ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ

Το 2011 θα είναι μια χρονιά σημαντικών εξελίξεων. Θα απαιτηθεί επαγρύπνηση και προετοιμασία για δράση στη κατάλληλη στιγμή.
Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα , με την ευκαιρία του προεκλογικού αγώνα θα βρεθεί κοντά στο λαό για να προειδοποιήσει και καταγγείλει τα όσα οι σκοτεινές δυνάμεις σχεδιάζουν εις βάρος της Κύπρου.
Τι είναι εκείνα που πρέπει να προσέξουμε;
Πρώτο : Να αποφύγουμε την εμπλοκή μας στη λογική του διχασμού. Αυτή τη λογική τη καλλιεργεί το πολιτικό κατεστημένο για να κρατήσει τις λαϊκές δυνάμεις κολλημένες στο παρελθόν , διασπασμένες , αντίμαχες , έτσι ώστε να τις ελέγχει και να τις κατευθύνει στον ρουν των συμφερόντων του. Αυτός είναι και ο λόγος που κράτησαν επι τόσα έτη ανοικτό το φάκελο της Κύπρου. Τώρα επιχειρούν μάλιστα να τον ανοίξουν με ελλειπή στοιχεία για να ρίξουν λάδι στη φωτιά του διχασμού. Ποιος είναι άραγε ο κ. Σιζόπουλος και ποιος ρόλος του ανατέθηκε; Θα απαιτηθεί αυξημένη προσοχή. Ο λόγος μας επιβάλλεται να είναι ενωτικός και λαϊκός. Τούτο σημαίνει πως θα κτυπούμε ανελέητα μόνο τις συνθήκες και συμφωνίες εκείνες που απάνω τους εδράζεται η τωρινή υποχωρητικότητα. Να αναλύσουμε ξανά το αίσχος της Ζυρίχης και των συμφωνιών του 1977.Να κτυπήσουμε την προδοσία της άρσης της εμπολέμου καταστάσεως με τη κατοχή και το άνοιγμα των οδοφραγμάτων. Να πολεμήσουμε οτιδήποτε οδήγησε και οδηγεί στην πολιτική της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Να κτυπήσουμε τα είδωλα του κατεστημένου μέχρι να γίνουν συντρίμμια.
Δεύτερο: Να προσέξουμε από τουρκικές προβοκατόρικες ενέργειες που σκοπό θα έχουν την ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑΣ. Πίσω από αυτό το διαφαινόμενο κίνδυνο βρίσκεται ο δολερός άγγλος και οι προεκτάσεις των μυστικών υπηρεσιών του σε υπηρεσίες στην Ελλάδα και τη Κύπρο καθώς και σε κόμματα και συγκροτήματα που ελέγχουν μέσα ενημέρωσης .Κάποιοι βάλθηκαν να «αποδείξουν» σε αυτή τη κρίσιμη φάση του κυπριακού πως δεν μπορούμε να ζήσουμε με τους τουρκοκύπριους. Η συσσώρευση τέτοιων «αποδείξεων» όσο ασήμαντες και αν φαίνονται , θα χρησιμεύσουν στις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας για να κτίσουν επί αυτών το φρικτό οικοδόμημα της προβοκάτσιας. Η κυβέρνηση Χριστόφια γνωρίζει πολλά αλλά τηρεί σιγή. Θέλει να επισφραγίσει τη διζωνικότητα και να κλείσει το δρόμο προς τους Κερυνιώτες που θέλουν να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Κάποιοι ενεργούν νομίζοντας πως δεν θα λογοδοτήσουν κάποτε και αυτοί και οι φαμίλιες τους , στο έθνος και τον άγρυπνο στρατό του. Πρόσεξε πολύ καλά κύριε Χριστόφια. Είμαστε εδώ.
Τρίτο: Να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε, δηλαδή το άνοιγμα προς τις δυνάμεις της αριστεράς. Εκεί είναι οι υγιείς και ρωμαλέες δυνάμεις που θα ενταχθούν στις τάξεις μας για να πολεμήσουμε τους εχθρούς του λαού και του έθνους , τη λέπρα των διεθνιστών και λογής μαρξιστών , αλλά και τη πανούκλα του παρασιτικού πλούτου που αρπάζει το ψωμί μας εκμηδενίζοντας κάθε μορφή λαϊκής κυριαρχίας. Τα δόγματα της αριστεράς είναι νεκρά , παντού αναδίδουν την οσμή της σαπίλας . Απαιτείται αδιάκοπος ιδεολογικός πόλεμος για να απωθηθούν οι μολυσματικοί φορείς από τα λαϊκά στρώματα. Να παλέψουμε σε πολιτικό επίπεδο για το ψωμί του λαού ενάντια σε κάθε υπέρμετρη συσσώρευση πλούτου και εξουσίας και ενάντια σε όλες εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις που τις στηρίζουν. Οι τράπεζες και η εκκλησία Α.Ε που δρουν αδελφωμένες , είναι οι εχθροί της λαϊκής οικονομίας.
Τέταρτο: Να δώσουμε στο λαό να κατανοήσει τους κινδύνους που περιέχει η διαδικασία που θα οδηγήσει σε ένα τυχόν σχέδιο λύσης. Να τονίσουμε τη προδοσία του διπλού δημοψηφίσματος με την συμμετοχή των εποίκων. Κάτι για το οποίο τηρούν όλοι σιγή προτάσσοντας ένα κίβδηλο πατριωτισμό που εξαπατά τις μάζες, πως δήθεν θα πουν ένα μεγάλο όχι σε ένα νέο σχέδιο τύπου Ανάν. Ναι αλλά τούτη τη φορά αν αποδεχθούμε τη συμμετοχή των εποίκων σε ένα διπλό δημοψήφισμα , εκείνο που θα θέλουν από μας είναι να πούμε όχι και αυτοί να πάρουν τη νομιμοποίηση όλων των εποίκων και ενός άλλου λαού που διεκδικεί δικό του κράτος. Το αντιομοσπονδιακό μέτωπο που η εκκλησία επιχειρεί να ποδηγετήσει ευρίσκεται παγιδευμένο . Ανεξιχνίασται αι βουλαί του ιερατείου. Όπως ανεξιχνίαστες ήσαν όταν υπεγράφετο η προδοσία της Ζυρίχης.
Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα (ΕΔΗΚ) είναι το τελευταίο οχυρό των ελλήνων της Κύπρου ενάντια σε κάθε προδοσία και υποχώρηση.
Λουκάς Γ. Σταύρου
Πρόεδρος ΕΔΗΚ