ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Μεγάλες αντιδράσεις για την επίσκεψη της Λόπεζ στα κατεχόμενα

»ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΩΝ
Ενώπιον μεγάλων αντιδράσεων θα βρεθεί η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία είναι προσκεκλημένη του κατοχικού καθεστώτος στο βόρειο τμήμα της Κύπρου, την ημέρα της επετείου της εισβολής, για να εγκαινιάσει ξενοδοχείο, το οποίο ανήκε σε ελληνοκυπριακή ιδιοκτησία και έγινε αρπαγή του από τον Αττίλα (το Συμβούλιο της Ευρώπης θεωρεί παράνομη την αρπαγή περιουσίας). Οι αρχές του ψευδοκράτους ετοιμάζουν μεγάλη υποδοχή στη Τζένιφερ Λόπεζ, με επικεφαλής των ψευδοδήμαρχο Αμμοχώστου και ψευδοβουλευτές του Ερογλου.

Οι αντιδράσεις έχουν αρχίσει, ήδη, να παίρνουν σάρκα και οστά. Υπάρχει κίνηση Ελλήνων και Κυπρίων ευρωβουλευτών για την απαγόρευση της εισόδου της Λόπεζ σε ευρωπαϊκές χώρες. Η γνωστή ηθοποιός θα έχει πρόβλημα αν προσγειωθεί στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, καθώς στο διαβατήριό της θα υπάρχει σφραγίδα «κράτους» το οποίο δεν είναι αναγνωρισμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον ΟΗΕ, θα έχει δηλαδή τη σφραγίδα ενός παράνομου κράτους. Οι ευρωβουλευτές ετοιμάζονται να καταθέσουν σχετικές ερωτήσεις στην ευρωβουλή και στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Η κίνηση παίρνει ευρύτερες διαστάσεις και ήδη έχει δημιουργηθεί σάϊτ στο διαδίκτυο, στις ΗΠΑ και τον Καναδά, με τίτλο «Μην επισκεφθείτε τον Αττίλα κ. Λόπεζ» και το οποίο έχει ήδη συγκεντρώσει πολλές χιλιάδες υπογραφών


[ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ]

ΕΝΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΕΙΣ ΝΑΟΥΣ

Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα συντάσσεται με τους πολίτες της Λευκωσίας που αγωνίζονται να αποτρέψουν την ανέγερση υπερμεγέθους καθεδρικού ναού στην παλαιά Λευκωσία . Ο εν λόγω ναός θα είναι περίπου ύψους είκοσι έξι μέτρων και τεραστίου πλάτους και όγκου που θα αλλοιώσει ανεπανόρθωτα τον αρχιτεκτονικό χαρακτήρα της ιστορικής Λευκωσίας .
Το μέγεθος του ναού δεν συνάδει με τον ιστορικό χώρο , συνάδει όμως με την υπεροψία της εκκλησίας αλλά και την αδιαφορία της για την οικονομική κρίση και τη κατοχή . Το ιερατείο αποδεικνύει για πολλοστή φορά πως θέτει πάνω από όλα , πάνω από τη πατρίδα , την ελευθερία και την ευημερία του λαού και πάσαν αξία αισθητική , τα συμφέροντα της θρησκείας και των λειτουργών της .

Σε καιρούς κατοχής αυτά τα χρήματα που προορίζονται για πλίνθους τε και κέραμους θα έπρεπε να γίνουν όπλα για την ελευθερία για να ξεπλύνει τουλάχιστον η πάλαι ποτέ εθναρχεύουσα εκκλησία τα ανομήματα της εις βάρος της πατρίδος και συγκεκριμένα την προδοσία που διέπραξε με την υπογραφή και τη στήριξη του κατακτητικού μετααποικιακού συντάγματος της Ζυρίχης .

Πάγια θέση του κόμματος μας είναι πως η αδρανούσα εκκλησιαστική περιουσία πέραν από τους χώρους λατρείας πρέπει να κρατικοποιηθεί και να αξιοποιηθεί με διάφορους τρόπους , ενώ η επιχειρηματική περιουσία καθώς και το ληστρικό τραπεζικό κεφάλαιο της εκκλησίας επείγει να επιστρατευθούν στην υπόθεση της απελευθέρωσης της πατρίδος από τους τούρκους και άγγλους κατακτητές .

Υπεράνω όλων η πατρίδα και η ευημερία του λαού .

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΕΔΗΚ