτάσουμε σε αυτή τη τραγική κατάσταση ας αντιδράσουμε. Όχι όμως για να περιορίσουμε τα επιδόματα των μεταναστών , όπως διακηρύττουν μερικοί ψηφοθήρες , αλλά για να διώξουμε άμεσα τους λαθρομετανάστες από τη πατρίδα μας κόβοντας τους κάθε παροχή εργασίας και στέγης. Αυτοί που συντηρούν λαθρομετανάστες σκοτώνουν τη πατρίδα , είναι σιχαμεροί προδότες. Σημαδέψτε με κόκκινη μπογιά τα σπίτια τους, τις δουλειές τους , κηρύξτε τους οικονομικό πόλεμο , φτύστε τους κατάμουτρα στα καφενεία , στους δρόμους. Μόνο έτσι κτυπιέται η λαθρομετανάστευση , κτυπώντας αυτούς που τη συντηρούν και όχι με παρελάσεις.
Να πεινάσουν οι προδότες που συντηρούν λαθρομετανάστες , να κλείσουν οι δουλειές τους τα σπίτια τους , να χαθούν από το πρόσωπο της πατρώας γης. Τότε θα καταλάβουν οι κρατούντες πως δεν θα περάσει το θανάσιμο για τον κυπριακό ελληνισμό , σχέδιο της πολιτογράφησης των μεταναστών.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΠΟΙΟΙ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο ελληνικός λαός έδειξε με τη χθεσινή διαδήλωση στο κέντρο της πρωτεύουσας των πανελλήνων, ότι είναι αποφασισμένος να πολεμήσει τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης των διεθνών τοκογλύφων. Τα γεγονότα δείχνουν ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα λαϊκής εξέγερσης , της μόνης σωτήριας λύσης που απέμεινε. Τούτες τις κρίσιμες ώρες ο ελληνικός εθνικισμός διαδηλώνει την απουσία του. Τα ακροδεξιά σχήματα του ΛΑ.Ο.Σ και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ καπηλεύτηκαν τον εθνικισμό , εγκλώβισαν υγιείς δυνάμεις στις τάξεις τους για να τις κρατήσουν μακριά από το λαϊκό αίσθημα σε διαρκή κατάσταση φίμωσης και χειραγώγησης. Ως ακροδεξιά σχήματα παίζουν το ρόλο που τους ανέθεσε το κατεστημένο . Να εμποδίζουν την ανάπτυξη ενός πραγματικού λαϊκού εθνικισμού που να στηρίζει την εθνική κυριαρχία πάνω στις ασάλευτες βάσεις της λαϊκής κυριαρχίας, που μόνο μέσω μιας πραγματικής εθνικής λαϊκής δημοκρατίας δύναται να εκφραστεί. . Αντί αυτού, άλλοτε βρίζουν και φτύνουν κάθε έννοια δημοκρατίας (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) αυτοαναγορεύοντας τους εαυτούς τους εκλεκτούς και αλάθητους , και άλλοτε γλύφουν σαν τα σκουλήκια το σύστημα της αστικής δημοκρατίας (ΛΑ.Ο.Σ) .
Σήμερα που η ιστορία επιτάσσει την ενότητα του ελληνικού λαού , αυτοί οι ακροδεξιοί μηχανισμοί ανήγαγαν σε κεντρικό άξονα της ιδεολογίας τους την ενθύμηση του εμφυλίου και την συντήρηση αισθημάτων μίσους . Με αυτό τον τρόπο εξυπηρετούν τη τυραννία της πλουτοκρατίας , μέρος της οποίας είναι η εκκλησία. Θέλουν το λαό διαχωρισμένο και αντίμαχο ώστε ποτέ να μην ενωθεί σε ένα ενιαίο εθνικιστικό μέτωπο εφόδου κατά της τυραννίας του πλούτου.
Το ίδιο κλίμα μεταφέρεται και στη Κύπρο. Το ΕΛΑΜ ως παράρτημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ακολουθεί τον ίδιο δρόμο υποστηριζόμενο από το σύστημα που θέλει να διατηρεί την ακροδεξιά για δικό του όφελος. Με το ΕΛΑΜ συμπορεύονται και άλλες ακροδεξιές ομάδες όπως το ΚΕΑ , υποστηριζόμενες από τα «πατριωτικά περίπτερα» των κομμάτων του κατεστημένου.
Ο δημοκρατικός ελληνικός εθνικισμός αντίθετος σε κάθε μίμηση ξένων ιδεολογιών , αντίθετος σε κάθε μορφή ολοκληρωτισμού, δεξιάς ή αριστεράς απόκλισης , αντίθετος σε κάθε μορφή δικτατορίας και ελιτισμού, εκφραστής μιας γνήσιας ελληνικότητας που έρχεται από τα βάθη των αιώνων ως πνοή ελευθερίας σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο , διακηρύττει τη λήθη του παρελθόντος προσβλέποντας σε μια εθνική και λαϊκή συμφιλίωση που θα αποτινάξει με την χειμαρρώδη ορμή της, την τυραννία των ολίγων και θα οδηγήσει το έθνος σε μια αναγεννητική πορεία .
Καλούμε τις λαϊκές δυνάμεις που βρίσκονται εγκλωβισμένες στα σχήματα της παρακμής , κάτω από τη σκιά των αντεθνικών διαιρετικών ιδεολογημάτων του κομμουνισμού , της σοσιαλδημοκρατίας , του φιλελευθερισμού να ενωθούν σε ένα ΜΕΤΩΠΟ ΕΦΟΔΟΥ κατά της πνευματικής , οικονομικής , κοινωνικής και πολιτικής τυραννίας.
Έλληνες εθνικιστές , μη πέφτετε στη παγίδα του κατεστημένου . Αφήστε στο ίσκιο τους τα μίση του παρελθόντος και δώστε χέρι φιλίας στις πατριωτικές λαϊκές δυνάμεις όπου και αν είναι εγκλωβισμένες. Πολεμείστε ότι διχάσει τον ελληνικό λαό και δουλέψετε για την επανάσταση.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ