ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Ο Σιωνισμός κρύβεται πίσω απο το σκηνικό Ισραήλ - Τουρκίας!!!

Εικόνα

Δεν θα ζητήσω συγνώμη από την Τουρκία για την επίθεση", ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ στις 4 Ιουνίου 2010.

"Το αίτημα για συγνώμη στον Τούρκο πρωθυπουργό Ερντογάν ήρθε από πρέσβη της Τουρκίας στην Ουάσιγκτον, και όχι από τον ίδιο τον Ερντογάν, ήταν μια μεγάλη έκπληξη για μας," παρατήρησαν ισραηλινοί αξιωματούχοι.

Ο Ερντογάν, ο οποίος αρχικά απειλούσε να συνοδεύσει με πολεμικά πλοία το πλοίο Rachel Corrie στη Γάζα, αλλά ποτέ δεν πραγματοποίησε την απειλή του.

Αντ 'αυτού, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου μπροστά από το πορτρέτο του ιδρυτή της κοσμικής Τουρκίας, Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, (ένας Εβραίος καταγωγής Σεφαρδιτών), ανακοίνωσε ότι « η ηρεμία πρέπει να αντικαταστήσει τον θυμό," και ότι η Τουρκία «είναι έτοιμη να εξομαλύνει τις σχέσεις με το Ισραήλ. "

Καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να εξευμενίσει τις σιωνιστικές δυνάμεις στις οποίες η Τουρκία είναι υπόχρεη ,ο Davutogu πρόσθεσε: "Η ασφάλεια των οικογενειών των ισραηλινών διπλωματών στην Τουρκία είναι η τιμή του έθνους μας. Η ασφαλειά τους θα εξασφαλιστεί. "

Γιατί τότε ο Ερντογάν και οι Τούρκοι αξιωματούχοι πήραν πίσω από το αρχικό αιτημά τους όταν οι δικοί τους πολίτες δολοφονήθηκαν και βασανίστηκαν από τους Ισραηλινούς;


Εικόνα

Μήπως λόγω των πιέσεων από το ΝΑΤΟ, της οποίας η Τουρκία είναι ένα βασικό μέλος, ή από την ΕΕ, που η Τουρκία ζητάει να ενταχθεί, ανάγκασαν τον Ερντογάν και τους υπουργούς του να υποχωρήσουν; Ή μήπως είναι εξαιτίας του εβραϊκού ελέγχου του στρατιωτικού καθεστώτος της Τουρκίας που ουσιαστικά κυβερνάει την χώρα;

Για την πίεση από το ΝΑΤΟ και η ΕΕ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι , αν και είναι πολύ πιθανό, καθως και οι δύο είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με σιωνιστικά συμφέροντα.

Όμως, είμαστε σίγουροι ότι οι "Donmeh Εβραίοι», δηλαδή, οι «ΚρυπτοΕβραίοι», οι οποίοι διοικούν στρατιωτικά την Τουρκία, έβαλαν φρένο
 

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΛΕΓΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΠΩΣ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ;

ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ!

Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε εθνικιστή όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου; Για να την πουλήσουν πιο εύκολα. Όταν επί Σημίτη κάθε λέξη που άρχιζε από -εθν… και -ελλ… ‘εγινε ο δαίμονας που θα μας στερούσε από τον “εκσυγχρονισμό”.

Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε ρατσιστή; Σε πολύ λίγο δεν θα είσαι ιδιοκτήτης της πατρίδας σου, θα είσαι ένας κάτοικος μιας χώρας που θα ανοίκει στους τραπεζίτες και τ’ αφεντικά τους που παριστάνουν την κυβέρνηση.

Κατάλαβες τώρα γιατί τους αγαπάνε τους “μη νόμιμους μετανάστες” τόσο πολύ οι εκλεγμένοι αλήτες μας; Για να κάνουν με τη δυστυχία τους κι εμάς δυστυχισμένους.

Κατάλαβες τώρα γιατί πριονίσανε την παιδεία και την υποβάθμησαν σε “εκπαίδευση”; Για να σε κάνουν υπαλληλάκο των 3.60. Να σε βάλουν πίσω από τον πάγκο των μπακάλικών τους, να σερβίρεις καφέδες και να πηγαίνεις με το παπί πίτσες στα πάρτυ του Χριστοφοράκου.

Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες; Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Δεκάρα δεν δίνανε για τις δώσεις σου, με χαρτιά τυπωμένα σου πήρανε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί.

Κατάλαβες τώρα γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο; Όταν ένας πρωθυπουργός της χώρας προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιγνίδι του χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς για …επενδύσεις.

Κατάλαβες τώρα πως κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας πλούτο με αέρα;

Κατάλαβες τώρα γιατί γουστάρουν τόσο την “ελεύθερη αγορά”; Για να κλείσει ο μπακάλης και να στέλνεις τον κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα της γερμανίας. Σε βγάλανε ψαράκι από τη γυάλα σου και σε πετάξανε στον ωκεανό με τα σκυλόψαρα, με τους δικούς τους …κανόνες διατροφής.

Κατάλαβες τώρα ψαράκι πόσο αξίζει η γυάλα σου; Μήπως έχεις την καλύτερη γωνιά στον κόσμο, το καλύτερο οικόπεδο και στην κοστολογούν μόλις 300 δις; Τότε τα βράχια της ιρλανδίας πόσο κάνουν, τέσσερα δίφραγκα;

Κατάλαβες τώρα τι σημαίνουν για ‘κείνους “επενδύσεις”; Με δημόσιο χρήμα, σε δημόσιο χώρο, με κρατικές επιδοτήσεις φτιάχνουν έργα που σε βάζουν να τα πληρώνεις για τρεις ζωές σ΄αυτούς που το παίζουν εργολάβοι. Τους έφτιαξες καινούριο αεροδρόμιο ενώ είχες, τους χάρισες και τον εθνικό σου αερομεταφορέα επειδή ήταν “μορφονιοί” και ‘ξέραν καλύτερα να στήνουν σιδεριές και να στρώνουν άσφαλτο από τη ΜΟΜΑ.

Κατάλαβες τώρα γιατί την Εθνική σου Οδό της αλλάζουν ονοματάκι; Θέλεις 20ευρώ για να πας από Αθήνα – Θεσσαλονίκη χρησιμοποιόντας την Εθνική σου Οδό, αυτήν που είναι υποχρέωση του κράτους να κατασκευάσει κι όχι να την ξεπουλήσει στο κάθε “όμορφο’ που παριστάνει τον εργολάβο.

Κατάλαβες τώρα γιατί σου πουλάνε φθηνά τα χαζοκούτια; Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια της τηλεόρασης. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή χαζοβιόλα στον απογευματινό πληρωμένο τελάλη της προπαγάνδας τους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων “τίποτα” με ειδικότητα στον αέρα.

Κατάλαβες μήπως τώρα γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει ούτε ένας σοβαρός άνθρωπος; Επειδή αφορά ένα θίασο τριακοσίων διορισμένων από τις κοματικές λίστες οι οποίες συντάσσονται από ντόποιους τοποτηρητές που οι μεγάλοι επιλέγουν από τις “άγιες οικογένειες” του τόπου. Δεν θα βρείτε κανέναν από τους έλληνες λαμπρούς διανοητές κι επιστήμονες εκεί μέσα. Ούτε απ’ έξω δεν πατάνε μη λερωθούν.

Κατάλαβες τώρα γιατί τα κάνουν όλ’ αυτά; Δεν θέλουν άλλους Έλληνες. Ούτε στο γένος ούτε στη σκέψη. Καθιστούν αδύνατη ακόμα και την αναπαραγωγή. Οι γονείς σε δυο δουλειές, οι παππούδες ακόμα και στα 70 θα εργάζονται. Τα παιδιά δεν μεγαλώνουν αυτόματα και ο ξέρουν. Είναι υπεύθυνοι για κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ. Θυμηθήτε το, κάνουν γενοκτονία και το ξέρουν.

Συμπληρώστε τον κατάλογο. Ελεύθερα παρακαλώ…
 
ilektrosok

Έκλεισαν και συμφωνίες πάνω στο "Αβέρωφ" με καλεσμένες πόρνες...


...από το εξωτερικό, για "μεταφορά" της σημαίας ελληνικών πλοίων στην Τζαμάικα.


Από πού ήρθαν και πόσο πληρώθηκαν τα 15 call girls.


Εκεί ήταν και εκπρόσωπος της τζαμαϊκανής κυβέρνησης...
Από τον Οδυσσέα Μαρκόνη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ


Στο "Αβέρωφ" δεν έγινε μόνο ένα απλό γαμήλιο γλέντι. Υπάρχουν πληροφορίες ότι στο πλαίσιο του γλεντιού έγιναν συζητήσεις και για σύναψη μιας ευρύτερης συμφωνίας επιχειρηματικών συμφερόντων με σκοπό τη μεταφορά σημαίας πολλών πλοίων από την ελληνική στο νηολόγιο της Τζαμάικας. Αυτός κατά τις πληροφορίες ήταν και ο σκοπός της παρουσίας του Mr Bert Smith από την κυβέρνηση της Τζαμάικας που είχε κληθεί από τον κ. Πατίστα και πήρε με την ευκαιρία μέρος στο γλέντι. Πρόκειται για τον μαύρο κύριο που (το πρόσωπό του είναι σε κόκκινο κύκλο) ποζάρει στις φωτογραφίες δίπλα στις ξανθές αλλοδαπές...


Αν οι πληροφορίες αληθεύουν (περιμένουμε μια διάψευση...), αυτό σημαίνει ότι σε περίοδο οικονομικής κρίσης και υπό τον φόβο των εφοπλιστών ότι θα τους επιβληθεί έκτακτη φορολογία, πάνω στο "Αβέρωφ" - το ιστορικότερο μνημείο του ελληνικού Ναυτικού- έγινε προσπάθεια να πειστούν Έλληνες εφοπλιστές να "αφήσουν" την Ελλάδα και να "μεταφέρουν" τα πλοία τους στην Τζαμάικα!


Μην αγνοείτε ότι αυτές τις μέρες γίνονταν και τα "Ποσειδώνια" όπου κλείστηκαν (δείτε εδώ) εφοπλιστικές συμφωνίες με την Τζαμάικα...


Τα ξανθά μοντέλα που ποζάρουν στις φωτό όλο χάρη προέρχονται, σύμφωνα με πληροφορίες, από το European Escort Sex Service και είναι κυρίως από Τσεχία και Λιθουανία. Ήταν συνολικά 15 μοντέλες και η κάθε μία πληρώθηκε για την παρουσία της 300 ευρώ.


Βγήκαν όλες μαζί από ένα πουλμανάκι που τις είχε παραλάβει, αμέσως πριν, από το "Ελευθέριος Βενιζέλος".


Είναι κοινό μυστικό ότι εφοπλιστές εφαρμόζουν χρόνια τώρα αυτή την πρακτική όταν θέλουν να κλείσουν συμφωνίες καθώς τα call girls ξέρουν να δημιουργούν μια "ευχάριστη" ατμόσφαιρα...


Εκτός από την "οικονομική προδοσία", τι είδους ασέβεια διαπράχθηκε πάνω στο "Αβέρωφ", με όλα αυτά και με καλεσμένες πόρνες, μπορεί εύκολα να το καταλάβει κανείς... 

HeLLeNICReVeNgE

ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ



Τα νέα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης και ιδιαίτερα η αύξηση του εταιρικού φόρου κατά μια ποσοστιαία μονάδα στο 11 τοις εκατό , πλήττουν άμεσα την μεγάλη παραγωγική βάση και εξισώνουν τον βιοπαλαιστή με το μεγάλο κεφάλαιο και τα τεράστια εισοδήματα του .Επιπλέον ο φόρος αυτός θα ενισχύσει τη λαθρομετανάστευση διότι θα αναγκάσει τις οικογενειακές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις να ανοιχθούν στην αγορά φθηνότερων εργατικών χεριών χωρίς έξοδα ασφάλισης .Το μέτρο είναι τελείως αψυχολόγητο και θα αποβεί εις βάρος της κοινωνικής ειρήνης εφόσον αναμένεται να αυξήσει την ανεργία του νόμιμου πληθυσμού και να φτωχύνει έτι περισσότερο τα ασφαλιστικά ταμεία . Η κυβέρνηση Χριστόφια σπέρνει ανέμους για να θερίσει η κοινωνία θύελλες στο μέλλον .
Θέση μας είναι ότι πρέπει να φορολογηθούν εκτάκτως οι τράπεζες , οι μεγαλοκαταθέτες , τα διάφορα μονοπώλια και η τεράστια περιουσία της εκκλησίας . Στοχευμένοι άμεσοι φόροι και περιορισμός των εμμέσων φόρων που πλήττουν την αγορά και τα λαϊκά στρώματα . Να κτυπηθεί επίσης αμείλικτα η παράνομη εργασία . Είναι ένας από τους βασικούς τρόπους καταπολέμησης της λαθρομετανάστευσης και των συνθέτων προβλημάτων που αυτή παράγει .
Συμπερασματικά η λεγόμενη λαϊκή κυβέρνηση Χριστόφια ασκεί την γνωστή ολέθρια πολιτική της σοσιαλδημοκρατίας που αφήνει ανενόχλητο το ληστρικό κεφάλαιο και απομυζά τα παραγωγικά λαϊκά στρώματα . Στο τέλος δημιουργείται μια προβληματική αγορά που καταφεύγει γονυπετής στις τράπεζες για να υποθηκεύσει το μέλλον και την τιμή της πατρίδος .
Αντιτάσσουμε στην σοσιαλδημοκρατία την εθνικοδημοκρατική ιδεολογία σύμφωνα με την οποία το κράτος είναι ο προστάτης και σχεδιαστής της εθνικής λαϊκής οικονομίας υπό το πνεύμα της εθνικοκοινωνικής συνοχής ενάντια σε κάθε φατριαστική καταλήστευση και εκμετάλλευση του κοινωνικού συνόλου .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ