ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ

Η eurocypria έκλεισε αφήνοντας πίσω της τεράστιες ζημιές τις οποίες πλήρωσε από τους φόρους του ο Κυπριακός λαός. Τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και η Cyprus Airways η οποία αντιμετωπίζει ήδη τεράστια οικονομικά προβλήματα. Η ένεση των 20 εκ. ευρώ που προτείνουν οι τσαρλατάνοι του ΑΚΕΛ δεν θα σώσουν τον ασθενή αλλά θα εξασθενήσουν περεταίρω την οικονομία της κοινωνίας. Αυτά τα 20 εκ. δεν θα πληρωθούν από τα κομματικά ταμεία του ΑΚΕΛ αλλά από τους φόρους του λαού που αντιμετωπίζει σήμερα σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, για τα οποία ευθύνεται η καπιταλιστική πολιτική της κυβέρνησης Χριστόφια.
Η κατάσταση των Κυπριακών Αερογραμμών αποκαλύπτει την πραγματική εικόνα του πολιτικού κατεστημένου, της ολιγαρχίας του πλούτου που επιβάλλονται πάνω στα συμφέροντα του λαού.
Μοναδική λύση πριν αρχίσει η κατρακύλα της Cyprus Airways είναι να βρεθούν τρόποι προσάρτησης τους στις Ελληνικές αερογραμμές.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΔΗΚ